Koliko žene varaju?

Koliko žene varaju u odnosu na muškarce? Poslednjih decenija dame su se ohrabrile, pa pomišljaju na prevaru čak i kada vole partnera, tvrde psiholozi. Ankete pokazuju i da žene koje su sklonije tome, zbog toga ne osećaju krivicu.

Iako muškarce bije glas da su skloniji prevarama, najnoviji rezultati anketa dokazuju suprotno. Ranija istraživanja pokazala su da žene najčešće varaju svoje partnere kada više nisu zaljubljene u njih.

Međutim, nove ankete potvrdile su da u poslednje vreme predstavnice lepšeg pola to rade i iz “muških motiva” – zbog strasti, zadovoljstva i želja za promenom.

Koliko žene varaju?

Poslednjih decenija dame su se ohrabrile, pa pomišljaju na prevaru čak i kada vole partnera, tvrde psiholozi. Ankete pokazuju i da žene koje su sklonije tome, zbog toga ne osećaju krivicu, dok u ranijim vremenima to nije bilo tako.

Većina nevernica danas smatra da zaslužuje da bude zadovoljna i srećna, posebno kada su uspešne u karijeri i ostvarene kao majke.

Zanimljivo je da je jedna američka studija pokazala da lepši pol najčešće vara kada oseća usamljenost i dosadu, ali i zbog loše komunikacije sa partnerom, nesigurnosti i osvete.

Koliko žene varaju?

Izvor: B92

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments