Oduvek sam voleo na javnom mestu da me jebu

Uvek me je palilo da me jebu na javnom ili relativno javnom mestu. Obožavam klečenje na kolenima i sam taj trenutak kada kleknem i krenem da otkopčavam šlic, a vrela nadignuta kurčina iskoči pravo pred moja usta.

Otišli smo do javnog toleta da se ispraznimo. Pišali smo tako jedan pored drugog, a onda je šef rekao: „’Ajde da mi popušiš ovde”. Čučnuo, uhvatio mu kurac i počeo da mu pušim. Onda je u ve ce ušao jedan stariji čovek i rekao: „O momci, igrate se…” Šef je rekao: „Ova pička voli kurac, ‘oćeš da nam se pridružiš?” Rekao je: „Što da ne”, izvadio je i prislonio kurac mom licu dok sam ja pušio šefu.

Krenuo sam da uhvatim njegov kurac, a šef me zgrabio za kosu i rekao: „Zamoli čoveka da ti dâ kurac ”. Rekao sam: „Gospodine, mogu da dobijem Vaš kurac?”, a on je rekao da i počeo sam da dudlam naizmenično jednom i drugom. Odjedanput su spojili kurčeve i ja sam strpao oba u usta, jedva sam ih strpao.

gay puši 2 kurca

Uskladili su ritam i razvaljivali mi usta. Počeli su odjednom da zajedno svršavaju. Nafilovali su mi usta. Malo sperme mi je izašlo, a ja sam se oblizao i vratio spermu u usta. Šef je rekao: „Jel’ da da je nezasita?” Čovek je klimnuo glavom.

Kad smo izašli iz toleta pitao sam šefa da li smo završili za danas, a on je rekao da nismo i da hoće da uradi još jedan test sa mnom. Stali smo ispred bioskopa i šef je rekao: „Sad ćemo da uđemo unutra kao da se ne poznajemo, sešćeš pozadi i ako neko sedne pored tebe zatražićeš mu kurac da pušiš!” Ušli smo u biskop sa tri sale; u jednoj su se prikazivali obični filmovi, a u druge dve pornići i gej pornići.

Šef mi je pokazao rukom da uđemo u gay salu

Seo sam u zadnji red, šef red ispred i počeo je film. Na njemu jedan tip je pušio dvojici muškaraca. Posle nekog vremena jedan stariji tip je seo pored mene i pitao: „Mali, dal’ voliš gej filmove?” Rekao sam da volim ali da više volim da pušim nepoznatim muškarcima i da li mogu da dobijem njegov kurac da popušim.

gej pušenje u bioskopu

On je samo otkopčao šlic i izleteo je njegov palamar. Ja sam počeo da mu pušim dok su dvojica na platnu rasturala jednog tipa. Na scenu kako pušim, drugi lik da je počeo da drka red ispred čoveka kome sam pušio. Počeo da me hvali kako dobro pušim i rekao sam: „Hvala”.

Odjedanput nam je prišao još jedan stariji tip i rekao: „Ooo šta imamo ovde… Pušačicu… Dal’ možeš da se poigraš i sa mojim kurcem?” i otkopčao je šlic iz koga je ispao kurac. Dok sam pušio prvom tipu jednom rukom sam uhvatio kurac drugog tipa i počeo da ga drkam, dok je šef ispred sve više drkao. Prvi tip je počeo da svršava meni u usta, dok je drugi počeo da viče da ne može da izdrži…

Podigao sam glavu i krenuo ka njegovom kurcu sa otvorenim ustima. Nisam ga ni nabio, on je počeo da prska meni u usta i po licu. Šef nije mogo da izdrži, preskočio je red i rekao mi: „Otvori usta!”

gay polivanje spermom

Otvorio sam ih i on je počeo da mi cedi spermu u usta i po licu. Bilo mi je lice puno sperme tipova kojima sam popušio, a nisam ih ni poznavao…

ROB VELIKI

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o