Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, I dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Zovem se Dušan. Imam 22 godine i idem na fakultet u Beogradu. Ranije sam živio na jugu u malom gradu sa porodicom. Odlučio sam da napisem avanturu koja mi se desila prije 4 godine, sa ujnom Snežom, i prije mog odlaska iz grada. Do tog ljeta nisam imao odnose sa djevojkama, narodski – bio sam nevin. Imao sam par veza koje nisu prevazišle ni u šta više sem ljubljenja i grljenja. Nisam ni ja prenagljivao sam tim i nije se desilo jednostavno.

Bilo je to ljeto. Pošto su moji sa sela na selu smo imali ujaka sa porodicom i sa ujnom Snežom. Išli smo kod njih preko ljeta na mjesec-dva, čisto da se opustimo od obaveza. Ujak se zvao Miloš, dok je žena kojoj sam danas i zahvalan za nevjerovatno ljeto bila Snežana, tepali smo joj Sneža.

Bila je nevjerovatna riba za njene rane tridesete godine. San za svakog momka u pubertetu koji se pali na „MILF“ kategoriju u pornićima. Bila je visoka, crne duge kose, sa izraženim crtama lica. Njene sise su me očaravale duži period jer je preko ljeta obično nosila lakše majice na bretele. Iako je imala grudnjak, do izražaja su nekada dolazile bradavice. A sise nisu bile prevelike, dovoljne, i koliko sam zaključio iz onoga što sam vidio do tada, malo su jebozovno visile, što me je još više palilo. Imala je i nevjerovatne noge, kao neki modeli da TV-a. Nosila je šorts koji je bio kratak toliko da se sam početak guzova vidi. A dupe u tom šortsu je malo rečeno pucalo. Vidio sam kako poneke komšije na selu odmah krenu prema ogradi kada ona u šortsu izađe iz kuće da odradi nešto u dvorištu. Ona je bila žena koja je radila sve, nije se ustručavala. Iako je ujak imao majku koja je radila oko poslova na selu, ona joj je sve pomagala. Za takvu ribu koju je ujak doveo iz grada, bilo je malo nestvarno, i svakome za poželjeti.

devojka u šortsu-dopičnjaku

Ona i ujak su imali sina i kćerku; sin oko 9, a kćerka oko 7 godina. Iako je dva puta rađala, nije joj se vidjelo, kao da je djevojka.

Tog ljeta imao sam više akcija sa ujnom Snežom koje nikada neću zaboraviti. Vjerovatno se i njoj osladilo posle prvog puta jer davala je utisak kao da je željela još djece, ali ujak nije htio. Još je često bio po putu pa je bila i usamljena.

Bio je to jedan sunčan dan. Ujutru sam ustao oko 7 sati i izašao u dvorište da sjedem na stolicu i uživam u jutru. Tada sam bio sâm kod njih sa ujnom Snežom, ujakom, djecom i babom Milkom. Nakon nekog vremena ujak je izašao i rekao kako hitno mora do grada jer je na poslu ispala neka frka. Tada je i ujna ustala da mu spremi hranu i odjeću.

Nakon toga uzela je crijevo i krenula da pere trotoar. Uživao sam u tim prizorima; savijala se, ustajala opet, a ja sam imao nevjerovatam pogled na nju. Bila je u šortsu i kratkoj majici, sa golim stomakom.

Da je moja žena, takvu je ni u u kući ne bih puštao!

Kada bi se savila da nešto počisti, imao sam pogled na njenu pičkicu koja je mali pojela šorts, i jasno se ocrtavala. Vidjelo se da nosi malo uže, ali i dalje obične gaćice. Ipak je ona majka i žena. Nije u redu da nosi nešto provokativnije, iako je ovo bilo dovoljno.

devojka nagužena u običnim gaćama

I ja sam bio u šortsu i odmah mi se digao ispod. Tako sam gledao oko sebe i lagano trljao kitu sa pogledom na ujnu. Tako se jednom naglo okrenula da zatraži metlu i tako me trznula i uhvatila me u toj akciji. Snašla se i samo tražila metlu, iako se videlo da je gledala u moje međunožje, kao i ja u njeno.

Kada sam ustao bilo je i više nego očigledno da mi je polni organ u punoj erekciji. Kada sam joj dodao metlu namjerno joj je kao prvo ispala, da bi pošla po nju i u dizanju gledala u moj dignuti breg na šortsu. Zahvalila mi se i poljubila me u obraz slasno, što me je iznenadilo, čak se i malo pribila uz mene pa sam osjetio i kako se njene mekane sise naslanjaju na moje grudi. Rekao sam „ništa“ i uzeo crijevo da joj pomognem.

Iako je nosila grudnjak, kada se saginjala, jedva je uspjevala da izdrži da joj sise ne ispadnu iz čipkaste majičice. Onda je ustala i pred mojim očima ih namještala. Ja sam kao tele gledao u njih. Ona je to htjela i pokrenula tu priču. Pošto sam već punoljetan, valjda sam ih vidio i uživo gole, a ne samo na telefonu. Njena me je otvorenost frapirala! Inače sam bio malo povučen, pa mi nije bilo sve jedno. Izgleda da se ona ovih par dana i više napalila od mene, jer sam je ja cijelo vrijeme gledao, a izgleda da je ona sve to znala.

 

milfica u šortsu i golim sisama

Rekla je da uđem za pet min. u kuću i da će me čekati kolač, pa kad ustanu i djeca da vidimo šta ćemo dalje danas. Ušao sam i sjeo u dnevnu da pojedem kolač. Djeca su sišla iz soba sa babom i doručkovali smo zajedno. Cijelo vrijeme za jelom sam sedeo sa ujnom Snežom i gledao sam u njen dekolte jer je sjedila naspram mene. Nakon što smo završili baba je rekla da želi da djecu povede u šetnju do njene drugarice na kraju sela. Djevojčica je htjela dok dječak nije. Sneža ga je blago rečeno prisilila da krene jer je kao zdravo da šetaju. Kasnije sam saznao zašto ih je tako ubrzala…

Oni su otišli da šetaju a ja sam izašao u dvorište. Nakon 10-ak min. na telefon mi je stigla poruka. Bila je od Sneže i rekla mi je da dođem da joj nešto pomognem u kuhinji. Razmišljao sam da li prvo da odem u WC da izdrkam, jer sam prije toga cijelo jutro bio pod erekcijom. Međutim, nije mi se dalo i ušao sam onako malo zamišljen u kuhinju. Prvo nisam mogao da dođem do daha kada sam ušao unutra! Vidio sam Snežu kako stoji naslonjena na radni sto, samo u šortsu, dok je gore bila gola. Gledao sam joj u sise 30 sekundi, pitajući se da li sanjam. Jer, žena na koju drkam neko vrijeme stoji ispred mene, gotovo gola!

Rekla mi je jebozovnim glasom:
– Trebalo ti je dugo Dućko – (tako mi je tepala). Nakon toga: – Zaboravio si da zaključaš vrata. – U šoku, otišao sam i zaključao vrata. Stao sam nekoliko minuta u hodniku. Onda se začuo njeg glas: – Hajde, neću ja ovde da čekam cijeli dan, mogao bi neko da se vrati i da ne završimo posao. – Tada sam se sledio i ušao u kuhinju.

Vidjela je da ja neću ništa preduzeti i prišla mi je…

Zagrlila me je i lagano bližila usne da bih što više gledao nju u oči. Onda smo krenuli da se ljubimo i konačno sam se malo islobodio. Samo sam podigao ruke i stavio na njene sise. Kada sam osjetio taj mekani materjal sa tvrdim bradavicama, kurac mu je kukvalno buknuo i zetegao šorts. Koliko se digao, a stajao sam tako zagrljen sa ujnom Snežom, udario ju je u stomak.

 

Kada je to osjetila prestala je da mi gura jezik i lagano se odvajala od mene. Krenula je da spušta ruku na dole. Taman kada sam mislio da će divljački da ga uhvati, uzela me je za majicu i skinula mi je. Onda je krenula da me ljubi po grudima i vratu. Nakon nekog vremena ja sam već bio u transu. Pričala mi je na uvo:
– Kako si snažan muškarac. Željela sam da ljubim i da imam ovakvo jebačko tijelo samo za mene. Znam da se pališ na mene, vidjela sam kako me gledaš.

Ja nisam mogao ni riječ da progovorim sa ujnom Snežom, iako sam želio da joj dam do znanja da je najbolja pička u mom životu. Povukla me je prema kuhinji i naslonila me na frižider. Lagano se spuštala na dolje sve dok nije kleknula. Lice joj je bilo tačno ispred nabrekle kurčine. Taj prizor me je istopio. Ali njena sledeća rečenica me je šokirala takođe. Nasmijala se i rekla mi:
– Da li bi volio da me snimaš dok ovo radim? – Meni je stala kedla u grlu nisam znao šta da kažem. Rekla je: – Ajde, uzmi telefon, posle ćemo zajedno gledati to.

Tiho sam uzeo telefon i upalio snimanje, držeći ga u visini grudi. Tada je krenula u akciju. Lagano je zavukla prste iza šortsa i krenula da ga vuče na dolje. Molio sam se da je ne iznevjerim jer nisam znao da li je mojih 17 cm sasvim dovoljno za njene potrebe.

Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, I dio

Dok je svačila šorts, gledala je kao kurva u kameru, a ja sam trnio. Nakon što je svukla odjeću ispred nje je skočio moj kurac. Sav sluzav od napaljenosti koja traje već desetak minuta, od kad je sve počelo. Svukla je šorts skroz i ja sam ga šutnuo u stranu. Kuhinja je bila pored balkonskih vrata, tako da nas je sunce obasjavalo u cijelosti. Naravno, spolja nije ništa moglo da se vidi, a mene je palilo jer su se vidjeli ljudi u komšiluku koji funkcionišu normalno. Desnom rukom je krenula da mi lagano drka kurac u kuhinji. Polako je ubrzavala i usporavala ritam. Prokomentarisala je:
– Kakva kurčina, ako misliš da je kod Miloša veći i deblji, grdno se varaš.

To me je iznenadilo i bio sam opušten sada. Snimao sam Snežu kako mi drka kurac i govori tako jebozovne stvari. Imao sam u glavi kako ću kasnije na ovaj snimak da uništim kurac od drkanja. Ona je krenula da ga drka jako i besno. Krenuo sam da dahćem a ona je rekla:
– Tako, tako dahće ujnin jebač. To srce. – Nisam znao da je takav osjećaj kada ti neko grudima drka. Onda je usporila i lagano primakla glavu, rekavši: – Spremi se za najslađe pušenje koje ćeš imati u životu, srećo. – Tada su mi noge zadrhtale dok je lagano moj glavić bio u njenim ustima. Krnula je da ga puši lagano.

Tada je već bio tvrd kao kamen od silnog drkanja. Pušila je i istovremeno gledala u kameru kao pornićarke. Stavio sam lijevu ruku na njenu glavu i gurao još dublje. Jednom sam je nabio na kurac da joj se nos zabio u kratke dlačice iznad kurca. Onda sam je pustio da ga puši po volji. Nekada ga je vadila i lizala jaja.

Dok je u pauzama drkala između pušenja, rekla mi je:
– Kakav kurac Dućko, je l’ ga dobro puši ujnica, a? – Kratko sam odgovorio:
– Da!

Krenula je brzo da ga puši i nadrkava. Znao sam da sam pri kraju, nabijo sam je na kurac i sjurio svu apermu u grlo dok sam gledao ljude kako šetaju po livadi napolju. Držao sam je tako 10 sekundi i onda pustio. Nešto je sperme progutala, a nešto pljunula na sise. Ugasio sam telefon, kleknuo i krenuo da joj ližem sise dok me je držala za glavu. Govorila je:
– Kakav kurac imaš, svaka čast. Sperma ti je kao med… Tako je… Liži mi sise jebaču… tako… ah…. ah…

Kratko smo odahnuli. Onda sam krenuo da je grlim i hvatam za kukove. Pitao sam je:
– Hoćemo u sobu? – Nasmejala se i rekla:
– Ne, želim da me karaš ovde u kuhinji. To me pali, od kada gledam porniće, želja mi je da me neko iskara u kuhinji… – Malo sam se iznenadio ali svidjelo mi se. Ustala je i ruke stavila na mašinu za suđe dok se naguzila prema meni. Rekla je: – Ajde da vidimo šta znaš, Dućko.

Polako sam svukao šorts i ugledao one dvije rupe. Pefektno obrijana guza i obrijana pička oko usmina, dok je iznad pičke imala jebozovni žbunić dlaka. Kreknuo sam i krenuo da je ližem i šamaram po pički. Vrisnula bi ponekad i nasmejala se. Rekla je da sam nevaljalac i da sam vidio šta žene vole u pornićima. Malo sam joj grizao usmine dok sam gurao jezik u nju. Krenula je da se trese i svršava po mom licu. Rekla je da smo sad kvit, da krenem na posao.

tip liže pičku i gleda je pravo u oči

Ustao sam i prvo prstom dobro razadio picu dok se izvijala ma moje stimulacije. Izvadio sam sluzav prst, stao iza nje i stavio glavić na usmine. Izgledao mi je dosta širi i znao sam da ću uživati u toj rupici. Uhvatio sam je za kukove i krenuo da guram. Rekla mi je da idem polako jer se nije seksala baš dugo.

Krenuo sam polako naprijed i nazad, uživajući u seksu u kuhinji, dok je Sneža tako jebozovno dahtala da mi se kosa dizala na glavi. Nisam mogao da dohvatim telefon i da snimim, a nisam želio da se odvojim od Snežine pičkice koja je najljepši otvor na svijetu. Onda sam krenuo u neki napaljeni trash talk:
– Kako te karam ujnice, a? – Odgovorila je u ritmu tucanja:
– Ta… ko… samo na… sta… vi… karaj me Dućko kurčinom, ajde… too… ah… ah… ah… – Njen glas me je zapalio. Stavio sam joj ruku na rame i gurao je na kurac. Raširila je noge nabijajući se još više na mene.

Nisam mogao da gledam njen čmar suv, oblizao sam prst i krenuo da ga guram u guzu. Vrištala je, ali je željela da je prstom karam i u guzu. Rekao sam joj da za sledeći put spremi i guzu. Rekla je da hoće, samo da uhavtimo opet dan kada smo sami.

Nastavio sam da je karam. Rekla je da želi da je stavim na sto i onda da je jebem u toj pozi. Izvadio sam kurac, okrenuo je i digao na sto. Stavio sam njene noge na moja ramena i krenuo da je tucam. Ova poza mi je bila bolja jer sam vidio šumicu iznad njene pičke od dlaka, koja me je palila. I nestvaran izgled ulazenja kurca u pičku! Malo sam se savio i dohvatio telefon. Ona mi ga je otela i rekla:
– Nećeš ovo snimati da bi mogao samo da je vidiš kad me jebeš i nikad više… Ah tako, nastavi srećice. – Svidjela mi se ta ideja i nastavio sam jebanje na stolu u kuhinji.

Jebao sam je punih 10 minuta, nakon onog obilnog svršavanja. Kada sam bio pri kraju pitao sam je gdje bi voljela da joj svršim. Ali stiglo je prebrzo, uspio sam samo da ga izvadim i ispolivam je cijelu, kao i vrata od kuhinje koje su bila dolje. Pola sperme je palo i na pločice.

Legao sam na nju i krenuo da je ljubim i trljam joj pičku dok i ona nije svršila po kuhinji i pločicama. Ustali smo i vidjeli da smo napravili pravi nered. I dalje su ljudi bili napolju a mi smo ih zagrljeni i goli gledali jer je i nju palio taj public sex.

Tada smo na prozoru vidjeli da se baba i djeca vraćaju. Brzo smo se obukli i u grubo očistili kuhinju i otključali vrata. Ja sam sjeo kao da gledam neki film, dok je ona kao čistisla prašinu. Kada su oni ušli zagrlili su se i produžili u sobu. Baba je krenula da pije vode i primjetila neku tečnost na pločicama. Ja i ujna smo se pogledali i stegli zube. Njoj je čak jedna bradavica virila iz grudnjaka zbog oblačenja na brzinu. Pokazao sam joj da je skloni a babu je slagala kao da je to neki njen preperat za lišćenje koji nema miris i da ga je potrošila danas. A kada je čistila kuhinju, da joj pao na pločice i zaboravila je da očisti.

Uzela je krpom i krenula kao u WC da opere krpu ali je u hodniku polizala moju spermu sa krpe i oblizala srednji prst prije nego što je sa njim protljala pičku. Vidio sam to kroz vrata, ona mi je namignula i otišla u WC da se istušira. A ja sam otišao napolje da se malo opustim i razmislim o svemu.

Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, I dio

Kasnije se i ujak vratio i zajedno smo sjedeli u dvorištu. A ja sam bio ponosan jer mi je Sneža rekla da mi je veći od njegovog. Za dva dana od tada je trebalo svi da idu na neku slavu. Ja i Sneža smo to vidjeli kao priliku i mi smo otkazali.

To je bio drugi put sa ujnom Snežom. U kuhinji. Napisaću u drugom dijelu kako sam tu prošao.

Dušan

Nastavak: Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, II dio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x