Obećala sam mu da ću da budem veoma poslušna

Registrovani korisnici ne vide reklame

Veče je bilo gotovo perfektno, sa našim društvom u klubu. Dobro, istina je, ženski deo društva i ja sa njima ili možda ispred svih kao i obično, bio je malo razudan, otkačen. Nekako je DJ pogodio muziku koja nam je odgovarala i nismo stale celo veče. Žurka, igranje, skakanje. Vrelo letnje veče. Kada sam mu malo pre polaska prišla u pauzi đuskanja i naslonila se na njega dok je stajao leđima oslonjen na zid u polumraku, prošaputao mi je na uvo:
– Mala moja, guza će opasno da ti strada noćas.

Bila sam mu leđima okrenuta, kukovima oslonjena na njega, dok me je držao oko struka. Mogla sam na guzi da osetim da mu se digao. Žestoko. Svidelo mi se i palilo me to. Okrenula sam se prema njemu i pogledala ga. U znak odobravanja i želje, da niko ne vidi, spustila sam ruku između njegovih nogu i mazila ga preko farmerica.

– Zašto? – pitala sam kroz osmeh. Oboje smo voleli grube igre ponekad. Znala sam šta misli i bilo mi je potpuno OK. U stvari bilo je to tačno ono što sam i ja želela.
– U toj haljinici i tako kako igraš, ceo klub bulji u tebe – glumio je ljubomoru. Samo sam ga poljubila. Bio je to kompliment, a njegov dignut kurac pod mojom rukom je to samo dokazivao.
– Ti si to kao malo ljubomoran? Interesantno – rekla sam – Hoćeš odmah da krenemo? – pitala sam vragolasto i mazila ga i dalje. Odmahnuo je glavom.
– Posle ćemo kada krenu svi. Briši sada, đuskaj još malo – rekao je. On nije voleo da igra. I to je bilo OK.

Haljina koju sam imala na sebi zaista je bila prava letnja, tanka i prilično kratka, tek nešto niža od pola butine. Zato sam zaigrala još luđe, izazovnije, za njega. Sat kasnije ušli smo u kola, spremni za polazak kući. Znam, guza će opasno da mi strada. I to je bilo OK. I znam da neće biti samo guza. Nisam želela to da izbegnem, o ne. Jedva sam čekala da počne.

– Još si ljubomoran? – pitala sam uz osmeh. Klimnuo je glavom poluozbiljno.
– Oooo… Pa, izvini ljubavi. Znaš da sam samo tvoja i da sam samo za tebe igrala večeras. Da li mogu nekako da se iskupim? – pitala sam vragolasto.
– Mmmmm… Nisam siguran.
– A, ako obećam da ću da budem veoma, veoma dobra… I veoma, veoma poslušna? – pitala sam mazno.
– To bi moglo da pomogne – odgovorio je uz osmeh.

devojka zavodi pogledom

Znao je da ću da prihvatam igru. Osetila sam želju da bude grub, da me razvali, seksualno i fizički. I znala sam da će mi se želja ispuniti. Okrenuo je ključ, upalio auto. Do kuće nam je trebalo desetak minuta.

– Zatvori oči, budi tiha i mirna dok ne stignemo kući – rekao je.
– Da ljubavi – odgovorila sam poslušno.

Krenuo je. Kroz spuštene kapke videla sam povremeni sjaj uličnog svetla. Onda sam osetila njegovu ruku kako mi zadiže suknju i spušta se na golu kožu butine, sa unutrašnje strane. Raširila sam noge spremna na sve. Njegovi prsti brzo su pronašli moj klitoris preko gaćica. Mazio ga je nežno, pa sve brže. Uživala sam. Nisam otvarala oči, ništa nisam govorila. Samo sam se stiskala uz njegovu ruku. Tako celim putem do kuće. Prekidao je samo na kratko, da promeni brzinu i vraćao ruku nazad. Žestoko me je napalio. Dodatno uzbuđenje bilo je to što mi je haljina bila podignuta, oči zatvorene, nisam znala šta se dešava oko nas. Gaćice su mi bile mokre, kao da sam se upiškila, kada smo stigli do kuće.

– Skini gaćice i daj mi ih – rekao je kada je parkirao i ugasio auto. Poslušno, bez pitanja, podigla sam guzu, svukla gaćice, izvukla noge i dala mu ih. Provukao ih je pored lica uz osmeh.
– Mirišu na tebe.

Uzvratila sam osmeh, još više napaljena, gotovo gola od pojasa na dole. Džentlmenski je izašao i otvorio mi vrata, a moje gaćice smestio u džep od pantalona. Kada sam izašla, pružio mi je ključ od ulaznih vrata.

– Hodaj ispred mene… I podigni tu haljinicu.

Za trenutak sam zastala. Ulica je bila slabo osvetljena, do vrata je bilo dvadesetak metara, svetla u okolnim kućama bila su pogašena, bilo je gluvo doba noći… ipak… neko je mogao da me vidi.

Ali, obećala sam da ću da budem poslušna. Uz dodatnu dozu adrenalina, krenula sam ispred njega. Nisam žurila. Prvi korak i polako sam podigla haljinu iznad struka, ostavila golo telo od pojasa na dole izloženo. Nisam žurila, ni pomišljala da spustim haljinu. Bio je nekoliko koraka iza mene. Znala sam da je uživao u pogledu i dodatno sam njihala kukovima izazivajući ga. A, da li je još neko video? Nije me zanimalo. Mala doza egzibicionizma je samo dolila još ulja na vatru, dok sam otključavala i otvarala vrata.

Želela sam da ga odmah zaskočim, ali bio je brži. Stao je iza mene uhvatio me za ruke, raširio ih i prislonio na zid, taman u visini koja me je prisilila da kukove izbacim unazad, i zaključao vrata. Noga mu se našla između mojih. Samo je gurnuo moja stopala u stranu i već sam bila raskrečena, nagužena, oslonjena dlanovima na zid, dignute suknje, gola od pojasa na dole. Na guzi sam osećala njegov nabrekli ud, preko farmerica, lagano se trljala o njega i uživala sve više. Osetila sam njegovu ruku kako mi klizi niz leđa. Neopisivo mi je prijao taj dodir.

– Ti si moja mala nevaljala, znaš? – rekao je.
– Znam. Samo tvoja – odgovorila sam uz osmeh dok sam ga gledala preko ramena.

Ruka mu je kliznula niže na golu guzu, a druga je preko haljine obuhvatila moju dojku i nežno uvrnula bradavicu. Nisam nosila brus. Osetila sam dah i poljubac na vratu i zastenjala u znak odobravanja, dok mi se koža ježila od užitka. Malo se odmakao.

Zapušio mi je usta mojim gaćicama

– I, šta misliš, šta bi trebalo da uradim? – pitao je dok mi je nežno mazio guzu.
Kazni me – odgovorila sam mirno.

Trenutak zatim osetila sam udarac po guzi, blag, gotovo bezbolan, savijenim dlanom. Samo sam zastenjala jače. Stisak na dojci se pojačao.

podiže joj haljinicu i lupa e po dupetu

– Ovako?
– Da, tako – rekla sam mirno. Ponovio je udarac, ovoga puta jači, ali i dalje blag, opuštenom, raširenom rukom. Samo sam spremno istrtila guzu da može da nastavi.
– Ili ovako?
– Može i tako. – Sledeći udarac bio je čvrst, oštar, punim, ali opuštenim dlanom. Guza mi je blago zabridela.
– Ili možda ovako?
– Da – rekla sam još jednom. Ukrutio je dlan i udario još jednom oštro. To je već bilo bolno.
– Možda ovako?

Ostavio mi je izbor i to sam i te kako poštovala. Između blagog, erotskog, pljuskanja po guzi, nešto grublje igre i pune sesije. Mogla sam da kažem „ne, nisam bila baš toliko nevaljala” u svakom trenutku, ali…

– Da! Možda baš tako – uzdahnula sam. Za trenutak je stao.
– Zatvori oči i otvori usta – rekao je tiho. Slušala sam bez pogovora i osetila mokru tkaninu sa poznatim mirisom na usnama. Trenutak zatim, zapušio mi je usta mojim gaćicama, mokrim i još uvek toplim. Poslušno sam ih primila. Zatim se odmakao na korak, spustio jednu ruku na donji deo mojih leđa, a drugom rukom mazio moju golu, spremnu guzu.

Onda je pao udarac. Nije bio nežan i to je bilo OK, tačno kako je trebalo. Nije žurio, želeo je da osetom svaki udarac i ostavljao mi vremena da se pripremim za sledeći. Pored njegovih nogu bila je mala stolica. Obično smo je koristili za obuvanje. Privukao je, smestio između mojih nogu i seo na nju. Pogledala sam ga preko ramena, svesna da sada ima perfektan pogled na sve, moju guzu, pičku, čmar. I to je bilo OK. Samo sam malo protresla guzu, tverkovala, da ga izazovem. Osetila sam njegov dah između nogu, zatim njegove prste na klitorisu i u meni. Zaječala sam od zadovoljstva. Drugom rukom je snažno opalio po mojoj guzi. Zvuk je bio kao da je mala bomba pala u naš hodnik. Bol je sada bila snažna, koža me je pekla od udarca.

Postajalo je sve bolje. Ravnomerno, sa obe strane, padali su snažni udarci, grejali mi kožu, dok sam se sve čvršće pribijala na njegov dlan i prste koji su me ispunjavali. Spremno sam dočekivala svaki udarac iz uzdah zadovoljstva i bola. Želela sam ga svakim trenutkom sve više. Noge su počele da mi se tresu u poziciji u kojoj sam bila. Primetio je i stao, podigao se sa stolice, uhvatio me za ruke, podigao da mogu da stanem, okrenuo prema sebi i izvukao mi gaćice iz usta.

zapušena joj usta njenim gaćicama, poslušna robinja

– Reci mi šta želiš? – pitao je dok mi je provlačio prste kroz kosu. Bez reči sam raskopčala haljinu i pustila je da padne na pod. Nisam odvajala pogled od njegovih očiju.
– Želim da ti poklonim sebe, da ispunim svaku tvoju želju – rekla sam tiho. Samo se blago osmehnuo, uhvatio me za ruku i poveo u spavaću sobu. Ušao je prvi, okrenuo se, odmerio me zadovoljnim pogledom onako golu i seo na ivicu kreveta. Spustila sam se na kolena i kao mačka lagano, četvoronoške, dopuzala do njega.
– Izvini što sam bila nevaljala – rekla sam mazno, glumeći kajanje, klekla pored njegovih nogu, uhvatila ga za ruku i poljubila mu dlan. – Znaš… Moram nešto da ti kažem – rekla sam iskreno – Volim te… Ali, baš onako, stvarno. – Privukao me je i poljubio strasno. Vrelina i mekoća njegovih usana mi je i te kako prijala.
– Volim i ja tebe lutko. Baš, baš stvarno – rekao je dok mi je milovao obraz. Samo sam ga jako zagrlila.
– Ne ljutiš se što sam bila nevaljala? – pitala sam mazno.
– Mmmmm… Daleko si još od toga da ti oprostim – odgovorio je uz osmeh.
– Onda je vreme da dobro zagreješ moju nevaljalu guzu – šapnula sam mu na uvo i liznula ga. Stresao se. – A posle… Svašta ću da ti radim.

Polako sam se odmakla, spustila se preko njegovih kolena, oslonila rukama i nogama na pod, sa golom guzom visoko uzdignutom i blago raširila noge. Već sam bila više nego dovoljno napaljena i to me je teralo dalje.

Želela sam dobre batine…

– Da li odgovara ova pozicija?

Trenutak kasnije snažan udarac pao je na moju guzu. Sasvim dovoljan odgovor. Više nije bilo pripreme, ovo je bilo ono pravo. Nije pravio pauze, nije ravnomerno raspoređivao udarce, nekada je po destak puta zaredom pljesnuo isto mesto. Moja guza je postajala bolno vrela. Uzdisala sam glasno posle svakog udarca, istovremeno želeći da prestane i da nastavi. Onda je stao na trenutak i mazio mi guzu. Bol je brzo nestajala.

– Pređi na krevet – rekao je kratko. Polako sam ustala i okrenula leđa prema velikom ogledalu na zidu. Guza mi je bila ružičasta sa obe strane. Provukla sam se pored njega i legla na krevet.
– Da li bi učinio nešto za mene? – pitala sam izvrnuta na bok, oslonjena na lakat, dok sam drugom rukom blago mazila guzu. Pogledao me je upitno.
– Skini se i ti pre nego što nastavimo. – Bez reči mi je, uz osmeh, ispunio želju. U tri poteza bio je potpuno go. Uživala sam u njegovom telu, potpuno dignutom kurcu, koji je landarao prema meni. Želela sam ga u sebi duboko, svuda, ali bila sam strpljiva.
– Tako volim da te vidim. – Samo se nasmejao i pomerio klizna vrata ormana. Iza njih bio je arsenal igračaka.
– Hmmmm… Da vidimo. Šta bi moglo da bude najbolje za ovu priliku? Šta misliš? – pitao je. Ustala sam sa kreveta, stala pored njega i naslonila mu se na rame. Prijao mi je dodir njegove kože i njegov miris.
– Nisam sigurna… Mislim… Možda… Možda šiba… ili bič… ili kaiš… možda varjača… ili sve… ne… ne znam… Šta god ti želiš – odgovorila sam nesigurno. Pogledao me je pomalo začuđeno.
– Šiba ti obično natera suze na oči. – Odmahnula sam rukom:
– Suza više ili manje, nije važno. – Okrenuo se, zagrlio me i poljubio strasno. Dok su nam se jezici preplitali, osećala sam njegov pulsirajući kurac na stomaku.
– Nemaš pojma koliko te želim – šapnula sam.
– Pokaži mi – rekao je.

poslušna robinja puzi po krevetu sa kaišem

Nije me zbunio. Odvojila sam se od njega, legla na krevet, raširila noge i počela da se mazim… Postavila sam se tako da sam mogla sebe da vidim u ogledalu i njega kako me gleda. Polako sam prelazila preko klitorisa jednom rukom, drugom rukom lagano stiskala sise, uvrtala bradavice. Ni na trenutak nisam odvajala pogled od njegovih očiju. Gledao me je sa uživanjem, a onda mi pokazao da se okrenem.

Poslušno sam se prebacila na stomak, raširila noge, digla guzu sa kreveta i nastavila da se mazim. Iz poluležećeg položaja još bolje sam mogla da vidim ceo prizor u ogledalu. Pustio me je da se tako igram nekoliko minuta, a onda je iz ormana izvadio bič sa devet dugih kožnih traka. Njima je polako prelazio preko mojih leđa i guze. Blago me je golicao taj dodir i uživala sam u njemu. Onda se popeo na krevet i seo, leđima oslonjen na zid.

– Dođi, nasloni se na mene. – Ovo je bilo nešto novo. Nisam odmah shvatila šta namerava, ali sam bez reči poslušala. Raširio je noge, a ja sam se leđima naslonila na njega.
– Spusti ruke ispod guze i raširi picu.

Sada sam znala šta me čeka. O, to je bilo OK. Ogledalo je bilo direktno ispred nas i sve sam mogla da pratim kao na filmu. Spustila sam ruke ispod guzove, uhvatila prstima usmine u raširila ih, ostavljajući klitoris potpuno izložen. Spustio je kožne trake biča između mojih nogu i polako ih prevlačio. Osećala sam njegov dah na vratu i to me je dovodilo do ludila. Onda je blago ošinuo bičem između mojih nogu. Malo sam poskočila, više refleksno nego od bola. Osetila sam njegove poljupce na vratu, zatim još jedan, ovoga puta jači i bolniji udarac, koji mi je izmamio uzdah. Samo sam se čvršće pribila uz njega. Bič je pao još nekoliko puta istom snagom. Grejao mi je kožu između nogu, a onda je udario jače. Noge su mi se refleskno skupile od bola. Zagrlio me je čvrsto drugom rukom.

– Raširi noge i ne pomeraj se – rekao je. Poslušala sam bez reči. Bič je ponovo pao snažno. Ovoga puta nisam se pomerala. Ponovo sam osetila njegove usne na vratu, pa opet bič i tako u krug. Bolelo me je i uživala sam, trudila se da uspunim njegova očekivanja. Stao je posle desetak udaraca i gledao sliku u ogledalu zadovoljno. Rukama mi je obuhvatio obe dojke, uhvatio prstima bradavice i snažno ih uvrnuo. Zaječala sam od bola.
– Da li još želiš da ispuniš svaku moju želju? – pitao je i pojačao stisak. – Bol je bila intenzivna. Pokušala sam da se pomerim unapred, ali nisam uspela.
– Daaa… želim – odgovorila sam. Još jače je stegao bradavice.
– Auuuh… – zaječaja sam – I dalje… i dalje želim.
– Lepo – rekao je i pustio me – Legni na stomak i raširi maksimalno noge.

lupanje robinje po dupet, spanking

Odgurnula sam se od njega, on je ustao, a ja sam se opružila na krevetu i poslušno raširila noge. Po izrazu njegovog lica znala sam da će biti zaista žestoko. I to je bilo OK. Bič je ošinuo po mojim guzovima snažno, bol je odmah bila intenzivna. I nije više usporavao. Nije mi dao da se odmorim. Bičevao je moje guzove dok nisu postalali dobro rumeni.

A ja? Već sam bila u transu, cvilela od bola, grčila se, ali nisam skupljala noge niti se branila, željna svega. Onda ja naredio da se naguzim i raširim noge. Bič je zamenio kaiš, kožni, čvrst. Guza je prva primila udarac, odmah za tim ošinuo je između nogu dva puta, jednom po čmaru jednom po pički. Zacvilela sam i zgrčila se od bola.

– Da li je ovo previše za tebe lutko moja nevaljala? – pitao je. – Odmahnula sam glavom. Da, bilo je bolno, veoma bolno, ali…
– Ne… Nije previše… Nije – odgovorila sam. Nije čekao. Ponovo je ošinuo između nogu. I ponovo sam se zgrčila. Pička me je pekla, ali sam ga želela sve više.

Bol nije gasila želju, nego ju je pojačavala

Samo sam se prepustila. Još jedan udarac između nogu, pa snažno po guzi nekoliko puta, jedva sam zadržavala položaj. Kombinovao je udarce i vodio me do potpunog predavanja. Kaiš je padao između nogu, po čmaru, na guzove; cvlilela sam, jaukala, nije prestajao. Ruke su mi same pošle da se zaštitim, ali umesto toga, raširila sam noge još više, prstima raširila usmine i guzove i ponudila mu najosetljivije delove. Kaiš je sleteo preko prstiju na čmar. Bol je bila jača nego što sam očekivala. Vrisnula sam, a već je novi udarac pao na pičku i izmamio novi vrisak. Ali nisam sklanjala ruke. Sada se bič ponovo vratio u igru šibao me između nogu. Drugačija bol mi je naterala suze na oči i posle desetog udarca samo sam se zgrčila i legla na krevet.

Pustio me je tek toliko da ode po šibu. Bez reči me je okrenuo na leđa, na trenutank me pomazio po kosi, obrisao jednu suzu, poljubio me i ustao. Spustio je šibu na moje dojke. Stresla sam se od tog dodira i već je šiba sekla vazduh i ošinula obe sise. Ta iritirajuća bol ne može da se opiše. Sledeći udarac je pao na butine, visoko. Sada ja kombinovao sise i noge, a ja sam se sada grčila posle svakog udarca, predavala se bolu, bez odbrane, jecala, cvilela, a šiba je sevala nemilosrdno. Onda me je okrenuo na stomak i tu bio kraj. Počeo je da me šiba snažno i brzu po dupetu i nogama. Sve što sam mogla bilo je da uhvatim ivicu kreveta stegnem je, jecam i plačem od bola. Tek posle pedesetog udarca je stao. Ponadala sam se da je gotovo. Ali ne. Ostavio je najbolje za kraj. Varjaču. Pljesnuo me po dupetu.

lupanje robinje prutom po pički

– Hoćeš li još da budeš nevaljala?
– Hoću – odgovorila sam kroz zube i jecaj. I već je novi udarac pao.
– Hoćeš? – Još pet udaraca palo je na moje dupe pre nego što sam stigla da odgovorim.
– Auffff… da, da, da… hoću.
– Kako? – udario je još tri puta jako. Svi mišići su mi se stegli od bola. Dupe me je peklo, usijano, vrelo.
– Agahhhh… Sa tobom…Hoću da budem nevaljala sa tobom… Ne mogu sada da ti pokažem, predaleko si.  – Okrenula sam se i pogledala ga. – Da ti pokažem? – pitala sam. Klimnuo je glavom. Pridigla sam se na sve četiri i okrenula ka njemu, spustila glavu između njegovih nogu na nabrekli ud i uzela ga celog u usta na kratko.
– Evo ovako – rekla sam i namestila guzu tako da može da nastavi tamo gde je stao – I ovako. Da možeš da me dohvatiš.

Oslonjena jednom rukom na krevet, drugom sam počela da se igram sa njegovim kurcem i da mu ližem muda. Uzdahnuo je od zadovoljstva i spustio varjaču na moju guzu, mazio je kratko, a onda ponovo ošinuo po njoj. Ni malo nežno, bolno, padali su udaci, a ja sam se predavala, cvilela i pušila, nabijala njegov kurac u usta do maksimuma, sisala ga, lizala, dok više nije mogao da izdrži.

Samo me pomerio, legao na krevet, i povukao preko sebe. Volela sam tu poziciju i bez ikakvih problema, vrela od želje, primila ga u seve uz snažan uzdah zadovoljstva. Jahala sam ga brzo, željno, trljala se o njega, uživala dok mi je grizao i sisao bradavice i za nekoliko minuta već sam svršavala snažno, cela sam se tresla.

Još u delirijumu, pomerila sam se i vratila se pušenju. Kurac mu je sada mirisao na mene. Tek što sam ga uvukla u usta, svršio je, napunio mi je usta spermom. Spremno sam gutala, iznemogla od cele večeri. Trenutak zatim, ležala sam pored njega i već tonula u san.

– Volim te. Ali baš, baš stvarno – prošaputala sam.
– Znam – odgovorio je i već sam potonula u san.

veoma poslušna robinja sa povocem jaše kurac

Autorka: marija25000

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

marija25000


Ženu ne možeš posedovati. Ona samo može voljno da se preda … ako zaslužiš.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x