INTERVJU: Mina Drakula je mršava i jebozovna BDSM kuja koja voli da se snima

Registrovani korisnici ne vide reklame
Iz tvojih snimaka vidimo da si prava BDSM sub kuja. Opisi kako se osećaš dok te partner dominira?

Preplavljujući osećaj navale kiseonika u mozak svakim šamarom ili udarcem biča koji me dovodi do orgazma brže nego bilo koji drugi način seksualne aktivnosti.

Možda je, ne sećam se više, problem nekad bio prihvatiti da bol u stvari nije bol nego okidač za potpuno nov osećaj. Isto kao i biti vezana, naizgled bespomoćna i u milosti svog mastera (muža u mom slučaju) u iščekivanju koje dodatno podiže nivo lučenja svih dobrih hormona.

Posle svake takve akcije i orgazama koje doživim, osećam se potpuno oslobođena od stresa svakodnevnog života i nametnutih pravila. Čak je i samo poimanje toga da radiš nešto što nije uobičajeno, uvek, osvežavajuće, i, verovali ili ne, neverovatno diže samopouzdanje i snagu.

Sa druge strane, produbljuje i samu vezu osećaj kad je i master zadovoljan svojom sub kujom i nagradi je svojom spremom koju prospe gde god i kad god želi po meni. Dešavalo mi se da svršim i na samu spermu dok me prska po licu ili dok me mlaz udara u nepce i grlo.

INTERVJU: Mina Drakula je mršava i jebozovna BDSM kuja koja voli da se snima

Sa sadašnjim partnerom si preko 12 godina, što znači da ste se upoznali kad si imala 24 god. Kako je izgledao vaš seks tada? Da li ste od početka u D/s odnosu?

Ne znam kako je on provalio šta me pali, i nikada se neću dovoljno načuditi svojom reakcijom, tj, prepuštanju, ali naš prvi susret je izgledao, od prilike, ovako…

Posle jednog dubokog pogleda oči u oči, i prvog poljupca, zavukao mi je ruku pozadi ispod farmerica i gaćica i nabio dva prsta u čmar, drugom rukom mi je lupio dobar šamar i ja sam svršila.

To se sve desilo u 30 sekundi.

Onda me je zgrabio za kosu, naterao da čučnem i krenuo da me jebe u usta uz još šamaranja, što me je ponovo dodatno napalilo. Okrenuo me je, presavio preko fotelje i krenuo da mi obrađuje guzu. Prvo jezikom, onda prstima. U momentu kad sam shvatila da su mi svi njegovi prsti u guzi, svršila sam ponovo.

Onda je, naravno, stavio svoj debeli kurac u moj čmar.

Ni sama ne znam koliko puta sam svršila dok ga je gurao i sporo i brzo i u svim pozama. Moja pička nije ni učestvovala u tom prvom našem seksu. A onda je rekao „klekni da ti svršim po licu“… Nikad to ranije nisam nikom dozvolila, ali sam poslušala bez pogovora i onda je on počeo da me zaliva spremom kao da nije imao seks godinama.

Dok sam ležala tako ulepljena od sperme, u magnovenju silnih orgazama, shvatila sam da je tek tad uključio i moju pičku u igru. Lizao je dugo i nežno, znalački, i poklonio mi još jedan orgazam.

To je bio naš prvi susret. Danas smo, po svakom pitanju, jedna sasvim uredna i funkcionalna porodica sa detetom koje već kreće u školu. Ali, svaki slobodan trenutak vraćamo sebe u taj prvi susret i iz dana u dan naša ljubav i strast raste do mere da moramo da je podelimo sa još ljudi.

INTERVJU: Mina Drakula je mršava i jebozovna BDSM kuja koja voli da se snima

Po snimcima bih rekao da obožavaš spermu. Kad si prvi put počela da se ložiš na spermu?

Možda to nije loženje na samu spermu, nego na osećaj pružanja zadovoljstva partneru. Sam čin njegovog svršavanja i mene čini srećnom zbog činjenice da sam ga, eto, ja dovela do tog prskanja, i onda ne želim da to potone negde bez veze, nego želim da osetim sve to na svom i u svom telu. Iz istog razloga ne volim kondome, tako da za zaštitu preporučujem strogo biranje partnera, redovne preglede, i vernost.

INTERVJU: Mina Drakula je mršava i jebozovna BDSM kuja koja voli da se snima

Toliko se dobro snimate da ste napravili i OnlyFans. Koliko zarađujete mesečno od prodaje svojih materijala? Šta biste preporučili drugima koji vole da se snimaju?

Na žalost, krenuli smo da se snimamo relativno skoro, pre možda 4 meseca, a na OnlyFans smo nešto kraće od toga.

Da smo znali da je ovako dobar osećaj imati sve to snimljeno i kasnije montirati i gledati, držali bismo neku kameru upaljenu od prvog susreta.

OnlyFans je priča za uporne, nije za brzu zaradu. Treba izgraditi profil, doći do fanova koji uživaju baš u našem sadržaju i hoće da plate da vide to. Naš profil je (za sada) besplatan i ima dosta besplatnog sadržaja. Snimamo i objavljujemo isključivo ono u čemu i sami uživamo i to fanovi prepoznaju i nagrađuju.

INTERVJU: Mina Drakula je mršava i jebozovna BDSM kuja koja voli da se snima

Najveća zarada je od zaključanih videa u direktnim porukama i bakšišu koji postoji kao opcija tamo. Recimo da smo trenutno s time, kad je u pitanju, konkretno, novac, na republičkom proseku. Posao u struci, znamo svi kako se dobija, naročito sa mojom diplomom. Nekom će možda biti interesantna činjenica da sam doktorirala književnost.

Upoznali smo kolege i koleginice koji su duže u priči i imaju i preko 10 000 fanova, i znamo da baš dobro zarađuju od toga.

Veza do nas je https://onlyfans.com/minadrakula a možete nas naći i na Twitteru i ostalim društvenim mrežama.

Ko želi savete po tom pitanju i želi da otvori svoj OnlyFans, može i preko našeg referal linka https://onlyfans.com/?ref=209708334

Rado ćemo odgovoriti na svako pitanje.

INTERVJU: Mina Drakula je mršava i jebozovna BDSM kuja koja voli da se snima

Zahvaljujući tome nedavno ste imali i prvu trojku. Opiši nam detaljno to iskustvo.

Od prvog trenutka kad smo krenuli online, krenule su i ponude za susrete uživo. Onda smo odlučili da to i želimo i krenuli u selekciju potencijalnog partnera za seks i snimanje.

Imamo visoke kriterijume i razvijenu intuiciju po tom pitanju. Prvi ozbiljan i u svakom smislu pravi partner je došao kod nas pre nekih mesec dana. Uredan, galantan i ozbiljan gospodin, sličnih interesovanja i pogleda na svet.

Došao je rano ujutro i posle prve kafe me je posadio u krilo, dok mi je muž gurao prste u pičku i čmar i trudio se da snima. Onda su mi stavili štipaljke na bradavice. Posle toga sam bila na sve četiri na krevetu i dobijala naizmenično šamare, udarce bičem, guranja šake u guzu… Dok me jedan obrađuje, drugi mi je držao usta zapušena kurcem. Tako su se menjali celo prepodne.

Okrenuli su me vezanu lancem i lisicama na leđa i bičevali pičku i unutrašnju stranu butina što mi je izazivalo seriju orgazama od kojih mi se celo telo treslo, što se vidi i na snimcima.

INTERVJU: Mina Drakula je mršava i jebozovna BDSM kuja koja voli da se snima

Onda sam zajahala gosta a muž od pozadi u DP. Taj deo nismo snimili jer smo već bili previše uzbuđeni svi da bi obraćali pažnju i na to. Na kraju, naravno, sperma iz dva kurca je prskala po mom licu. Sve to detaljno, osim tog DP-a ima na snimku koji smontiran traje 25 minuta. Uživo je trajalo skoro 3 sata.

Inače, ovo nam nije prva trojka, treća je za ovih 12 godina zajedno, ali, prva je koja je snimljena.

Radujemo se novim susretima i novim poznanstvima tako da, pišite nam slobodno u inbox na OnlyFans. Možda odaberemo baš vas.

INTERVJU: Mina Drakula je mršava i jebozovna BDSM kuja koja voli da se snima

Šta je sledeće? Šta planirate?

Idemo dalje ovim tempom. Planiramo da novac ulažemo u samu produkciju, za bolju kameru, rasvetu, stalke, gedžete, kao i sex igračke iz bdsm asortimana i slično. Nismo još snimili ni polovinu stvari koje inače radimo i u kojima uživamo. Imamo i privatni Telegram kanal sa tizerima i slikama sa OnlyFansa, ali, njega dobijaju samo retki i svako ko dobije taj link putem inboxa na mrežama ili u direktnoj poruci na OnlyFans ili FetLife je neko ko dolazi u obzir i za uživo druženje.

Pomenuću da smo pre desetak dana probali da obrnemo uloge… Hm… Dopalo nam se i to, i to smo snimili. Izgleda da mi taj bič dobro stoji i prija i kad primam i kad dajem.

Istražićemo to još, svakako, i, naravno, snimiti na naše i vaše zadovoljstvo.

Ljubi vas sve Mina u nabrekle kurčeve i prepuna jaja, i poslušajte naš savet. Budite iskreni sa svojim partnerima i ispunjavate želje i sebi i njima.

Ljubav jedna za sve i vidimo se na OnlyFans, ili, ko zna, možda i uživo.

INTERVJU: Mina Drakula je mršava i jebozovna BDSM kuja koja voli da se snima

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Ćao!
Zovem se Mina Drakula
Ja sam TOMIRADI DEVOJKA

Ćao!
Zovem se Mina Drakula
Ja sam TOMIRADI DEVOJKA

Autor ovog posta je:

Vrlo “fina” Mina


Stvorena da se predam pravom Muškarcu.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x