Adil Rami i Pamela Anderson: Ljubavna veza iz pakla

Bivši odbrambeni igrač Lila i Valensije, Adil Rami imao bi seks sa plavom bombom Pamelom Anderson po dvanaest puta tokom noći dok su bili zajedno…

Adil Rami, koji je trenutno potpisao ugovor sa francuskim prvoligašem Trojom, imao je blizance sa svojom bivšom partnerkom Sidoni Biemont, pre nego što je ušao u vezu sa Pamelom 2017. godine. Trideset i šest godina star centralni odbrambeni i ikona Čuvara plaže, bili su u žestokoj vezi od 2017. do 2019. gopdine, pre nego što je njihova ljubav pukla sa prilično gadnim epilogom.

Andersonova, koja je bivša Plejboj Plejmejt devojka, optužila je Ramija za prevaru i tvrdila je kako ju je tukao i vodio dvostruki život, putem svojih Instagram postova. U međuvremenu, napadač Fjorentine, Aleksadar Kokorin, koji je igrao zajedno sa Ramijem u ruskom Sočiju tokom 2020. godine, nakon što je Andersonova otkačila Trojinog defanzivca, potvrdio je kako bi njegov kolega neretko izneo ponešto iz svog privatnog života sa pedeset i četvorogodišnjom američkom glumicom i modelom.

Adil Rami i Pamela Anderson

Rami nam je govorio dosta interesantnih stvari o Pameli Anderson – rekao je Kokorin bivšem ukrajinskom internacionalcu Oleksadru Alijevu u YouTube četu. – Naravno, svako je bio zainteresovan za to kako je izgledao njihov život u spavaćoj sobi. Adil Rami je izjavio da je Pamela najbolja žena koju je imao u svom životu, najglašavajući čak da su njih dvoje imali seks po dvanaest puta u toku noći.

Rami je u februaru mesecu 2020. godine potpisao za Soči, nakon što je napustio turski Fenerbakče, ali bivši francuski defanzivac nije zabeležio ni jedno pojavljivanje za ruski tim. Liga je odložena zbog uticaja pandemije korona virusa, dok je Rami napustio sledećeg maja, kada je njegov ugovor zvanično raskinut sa Sočijem.

Adil Rami je nakon ovoga odigrao jednu sezonu za Boavistu u portugalskom šampionatu, pre nego što je potpisao za Troju prošlog avgusta. Osvajač Svetskog kupa 2018. godine, označen je kao „čudovište“ od strane Andersonove, nedugo nakon njihovog rastanka.

Andersonova je izjavila:
– Poslednjih nešto više od dve godine mog života predstavljale su veliku laž. Prevarena sam i naterana da poverujem da sam u velikoj ljubavi, ostajući potpuno poražena kada sam poslednjih nekoliko dana naše veze saznala da je on sve vreme živeo dvostruki život. Često bi se šalio na račun drugih igrača, koji su imali devojke na dalje niz ulicu, u stanovima blizu njihovih žena, nazivajući ih muška čudovišta. Međutim, ovo je gore. Lagao je sve. Kako je moguće kontrolisati srca i umove dve žene na ovaj način. Potpuno sam sigurna da je bilo i drugih. On je čudovište.

Adil Rami i Pamela Anderson: Ljubavna veza iz pakla

Izvor: Muški magazin

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Pogledajte još:
Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments