Ovako izgleda prototip savršenog muškarca

Ako i vas zanima kakav je to muškarac iz ženskih snova, kakav bi trebalo da bude i kakve fizičke i psihičke osobine ga krase, onda ste na pravom mestu.

Idealan muškarac je zapravo spoj najboljih osobina koje imaju pojedine nacionalnosti u Evropi, otrkiveno je u istraživanju koje je uradila društvena mreža za upoznavanje “Match.com”.

lizanje pičke

Savršen primerak jačeg pola treba da bude humorističan poput Britanca, romantičan kao Francuz, da se ugleda na Italijane kada je moda u pitanju i da bude spretan u plesu kao Španac.

Osim ovih šarmantnih osobina, idealan muškarac bi trebalo da sa finansijama postupa kao Nemac, a kad je u pitanju zdravlje, da sledi primer Šveđana.

Ukratko, idealan muškarac bi trebalo da bude spoj Dejvida Bekama, nemačkog glumca Mihaela Fazbindera i francuskog glumca i manekena Gašpara Ulijela.

Gašpar Ulije

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o