Gospođa i njena kćer sa mnom na bazenu

Naša nova susjeda na moru bila je simpatična, lagano punačka gospođa, velikih grudi i izblajhane plave kose. Obično bi hodala u nekim platnenim haljinama, naglašenog dekoltea i dužine iznad koljena. Suprug joj je prije dosta godina preminuo, i živjela je s kćerkom, zgodnom mršavom brinetom.

Moji zapisi o zgodama i maštanjima (u paru i solo).

Sreli smo se na cesti, vraćala se iz dućana. Bilo je oko podne, vruć ljetni dan, pa sam joj ponudio da pomognem, ponesem neku od velikih vreća koje je nosila. Kad smo to iskrcali u kuhinju, pozvala me je da se malo odmorim na terasi i da se osvježimo nekim pićem… Naravno, pristao sam, uzela je boce i čaše i izašli smo na njihovu visoko ograđenu terasu, pogodno zaklonjenu od pogleda susjeda…

Kćerka je ležala uz bazen, imala je nekih 18-20 godina, i na moju radost, bila je sasvim gola, lijepo oblikovanih ali manjih sisica i, vidjelo se, čisto izbrijane pice…

– Sviđa vam se? Sigurno Vas napaljuje? – upitala je gospođa, kad mi se pogled predugo zadržao na maloj.
– Atraktivna je, ali, znate, ja bih volio vidjeti i Vas u takvoj situaciji… – rekao sam odlučno.
– Hm, ako budeš dobar možda ti se i posreći – rekla je s laganim osmjehom.
– A što bih to trebao napraviti?
– Hm, moram razmisliti. Evo, brzo sam se sjetila, skini se – naredila je – znamo se samo iz grada, ne znam kako izgledaš gol.
– To je Vaša greška, ja se uvijek nadam da ćete konačno doći na nudističku plažicu, ali Vi uvijek idete gradsku s onim svojim babama.

Skinuo sam majicu, raskopčao šorts i u jednom potezu ga skinuo s gaćicama. Odložio sam odjeću na stolicu. Stajao sam gol ispred te starije gospođe. Odavno sam imao erotske sanjarije o njoj, i evo… Za to vrijeme kćer je zatvorenih očiju mirno ležala na ležaljci. Stvar je bila napaljujuća, kurac mi je bio tek lagano nabrekao. Pogledavala me je:
– Zgodan si, jako mi se sviđa. I posebno to što si obrezan i izbrijan. To mi je sexy, ali prvo, hajde tamo i zadovolji je lizanjem.

Zvučalo mi je nevjerojatno – mama nudi da obradim njezinu kćer

Trenutak sam zbunjen oklijevao.

gola devojka digla noge

– Šta, ne želiš je? – upitala je i nastavila sa svojim uvjetima. – Ne smiješ ni pomisliti da ćeš je tek tako jebati, ali bar ćeš joj okusiti picu. A ako ti slučajno dodje da svršiš, svrši joj po licu, ili u usta ako ti da…

Nije me više trebala nagovarati. Prišao sam, mala je i dalje držala zatvorene oči, ali lagano je pridigla jednu nogu, otvarajući bolji pogled, i pristup, na svoju glatko izbrijanu picu.

Sagnuo sam se i počeo je lagano milovati po bedrima, nije reagirala. Približio sam se i počeo je lickati s vanjske strane, zatim ustima prelaziti po unutrašnjoj strani bedara i ubrzo je moj jezik bio na procjepu njene lijepo oblikovane, male i, činilo se, uske pice. Nije ništa rekla, ali je ubrzo počela dahtati, uhvatila me je za kosu i usmjeravala pokrete prema klitorisu.

Kurac mi je već bio skroz u erekciji, ali iz nekog razloga, neočekivano i na moju sreću, daleko od svršavanja. Potpuno posvećen pronalaženju pravog ritma i pritiska na zonu klitorisa, začuo sam i drugi uzdah. Podigao sam pogled, ne odvajajući jezik od njezinog procjepa. Gospođa je bila gola, i trljala se po međunožju. Bila je isto potpuno depilirana. Imala je daleko veće grudi, tek lagano opuštene, ali u dobroj formi i tek blago tamnijih bradavica koje su već u uzbuđenju napeto štrčale iz meke zakrivljenosti njenih balona.

milfica drka pičku

Ubrzo je mala uz nekoliko snažnih uzdaha i grčeva snažno svršila.

– Nemoj misliti da si sad gotov – rekla je gospođa namjestivši se uz rub bazena.

Prišao sam i ušao u bazen koji je na tom mjestu bio razmjerno plitak, prave dubine da mi kurac bude u visini njene pice. Ipak i nju sam počeo jezikom ispitivati, lizati… Za razliku od kćeri, imala je izraženo velik i napet klitoris… nikad nisam takav vidio uživo, pogotovo ne lizao. Nadražen, gotovo kao mali kurčić je bio. Obujmio sam ga usnama i lagano sisao, podražujući ga usput jezikom. Na moje pokrete odgovarala je snažnim dahtanjem…

Sad je kćer sjedila na rubu ležaljke i jednom rukom se trljala po međunožju, drugom stišćući bradavice lijepo oblikovanih sisica. Bile su dobre ali stara je imala veće.

Pica joj je bila sasvim navlažena, nisam imao šta čekati. Stavio sam jedan od kondoma koji je donijela i ostavila uz rub bazena, i nabio se… Ubrzo, stara je požudno dahtala pod mojim snažnim udarcima. Ulazio sam do kraja, njena razrađena pica lako je primala čitavu dužinu mog napetog kurca.

ffm trojka na bazenu

Digao sam joj noge i namjestio ih na ramena. Kćer je prišla i okrenuta meni kleknula iznad njenog lica. Stara joj je nabila jezik u usku, izbrijanu picu.

– Kad ti dođe da svršiš, svrši mi u usta… – naredila je kćer. To je valjda bilo i prvo što je uopće progovorila.

Ubrzo se više nisam mogao suzdržavati. Izvukao sam ga iz pice i brzo skinuo kondom dok se mala namjestila u položaj da ga primi u usta. Kurac joj je bio u ustima i požudno ga je dudlala. Sad je njoj stara lizala picu. Ubrzo sam osjetio erupciju, iz dubine muda sjemena tekućina je izletila duboko u njena usta.

Sve je prihvatila i odmaknula se. Stavila je usne iznad majčinih usta i podijelila s njom prikupljenu spermu. Majčina ruka našla je put i uhvatila me za još nabrekao kurac. Lagano ga je stezala i drkala. Mala se odmaknula. Majka se pridigla i uzela ga u usta. Njezno ga je dudlala, pokušavajući izvući zadnju kap sperme.

dve puše kurac

Kad se konačno odvojila, ušla je u bazen. Za njom i kćer, pa sam im se pridružio. Sjedili smo u vodi, uz rub, svako s jedne strane.

– Ovo je bilo dobro, baš kako smo se nadale, zar ne? – rekla je gospođa draškajući mi tek blago opušten kurac.
– Da, lijepo sam svršila i obilno mi je svršio u usta, ostalo je i za tebe – rekla je kćer. – Mudro sam šutio obgrlivši svaku oko struka. – Bio je tako dobar da razmišljam da mu dam vrhunsku nagradu – rekla je mala. – Ali, prvo ga moraš i ti tako isprobati – rekla je mami.
– Kurac mu nije prevelik, ali je savršeno ispunjavao moju picu. Ali ono… je ipak drugačije – tajanstveno je prokomentirala stara.
– Što to imate u planu? – upitao sam.
– Rekla sam ti da se ne nadaš da ćeš mi jebati kćer, ali pritom sam mislila na klasični sex. Ona je još nevina i želi da tako ostane.
– Ali mama me je podučila kako mogu uživati u jebanju a da ostanem nevina – dodala je kćer.
– Kako to mislite?
– Hm, to sam često primjenjivala kad sam se jebala s ljubavnicima – mama je počela objašnjavati. – Začudo, moj muž je bio erotoman ali starog kova, nije prihvaćao analni sex. A i imao je ogromnu alatku, da mi ga je nabio, valjda danima ne bih mogla normalno sjediti. A meni je to uvijek bilo uzbudljivo. Pa sam raznim muškarcima rado pružila taj užitak koji su im njihove dosadne supruge i druge žene često uskraćivale. Pa sam i kćer podučila kako da bez problema primi batinu poput tvoje. Ipak, to je privilegija koju rijetko dodjeljujem. Da bi ju zaslužio, morat ćeš prvo mene jebati u guzu.

anal na bazenu

– Protiv takve vrste „prisile” nemam ništa protiv… – rekao sam. – Ovo mi se čini kao početak jednog divnog prijateljstva…

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments