Kara je iz raja izašla, V dio

Nastavak priče: Kara je iz raja izašla, IV dio

Narednih dana se sve vratilo u normalu. U toku smjene Jovo bi se izvukao makar da mu popušim a noću bih bio samo tatin.

Međutim, jednog jutra tata dobija poziv da odmah krene na drugo gradilište koje izvodi ista firma za koju tata radi, jer imaju problema sa gradnjom. Rekli su mu da ponese dosta stvari jer može potrajati. Rastužili smo se obojica što se rastajemo, ali nismo imali izbora. Spakovao sam ga i poljubio za put. Nažalost, nismo se uspjeli pojebati.

Taj dan sam završio sve obaveze, kao i obično, i otišao u svoj kontejner. Nije prošlo mnogo vremena kada se na vratima pojavio Jovo.
– Evo došao čika Jovo da ti zamjeni tatu.

gej jahanje kurca

Bio sam toliko napaljen da sam jedva dočekao da legne da ga zaskočim. Svukao je svoje velike bokse i uvukao se kraj mene pod jorgan. Kako sam već bio go, jer po običaju tata i ja smo uvijek goli kad smo sami, samo sam zakoračio Jovu nabivši se na njegovu ukrućenu batinu.
– Opa mali, ti si mene izgleda jedva čekao.

Rekao sam mu kako ne mogu zaspati bez kurca i da je došao kao poručen i naredio mu da me razvali. Kako sam mu to rekao, prevrnuo me tako da sam ja bio dole, a on se odozgo nabijao na mene. Držao mi je noge u zraku i snažno se nabijao. Stenjali smo od užitka.

Govorio mi je kako ga ja izluđujem i da ne zna kako će podnijeti kad pođemo kućama. Rekao sam mu da ne razmišlja o budućnosti već da se fokusira na naše zajedničke trenutke. Složio se sa mnom i zajecao od orgazma. Ponovo su litarske količine njegove sjemene tečnosti ispunjavale moja crijeva. Legao je kraj mene na leđa zagrlio me i pokrio nas jorganom. Pitao me je može li ostati noćas sa mnom i dozvolio sam mu. Tako smo i zaspali.gay misionarska poza

Sutradan ujutro, kad sam se probudio, Jovo je već uveliko bio na gradilištu. Ustavši sa kreveta primjetio sam da su njegove bokse još uvijek na podu. Začudio sam se što je otišao go. Uzeo sam ih i pomirisao. Mirisale su na njegov predivni kurac. Od tog mirisa zamutilo mi se u glavi.

Taj dan sam odlučio da izribam kupatilo jer je bilo baš prljavo. Taman što sam završio i spremio se da krenem, ulazi u kupatilo čika Ernad. Mislim da sam ga pominjao ranije. Lijep čovjek. Imao je nekako jebozovnu facu i baš mi se svišao. Mršaviji je dosta od tate i Jove, ali je takođe bio moj tip muškarca. Ušao je da piša. Inače, on je jedini od majstora koji bukvalno svaki put piša u wc, dok ostali pišaju gdje stignu. Kako se stalno motam po gradilištu, imao sam priliku da vidim često mlazove pišaćke ali rijetko kad i kurčeve.

Krenuli smo sa nekiim neobaveznim razgovorima. Stajao je ispred pisoara, lijevom rukom držeći majicu a desnom kurac. Od pisoar je odzvanjala mokraća, bio je to dobar mlaz. Rekao mi je kako je popio dosta pive.

Nisam mogao da ne gledam ka njegovom kurcu

Primjetio je da bacam poglede pa me je pitao sviđa li mi se. Rekao sam mu da ga nisam dobro vidio. Otresao ga je i okrenuo se prema meni prednjom stranom.

daddy drka kurac

– Evo vidi – rekao je.
– Sviđa mi se.
– Bil’ popušio ti svom čiki?

Ozario sam se i klimnuo glavom.

– Čekaj dok ga operem.

Tad sam shvatio zašto stalno piša u wc, pere ga nakon svakog pišanja. Pustio je mlaz u labavou i nježno ga trljao. Usput je zaključao i vrata. Kada je krenuo prema meni, kleknuo sam i otvorio usta iščekujući kurac. Bio je tanji i manji i od tatinog, a kamoli Jovinog, ali mi je taman stao u usta.

Oblizivao sam ga i dudlao. Bilo mi je fascinantno da cijeli kurac mogu staviti u usta jer to do tada nisam ima priliku. Pohvalio me je da dobro pušim. Nije mu dugo trebalo da svrši. Pitao me je da li želim po licu ili u usta. Odabrao sam lice. Sperma je štrcula po očima i ustima. Nije je bilo mnogo, ali bilo je dovoljno da osjetim njen slatkasti ukus. Iscjedio ga je i lagano me izudarao njime po licu.

gej svršavanje po licu

Zatim me je pomazio i zahvalio se:
– Nadam se da nećeš nikome reći za naše druženje, a posebno ne tati.
– Ništa se ne sikiraj čika Ernade.
– Bil’ još koji put ispraznio čiki svom kurčinu?
– Slobodno se ti meni obrati kad god.

Sledećih noći vam ne moram ni pričati šta se dešavalo, jer znate da je Jovo bio redovni gost svih 15 noći tatinog osustva i razvaljivao me do besvjesti.

Tata je trebao doći poslijepodne ali mi je u poruci javio da je zapeo u gužvi jer je neki udes i da će dosta kasniti. Već sam bio zaspao kada sam čuo zvuk motora. Pogledao sam kroz prozor i ugledao tatu kako izlazi iz kombija, izletio sam iz kućice i zatrčao sam mu se u zagrljaj i opkoračio ga. Nisam mogao da ga dočekam u krevetu. Nosio me je tako od kombija do kućice, i bacio u krevet. Gledao me je u oči dok je stajao ispred kreveta i svlačio se. Kurčina mu je stajala kao strijela. Strgao je sa mene majicu i šorts.

Raširio sam noge kako bih mu napravio mjesta da uđe. Uletio je k’o podmazan. Plašio sam se da će ponovo primjetiti da sam razvaljen, ali je izgleda bio toliko napaljen i umoran, da me je samo tucao bez riječi. Stenjali smo obojica i žvalili se. Lizao me je i ljubio svuda gdje je stigao. Ispraznio se u meni.jebanje od pozadi, gay

Legao je ko pregažen na krevet i opružio se. Uzeo sam njegov kurac u ruku i očeo da ga drkam a zatim i trpam u usta. Lizao sam ga a on je stenjao. Stavio je svoje ruke na moj potiljak i nabijao mi glavu kurac. Ponovo je svršio. Poljubili smo se.

Legao sam na bok a on mi je prišao s leđa i zagrlio me te smo tako pribijeni zaspali. Sutradan ujutro nam je u sobu upao Jovo i od grubog ulaska prenuo nas iz sna:

– Ma, da vi se jebete a ja da radim!
– Šta je Jovo? – upitao ga je tata.
– Aj’te na gradilište, stigla roba.

gej jebanje u usta

Sin

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
prvo stari
prvo novi najpopularniji
Inline Feedbacks
View all comments

piši nam 6. dio. predivno pišeš