Moje gaćice – trofej na reveru

Registrovani korisnici ne vide reklame

Mnogo obaveza me je čekalo tog dana. Počevši od frizera, manikira, pedikira pa onda oblačenja i mnogo sati provedenih ispred ogledala u garderoberu. Biranje, koje gaćice da obučem… Uglavnom, sve ono što jednu deverušu obavezuje na venčanju – da bude primetna, ali da ne zaseni glavnu zvezdu tog dana, nevestu.

Trudila sam se da ispunim zacrtanu mi normu i vodila sam računa da svaki detalj bude smešten na svoje mesto. Negde oko podneva sam bila spremna i pozitivno iznenadila samu sebe. Nikada ranije nisam uspela u svojim modnim zamislima, a sada sam, gle čuda, bila zadovoljna postignutim. Veš i gaćice su mi bili u tonu…

– Možda sam počela da starim – rekoh sebi i nasmejah se, istog trenutka. Svoju dugu plavu kosu sam upakovala u punđu i pričvrstila nizom bež ukosnica, čija se boja poklapala sa bojom haljine. Sve četiri deveruše će nositi istu haljinu – tesno pripijenu, bež boje, sa jedva primetnim belim kristalima u obliku ruža, po sredini. Buket belih ruža me je čekao na stolu, u kuhinji. Požurila sam do stepeništa i obula bele cipele sa visokom potpeticom. Zadovoljno sam pljesnula rukama i osmehnula se. Bilo je vreme da krenem.

Sat vremena ranije pre same ceremonija sam stigla isped hotela u kojem će se održati krunisanje Marijanine i Kostadinove višegodišnje ljubavi. Drago mi je što su uspeli. Ulazim u nevestinu sobu i zatičem je, skoro neprepoznatljivu.

Marijanu krasi prirodna lepota, ali ovako naglašena šminka joj daje posebnu draž, nešto na šta nisam navikla, ali sam, svejedno, ostala bez teksta. Prilazim i ljubim je, nakon čega sledi dug prijateljski zagrljaj.

Odmičem se od nje i otvaram vrata još jednoj deveruši. Trideset minuta ranije, sve smo bile na okupu. Negde oko 13:50h Marijana je trebala sići, ali kako to obično biva, trema je učinila svoje, pa se onda dogodio napad panike, koji je, na Kostadinovu sreću, trajao kraće od uobičajenih, a onda je sve došlo na svoje mesto, iako mogu da se zakunem da je Kostadinova košulja pozadi bila natopljena znojem, koji je sve vreme pokušavao da ukloni vlažnom maramicom.

Oboje su glasno izgovorili „da” naočigled stotine zvanica. Tada sam ga i primetila. Na sebi je u tom trenutku imao belu košulju, raskopčani tamno plavi sako i istobojne pantalone, dok je crni kajiš uklopio sa bojom cipela. Na džepu košulje se šepurila crvena, satenska ruža.

Onda je nestao i moje misli su otputovale u drugom pravcu. Premestili smo se u veliku salu, gde je dominirala crvena boja, sa po kojim belim balonom, ispunjnim helijumom i to u obliku Diznijevih junaka za kojima Marijana ludi. Smestila sam se, otpila gutljaj hladne crvene vodke i rešila da prvo malo odmorim stopala, a onda poput primerne deveruše ustanem i đuskam.

U toj sali stolovi su ovalni i bilo je šest stolica za jednim stolom. Nas je bilo petoro, a mesto do mene je i dalje bilo prazno. Na stolici se nalazilo ime koje sam pročitala, nakon što sam podigla papirić. „Mladen”, stajalo je.

Nakon možda dva minuta, Mladen se pojavio i odmah sam se setila da sam ga videla pre par sati, a onda je misteriozno nestao. Pružila sam ruku i znak pozdrava, sa sve širokim osmehom, koji u ovakvim situacijama može samo pomoći. Gaćice su mi bile vlažne skroz.

– Vidim, izuli ste se, bole vas stopala? – upitao je, nagnuvši se ka meni, dok se „Čarobno jutro” orilo salom.
– Da, zaista ne mogu više, tako bi mi prijala masaža – odgovorih mu i krajičkom oka bacih pogled ka ispupčenom mu međunožju.

– Razumem, gde vas najviše boli? – upitao je i približio sam tako da sam osećala njegov topli dah u trenutku dok mi je govorio.

Ćutala sam i sve teže sam dolazila do daha. Toplota me je potpuno obuzela.

Skinuo je sako i stavio ga na naslon stolice. Zatim je rukom krenuo da mi mazi stomak, prelazeči lagano preko kristala na haljini. Nismo se gledali. Gledao je preko puta i vodio razgovor sa zajedničkim prijateljem, koji se vratio iz Amerike, sa studija.

Baš su mu se svidele moje gaćice… Gaćice koje su bile natopljene mojim sokovima…

– Jel’ si osvetlao srpski obraz? – upitao je Mihajla dok se kažiprstom spuštao preko stomaka i nežno pogladio moj klitoris. Sto je bio tako postavljen da niko drugi nije mogao videti naše aktivnosti, ali sam ih ja postala svesna i pokušala da mu odgurnem ruku. To i jesam uradila, ali vratio se i grubo mi je stisnuo klitoris preko mesta gde su još uvek bile gaćice, tako da sam sama sebi ugrizla usnu, što od bola što od neočekivanog talasa miline. Nastavio je svoju igru, a ja sam gorela. Bukvalno gorela. Sva krv mi se sjurila u obraze.

Moje gaćice - trofej na reveru

– Tebi je baš vruće? – upitao me je Mihajlo.
– Da… jeste, treba uključiti… klimu… – promrmljala sam i zabacila glavu unazad, dok mi je Mladen prstima razdirao pičku, koja je ostala gola nakon što je pomerio gaćice.

Na moje „nemoj” stiskao je još jače, sve dok nije oslobodio veću količinu tečnosti. Iz mene je pokuljalo kao iz slavine, noge su mi se tresle.

– Jel’ ti pišaš, sve je mokro, rukav mi je do pola mokar! – nervozno je šaputao Mladen, dok je otkopčavao dugme na rukavu i povukao ga na gore, ne bi li prikrio tragove da mi je drkao pičku. Povukao je i drugi rukav i nakon toga izvadio ključeve svog automobila. Stavio mi ih je u ruku.
– Povuci gaćice i idi do parkinga, pronađi crnu Panameru, uđi unutra i lezi na zadnje sedište. Zapamtićeš moj kurac, popišuljo jedna, brzo!

Moje gaćice - trofej na reveru

Sva sam drhtala od neobuzdane želje i rešila da ga poslušam. Uputila sam se ka Panameri, dok je on podavijao rukave na košulji, da bi sakrio sokove moje pičke, koje je njegova košulja upila. Javila sam se Marijani i rekla joj da ću otići do stana ne bih li uzela druge sandale. Slagala sam da mi se pokidao kajiš na ovim sandalama.

Potvrdno je klimnula glavom i šapnula mi da joj ponesem sve lekove za smirenje koje imam u stanu ne bi li umanjila nervozu inače će se onesvestiti. Zagrlila sam je, dok mi je pička pulsirala jer sam istovremeno zamišljala kako me Mladen jebe u nju. Osetila sam se kao žena niskog morala, ali želja za kurcem je bila jača. Požurila sam ka Mladenovom autu.

Kada sam stigla do automobila, učinila sam ono ato mi je rečeno. Sela sam na zadnje sedište i krenula da skidam haljinu. Kroz glavu mi je prošlo: Daj stani, unormali se, ponašaš se kao kurva, izađi!, ali onda sam ga videla kroz prozor auta, kako mi dolazi u susret, sve vreme osvrtajući se da li ga neko vidi.

Brzo je ušao i još brže zatvorio vrata za sobom.

– Što je ovo, nemamo ceo dan, rekao sam gola pička i sise, a ti još u haljini! – Požurila sam sa svlačenjem, a on je upalio auto.
– Kuda ćemo? – izustila sam tiho, savladana željom za njim u meni.
– Pa šta si mislila, da ću te jebati ovde, na parkingu? Možda sam i mogao, ali neću da rizikujem. Verenica će doći za dva sata, a ja sam napaljen kao konjina, mogao bih ceo dan da te jebem. Još sam osetio da si tesna, au jadna, pući će ti pička.

Ja sam tada bila već potpuno gola, raširenih nogu. Vozio je brzo, divljački, i znala sam da me takav seks očekuje. Započeo je raskopčavanje svoje košulje.

– Otvori prozor – rekao je.

Izašao je napolje, u beloj raskopčanoj košulji, i dalje u pantalonama. Stao je pored otvorenog prozora i kroz šlic izvukao impresivnu kurčinu, sveže obrijanu. Kroz par sekundi se njegova kurčina parkirala u mojim ustima, pomerajući mi krajnike.

Bio je grub. Rukama mi je sve jače gurao glavu ka kurcu, davio me je svojom kurčinom i zadovoljno ispuštao urlike.

– Ooh to mila moja, tako se… tako se puši kurac ljepoto, tako se puši kurac! Đe mi je telefon da slikam ovu ljepotu… Čekaj.

Izvadio mi je kurčinu iz usta i nabreklog kurca se prošetao do torbice u kojoj je bio njegov mobilni.

– Nemoj raditi to, ne želim.
– A gle ovo sad, pa nisam ja pitao što želiš. Tvoje je da pušiš i sisaš moju kurčinu k’o malopre. Da ga kupaš tom pljuvačkom, hajde!

Opet sam otvorila usta i opet mi je zabio kurčinu. Kočnice više nisu radile. U jednom trenutku sam pomislila da će mi pocepati usta. Tada je podigao telefon i začulo se: „škljoc, škljoc, škljoc”.

Fotografisao je, odnosno i snimio sam sebe, kako sa osmehom na licu „doji kurcem napaljenu deverušu”

Popravio je kragnu na košulji. Stavio je telefon u džep košulje i smestio ruke na leđa. Uživao je dok sam mu jezikom milovala glavić, rukama gladila i stezala njegova jaja prepuna bebi-semena.

– Aah dobra si, kako si samo dobra, za ovo imaš pravo da biraš… aaaaaaah…. imaš pravo da biraš pozu u kojoj ću te jebati.

Pušila sam i dalje, mumlajući.

– Ne čujem, da li ti to kažeš – u pičku?

Izvadio mi je kurac iz usta i otvorio vrata.

– Daa! – uzviknula sam glasno. Pička mi je gorela. Mladen se sagnuo i počeo jezikom da kruži po mom klitorisu, dok je svojim srednjim prstom proveravao teren, kako on to kaže.
– Ah mili, jebi me!
– Polako jebuljo moja, sad podmazujem da ne boli.
– Neka boli, briga me, želim te!

Nasmejao se, podigao mi noge i legao preko mene. Zabio je svoj kurac do kraja. Moji vrisci su bili sve glasniji i glasniji. Maskara mi se razmazala, osetila sam kako mi suze klize niz obraze. Svojim debelim kurcem me je cepao, širio moju usku pičkicu, veoma je bolelo. Kroz vriske sam mu to i saopštila.

– Aaaah kako me boli! – Nasmejao se i počeo jače da me jebe.
– Što si dala pičku na jebanje, kad znaš da te boli, mm? Sad ću te jebati ka’ kobilu, onesvestićeš mi se na kurcu!

Grudi su mi letele levo-desno, on ih je šakama sakupio i stezao. Onda bi ih puštao, pa vrhom jezika dodirivao bradavice, onda lagano duvao u njih… One su bile poput strela, usparavne, dok sam ja drhtala. Još jedan ubod Mladenovog kurca je učinio da doživim squirting, odnosno orgazam čiji se sadržaj razlivao njegovom košuljom, koju je u međuvremenu zakopčao.

– Bolje me popišaj celog, kad si već počela to da činiš.
– Ako nastaviš ovako da me jebeš, tako će i biti. Tvoja mokra košulja zapravo svedoči o tome koliko me dobro jebeš.
– E onda hoću da mi se cedi sa nje.

Izvadio je svoj kurac i svojim telom je krenuo da se trlja o moju pičku, kretajući se napred-nazad. Dugmad sa njegove košulje me je žuljala, a tkanina palila moju, iovako već vrelu pičkicu.

– Oh Mladene, ovo je feee-nooooo-meeee-naa-lnnn-oooooooo!

Ustao je, pružio mi ruku i zajedno smo izašli napolje. Kolena su mi klecala, pička gorela, jedva sam stojala.

Podigao me je na haubu i raširio noge do maksimuma. Zabio se u mene i jebao. Letnja žega mi je pekla oči, a suze koje su klizile niz obraze su zapravo bile vrele. Sva sam gorela. Povukla sam ga za kragnu i približio se, osećala sam njegov vreli dah i doživela još jedan orgazam. Vrisnula sam.

– Jel te boli pičkica? – pitao me je podrugljivo.
– Ooh boli!
– E tek će da te boli jebuljo jedna, ne prestajem dok ne pukne!
– Aaaaah stani, jooooj, stani, aaaaaaaaaaaah!

Činilo mi se da nikada neće prestati. Bio je sav mokar i jebao me je poput razjarenog bika. Odjednom je počeo da trza, snažno me je zagrlio.

– Nemoj me napuniti, nee pijem… – nisam završila rečenicu, a on je ispustio i spermu i urlik. Osetila sam kako njegovi spermatozoidi teku mojim vaginalnim kanalima i umorno sam spustila glavu na šoferšajbnu. On je legao pored mene.

Ležali smo otprilike dvadesetak minuta. Teško disali, ali srećni, on ispražnjen, ja napunjena. Iako je ispraznio svoja jaja u mene, ipak mi je bio posebno drag. Dugo me niko nije jebao ovako divljački, bolelo me je, ali sam uživala. To sam mu i rekla.

– Drago mi je da jesi, videlo se po tvom licu da uživaš. Bolelo te je zato što si tesna. Ako te povremeno izjebem ovako, raširiću te. Imaš li dečka, verenika, muža?
– Ništa od ta tri, slobodna sam.

Moje gaćice - trofej na reveru

– Drago mi je, ja imam verenicu, ali kad god hoćeš, dogovorićemo se i jebaćemo se.
– Nadam se da me nećeš stalno puniti.
– Ako ostaneš trudna… Nećemo o tome, neka. Moramo sada do tržnog centra, moram sebi košulju kupiti.

Uputili smo se u pravcu tržnog centra. Odabrao je istu kakvu je imao, čisto belu. Onu koju sam mu pokvasila je skinuo i stavio ispod sedišta.

Kada smo bili na parkingu hotela, zatražio je da skinem gaćice.

– Opet? – upitala sam, pomalo zbunjena.
– Mogao bih opet da te jebem, ne sumnjaj, samo sada ne. Primetio sam da imaš gaćice sa crvenom ružom. Hoću da mi tvoje gaćice budu ovde, kao trofej na reveru.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x