Moj tata je ševio i mene i moju frendicu

Ne znam kako je s drugim curama, ali Tamara i ja zbilja nismo imale sreće s upoznavanjem tipova. Samo bi stajale uz šank i kolutale očima kada bi nam se prišli upucavat dečki, ali i ti rijetki bili su najgori ljigavci koji bi u klub vjerojatno došli vlakom s nekog sela. Jedini koji su se činili ok bili su oni stariji, oženjeni, no bile smo pre pametne da se s takvima ne petljamo nakon što je jedna naša prijateljica od vrlo poznatog oženjenog sportaša (za manekenku k tome!) dobila gonoreju koje se nije mogla riješiti mjesecima. Ginekolog joj je rekao da takav slučaj još nije vidio i da je to sigurno doneseno iz vana. Ali, mene i moju frendicu ševio je moj tata!

Užas, valjda je jebao kurvu bez prezervativa kad je njegov klub bio na gostovanju. Tamara i ja smo joj rekle da bi se trebala testirani i na sidu, ali se cura bojala pa nije. Ko zna, možda je HIV pozitivna! Zbog toga nam se skroz zgadilo kombiniranje sa starijim i oženjenima, iako nismo imale ništa protiv ševe za jednu noć. Bile smo strašno napaljene i zbilja nam nije bilo jasno kako u ovom gradu nema tipova koji bi nas potrošili, jer nije da smo neke gaborice.

Da sam kojim slučajem lezba, od svih cura odabrala bi nju. Ima ogromne cice i veliko srcoliko dupe, tamno plave oči, dugu ravnu plavu kosu i pune usnice. Ja sam niža od nje (165cm), i imam još veće grudi za kojima, kada po ljetu nosim uske majičice, muškarci fućkaju i trube, nešto manju guzicu, a kosa i oči su tamno smeđe, samo što ona ima prirodnu a ja frčkave ekstenzije do struka.

Do ove noći nismo imale nikakve probleme s pronalaženjem likova koji bi nam ga metnuli tako da smo se već pijane od koktela smijuljile same sebi kako smo se našle u idiotskoj situaciji. U tom trenutku u klub je ušla cura u skroz kratkoj minici, košulji začvorenoj pod sisama i jako visokim petama, zagrljena sa dva starija muškarca kojima je govorila „vi”. Bilo je očito da je kurva, i tada mi je palo na pamet da bi i mi mogle tako.

– Misliš? – prijateljica me šokirano pitala.
– Pa da! Zakaj se ne bi pravile da smo drolje i naplatile ševu?!
– Tak se onda možemo pojebati i sa ovim starcima besplatno – pokazala je na grupu poznatih poduzetnika koji su nam se smješkali.
– Ma ne! Onda bi te poslije zivkali i svi bi znali da se ko neke jadnice karamo s takvima! Trebamo naći strance ispred nekog hotela!

Tamara se nije snebivala. Samo se zagonetno smješkala i prinijela čašu usnama. Vidjelo se da je itekako zainteresirana.

Počele smo se praviti da smo drolje

Nismo imale nikakve šanse u glupom koktel baru tako da smo pozvale taksi i odlučile se motati ispred hotela Esplanada, koji se sada nekako drugačije zove, ali se ne mogu sjetiti. Osim nas, zapazile smo još nekoliko žena koje su se pokušale prodati, no to je bila posve druga kategorija. Ciganke, krezube, cure dovučene radi kurvanja sa sela. Sjetila sam se da sam u Cathouseu pročitala kako se ne možeš samo tako stati na ćošak, jer te stare kurve ili svodnici prebiju, no obzirom da smo bile daleko iznad konkurencije, znala sam da nećemo tamo morat dugo stajati, jer će nas neki tipovi zainteresirani za jebanje brzo pokupiti.

Zbilja, nije prošlo ni pet minuta i pojavio se mlađi crnokosi muškarac i pitao nas koliko naplaćujemo. Počela sam se cjenkati s njim da budemo uvjerljive kao prave drolje i u sekundi mi je stavio lisice na ruke! Pored nas se zaustavio policijski Golf i odveo nas u stanicu. Toliko o našoj karijeri kurvanja! U autu se šutilo. Ni ona ni ja nismo znale što da kažemo. Tamo su nas uveli u neku evidenciju, a zatim u sobicu u kojoj smo trebale čekati da se pojavi prekršajni.

Kroz staklo sam tužno gledala grupicu muškaraca okrenutih leđima. Jedan je u rukama imao spise koje nije ni pogledao, a druga dvojica su bili uniformirani policajci. Povlačila sam mikro suknjicu prema dolje, jer mi se guza smrzavala na metalnoj klupi. Onda su se vrata otvorila i predamnom je stajao moj tata! Znam dobro da radi u policiji, ali poslije toliko vodki i stresa, zaboravila sam na taj detaljčić. Osim toga, nisam imala pojma da je baš večeras dežuran. Šokirano je gledao malo mene, malo Tamaru, i nakon doslovno par minuta, koliko mu je trebalo da se sabere, jedva smo ga uspjele uvjeriti da smo se samo zezale i da je to prvi put da se tako nešto događalo. Samo je vrtio glavom i rekao nam da će se odmah vratiti. Opet je razgovarao s nekim ljudima, a onda su svi prasnuli u smijeh. Vjerojatno im je bilo silno zabavno kako su se klinkice pokušale kurvati i kako smo odmah naivno pale.

Čekale smo ga tako sto godina, sve dok valjda i čistačica nije čula našu ponižavajući priču, a onda se pojavio i rekao nam da nećemo biti u evidenciji i da idemo.
– Hvala ti, tata – zagrlila sam ga, a i Tamara mu se zahvalila.
– A ne, ne, ne! Nismo ni slučajno gotovi s ovim! Idemo, odvest ću vas DAME doma – nervozno je prosiktao, a mi smo ga pratile kroz stanicu kao prebiti psi. Nismo od srama mogle podići glavu i gledati ljude koji su nam se glasno smijali.

U tišini smo se dovezli doma. Moj tata nas je posjeo na kauč, otvorio aktovku iz koje je izvadio nekakvu video kazetu i počeo se derati na nas:
– Krave glupe! Niste ni svjesne da vas je večeras neko mogao ubiti! I jedna i druga će me čuti! I ima da odgledate ovaj film o stravama koje vrebaju na žene s ulice! Užasi prostitucije! Jel’ jasno? – Istovremeno smo kimnule, a tata je ubacio traku u video. Pokazao je rukom Tamari da se digne, a zatim je odveo u moju spavaću sobu. Kad su se za njima zatvorila vrata, na ekranu se pojavio naslov filma – „Emmanuelle”. Moj tata je valjda stavio krivu kazetu, ali nisam htjela prekidati njegov odgojni razgovor sa Tamarom pa sam šutila i gledala sve dok nisam ožednjela i otišla si po koka-kolu. Znatiželja je prevagnula, jer mi nije bilo jasno o čemu to tata tako dugo priča s Tamarom, pa sam prislonila uho na vrata. Čula sam ga kako mrmlja: – Voliš kurac u dupetu, ha mala droljo?! – Pljas! – Očito ju je prasnuo po guzici! Bilo je jasno kako izgovara riječi koje joj je moj tata rekao; zvučalo je dosta neprirodno. Jadna Tamara! Znala je da mu mora dati, ako neće biti evidentirana kao kurva, a s druge strane… i nije bila tako jadna. Na kraju krajeva, dobila je točno ono što smo željele – dobru dozu jebačine. Jedino je bilo malo čudno što je ševi moj otac.

Moj tata je jebao i mene i moju drugaricu

Kad svrše, mene će udaviti s razgovorom. Nije me mogao ševiti jer smo u rodu, što mi je onako pijanoj bilo krivo. Moj tata i dalje redovno trenira, ima crni pojas u karateu, prosijed je, visok 190 centimetara i ima iznimno muževno lice. Mrzila sam Tamaru što je dobila ono što sam ja svake sekunde željela sve više! Jednostavno, nije bilo fer!

Čim su izašli iz sobe premotao je video na početak, a na Tamari se po ničemu osim po raščupanoj kosi nije moglo vidjeti što je prošlo. Stisnuo je plej i rekao mi da odem u svoju sobu. Došao je red na razgovor, uh… Čim sam zatvorila vrata počeo se derati:
– Jesi svjesna koliko si glupa?! Tamara mi je rekla da je to bila tvoja ideja!? Hoćeš vidjet kako je biti kurva? E, sad ću ti pokazati! Kad te već ja hranim, bit ćeš MOJA drolja!

Izvadio je novčanik i bacio mi u lice 500 kuna, a onda me primio za ruku i grubo bacio na krevet. Nisam mogla vjerovati da se ovo događa samo nekoliko metara od sobe u kojoj je spavala mama, ali kako da joj bilo što kažem, a da joj onda on ne ispriča što se večeras dešavalo?

Skinuo mi je cipele i bacio ih na drugi kraj prostorije, što me, iako ne mogu objasniti kako i zašto, jako uzbudilo. Je li u pitanju bilo to što je bio tako grub, ili perverzija jer sam znala da mu kurac još smrdi po Tamarinoj pički ili možda najprije svjesnost da ćemo počiniti najteži seksualni grijeh – incest?

Pičkica mi se rastapala od ovlaženosti onako kako to može biti samo prije odnosa sa članom obitelji. Kad mi je strgnuo suknjicu i ostavio me u rozim tangicama zaderao se:
– Sjedi kurvo! – brzo sam ga poslušala. Gledala sam ravno u kopču na očevom remenu. Skinuo mi je majicu preko glave, a onda mi je stavio ruke na svoj remen. – Puši ga! To drolje rade, jel’ tako???

Iako je prije samo nekoliko minuta ševio, kara mu je napravila ogromnu kvrgu u hlačama. Jedva sam čekala da ga stavim u usta, ali me istovremeno zabrinjavalo hoću li biti u stanju popljugati takav komad. Raskopčala sam tatine hlače i spustila mu ih do koljena, a onda ih je on brz stresao pored sebe. Nije ni oblačio čarape i cipele nakon što je poševio Tamaru. Kita mu je bila čak i veća nego što sam očekivala. Primila sam ga u dlan i počela drkuckati.

Moj tata je jebao i mene i moju drugaricu

– Prekrasan ti je… – kurvanjski sam ga pogledala.
– Prekrasan VAM je, gospodine! – zalijepio mi je laganu ćuškicu. – Tako se razgovara s mušterijama, kurvo! Od kad smo mi „na ti”?!
– Gospodine, imate divan kurac – brisala sam slinu koja mi je izletila iz usta od šamara.
– Šuti i puši, mala… – promumljao je zapovjednički.

Duboko sam udahnula i stavila si ga u usta. Osjetila sam neki nepoznati okus koji me opasno podsjećao na moje sokove. Bio je to saft Tamarine pičkice od kojeg su mi zadrhtala koljena. Jače sam zinula i cijelog ga primila, a dlanove sam imala na tatinoj guzi. Polako sam uvukla srednjak u očev stisnuti šupak. Pomicao se samo u koljenima i rukom mi micao kosu s lica kako bi što bolje vidio kako mi radi jebanje face. Ja sam se ponašala kao prava kurva, htjela sam da mi mušterija što prije svrši, pa sam pušila najbolje što sam znala. Divlje sam nabijala glavu sve do njegovih jaja, tako da sam uskoro osjetila kako mu se sjeme cijedi po mom grlu.

Čim se ispraznio odgurnuo me. Oblizala sam usne tren prije što je moj tata legao na mene i poljubio me u usta. Ni ne sjećam se kad sam se zadnji put tako strastveno ljubila s muškarcem. Prebacio se s usana na vrat, a onda mi je skliznuo na rame i sise. Nevjerojatno je pohotno srkao kćerkine bradavice mahnito se prebacujući s jedne na drugu. Bilo je tako dobro da više nisam mogla glumatati, odnosno više me uzbuđivalo što će me tucati moj tata nego mušterija:
– Tata… ljubi ih… jako ih grickaj, tatice!

Moj tata mi je lizao pičkicu

Sad mi je među nogama bila prava poplava. Obje njegove ruke bile su mi na sisama, a usne već kod pupka. Otac mi je glasno njušio pičkicu preko gaća.
– Mmmmm… fino ti miriši ta kurvanjska rupica, mala. Sad ćeš dobiti ono što si tražila! – Samo sam prošaptala:
– Trpaj mi pičkicu, tatice! – i s tim riječima podigla sam guzu u zrak, a otac mi je skinuo gaćice i nervozno ih bacio u zid. Onda mi je raširio dlakavu picu.
– Prekrasno… prekrasno… ništa ljepše od skroz mladog mufa! – prislonio je usne na nju. Jebote, kako je samo znao lizati! Usne, jezik, zubi… sve je to koristio na najsavršeniji način. Miješala sam u prazno izluđena od potrebe za kurcem. Kad bi pomislila da teoretski ne mogu biti vlažnija, iz nje mi je štrcnuo novi mlaz.
– Tata, jebi me! Smjesta ga stavi… MOLIIIIM TE!!!
– Hoćeš biti samo moja kurva? Moja i ničija?
– Oh, da tata! Samo ti ćeš me tucati od sada, niko drugi neće smjeti!

Dignuo je glavu iz mog međunožja, a s brade su mu kapali pičkini sokovi. Onda me jednim potezom grubo povukao i stavio na sebe.
– Sama si tražila, nemoj da poslije bude kako ti je to bilo nešto na silu! Kurvetina mala… po kome si samo takva… – mrmljao je više za sebe. – Sad si ga stavi u nju i jaši, idemo…

S dva prsta mi je raširio usmine, a ja sam se sama nasadila. Prvo me malo zabolilo jer mi je jako brzo ušao, no kada su se mišići prilagodili na očevu enormnu kurčinu, miješala sam ko na bilo kojem dečku. Moj tata je bio u top formi, tako da je cijelo vrijeme trzao od ispod i zabijao mi se uz glasne praskove. Sve ovo očito ga je i samog šokiralo. Gledao me ukočenih očiju i ponavljao riječi kao „jebote” i „ne mogu vjerovati”.

– Tako tata, ahhh… svrši mi nutra… ahhh…
– Kurvo mala… napunit ćemo te, bez brige, jebo me pas kako ćemo te napuniti… kujica napaljena tatina!!! Ahhhh!

Uskoro sam osjetila oštre mlazove sperme u izjebanoj pički. Ipak sam ga jahala sve dok nije skroz omlohavio i sam mi ispao iz rupice, a onda sam se strovalila pored. Samo smo tako ležali nekoliko minuta. Mislila sam da smo gotovi, no on se gol dignuo, otvorio vrata i pozvao Tamaru.

A onda nam je naredio da se lezbamo

Čula sam u hodniku zvuk njenih štikli i kako se popiknula na neke novine ili komad robe na podu, nije bitno. Otac je sjeo na rub kreveta, onako bez odjeće i rekao joj da obliže moje sokove s njegove spuštene kare. Tamara se bez pogovora spustila na koljena, stavila ruke na njegova dlakava bedra i počela ga lizati od jaja prema gore. Onako usput me stisnuo za sise ne bi li se opet napalio, ali nije išlo. Dvije mlade pičkice su ga skroz izmorile.

Onda ju je podignuo na noge, poljubio u usta pa zatim i mene. Ni ja ni Tamara nismo bile spremne na ono što je rekao:
– Upadaj u krevet. Hoću vas vidjeti kako se lezbate!

Frendica je prvo samo ušokirano stajala, dok je moj tata nije doslovno gurnuo na mene. Sjećam se onog prvog dodira, kada su nam se velike sisetine zalijepile, kako mi je bio fenomenalan. Od onda na dalje spontano smo nastavile; zagrlile smo se i počele ljubiti, a zatim si i sisati cice. Nisam imala pojma da je to tako fino, sad mi je jasno zašto nam se dečki ne daju maknuti iz grudnjaka.

Sljedeći položaj bio je 69. Srkala sam joj pičku iskreno uživajući u okusu od kojeg je finija samo sperma, a tijekom sljedećih sat vremena nekoliko smo puta obadvije svršile. Bilo je tako dobro da nismo ni bile svjesne kada je moj tata izašao iz sobe. Nije mi bilo jasno zašto nas je ostavio u tako senzualnom trenutku, no poslije je objasnio da je čuo kako se mama digla i da otvara vrata frižidera, pa se bojao da ne uđe u moju sobu i nađe nas troje tamo gole.

Moj tata je jebao i mene i moju drugaricu

Tamara i ja sljedećih nekoliko dana nismo izlazile iz kreveta, bile smo skroz zaluđene sa seksom, i obadvije smo stalno provjeravale mobitele gledajući jeli nas moj tata zvao, i da li nas želi ševiti odvojeno ili u trojcu. Sve više se palim na ideju da i mene jebe u dupe, kao što to stalno radi s Tamarom!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

BDSM newsletter

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle tekstove i najave, upiši mejl:

Swing newsletter

Ako želiš da dobijaš Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl:

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca, a ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše: klikni ovde za više informacija

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

1. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

2. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

3. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

4. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

5. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

6. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments