Obožavao sam njen kurac i sledećeg dana

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Jebao sam ih na daljinac, a da nisam bio ni svestan. Nijedna ne nosi gaćice!

Još taj dan…

Poza jeste bila jako dirljiva i puna seksualnog naboja ali je isto tako bila i jako nezgodna. Već posle par minuta osetio sam kako mi trne strana tela na kojoj sam ležao, naročito guzovi. Trudio sam se da izdržim što duže, da je ne budim i da me što duže drži za kurac. I izdržao sam celih pet minuta. Jebiga.

Ustao sam i kao krenuo po piće. Ona se samo udobnije smestila i nastavila da drema. I tad mi ponovo procuri činjenica da je sinoć zaginula i da je sigurno mrtva umorna. Privukao sam drugu ležaljku, seo, podigao umorne noge, pijuckao smirnof i kolu i uživao u pogledu. Stvarno je izgledala božanski. Prelepo lice, vrat, ramena, teške dojke, koje su se pomerale u ritmu disanja, struk, kukovi, guza (sad mi više i nije smetalo što je malo manja), noge. Jebote, gledao sam u te duge noge opčinjen lepotom, simetrijom i nežnim prelazima i linijama. Samo je kurac koji je provirivao ispod leve butine nagoveštavao intrigantnu realnost. Pisci ljubića bi napisali da je imala telo zrele žene na kojem bi joj pozavidele mnoge šiparice. Pa dobro, može i tako, mada je mnogo preciznije reći da je imala telo koje bi svaki normalan muškarac poželeo pored sebe. Poželeo da ga mazi, čuva, ljubi, liže, draška, jebiga, da ga jebe…

Kazaljke su se približavale podnevu, sunce je odiralo a ja sam sedeo i blenuo u nešto sa čim nisam znao šta da radim. Da l’ treba da je probudim, da je ostavim (izgoreće), da je poližem, pojedem, pojebem, ostavim i pobegnem u mjačinu i izbrišem iz memorija poslednjih par sati, samo “delete”? Koliko je traga ostavilo, koliko će još, u šta će me odneti? Jesam li spreman za takav skok? Ili je ona, možda, samo probudila uspavani deo mene. Ili sam ovo ja, a ne onaj što je jurcao za pičkama? Ljudi, koje su oluje duvale mojim racionalnim mozgom… Strah, sreća, tuga, radost, izvesnot, neizvesnost, racionalni ja, iracionalni…

Obožavao sam njen kurac i sledećeg dana

I onda, do kurca, počeo Oliver da proziva:
„…Sad sam slobodan od želja
I nema smisla sanjati
Na ljude se oslanjati
Sreća, držat će mi leđa
Sad imam život i svoju slobodu
I imam druge koje dođu i odu…”

…I ja odlutah u majčinu. Raznežim se, gledam je, uletim u sentiment, šmrcnem nad njom nad mojom sudbinom, uzmem ono ulje za sunčanje i počnem. Prvo par kapi kanem na rame, pa krenem ka vratu. Malo se trgla. Sačekao sam da se utopi u san i nastavim. Linija kičme me je vodila pravo naniže. Kakvo su čudo prirode kapi ulja koje se slivaju niz glatku kožu, kako se sjaji njihov trag na koži, baš tamo gde bih je liznuo. Pa po struku, predivnoj liniji od vitih rebara do boka. Mnogo lepe, meke kože.

Kada sam se spustio na guzu i nogu promeškoljila se. Uplašio sam se da se ne probudi. Oliver je već pričao sa njegovim lipim Anđelom, nadam se ne kao ja sa mojim. Promeškoljila se i legla na leđa. Pokazala je sve svoje atribute u punom svetlu. Računao sam da me zajebava. Ipak, prošlonoćna pijanka, jutarnje vežbanje u kuhinji i kupatilu su ipak ostavili trag na njenom svesnom „ja”. O Bože, prelepo lice, nos, linija usana, vrat, ključne kosti, tešeke, pune (jebiga, znam, veštačke, ali ipak prelepe) grudi, rebarni luk, struk, ravan stomak, pirsing na pupku, prepone, kurac, položen nehajno na stranu, poluotkrivenog glavića, noge. Opet te jebene noge. Nikad se, do sada, nisam palio na lepe noge. Njene su bile leonardovske. Stopala, prsti na njima. Nema čukljeva (a ima godina), nema tvrdih peta, nema žuljeva. Svaki prst zove da ga poližeš, pocuclaš… Jebote, umal’ da zaboravim ruke. Duge, pune, mišićave. Šake prelepe, negovane, prsti kao da ih je pravio tata Ive Pogorelića. Tanki, dugi, nokti negovani, kratki, diskretno lakirani. Poželeo sam da uzmem jedan usnama i da ga posisam, ali sam se plašio da se ne probudi.

I da, gde sam stao. Da, kapi i ulje. Par kapi na liniju gde počinju njene, specijalne sise. Vrlo detaljno sam se posvetio odabira gde da ih položim, pa na ona mesta, konju, koja bih najradije poljubio, ujeo, odgrizao da zauvek ponesem sa sobom. Vrat, opet početak grudi, grudi, brdavice. Uh, bradavice. Kako se ulje slivalo izazovno niz oblinu njene dojke na grudni koš i pokazivalo put kojim je trebalo da ide moj jezik.

zgodna devojka spava gola na suncu

Stomak, šarao sam oko pupka i pirsinga ali su mi oči padale na prepone i kurac. Pa sam odlučio da brže-bolje krenuo u tom smeru. U glavi se rodio plan da joj vratim ono buđenje i onda sam namerno mašio kurac (sumnjao sam u ukus ulja u mojim ustima). Kapi su padale na prepone, spoj butine u stomaka.

Predivna, nežna koža prepona se lagano ježila

Već tada sam pretpostavljao da se probudila, ali me je puštala da uživam i da vidi gde će to da ode. Potpuno mi je odgovaralo. Kako je imala diskretno raširene noge, samo sam pretpostavljao da se ulje sliva u razdeljak njenih guzova i da je nemoguće da neko toliko osetjiv to ne konstatuje i da se ne probudi, ali… pustila me je, dozvolila je da uživam. Bio sam opijen, omamaljen, neprisutan u vremenu i prostoru. Po nekoj logici trebalo je da nastavim da joj uljem nakapavam butine i dalje do prelepih prstića, ali!

Ali više nisam mogao da izdržim. Ostavio sam ulje i uputio se ka predivnom poludignutom kurcu. Dok sam gledao porniće, ili čitao porno priče, maštao sam da u usta uzmem mlohav kurac i da ga onda obrađujem dok se ne ukruti. Da u ustima i pod jezikom osetim kako raste, kako se arterije i vene kurca pune krvlju, kako počinje da pulsira u ritmu srčanih sistola i kako se prazni u mojim ustima. E sad sam imao šansu da oživim moj san i trebalo je da u tome i uspem. Spustio sam glavu nad njeno krilo i duboko mirisao njeno međunožje. Prisutni a neprimetni feromoni su odradili resto. Duboko sam kroz nos uvlačio i uživao u mirisu njenih prepona, njenih muda i njenog kurca. Iskreno nisam osetio tri različita mirisa ali su to bile lokacije ka kojima je stremio moj nos. Malo su me i oči bolele od fokusiranja na tako bliske predmete, ali morao sam da upamtim svaki milimetar te kože. Jebiga, nisam znao šta će se dešavati kasnije i kada će me moj anđeo oterati u realni svet, daleko od sebe. Dakle, preda mnom je ležalo božansko stvorenje sa divnim sisama i nedignutim kurcem. Moj san je spavao pre mojim očiima. I trenutno je sve zavisilo od moje odluke!

kripni kadar drkanja kurca

Pažljivo, idiotski ali plašeći se da je ne probudim, sa dva prsta sam uzeo njen kurac i lagano ga uspravio. I ovako mlohav bio je velik, dovoljno da se savije i da opet ne mogu da lepo uzmem njen glavić na usne. Pomerio sam prste ka glaviću, kurac se ispravio, ali je kožica sakrila veći deo glavića. A moj je bio obrezan, fimoza! Zagledao sam se u tu kožicu, na vrhu je ličila na mala ustašca iz kojih je malčice izvirivao glavić, kao da mi se plezi. Uradio sam prvo što mi je palo na pamet. Poljubio sam ta mala ustašca. Čak mi je uspelo da zavučem vrh jezika između kožice i glavića i malo oližem glatku sluzokožu tog mnogoželjenog (mislim da sam ovu reč zapamtio iz „Slova ljubve” koju je napisao Stefan despot) glavića.

Pošto mi je glavić već bio u ustima i na jeziku, bez problema sam povukao ruku malo na dole i kožica se skroz povukla. U ustima mi je bio njen ceo glavić. Kružio sam jezikom po njemu, lepio ga na nepce, jezikom razmicao malu rupicu na vrhu, baš kao malopre kožicu. Onda opet odlazio na donju stranu, i lagano ga usisavao dublje. Čini mi se da sam rekao da je glavić bio nešto malo, nesrazmerno manji u odnosu na to šta bi se očekivalo od onako golemog kurca. Anđeo je morao da se probudi, garant, ali je mudro ćutao. A ja sam nastavljao da učim. Ako išta u životu znam, onda znam da učim. A ova lekcija mi se sve više i više sviđala.

Pljuvačne žlezde mi šljakaju kao lude i u uobičajenim prilikama. Aktivnost ovih žlezda je kriva što nisam naučio da pušim cigare. Kad smo učili da pušimo, i delili jednu cigaru, ja bih tako zabalavio filter da niko posle mene nije hteo da uzme cigaru i ja sam morao sam da je popušim, onda mi je bilo muka i zbog toga mi se pušenje, cigara, nije svidelo. Očigledno da ovaj fiziološki feler nije smetao pri pušenju kurca, naprotiv. Trudio sam se da progutam što više kurca, međutim isto kao i jutros, jezik i refleksi su pravili frku. Njeno međunožje je bilo u krupnom planu mojih bolno uzrikavljenih očiju pa sam uživao u liniji koja je odvajala deo njenog kurca koji sam uspeo da uvučem-uguram u usta, koža je bila vlažna i sjajna, od dela koji još nije mogao da uđe, koža je bila isto lepa ali suva.

Obožavao sam njen kurac i sledećeg dana

Počeo sam ritmički da uvlačim njen kurac, do svojih granica

Čim sam malo ubrzao i opkolio glavić sa svih strana, natopio ga pljuvačkom, kurac je počeo da se ispravlja. Više mu nije trebala podrška moje ruke. Bilo mi je drago zbog toga. Sa jedne strane, pretpostavio sam da joj moje amatersko pušenje prija, a sa druge, ruke sam mogao da pošaljem na neka druga lepa mesta. Desnu sam poslao prema unutrašnjoj strani butina a levu prema sisama. Klimao sam glavom, kao kad petao skuplja zrna po dvorištu, trudio se da usisam što više te lepote. Jezik se mučio sa željom da liže glavić ali i zaštiti grlo od dubljeg prodiranja, sada više ne stranog tela, ali refleks je refleks.

Prsti su uživali u dodiru meke kože njenih butina. Anđeo se probudio i uzeo prste leve ruke i prineo ih svojim usnama, i u ritmu kojim sam ja dudlao njen kurac, uvlačila i sisala moje prste, pokazujući mi još jednom ko je gazda i ko je majstor oralnih manipulacija. Da sam joj ja tako duboko polaptao prste, povratio bih po njoj svu kajganu i smirnof koji sam tog jutra kušao, ali majstor je to maestralno radio.

Ona je bila moj anđeo i samo mi je pokazivala put u mraku i šta da radim. Njen koren jezika se nije dizao kada bi moji prsti ušli, nego je pravio levak po kome su moji prsti putovali u ždrelo i put njenog jednjaka. Divna mekoća, vlaga i toplina oko prstiju u nekim momentima je prevazilazila prelep osećaj njenog kurca u mojim ustima. Nisam siguran, ali mislim da mi je kurac bio samo poludignut, iako je ovaj trenutak bio jedan od najuzbudljivijih i najseksipilnijih, svakako najpojebljiviji, trenutak mog dotadašnjeg života.

Obožavao sam njen kurac i sledećeg dana

Ne znam koliko vremena je proteko, ali su me noge i endorfini opominjali da mora nešto da se uradi. Noge su trnule a mozak kukao za jačim nadražajima. Počeo sam da ubrzavam kljucanje, desnicu sam sa butina vratio na kurac i počeo da ga stežem i drkam. Anđeo je počeo da stenje, prvo tiho pa sve glasnije. Izvadio je moje prste iz usta i prislonio ih na dojku, čudno baš na bradavicu, odmah sam počeo da je stežem, gnjetem. Pogledao sam iskosa levo i video da je zatvorila oči da je levom rukom uhvatila dojku i da je i ona steže, desnu je pustila niz telo. Malo je podigla karlicu ka meni. Prvo sam pomislio da bi mi gurnula kurac dublje, ali je potez omogućio njenoj desnici da ode pod guzu i smesti se u predeo rupice.

Desnim okom sam primetio kako se njen negovan prstić pomera, dok su, verovatno kažiprst i srednji, ulazili u guzu i masirali prostatu. Ubrzao sam drkanje, ubrzao cuclanje, ona je ubrzala prodiranje i… Posle par minuta počela je da se trese, da viče da sam lud, idiot, divan, kreten, siledžija, manijak, budala i kurac je počeo da se grči. Ako se dobro sećam, to joj je danas bilo drugo svršavanje. Tek, što zbog hormona, što zbog drugog danas, na moju sreću, sperme nije bilo mnogo. Ipak udar mlaza u meko nepce i resicu naterao me je da se refleksno malo zgrčim. Ipak, potrudio sam se da ni jedna kap ne propadne.

Pravio sam vakum usntima, stezao njen kurac kao kad muzete mleko i razmazivao njenu spermu po celim ustima. Hteo sam da se što pre naviknem na taj čudni ukus, ukus tartufa. Da ga zavolim jer sam rešio da ga što češće sebi priuštim… Zaokupljen navikavanjem, nisam ni primetio koliko se ona grči, da je svoju levu ruku spustila na moju glavu i da me pažljivo gura ka kurcu, da joj se trbušnjaci grče, kao meni u teretani, da joj se noge tresu. I ponavljala je da sam lud, lud, lud… A onda se umirila, popuno. Ja sam i dalje držao njen kurac stisnutim usnama i nisam znao šta sad treba da uradim. Šta je red? Šta je protokol? Šta je primereno, a šta ne. Na sreću, moj anđeo je razmišljao umesto mene. Sklonila mi je glavu sa kurca, gurnula me na veliku ležaljku naspram nje, savila noge i sela naspram mene. Kad mi je skinula glavu sa kurca postojala je opasnost da sperma iscuri i ukvasi ležaljku, pa sam je ja brže-bolje progutao. Bilo je malo frke, ali ispečena škola ispijanja vodke pomogla je, i vrela tečnost je nestala u dubini mog tela.

shemale svršava a tip joj liže spermu

Seo sam i blesavo je gledao. Kao klinac kad uradi nešto dobro i očekuje pohvalu od mame. Sedela je preko puta mene sa ukrštenim nogama, kurac joj se prostirao preko peta, struk se pomerao u ritmu disanja, grudi su se njihale, a ona je držala ruke preko očiju i usta. Ja sam je blesavo gledao i čekao. Onda se namejala i rekla mi:
– Imaš sperme u desnom uglu usana.

Levim kažiprstom sam pokupio tečnost i spremio je u usta, da ne propadne, a i ukus je bio sve lepši. Malo se meljao po ustima, ali je bilo OK, tražilo je još (jebote, i sâm sam se šoknuo kako sam se lako navukao na njenu spermu). Razrogačila je oči i po ko zna koji put rekla da sam lud. Nisam znao šta to znači, je li to dobro ili ne. Kakogod, nisam bio spreman da to sad istražujem. Gledala me je takvim božanskim pogledom, a ja sam bio zatečen i glup i nisam znao kad i kako da prekinem ovaj trenutak, trenutak koji je mogao mnogo da promeni u mom životu, definitivno. Sedeo sam raširenih nogu i moj poludignuti kurac je izgledao smešno u poređenju sa njenim. Ispružila je desnu nogu i prstima, lagano uz unutrašnju stranu butine krenula ka kurcu. Smejuljila se i lagano počela da mi masira poludignutog izdajnika. Levu ruku je spustila na kurac i lagano ga mazila, desnu je podigla na sisu i najjebozovniji glas koji sam ikad čuo rekao je presudu:
– Neverovatan si. Svašta sam probala, doživela, uradila. Prvi si sa kim je ovako dobro bilo prvi dan. Prvi koji ovako brzo uči i daje sebe. Ipak, moraš da znaš da sam ja i pre tebe vodila egzotičan i intenzivan seksualni život. Mogu mnogo da pružim ali i da otmem, opasna sam, destruktivna, svojeglava, zahtevna i darežljiva. Ako želiš, mogu da te uvedem u svoj svet, polako ili brzo, superficijalno ili duboko, koliko i kako, ako ti poželiš.

Moram priznati da njena noga na mom kurcu, njena ruka na njenom kurcu, njena druga ruka na sisi, ton, dubina glasa, izgovoreni tekst, sunce koje je nemilice pržilo, koža koja je pekla, ukus sperme u mojim ustima, par iglica od četinara u mom dupetu, trnci u desnoj nozi… i mnogo više toga u mojoj glavi, sve skupa učinili su da mi donja vilica padne na grudi, moje grudi. Tražili su brz i tačan odgovor. I taman da kažem …, ona počne da se smeje kao luda:
– Čoveče kako blesavo izgledaš! Curi ti pljuvačka iz usta idiote. Ulazimo u kuću, izgorećeš. – Ustala je i utrčala u zgradu. Ja sam još sekund gledao kako žensko trči i njiše kukovima, žensko ali precizno i efikasno prelazi prostor. Gledao sam kako joj se kurac klati međ nogama, ustao i krenuo za njom.

transica drka svoj kurac i puši kitu

Kad sam ušao čekala me je čaša smirnofa i njen dug, sočan, gotovo romantičan poljubac. Nisam siguran ali mislim da je čak i podigla desnu potkolenicu dok me je obezoružavajuće ljubila. I dilema se rodila! Da l’ jesti nešto kući ili otići i proslaviti događaj propalog džoginga zamenjenog za maratonski fucking, negde u nekom restoranu. Po ovom pitanju, ja sam počeo da se presabiram, finansijski normalno. Odgovor na njeno prethodno postavljeno pitanje nije ni trebalo da se daje, podrazumevao se. Inteligentni anđeo je shvatio zamku i riknuo:

– Slušaj, ja sam kao vučica, kog voljem-voljem. Kog ne voljem-koljem. Dakle ne seri, ako pristaješ na mene, onda pristaješ na celu i kompletnu mene, moje prijatelje, prijateljice, navike, dobre i loše dane, na moj životni stil, moje pare, moje običaje. Sve znam i sve mi je jasno, dok traje nek laje, kad nestane nek prestane. I nemoj slučajno da mi sad sereš kako moraš da ideš kući da se presvučeš, središ, obriješ… Na poslu, zna se, sve ostaje po starom. Posle posla – i si moj i božiji. Ja sam tvoja i gazdarica i robinja. I nemoj da me jebeš.

Prišla je i krvnički me ujela za vrat. Fleku sam nosio dve nedelje, i imao veći broj prikladnih opravdanja za užasnu modricu na levoj strani vrata. A samo sam ja znao da ju je napravila moja vučica. Anđeo je prešao na tamnu, poželjniju, stranu. Postala je jebožedna vučica.

Nastavak: Komplikuje se: Kako sam sa nje lizao svoju spermu

namcor

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x