Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, II dio

Nastavak priče: Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, I dio

Sledeći dani bili su baš topli, preko 35°. Jedan dan su se bili najavili neki gosti. Cijelo jutro se Sneža pripremala za taj dolazak, i sa babom su spremali hranu. Pošto je ujak imao obaveza ja sam većinu dana bio sa djecom. Kroz par navrata u prolazu kada bi se moj pogled susreo sa ujnom Snežom, ona bi mi namignula ili se oblizala po usnama da niko ne vidi. I dalje sam bio zapanjen mojom ujnom Snežom, obline su joj sijevale po kući dok je spremala kuću za goste. Uživao sam u tim prizorima i još više me je privlačila. Par puta sam išao u WC i drkao na video kada mi je pušila kurčinu. I dalje nisam vjerovao da sam snimio pornić sa svojom ujnom Snežom.

Pred veče Miloš se vratio sa posla i čekali su se gosti. Kada su stigli, i oni su imali troje djece, tako da je nastala opšta buka u kući. Sjedeli smo za stolom i pričali o raznim temama. Par puta pogled mi se susreo sa ujnom Snežom, koja je išla iz kuhinje u dnevnu služeći goste. Bila je nekako čudna. Kao da je željela nešta da mi kaže ali nije mogla tu.

Kada je otišla do kuhinje ustao sam za njom kao da pijem vode i navukao zavjesu. Kada sam je pitao šta se dešava, rekla je da je pička svrbi i da mora odmah da se jebe ili da masturbira, jer je previše napaljena. Rekao sam joj da nema mjesta ni vremema jer su svi u kući, ali uzela me je za ruku i odvukla u sobu. U sobi su se čula djeca kako se igraju i kako vrište. Zaključala je vrata i brzo rekla:
– Skidaj se, nemamo vremena za gubljenje. Ako primjete da nas nema, tražiće nas. Skidaj trenerku i izjebi me kao kurvu! Ajdee!

jebanje jezikom u pičkicu od pozadi

Brzo sam svukao trenetku i gaće, ostao sam samo u majici, dok se ona skinula dolje i ostala je samo u grudnjaku. Stala je u doggy pozu na krevet i naguzila se prema meni. Snežina pička je blago zinula dok su joj kapljice sluzi polako curile niz usmine.

Iako sam želio da je što prije opet izjebem, zabio sam se licem u nju i krenuo da je ližem i jebem jezikom. Dahtala je, čak je krenula i blago da vrišti, ali od buke u kući nisu nas mogli čuti. Snežina pička mi je bila kao večera.

Sa ujnom Snežom sam se sakrio od gostiju…

Kada sam je dostojno izlizao prineo sam joj kurac da ga oliže kao kurva. Nakon što ga je olizala, stao sam iza nje i stavio joj glavić na ulaz u pičku. Napravio sam jedan brz pokret ulazeći do jaja u nju, toliko je vrisnula da se odmah uhvatila za usta da je neko ne čuje. I ja sam se prepao, ali dolje nije bilo promjena. Samo sam nastavio da je karam u doggy pozi, hvatajući je za rep.

lizanje pičke, mlad momak

Nakon par minuta žestokog seksa u doggy pozi izvadio sam kurac i legao na krevet. Rekao sam joj:
– Zajaši mi kurac, želim da me jašeš kao bika.

Nasmijala se i brzo se popela na kitu. Stavila ga je na ulaz i lagano sjela na njega. Njena pička svakim primanjem moga kurca je mljackala od sokova. Zvuci tucanja odjekivali su sobom. Malo sam je hvatao za sise i gurao srednji prst u usta. Nakon što ga je dobro ovlažila, spustio sam ruke na njene guzove i gurao joj prste u čmar. Samo je bjesnije naskakala na njega i jebala me.

Onda se malo podigla i ostala tako a ja sam je brzim pokretima rasturao od kurca. Kada dam htio da svršim, rekao sam joj da mi ga popuši i da ću da svršim. Brzo se digla i počela da pije spermu koja je šikljala. Legla je na krevet, vidio sam da je već svršila, jer je pička bila, malo rečeno, mokra i masna. Pitao sam je da je ližem ali rekla je da mora da se vrati.

Vratili smo se u kuću i ostatak večeri proveli u društvu. Sneža je bila veoma srećna, čak je i Miloš prokomentarisao da nikada nije imala takav osmjeh. A ja sam bio ponosan jer sam znao da je Snežu moje karanje usrećilo.

milfica se nabija na kurac

Sledećih dana ujak nije radio i svi su bili kući. U par navrata sam pokušao sa ujnom Snežom da se bar dodirnem i pojebem. Nismo uspjeli jer nas je neko prekinuo i morali bi da prekinemo da nas ne bi uhvatili. Vidio sam da opet nije bila srećna i da je tužna. Kada bismo sjedili u dovorištu namjerno bi me provocilara saginjući se i šortsu i nosivši majice bez grudnjaka, ali džaba kada nismo mogli da nađemo vrijeme i mjesto. Srećom, nju je zvala jedna žena iz drugog sela da idemo da uzmemo neki čaj. Njoj je sinula ideja da uzmemo ujakov auto, odemo zajedno da uzmemo to, i uz put da se iskaramo. Ja sam znao da vozim, mada nisam imao vozačku, ali pošto je to bilo selo, odlučili smo da idemo.

Vozili smo se neko vrijeme putem. Sneža je govorila koliko želi moj kurac ali nismo mogli nidje stati jer je bilo ljudi. Konačno, ušli smo u šumu i ona je krenula da me ubjeđuje da se pojebemo u šumi. Ja sam bio za to da uradimo to u kolima ali željela je seks u prirodi.

Stali smo i izašli iz kola. Uzela je iz gepeka platno koje je ujak koristio za pokrivanje auta zimi. Povukla me je za ruku u šumu i našla jedan proplanak. Sunce je jako grijalo, ali njoj nije smetalo. Skroz se skinula i rekla da je pali kada je gola napolju. Legla je na leđa i raširila noge…

Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, II dio

Nisam mogao da odolim tom prizoru raširene Snežine pičke na livadi koja čeka tucanje…

Skinio sam se čitav i krenuo da drkam gledajući u nju. Grickajući nokat, rekla je:
– Zar ćeš me samo gledati? Dođi i liži mi picu, želim te u sebi.

Kleknuo sam ispred nje a ona je stavila noge preko mene. Prešao sam par puta jezikom preko usmina, a onda i preko cijelog tijela. Lizao sam joj i sise, a onda smo se žvalili na livadi goli. Naslonio sam se nazad i kleknuo. Ustala je, spustila glavu i progutala moj kurac. Pružio sam ruku gurajući joj prst u dupe dok ga je ona znalački pušila, kao kurva.

A kako sam se tek jebao u šumi sa ujnom Snežom…

Sada sam ozbiljno obrađivao njenu guzu jer sam joj obećao da ću je izjebati i u nju. Gurnuo sam dva prsta, a ona je samo kenula jače da ga guta. Nakon nekog vremena širenja guze prstima, uzeo sam je za glavu i skinuo sa kurca, gurnuo sam joj prste iz guze u usta. Krenula je da ih liže kao sladoled. Rekao sam:
– Sada ide ono što sam obećao. Jebaću te i dupe kao pravu ravu, a ti ćeš da stenješ kao kučka. – Rekla je:
– Takvu perverznjačinu ujna voli.

Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, II dio

Lagano se okrenula u doggy pozu i pokušavala što više da raširi noge i opusti mišiće. Stao sam iza nje i gledao rupicu koja je bila blago kafene boje. Stavio sam glavić na nju i krenuo da ulazim centimetar po centimetar. Jaukala je:
– Polako Dućko… nisam nikada ranije… razvalićeš mi guzu.

Usporio sam i laganim pokretima ulazio sve više. Kada sam konačno ušao do jaja odahnula je i krenula sama da se mrda. Primio sam je za sise dok sam je tucao u čmar. Taj osjećaj je deset puta bolji nego kada jebeš u pičku. Gurao sam ga bijesno i jako. Jaukala je i dahtala jebozovno. Vrištala je:
– Tako je Dućko, razvali mi guzu. Želim da mi je napuniš spermom, ahhhh… tako je srce… aaaaahahhhh…

Odjekivalo je šumom. Jebao sam je dugo, i onda u 6-7 mlazovao svršio u nju. Kada sam izvadio kurac, iza njega je ostao krater od Snežine guze. Vidio sam da joj je pička previše masna i da je željna karanja takođe. Krenuo sam da je karam u pičku dok se iz guzice slijevala sperma preko moje kite. Mazala je rukama guzove i sa prstiju lizala spermu. Uhvatio sam je za ruke i u pravom doggy stilu izjebao dok nije svršila.

Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, II dio

Pala je izmorena na travu dok sam ja sjeo pored mazeći je po sisama. Posle smo se ljubili još 10 minuta goli i znojavi od seksa i sunca. Kako smo ležali, gurnuo sam je na bok i opet joj stavio kurac u pičkicu da je još jednom ovjerim prije nego što odemo nazad.

Bila je pospana od silnog seksa ali je na zvaki moj ulaz reagovala dahtanjem i stenjanjem. Karao sam je tako još dugo dok nisam opet svršio i sve iscjedio iz sebe po njenim sisama. Nekako smo se očistili, obukli i krenuli nazad kući.

Svi su nas pitali je l’ sve u redu, što smo se zadržali. Ali samo smo se nasmijali i rekli smo da smo malo prošetali šumom zbog vaduha.

Ja i Sneža smo i dalje tražili termin za dobru jebačinu, a bilo ih je još. Možda u još nekom nastavku opišem kako sam opet proširio Sneži rupe…

analno karanje na javnom mestu

Dušan

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca, a ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše: klikni ovde za više informacija

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

1. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

2. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

3. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

4. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

5. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

6. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments