Prelepa stopala moje maćehe Nevene završila su u mojim ustima, II deo

Nastavak priče: Prelepa stopala moje maćehe Nevene završila su u mojim ustima, I deo

Zbunjen i umoran otišao sam na novi posao ujutru. Sa velikim naporom pokušao sam da objasnim Sanji gde sam i zašto sam se odlučio da to radim. Ubeđivao sam je neuverljivo da sam uspeo da napravim neki dug, pa ne mogu od ćaleta da tražim za pozajmicu.

Fetišista, ljubitelj ženske dominacije i cuckolda. Nadam se da ćete uživati u mojim pričama.

Prvi dan na poslu je protekao mirno, osim što su mi leđa pukla od istovarivanja kamiona, a noge su mi se tresle od upale koja je tek nailazila. Stigao sam kući tek oko pola 6 uveče. Tamo nije bio nikoga. Zvao sam ćaleta sa pričom da sam bio na faksu, ceo dan. Kazao mi je tad da će morati da ostane do kasno, jer ide na poslovnu večeru sa nekim strancima.

Istuširao sam se i seo da gledam TV. Nakon samo pola sata u kuću je ušla Nevena.

– O, moj mali crvić se vratio i opet lenčari po kući. Šta da radim sa njim, kako da ga vaspitam? Bio si nevaljao, a ja ti kupila nešto. Dođi kod mene – naredila mi je, stojeći sa rukama na bokovima. – Dođi ovde – reče, pokazujući prstom na mesto ispred njenih nogu. Došao sam do nje i kleknuo. – Tako, vidiš da umeš da budeš vaspitan kad hoćeš. Kao prvo, da rešimo naš mali problemčić, kako ne bi bilo nesporazuma među nama, i kako ne bih morala da pribegnem drastičnijim merama. ‘Ajde, otvori usta i zatvori oči crviću, imam jedno iznenađenje za tebe.

Dok sam zatvorenih očiju čekao, čuo sam šuškanje kesice sa lekovima. Ubacila mi je nešto u usta i naredila da progutam.

– Eto sad samo još da sačekamo malo, i rešili smo problem tvoje česte erekcije. Ne trebaš mi da me nerviraš i vređaš samom pomisli da bi želeo da me jebeš. Jedino će Sanjica malo ostati uskraćena, jel’ tako?
– Pa kako ću? Molim te, zvala me je Sanja da dođem večeras kod nje na večeru, a i nisam je ni video, ima tri dana.
– Zaveži, crve. – Uhvatila me je za kosu i povukla mi glavu unazad. Nadvila se nada mnom a njene usne su bile samo par santimetara od mojih. – Kakva Sanja, glupi psu! Ti si moj, radiću sa tobom šta god hoću. – Nemoj da ti nabijem sad štiklu u grlo. Jasno?! – Nasmejala se. – Zar to nije ono o čemu si maštao? Dok si drkao i lizao moje znojave čarape i cipele, zar ne?
– Da… – uspeo sam da procedim kroz zube.

Prelepa stopala moje maćehe Nevene završila su u mojim ustima, II deo

Uhvatila me je noktima za donju usnu i povukla. Jecao sam dok me je stiskala i gnječila noktima. Iskoristila je trenutak i pljunula mi je u usta. Razjapljenih usta, samo sam pustio da mi njena lepa pluvačka sklizne niz grlo.

– ‘Ajde idi lezi ispod stola u trpezariji, imam da pregledam gomilu đačkih zadataka, a ti ćeš mi pomoći, zar ne?

Legao sam na pod, a Nevena je stavila stolicu preko mene, tako da nisam mogao da pomeram ruke. Prečka od stolice, dosezala je skoro do mog vrata, zbog čega nisam mogao da odvojim glavu od poda ni santimetar.

Nosila je prelepe najlonke boje kože i crne cipele na štiklu sa otvorenom petom. Sela je na stolicu i stavila mi je svoje prelepe cipele na lice. Gumeni đon mi je drao kožu nosa i čela, a štikle sa obe njene cipele su mi zasecale donju usnu, na koju su bile oslonjene. Počela je da ispravlja pismene zadatke.

rob sisa štiklu svojoj gazdarici

Intenzitet bola se povećavao svakim minutom, počeo sam da ječim. Ignorisala me je u potpunosti. Uspeo sam pomerim malo vilicu i izvučem usnu ispod njenih štikli. Osetivši slobodan proctor, ugurala mi je obe štikle u usta, i počela da se klacka oslanjajući se na prednji deo cipele. Predivan ukus kože, i prljavštine sa njene štikle je ispunio moja usta. Njene štiklice su prodirale u moja usta, imao sam osećaj kao da jebe moja usta sa svojim lepim štiklicama. Osećaj je bio predivanu, toj meri da ga nije mogao pokvariti ni abnormalan bol koji sam osećao tom prilikom. Ivice njenih štikli razdirale su mi desni i jezik koji se više nego par puta nespretno našao na putu. Osetio sam ukus krvi u ustima. To je trajalo skoro pola sata. Podigla je predjni kraj cipele sa moga čela, ne vadeći štikle. Počela je da širi stopala, razvlačeći moje usne kao da su od gume. Bol je bio niezdrživ, jauknuo sam. Počela je da se smeje kao luda. Drhtao sam od uzbuđenja i arednalina.

Konačno mi je ugurala svoja prelepa stopala u usta i nagradila me

Nedugo potom, izula je cipelice koje su skliznule preko moga lica na pod pored mene. Spustila je svoja znojava prelepa stopala u najlonkama pravo na moje lice. Poslednje što sam mogao da vidim je obris svetla, kroz čarapu između njenih rastavljaljenih prstića. Miris je bio predivan, opijajući.

– Ceo dan sam u ovim čarapama, nisam htela cao dan da se izujem, mislila sam na tebe kako ćeš posle da ih lepo mirišeš i poližeš, kao dobra kučkica, što i jesi. Trljala mi je stopala o lice, a tekstura čarapica mi je pržila lice. Počela je da me gnječi nemilosrdno, zabadajući nožne prste naoružane oštrim noktićima u moje zatvorene kapke. U par navrata, svodovi stopala su mi tako pritisli nos, da sam jedva mogao da uzmem malo vazduha, dok mi je petama gnječila usta, koja nisam mogao da pomerim. Kada je završila, ustala je i otisla da se tušira.

Prelepa stopala moje maćehe Nevene završila su u mojim ustima, II deo

Oko pola devet me je pustila da izađem sa Sanjom. U kuhinji sam se, dok je Nevena bila u kopatilu, oprao i umio, u pokušaju da skinem miris njenih stopala sa mog lica, zbog Sanje, naravno. Celo lice mi je bilo crveno i naduveno, a usna rasečena.

Na samim vratima, naterala me je da se kleknem u hodniku ispred nje i popijem još jednu tabletu. Nakon što mi je ubacila pilulu u usta, nadvijena nada mnom, pomilovala me je po licu. Bila je prelepa dok je stajala iznad mene u bade mantilu, obnaženih nogu, noseći prele kućne papuše na štiklu.

– Jel’ više voliš mene ili Sanju? – upitala me je. Prešla je potom još jedanput prstima desne ruke preko mog lica, ovog puta ovlaš, prevlačeći svoje prelepo nalakirane nokte preko mog obraza i usne.
– Vas, Nevena.
– Jel’ zato što sam lepša i zgodnija od nje?
– Da Nevena, ti si lepa kao kraljica.
– I moja stopala imaju lepši ukus nego njeni poljupci, zar ne crve?
– Da, kraljice.
– Onda imam još jedan poklon za tebe. Spusti se na stomak na pod. – Poslušao sam je. Stala je ispred mene i okrenula mi je leđa, njene papučice su bile tik ispred moga lica. Podigla se na prstiće i njeni predivni tabani su se ukazali preda mnom. – Oliži mi pete, pred polazak. Tako ćeš, dok se ljubiš sa Sanjom, moći da osetiš ukus mojih stopala za kojima toliko žudiš. A tako će i Sanjica osećati ukus mojih peta dok te bude ljubila. ‘Ajde sad liži, nemam vremena za tebe.

Lizao sam kao ker…

Nevena je premestala težište sa jedne na drugu nogu, na smenu mi otkrivajući jednu pa drugu petu, koje sam pohotno lizao. U jednom trenutku ostavila mi je samo malo prostora između papučice i pete, gde sam uvukao svoj jezik. Zgazila me je punom težinom, jauknuo sam od bola, ali nisam mogao da izvučem jezik koji je od lizanja njenih stopala bio suv, skoro kao injena papuča. Smejala se s grohotom.

Prelepa stopala moje maćehe Nevene završila su u mojim ustima, II deo

Nakon što me je oslobodila, ustao sam i pokušao da izađem. Zaustavila me je na vratima.

– Zaboravio si da se zahvališ na poklonu, svinjo pohotna.
– Izvinite, molim Vas… Hvala Vam puno na poklonu.
– Na čemu…? Odgovori lepo.
– Hvala Vam što ste mi dozvolili da Vam ližem pete i osetim Vaš božanstveni ukus. Obožavam Vaša prelepa stopala.

Izmoren, izmučen i mamuran, nisam bio u stanju da budem normalan pred Sanjom. Svoj fizički izgled predstavio sam kao rezultat razmirice na poslu. Rekao sam joj da se ne ljubimo, jer mi je usna bila dosta natečena. Ostatak večeri protekao je mirno…

Prelepa stopala moje maćehe Nevene završila su u mojim ustima, II deo

TragacBg

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments