Maja i njena guzica na mojoj kiti

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Mark je nasedao na moj kurac na plaži

Iz Egipta sam se vratio pravo u Novi Sad. Trebalo mi je par meseci da se sredim i smestim. Pošto mi je od mog dela firme ostala dovoljna suma novca, rešio sam da neko vreme ne radim ništa i vidim šta ću dalje. Sve vreme sam trošio na sređivanje i uređenje stana.

Tog dana su mi javili da mi je motor stigao iz Skoplja i da me čeka na depou da ga podignem. Dogovor je pao da odem sutradan. Ujutru sam se spremio i krenuo ka depou po motor. Službenik me je uputio u jednu kancelariju gde je trebalo da završim papirologiju. Ušao sam u kancelariju i zatekao dve žene za dva radna stola.

– Dobar dan – nazvah.
– Dule! Jesi li to ti? – obrati mi se jedna od njih začuđeno.
– Maja..?
– Ja sam… Pa gde si ti Dule… Nema te vekovima…

Maja je bila žena jednog mog drugara. U stvari, i nismo bili neki drugari. Znali smo se kao bajkeri i često se viđali u lokalu gde izlazimo. Ali se je naše druženje završavalo na tome. Sale, inače njen muž je radio u nekoj firmi i često bio na putu. Njegovu ženu Maju sam video možda desetak puta u životu, kada bi došao sa njom u lokal. Nisam ni znao da radi na železnici. Ja joj u dve rečenice ispričah gde sam bio i šta sam radio, na šta ona reče:
– E pa dobro nam se vratio…
– Hvala.
– Pa šta radiš sada? Čime se baviš? – nastavi ona verovatno zadovoljna što sam im razbio monotoniju radnog dana.
– Evo, danas-sutra, privršavam uređenje stana, pa ću onda videti. Sada sam došao po motor.
– E… lepo… Onda treba da zoveš na useljenje…
– Što da ne… Dođite kad god želite…
– Važi…

Papirologiju sam brzo završio zahvaljujući Maji i krenuo motorom kući. Uz put sam razmišljao o njoj. Bila je to ženica svojih 26 godina sa dvoje male dece. Imala je one sočne, ali ne baš tvrde dojke, tako karakteristične za majke koje su dojile decu. U licu je bila prosek, brineta koja se uvek može sresti na ulici, ali… Ali dupe… Veliko kao carska Rusija. Imala je široko i veliko dupe, koje se širilo kao kruška ispod njenog tankog struka. I što je najvažnije, nije bilo ofucano. Stajalo je tvrdo i prkosno svojoj veličini. To se primećivalo naročito kada je na sebi imala helanke koje je veoma često nosila.

Naredna dva dana sam bio zauzet oko sređivanja stana tako da sam na Maju i zaboravio. Naročito, jer sam bio drugar sa Saletom. Uveče je sve bilo gotovo. Stan je bio sređen i završen, a ja zadovoljan i umoran sedoh na sofi i otvorih hladno pivo. Samo što sam spustio dupe, zazvoni mi telefon. Javio sam se i sa druge strane čuo Maju:
– ’Ej… gde si čoveče?
– Evo upravo sam završio sa spremanjem…
– Ooo… pa to znači da možeš da častiš piće za useljenje…
– Naravno, uvek…
– Onda večeras..? Za sat vremena..?
– Može… – Otrčao sam do prodavnice i nabavio nove zalihe piće. Pola sata nakon toga, zvono na vratima. Otvorio sam vrata i iznenadio se. Maja je stajala sama. Osvrnuo sam se po hodniku i pitao:
– A gde ti je Sale?
– Pa on je već nedelju dana u Kanadi. Preko firme… Znaš ti njega…
– Aha… Uđi… – mislim da mi je sve bilo jasno.

Maja i njena guzica na mojoj kiti

Krenuli smo ka dnevnom boravku i pratio njenu ogromnu bulju kako se njiše u ritmu njenog kurvanjskog hoda.

Tačno sam znao zašto je Maja došla. Sama. Trebao joj je kurac i jedna dobra jebačina.

Moje useljenje joj je samo poslužilo kao dobar izgovor da ne ispadne odmah drolja. Odlično. Prijaće mi malo sexa, naročito sa tako velikom guzicom. Valja to zadovoljiti.

Seli smo u dnevni boravak, jedno preko puta drugo. Na sebi je imala neku maxi suknju od tankog letnjeg materijala. Gore je nosila neku majicu uz telo iz koje su curile njene sočne i moćne dojke.
– Šta ćeš popiti? – upitah je.
– Neku žestinu…
– Metaxa i viski, biraj…
– Metaxa, i stavi leda ako imaš…
– Ok…

Uskoro smo uz kafu i piće ćaskali opušteno u dnevnom boravku. U jednom trenutku Maja reče:
– Jao što ti je vruće, a i zapara je ovde, čoveče…
– Jebi ga, još nisam ugradio klimu, zajebo me nešto majstor, pa tek sledeće sedmice…
– Uh, prokuvala sam…
– Pa ti se skini… – rešio sam da gađam tamo, zbog čega je verovatno došla.
– Nemoj reći dva puta… Ti znaš da sam ja dovoljno luda da to i uradim…
– Ma što se mene tiče, skini se gola, nego šta će reći Sale..?
– Ma ko ga jebe… On sad u Kanadi verovatno jebe neku crnkinju…
– I ti to tek tako kažeš…
– Pa tamo će ostati mesec dana… Šta misliš da će drkati sve vreme…?
– Mislim da neće… A šta ćeš ti?
– Za početak da se raskomotim, a ti ako ti se ne sviđa, ti vrišti… – reče i nasmeja se. Svukla je majicu preko glave, pa ustala sa sofe i spustila suknju na pod. Ostala je samo u crnom brusu i crnim tangama. Zadnji kanap tangi joj se urezao u guzu i uopšte se nije video. Napred se je videlo da ima lepo obrijanu picu koja je sijala pored urezanih tangi. Sela je nazad na krevet i prekrstila noge.
– Moram ti priznati da si lep prizor… – rekoh.
– Hvala. A šta je sa tobom?
– Kako šta je sa mnom?
– Tebi nije vruće…
– Jeste. Ali imam problem… – rešio sam da se poigram malo sa njom.
– Koji?
– Alergičan sam na tkaninu, pa mi uvek neko mora pomoći oko skidanja…
– Gade jedan… Dođi ovamo…

Maja i njena guzica na mojoj kiti

Ustao sam i stao ispred nje. Maja mi dohvati prvo majicu i povuče je nagore preko glave. Dok je to radila morala je da ustane sa sofe i nehotice dodirne svojim grudima moj stomak. Video sam joj zadovoljstvo u očima.
– Boga mi… tvrd ti je stomak… odlično se držiš…
– I nije samo stomak…
– Videćemo… – sada su sve prepreke nestale. Oboje smo znali šta želimo, i sve potom je bila igra koja nam je prijala. Bacila je moju majicu na pod i uhvatila mi bermude za lastiš. Povukla na dole i ja ostadoh samo u boxericama. Odlaganje i čežnja stvaraju veću želju, pa sam tako i rešio da vodim ovu igru. Čim sam ostao samo u gaćama, ja sedoh nazad preko puta nje. Osetio sam malo razočarenje kod nje, ali ona ćuteći sede nazad.

– E sada, ja mislim da ovo nije fer… – nastavio sam sa igrom.
– Šta to?
– Pa ja gore nemam ništa, a ti sediš u brusu…
– Ako je to problem, rešićemo ga brzo… – reče ona i zavuče svoje ruke sebi iza leđa. Kopča puče i brus joj pade u krilo. Sočne dojke sa velikim bradavicama se prosuše. Zabalavio sam. Volim bezobrazne i drske žene, a Maja je bila upravo takva. Zato reče: – Da… ali sada ti imaš više garderobe na sebi od mene. Vidi kolicke su moje tange
– Rado, al’ ne mogu…
– Što?
– Alergija…

Ona se nasmeja i ustade sa sofe. Ja se uspravih i ona kleknu da mi skine gaće. Svukla ih je na dole i moja poludignuta kurčina ispade napolje. Sjaj u njenim očima mi je govorio da je zadovoljna onime što vidi. Ponovo sam seo, a ona se vrati na svoje mesto.

– Opet smo neravnopravni… – rekoh.
– Znala sam da ćeš to reći… a da li si alergičan i na pamuk…
– E to nisam… – znao sam šta će reći.
– Onda mi pomogni da se izjednačimo…

tip liže pičku ribi i ona svršava

Ustao sam, prišao joj i uhvatio je za tange u visini kukova. Ona sklopi oči čim oseti moje ruke na sebi. Povukao sam lagano na dole i spustio joj tange do gležnjeva. Zapahnu me poznati miris negovane, pomalo znojave pičkice. Tada mi je pao mrak.

Uhvatio sam je za kolena i raširio joj noge….

Njena obrijana pičkica se otvori i pokaza mi ružičastu nutrinu. Ona je sedela i dalje na sofi, dok sam ja klečao na podu ispred nje. Zagnjurio sam glavu između njenih butina i onjušio joj pičku. Maja je mirisala božanstveno. Ja sam taj miris zvao „Dajte mi kurca”. To je onaj miris koji svaka pička ispušta pre jebanja, čime ženke mame nas mužjake na parenje. Prvo sam joj podario jedan dugački liz duž cele pukotine njene pičke. Osećao sam njenu meku i glatku kožu na svom jeziku. Bila je vrela. Gurnuo sam joj jezik unutra i ona zari svoje prste u moju kosu. Počeo sam da je tucam jezikom. Maja odignu malo noge sa poda i raširi ih još više omogućavajući mi dublji prodor jezikom. Počela je da curi i ja sam halapljivo pio njen nektar iz pičkice. Dahtala je glasno i ubrzano. Kurac mi se digao do pucanja. Nisam prestajao da je ližem. Odigao sam joj noge još više, a ona spusti svoje telo još niže u sofi. Na taj način preda mnom se prikaza i njen čmar. Krenuo sam jezikom preko međice do čmara. Napravio sam par krugova vrhom jezika po njenom čmaru, a onda ga zario duboko u njeno dupe. Vrisnula je i još jače me stegla za glavu. Nabijala mi je glavu na svoje međunožje, kao da je htela da ceo uđem u nju. Ponovo sam se vratio jezikom na njen klitoris i pičkicu, a svoj kažiprst joj stavio nežno u čmar. Maja poče da drhti i vrišti. Telo joj je počelo da se trese kao da sam je priključio na struju. Vrištala je i dahtala iz sveg glasa…

– Tooo…. ahhh… nemoj da staješ… uhhh… tako mi prija… – Ja sam samo mumlao i momački je tucao jezikom u pičku i prstom u čmar. Maja je svršila.

Lice i ruka su mi bili skroz mokri od njenih sokova. Klonula je u naslon sofe i sklopljenih očiju pokušavala da dođe do daha. Ja sam i dalje musav klečao na kolenima ispred nje.

Maja i njena guzica na mojoj kiti

Odjednom je ustala i gurnula me za ramena. Spustila me je leđima na pod i legla preko mene. Osetio sam njene vrele ogromne dojke kako pritiskaju moja prsa. Raširila je noge, spustila se malo naniže i moj joj kurac sam ulete u pičku. Zastenjala je i ugrizla se zubima za donju usnu. Moj joj kurac lako upade do jaja. Osećao sam kontrakcije njenih vaginalnih mišića u korenu mog kurca. Celo telo joj je mirovalo, samo je pička radila. Prvo mi je spustila jedan sočni dugi poljubac u usta, a onda uspravila svoje telo. Noge je savila tik uz mene i njena me ogromna guzica preplavi. Zarila je nokte u moje grudi i počela ludi ples kukovima. Tako brzo, sitno vrckanje dupetom mi nijedna žena do tada nije priredila. Maja je drmala guzom kao da igra neki ludi latino ples brzog ritma. Osećao sam kako joj moj kurac u utrobi ide na sve strane. Čas je išao gore-dole, čas levo-desno, čas u krug, čas napred-nazad i sve to tako izmiksovano da je pretilo da ću brzo svršiti. Međutim, ona ponovo poče da se trese i dahće i svrši još jednom. Moj joj je kurac i dalje tvrd stajao u pičkici.

Čim je došla do daha, ona ustade i okrete se. Pokazala mi je svoju moćnu guzicu, koja je odozdo izgledala još lepša i još veća. Opkoračila me, čučnula i jedno rukom uhvatila za kurac da ga namesti. Ovoga puta ga je namestila na svoj zadnji otvor. Čuo sam je kako dahće od uzbuđenja, dok joj je guzica drhtala. Osetio sam njen čmar na svom glaviću i ona poče polako da se nabada. Išla je lagano sve dok joj pola mog kurca nije bilo u dupetu. Onda je samo kriknula i naglo se nabila do jaja. Jednostavno je sela na moj kurac kao što seda na stolicu. Kurac joj je uleteo u guzicu glatko, jer je bio još uvek podmazan od njenih pičkinih sokova.

Uhvatio sam je za moćne bokove i počeo da je tucam. Njena težina mi uopšte nije predstavljala problem jer sam bio napaljen kao konj. Maja je samo dahtala i pratila ritam mojih ruku i jebanja. Osećao sam kako joj moj kurac cepa utrobu u guznom crevu, i uživao sam u tome. Moj je glavić klizio kroz njenu sluzavu unutrašnjost i donosio joj neizmerno zadovoljstvo.

Maja i njena guzica na mojoj kiti

Kako joj se vrhunac bližio, tako je Maja bivala sve glasnija i glasnija. Njeni su se krici zadovoljstva, verujem, čuli po celom gradu. Konačno, snažno se nabila do jaja na moj kurac. Imao sam osećaj da je malo falilo da joj i moja muda upadnu u guzu. Nabola se tako i zastala na tren. Telo je počelo, prvo polako, a onda sve jače i jače da joj drhti. Ja više nisam mogao da izdržim, i ispalio sam prvi mlaz u njeno dupe. Maja ciknu i poče da meša. Telo joj je i dalje drhtalo, a ja sam joj punio crevo semenom. Uhvatila je rukama svoje dojke i počela da ih čupa od zadovoljstva. Počela su leđa da me bole od njenog zakucavanja za pod.

Najzad se smirila. Ostala je tako da sedi, sa mojim kurcem i spermom u dupetu. Onda se je svalila u stranu na pod. Disala je čudno da sam se zabrinuo za nju. Laknulo mi je kada mi je rekla:
– Momče… ovako nikada nisam svršila… Jako sam uživala… Baš si me dobro razguzio…
– Uhhh… – je bilo jedino što sam mogao reći.

Sale se vratio sa puta, pa ponovo odlazio i tako redom. Kad god nije bio tu, ja i Maja smo proslavljali moje useljenje u stan. Jebao sam je kao kobilu, a ona je prdela od sreće.

Jednog dana smo jednostavno prestali da se viđamo. Kasnije sam saznao da je našla nekog tipa, kod koga je verovatno proslavljala novo useljenje.

Nema veze… Za onakvu guzu, vredeleo je žrtvovati se…

riba naseda guzom na kurac u pozi obrnute kaubojka

Nastavak: Mali me je nabijao na svoj debeli kurac

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Jebač-Presretač


Ja sam neko ko ume da uživa u životu, a ovo su priče o mojim uživanjima.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x