Prelepa stopala moje maćehe Nevene završila su u mojim ustima, I deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nakon razvoda mojih roditelja, preselio sam se sa ocem u stan u centru grada. U vreme dok sam bio na studijama, počeo je da se zabavlja sa Nevenom, prelepom vitkom crnokosom, zanosnog izgleda. Iako je imala 38 godina, svojim izgledom i elegantnim odevanjem, plenila je poglede i uzdahe suprotnog pola gde god da je išla. Ni ja nisam bio izuzetak. Bio sam opčinjen njenom lepotom, a posebno lepim izvajanim nogama i seksi stopalima, koje je isticala, često odevena u seksi najlonke i noseči štiklice. Imala je prelepa stopala. Najlepša na svetu.

Otprilike u vreme kad sam počeo da pohađam studije, Nevena se uselila kod nas. Uprkos činjenici da sam u to vreme imao normalnu vezu sa devojkom sa faksa, nisam mogao da prestanem da mislim o Neveni i njenim stopalima. Sam pogled na njena prelepa stopala, i obuću, dovodio me je do ludila. Imala je, čini mi se, na stotine cipela, salonki, papuča, sandala; ali uvek sa visokim i tankim štiklama. Obožavao sam kada dođe umorna sa posla. Tada je po običaju ostavljala svoje cipelice na sred sobe odlazeći da prilegne. U tim trenutcima makar u prolazu imao sam priliku da bacim pogled na prelepo izvajana stopala i slatke prstiće urkašene seksi nalakiranim noktima, malo dužim od ivice prstića.

Kako je vreme odmicalo, sve više sam razmisljao o Neveni, takoreći bio sam opsednut njom, često vrteći u glavi luda maštanja u kojima me ona apsolutno potčinjava i gde postajem njen rob.

Sećam se kada sam prvi put krišom uzeo njenu cipelicu sa visokom štiklicom, koju je bila tek pre par trenutaka izula. Nevena je otišla da se tušira, a ja sam obe cipelice odneo u svoju sobu, noseći ih ispod dukserice. Trenutak kada sam zabio svoj nos u unustrašnjost lepe salonke bio je božanstven. Osećao se jak miris Neveninog stopala i najlonki koje su do samo pre par trenutaka ispunjavale i milovale unutrašnjost iste. Oduševljen prefinenim mirisom, bio sam prinuđen da ostim ukus njenog stopala. Prvo sam vrhom jezika dodirnuo mesto gde joj je bila peta, a samo nekoliko trenutaka kasnije oslobodio sam se i olizao ceo uložak. Sećam se da sam pokušavao da dohvatim jezikom i unutrašnjost prednjeg dela cipelice koje su milovali Nevenini prstići. Toliko mi je srce lupalo da sam mislio da ću se onesvestiti. Vratio sam cipelice na mesto, kako ne bih izazvao nikakvu sumnju.

Od tada, skoro redovno sam se družio sa njenim slatkim cipelicama i nošenim čarapicama, koje su mi davale nagoveštaj božanske prirode žene za kojom sam iznad svega žudeo, van granica normalnog. Inače, radila je kao profesor u srednjoj školi, zbog čega je umela da bude stroga i arogantna, a ponekad i izuzetno dominantna. Verovatno primetivši moj naklon i submisivan odnos prema njoj, ubrzo je prema meni postala ohola i nadmena.

Prelepa stopala moje maćehe Nevene završila su u mojim ustima, I deo

Negde početkom proleća odlučio sam da prestanem da idem na predavanja i vežbe, kako bih što više vremena provodio nasamo sa Nevenom koja je u tom periodu često imala tek po jedan do dva časa dnevno. Volela je da leškari u dnevnoj sobi gledajući televiziju, dok su joj prelepa stopala ležala na ivici troseda okupana suncem. Prelepo jarko plavo nalakirani nokti na nožnim prstićima sjajili su se, okupani jutarnjim suncem. U više navrata morala je primetiti moje fanatične i čežnjive poglede usmerene ka njenim predivnim stopalima. U takvim prilikama umela je da me prekorno pogleda.

Jednog ponedeljka tokom podneva, dok sam sedeo tobože zamišljen u dnevnoj sobi, nadvijen nad knjigama predmeta koji sam navodno spremao za ispit, Nevena je, kao i mnogo puta pre toga, ušla u sobu odevena u kratki plavi svileni bade mantil, obnaženih nogu, i legla na trosed. Prethodno je seksi kućne papučice sa štiklom otresla sa stopala, nakon čega su zvučno pale na pod. Sam zvuk je bio i više nego dovoljan da privuče moj pohotom ispunjen pogled. Primetio sam da je legala na suprotnu stranu, zbog čega su joj ta prelepa stopala bila okrenuta prema meni, otkrivajući najsavršeniji svod tabana koji sam ikada video. Trudio sam se da ne gledam u njenom pravcu, ali je iznenada počela da savija prstiće napred-nazad, što me je dovodilo do ludila.

Pogledi su nam se sreli, ali ovog puta nije bilo ničeg prekornog…

Nadmeni zločesti osmeh pojavio se na krajevima njenih senzualnih usana, dok me je gledala.

– Dejane – progovorila je. – Da li si oprao sudove ili ćeš tu ceo dan da se praviš da učiš?
– Oprao sam ih još jutros, i bio sam u prodavnici, kupio sam sve za doručak.
– Užasno me nerviraš, samo se šetaš po kući. I nikako da spremiš taj ispit. ‘Ajde da mi skuvaš kafu, nećeš puno vremena izgubiti, ionako ništa ne radiš – naredila mi je strogim glasom. Otišao sam u kuhunju i skuvao kafu. Dok sam joj prinosio kafu, pogledala me je ispod oka i netremice gledala … – Šta me gledaš? Spusti je tu pored mene, zar hoćeš da se ispolivam?
– Što si nervozna Nelice – odgovorio sam.
– Nervozna sam jer me ubijaju stopala, imala sam tri časa jutros.
– Ne budi nervozna, evo ako hoćeš ja ću da te izmasiram… Mislim… naravno, ako mi dozvoliš… ako si raspoložena.
– Dobro, onda. Idi i donesi onu kremu iz komode sa ogledalom sa kojom mažem stopala. – Otišao sam do komode i izabrao sam jednu od desetak krema koje su bile u fijoci sa njenom kozmetikom. – Svaka ti čast, mislila sam da nećeš znati da razlikuješ od paste za zube, a ti si uspeo da nađeš moju omljenu.

Prelepa stopala moje maćehe Nevene završila su u mojim ustima, I deo

Trenutak kad sam dodirnuo njena stopala po prvi put, bio je fantastičan; predivna stopala zapalila su moje prste. Naneo sam kremu i otpočeo sa masažom. Pravio sam se da mi je nezgodno pa sam seo na pod pored kreveta, tik uz njena stopala. Ona je gledala neku žensku emisiju, praveći se nezaintersovana za mene, lagano pijuckajući kaficu. Nisam mogao da verujem šta mi se događa, bilo je kao u snovima. Klečao sam ispred nje i masirao joj stopala. Na trenutak, prstićima druge noge počešala je list noge koju sam masirao. U tom momentu mogao sam da vidim njenu prelepu obrijanu pičku. Usmine su joj zagrlile tanke providne crne čipkane gaćice.

Masirao sam joj noge čitavih sat i nešto vremena izmišljajući neke tehnike masaže…

U jednom trenutku zazvonio je telefon. Znao sam da je to Sanja, moja devojka, i pustio sam Nevenina stopala u nameri da ustanem.

– Gde si ti pošao?! – prodrala se Nevena.
– Samo da se javim na telefon, zasigurno da je to moja Sanja – odgovorih ja.
– Nisam ti rekla da možeš da prestaneš – reče Nevena smejući se zločesto, posmatrajući me ispitivački. Zbunjen, pognuo sam glavu i nastavio da joj masiram stopala. Telefon je prestao da zvoni. Nevena je počela da se smeje. Gledala me je snishodljivo. Nisam mogao da poverujem šta mi se dešava: zarobila me je i potčinila u potpunosti. Dok sam joj masirao levo stopalo, podigla je desno do moga lica i pomazila moj levi obraz ovlaš vrhom palca noge: – Ti više voliš da klečiš tu i da mi mirišeš noge nego da se javiš devojci.

Ćutao sam kao budala, gledajucći u njene oči kao hipnotisan. Dok je to govorila raširila je nožne prste i blago mi je prevukla onaj slatki deo ispod nožnih prstiju preko mog nosa. Miris je bio fantastičan, baš kao iz njene cipele, samo sto puta jači i čistiji, bio je božanstven. Refleksno sam udahnuo, u nameri da uhvatim što više prelepe arome koja mi je ispunila nos i pluća.

– Dejane, pitala sam te nešto – reče zavodljivo kroz osmeh. – Igrala se sa mnom. – Prestani da mi mirišeš noge i odgovori mi ako nisi retadiran.
– Da – odgovorih nesvesno. – Baš Vam lepo mirišu noge, Nevena. – Počela je da se smeje, prelepa je bila dok je to radila. I dalje mi nije skidala stopalo sa lica. Tabanom mi je ovlaš milovala nos i čelo. Telefon je prstao da zvoni.
– Persiraš mi i ljubiš mi noge. Mislim da mi se više sviđaš ovako nego kao lenji student koji se samo vuče po kući. Znala sam da ću naći načina da te dovedem u red. – Telefon je ponovo počeo da zvoni. – Nastavi da mi mirišeš noge, ja ću da se javim. – Pružila se preko uzglavlja kreveta i dohvatila bežični telefon.

Prelepa stopala moje maćehe Nevene završila su u mojim ustima, I deo

– ‘Ej, ćao Sanjice – uzviknula je. – Ne, Dejan ti nije tu, ali ga očekujem da se vrati svakog trena. A šta mi ti radiš? – Podigla je desno stopalo i spustila mi je petu na čelo. Njena hrapava peta je potom počela da klizi preko moga nosa, gnječeći ga, pa sve do mojih usana, kada su tu grubu igru nastavili njeni slatki nožni prstići. Palcem desne noge jako je pritiskala moje oko, a zatim je natavila da spušta svoje stopalo sve do mojih usana. Svo to vreme nije prekidala da priča sa mojom devojkom. – Da, Sanjice, javiće ti se čim stigne. Jeste li planirali da izađete negde? – upitala je… – Aha. Znači sutra na večericu kod tebe. Evo baš sad razmišljam čime da nahranim Nenada. Počela je grubo da palcem gura svoje božanstveno stopalo u moja usta. Opirao sam se, ali bol koji su mi zadavali njeni pelepi dugi nalakirani noktići je bio dovoljan da otvorim usta i dozvolim joj da mi nabije palac i još dva prstića u usta. Osetio sam da mi je posekla usnu, dok mi je snažno gurala nogu u usta. – Kako ti je na faksu? Pošto vidim da Neša ništa ne uči. Po ceo dan se samo glupira i gubi vreme. Verovatno misli po ceo dan na tebe. – Nastavila je da gura slatko stopalo sve dublje u moja usta, praveći zločestu grimasu na licu, sve dok mi nije ugurala svih pet prstića u usta. Jezikom sam joj obrađivao prstiće dok ih je nemirno mrdala u mojim ustima. Bio sam u raju. – Bude li zeznuo i ovaj ispit, ima da ga izgazim. – Samo što je to rekla, podigla je i drugo stopalo na moje lice i pritisla grubo. – Šta se smeješ Sanja? Izgaziću ga stvarno. Sto puta sam mu rekla da se pokrene malo. Molim te da utičeš na njega.

Izvadila je nogu iz mojih usta i počela da briše stopala o mene, trljajući ih grubo i nemilosrdno o moje lice

– Ponekad stvarno ne znam šta da radim sa njim. Evo, mislim da ga čujem kako ulazi, daću ti ga. – U tom trenutku, odgurnula je moje lice stopalima tako jako da sam pao na leđa. Ustala je, spustila telefon na ivicu kreveta i bosa otišla do kupatila. Javio sam se na telefon, a glas mi je podrhtavao.
– ‘Ej ćao Sanja. Što sam zadihan? Ma ne, dobro sam, nosio sam neke teške stvari iz prodavnice, a naš treći sprat je k’o osmi u normalnoj zgradi. – Nisam znao šta pričam, niti sam mogao da ispratim šta mi je Sanja govorila. Celo telo mi je drhtalo od uzbuđenja pod naletom adrenalina, koji me je zakasnelo udario. Uši su mi gorele, a usna me je pekla. Nekolikom minuta nakon što sam završio razgovor, Nevena se pojavila iz kupatila. I dalje sam sedeo pored kreveta kao hipnotisan, verovatno u želji da se nastavi naša gruba igra koju smo do maločas igrali. Tada nisam ni mogao da naslutim koliko gruba ta igra može da postane.
– Da definitivno mi se više sviđaš u ovakvom izdanju. Prljavi mali crv koji je sav pocrveneo od uzbuđenja jer sam mu dozvolila da mi miriše i liže stopala. Prišla je i razvalila mi je šamarčinu. – Nemoj slučajno da si više imao erekciju u mom prisustvu. Tek tada sam provalio da me je popustio nalet adrenalina, da je kurac hteo da mi probiije farmerke. Stajala je iznad mene. – Rekla sam ti nešto. – Šutnula me je oštro i kratko posred jaja, da sam jauknuo i sručio se na pod. – Bedni mali crve, nije te sramota. Ne interesuje me sadržaj tvojih gaća, a bude li ti se još jednom digao u mom prisistvu, izgaziću ga sa najvećim štiklama koje budem mogla da nađem. Jel’ jasno?! – dreknula je. – I ovako mi ideš na živce što provodiš pola dana masturbirajući po kući. Od danas više nećeš drkati. Uopšte, jel’ to jasno?!

Prelepa stopala moje maćehe Nevene završila su u mojim ustima, I deo

– Da, izvini, ovaj… izvninite, ali šta mogu, imaš tako prelepa stopala i već neko vreme ne mogu da prestanem da mislim o tebi.
– U redu, crviću moj mali, od sutra ćeš piti lekove od kojih ti se više neće dizati. Ni u kući, a ni pred Sanjom. Kada budeš zaslužio, dozvoliću ti odušak, ali moraćeš puno da se trudiš. Drugo, ne mogu više da te gledam po kući kako sediš u dokolici, glumeći vrednog studenta, dok ja sve radim. Od sutra ću ti naći posao, pa ćeš raditi, da se malo odmorim od tebe i da te naučim pameti. Kao treće, nema više ludačkog trošenja para; tvoj džeparac, kao i tvoju buduću platu, uzimaću ja, a tebi ću dati malo kad pomislim da si zaslužio. Ionako mislim da mi nisi nikad kupio nešto, a toliko se trudim oko tebe. Četvrto, po kući ćeš raditi sve što ti naredim i kada ti naredim. Jel’ jasno?!
– Jeste, Nevo, uradicću sve što mi kažeš.
– Odlično, idi oribaj kupatilo i opeglaj veš, dok ja obavim par poziva.

Dok sam sređivao kuću, Nevena je preko neke komšinice dogovorila da od ujutru krenem da radim na lokalnom gradilištu. Toga poslepodneva, nakon što je došao ćale sa posla, sve je bilo regularno. Otišao sam u sobu i gledao TV. Nevena i ćale su se spremali da izađu negde. Nevena je ušla u moju sobu:
– Umalo da zaboravim, budi ujutru u pola 6 na ovoj adresi – reče i baci parče papirića na sred sobe i izađe.

Skoro celu noć nisam mogao da zaspim, jer su mi sulude misli ispunile glavu. Opijen neverovatnim iskustvom koje sam toga dana imao, uzbuđenje, ali i strah, počinjali su da me obuzimaju u potpunosti. Slomljen umorom, tek oko tri sata u noć sam uspeo da utonem u san.

devojka tipu drka kurac stopalima

TragacBg

Nastavak: Prelepa stopala moje maćehe Nevene završila su u mojim ustima, II deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Tragač BGD


Fetišista, ljubitelj ženske dominacije i cuckolda. Nadam se da ćete uživati u mojim pričama.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x