Kara je iz raja izašla, IV dio

Nastavak priče: Kara je iz raja izašla, III dio

Primjetio sam da me narednih nekoliko dana čika Jovo izbjegavao. Čak je sklanjao i pogled. Pitao sam se šta li mu je tata rekao da se toliko promijenio.

Ali u našoj kućici je i dalje sve bilo isto. Sex je bio redovan i vrhunski. Trošili smo se po dolasku s gradilišta satima. I to nas je odmaralo i davalo nam energiju za novi raadni dan.

Radnicima sam i dalje pomagao oko sitnih poslova. Tako me nakon nekih 10-ak dana u ranu zoru probudio čika Jovo s pričom da moram hitno sa njim do grada neki materijal jer su drugi svi prezauzeti, pa nema ko drugi. Izletio sam iz kreveta, navukao sportski šorts i nazuo japanke. U žurbi sam zaboravio obući gaće, al’ ko ih jebe, šta će mi. Jeste da mi je kurac landarao u tom šortsu, al’ to je sve normala.

kurac landara u šortsu

Sjeo sam u auto i krenuli smo. Do tovarišta nismo progovorili ni riječi. Nisam primjetio da želi bilo kakvu priču sa mnom, pa nisam ni ja htio započinjati. Dok sam utovarao stvari u kombi, bio sam nagužen, naravno, na šta mi je on dobacio:
– Al’ me izazivaš.

Zamolio sam ga da mi ponovi šta je rekao, jer sam želio to ponovo da čujem.

– Tražiš kurca, eto šta.
– Čika Jovo, Vi znate da bih ja Vama uvijek izašao u susret i jebao se s vama, ali znate kakav je moj tata. Poznaje svaki milimetar moje guzice, prošli put me je baš izgrdio jer je primjetio da me još neko jebao.
– Znam ja kakav je tvoj otac, a znam i da si ti duša od djeteta. Niko ne prima moj kurac kao ti. Ni jedna kurva, a ni moj pičkasti sin koji vrišti čim mu prislonim glavić, a ti ga primiš cijelog. Znaš li koliki užitak ti meni činiš? Ja tebe sanjam. Sanjam da liježem s tobom nakon posla i da odmaram svoje tijelo na tebi priključen u tvoju guzu svojom slinavom kurčinom. Znaš li da ona zaslini čim te vidi? Ovih 10 dana su bili pakao za mene. Morao sam te ignorisati zbog tate jer sam mu obećao da te više neću dirati. Sada sam siguran da te ovih dana dovoljno razvalio da te mogu jebati a da ne skonta. Molim te, učini mi to.
– Joj ne znam čika Jovo, dovodite me u nezgodnu situaciju…
– Molim te – zaplakao je.
– ‘Ajde, idemo negdje na sigurno, ne možemo ovdje na tovarištu – nasmijao sam se.
– Koji si ti car.

gay fingering u prirodi

Sjeli smo u kombi, nakon što smo potrpali sve što smo imali, i krenuli smo. Zaustavio se kraj rijeke:
– Ovdje će nam biti lijepo.

Već u kombiju je nasrnuo na mene

Počeo je da me ljubi svukuda po tijelu, a ruku mi je zavukao u šorts i prstom tražio rupicu. Mazio sam ga po maljavim oznojenim grudima, polako spuštajući ruke ka šlicu crnih radničkih hlača koje su u predjelu kurca gotovo pukle po šavovima od nabreklosti kurčine. Zaronio sam nekoliko puta i trljao tijelo da saperem spermu i znoj. Pošto sam zašao malo dublje, vraćajući se u plićak vidio sam čika Jovu kako sjedi u plićaku. Pokazao mi je rukom da dođem:
– Sjedi čika Jovi u krilo.
– Čika Jovo, trebali bismo ići.
– ‘Ajde još jedan krug, pa idemo – bio je neumoran. Al’ ‘ajde, shvatao sam ga.

Sjeo sam na ponovo dignutu kurčinu. Sex u vodi je nešto sasvim drugačije. Svakim nasjedanjem na kurac vam uđe i malo vode u šupak. Stvarno kul osjećaj. Dahtali smo obojica dok se pod nama čulo pljuskanje vode. Grlio sam ga i pritiskao uz sebe jer sam se tako osjećao ugodnije u toj pozi. Tražio je još poljubaca, uzvratio sam, mada u njima nisam toliko uživao; sex sa njim mi je stvarno bio dobar, ali nikada ga ne bih mijenjao za tatin.

Ponovo je svršio, ali ovaj put u meni. Dok smo ustajali, dobacio mi je kako neću zatrudniti jer voda odbija spermiće. Lupio me je po dupetu i šeretski se nasmijao. Ponovo smo zaplivali da se saperemo, a zatim otišli u kombi putem gradilišta.

gej seks u vodi

Kada smo stigli, istovarili smo materijal i utom je naišao tata i pitao me gdje smo se toliko zadržali. Izmislio sam da nam je pukla guma, pa da smo je morali mijenjati. Povjerovao je, a tu laž je čuo i čika Jovo, tako da smo bili sigurni da nas neće provaliti. Nakon istovaranja sam otišao pod tuš i da pripremim sobu za tatin dolazak, jer uskoro je bio kraj smjene. Bila je to još jedna noć puna sperme i znoja, a i noć kojom se završio dan u kome sam primio i okusio najviše puta spermu u toku jednog dana.

Sin

Nastavak: Kara je iz raja izašla, V dio

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o