Kako sam jebao zgodnu prodavačicu u butiku

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ova priča je istinita, zbog privatnosti koristiću imena Luka i Jovana i reći ću da smo iz Kragujevca. Tog leta sam zaveo zgodnu prodavačicu i to vam je istinita priča.

Bilo je leto 2012, bio sam četvrti razred gimnazije. Bio je letnji raspust ja sam bio tinejdžer, a noćni život u gradu je već uveliki počeo pa sam i ja počeo da izlazim. Roditelji nikad nisu bili strogi prema meni ali su pazili i brinuli o meni. Jedno veče bilo je jako sparno ali sam čuo da ima dobra žurka pa sam morao da odem. Obukao sam običan šorts, i majicu i patike.

Dogovorio sam se sa par drugara da odemo i poveli smo par devojaka lakog morala koje smo znali. Kad smo stigli bila je jako glasna muzika, mi smo dobili sto ispod zvučnika pa i nisam mogao da pijem toliko. Dok smo sedeli u klubu video sam jednu jako lepu devojku kasnih dvadesetih godina, kovrdžave crne kose, oko 165 cm visoka, sa osrednjom guzom i nekim sisama, npr. trojka među nekoliko nekih muškaraca i žena svi onako nekih kasnih dvadesetih i ranih tridesetih godina, ali je samo ona meni zapala za oko. Kada sam je video nije mi bilo dobro, tako lepu devojku nisam nikad video, ali tada nisam imao snage i hrabrosti da joj priđem. Kada sam shvatio da ne mogu da joj priđem jer ne smem odlučio sam da se napijem pa da joj priđem. Dok sam se ja napio ona je nestala iz kluba bez traga. Tako se nisam nikad ubedačio… Nevinost sam već izgubio bezveze sa nekom devojkom koja je bila dve godine starija kad sam bio prvi razred na rođendanskoj žurci kod drugara.

Tu noć sam morao da se vratim u stan u centru gradića u kom živim jer nisam mogao da se vraćam kući gde inače živim jer sam bio previše pijan. Ne znam uopšte ni kako sam stigao i zaspao. Sutradan ujutru me je jako bolela glava, nisam znao šta da radim pa sam zvao druga koji mi je rekao da pijem mleka i da će mi to pomoći.

Izašao sam negde oko pola 10 ujutru da kupim mleka jer nisam imao kap mleka u stanu i da kupim nešto da pojedem u pekari. Dok sam išao ulicom video sam preko puta sa leđa jednu devojku kovrdžave crne kose kako iznosi neke kutije sa ženskim donjem vešom iz prodavnice za koju nisam ni znao da postoji. Namerno sam prešao ulicu i video istu onu devojku koju sam video u klubu. Nisam mogao da verujem, bio sam presrećan jer sam je video ali nisam znao šta da radim. Nisam znao da li sam se samo ložio na nju ili sam se zaljubio.

Kako sam jebao zgodnu prodavačicu u butiku

Samo sam nastavio dalje jer sam bio mamuran da nisam mogao da razmišljam. Kada sam se malo oporavio krenuo sam da smišljam šta da radim. Nisam hteo drugarima da pričam o njoj da ne bi neki od njih otišao da je smuva, hteo sam je samo za sebe. Nisam znao ni da li ima dečka ili tako nešto ali sam morao nešto da pokušam…

Prošlo je 7 dana ja ništa nisam učinio ni jedan korak da se upoznamo. Svakog dana sam prolazio pored i nikad nisam ušao kod nje. Jedan dan sam seo preko puta u kafić i posmatrao da li neko i koliko često dolazi u njenu prodavnicu za koju nisam znao da li je njena ili samo tu radi privremeno. Uplašio sam se da sam bolestan i da je pratim, a to stvarno nisam želeo, nisam želeo da mi to pređe u naviku za sve devojke (što se stvarno kasnije nije dešavalo, hvala Bogu)… Morao sam nešto da učinim.

Jedan dan sam došao do grada, sredio se u stanu malo istuširao se i otišao do nje. Kad sam stigao tamo prošao sam 2 puta pored izloga da vidim da li ima nekog, kada sam bio siguran da je sama ušao sam.
– Šta ti treba? – pitala me je.
– Ništa, moram da ti kažem da nikada nisam video lepšu devojku od tebe, a video sam ih mnogo – odgovorio sam joj. Ona se samo glasno nasmejala i zahvalila mi se na komplimentu. Pitao sam je kako se zove.
– Jovana, a ti?
– Luka – rekao sam – drago mi je. Usledila je neprijatna tišina nekih 2-3 sekunde a onda sam je pitao: – I šta sad, hoćeš na piće Jovana? – Rekla je:
– Ne mogu još mi traje smena i… – presekao sam je u sred reči:
– Nema veze, doneću nam piće – a onda je ona dovršila:
– Svakako ne mogu sa tobom da izađem jer si dete.
– Nisam dete – presekao sam je.
– Jesi, koliko imaš godina?
– 18.
– Jesi dete si – odgovorila mi je.
– Koliko imaš ti godina? – Pitao sam je.
– 28, ipak ne mogu, ali sladak si. Bolje nađi neku devojku svojih godina, ne izgledaš kao da ti je to problem – odgovorila mi je i ponudila stolicu da sednem da se upoznamo, što sam ja odbio jer sam video da nemam šanse kod nje.

Nakon par nedelja osetio sam da moram nešto da uradim pa sam opet otišao kod nje. Jako sam želeo opet da vidim moju zgodnu prodavačicu. Nakon par nedelja javljanja i kratkih razgovora koji su bili kao „kako si“ i „šta ima novo“, morao sam nešto da uradim. Ušao sam kod nje i nisam zaplakao, samo sam napravio suzu u oku da bi se sažalila. Pitala me je šta je bilo a ja sam odgovorio da me je ostavila devojka, ona se tu sažalila i zagrlila me jednom rukom preko ramena gde sam ja imao odličan pogled na njen letnji dekolte koji nisam smeo da iskoristim jer bi mi prozrela nameru. Pitala me je kako je to moguće jer sam po njenim rečima jako lep i lepo građen pa sam joj odgovorio da je našla nekog dečka kom je otac bogati političar pa me je zbog toga ostavila i pitao sam je za zagrljaj jer bi mi jako značio. Kad me je zagrlila osetio sam njene sise na mom gornjem delu stomaka jer sam bio viši od nje. Dok me je grlila držao sam ruke na njenim leđima pa sam ih spustio na guzove i čvrsto je uhvatio, na šta je ona reagovala jakim šamarom u moj obraz.

Kako sam jebao zgodnu prodavačicu u butiku

Krenuo sam da joj se izvinjavam i opravdavam kako ne znam šta radim, kako sam emotivno slomljen zbog raskida i kako je ona prezgodna a ja sam samo napaljeni tinejdžer koji bi samo da jebe i ništa drugo. I tražio joj da me opet zagrli ako joj nije problem i opet se izvinio. Opet me je zagrlila a ja sam je opet uhvatio za dupe, nakon čega je ona vrisnula i opet mi opalila šamar, samo u drugi obraz.

Pitala me je zar je toliko zgodna a ja sam samo klimnuo glavom. Nakon toga je rekla „jednom se živi“ i da će mi pomoći da izgubim nevinost iako sam ja već izgubio nevinost, što ona nije znala. Rekla mi je da dođem u njen stan u 9 i dala mi adresu, da ne nosim ništa osim kondoma, na šta sam ja samo klimnuo glavom a onda mi je ona dala broj telefona.

Izašao sam iz prodavnice, dva puta koraknuo i vratio se unutra i rekao joj da moramo odmah da se pojebemo jer ne mogu više da čekam. Ona me je pitala jesam li gluv jer joj još uvek traje smena pa sam ja rekao da ne moramo u opšte da idemo da možemo i tu u prodavnici, jer je bila mala kabina veličine metar sa metar, na šta je ona rekla:
– Šta da se radi, hajde.

Zgrabio sam par grudnjaka i gaćica iz izloga i ušao za njom. Ona to nije primetila nego je krenula da se skida na šta sam ja mali tabure za sedenje jednom rukom pomerio do vrata a nju drugom rukom držao da ne izađe. Kad sam namestio tabure i zatvorio vrata, naslonio sam se na njih i seo na tabure i rekao njoj da se polako skida i oblači ovde grudnjake i gaćice koje sam joj dao. Ona je rekla kako nema vremena i da će neko ući, na šta sam joj ja udario šamar, ustao, izašao, zaključao prodavnicu i okrenuo natpis da je pauza.

Ona je izašla za mnom iz kabine da me spreči da zaključam ali sam joj ja udario još jedan šamar i uterao je u kabinu. Zauzeo sam istu pozu i gledao je kako se skida uplakana od dva šamara. Dok se skidala mirisao sam gaćice koje je nosila već i shvatio, jer su bile mokre, da se ona napalila na mene kad sam je uhvatio za dupe. Polako sam je prstom zvao da mi se priblizi licem i rekao joj da znam da joj je prijalo moje hvatanje za dupe i udario joj još jedan šamar.

šamaranje robinje, pušenje kurca

Dok je ona plakala i skidala se mogao sam da vidim kako joj one njene sisetine igraju svaki put kad ispadnu iz grudnjaka. Njen klitoris je bio mali i kasnije sam shvatio da je jako uska bila. Kada smo završili pitao sam je koliko je puta imala seks i rekla mi je da je imala desetak puta seks i to sa malim kurčevima a ja sam joj prvi sa 20+ cm.

Nakon što je sve grudnjake i gaćice izmenjala rekao sam joj da mi ga dobro popuši. Meni je tad već bio tvrd kao kamen.

Mogao sam da je nataknem na kurac i da je nosim kroz grad…

Na neki način u svoj toj nadi da ću je uskoro jebati nisam hteo ni da drkam tako da sma bio prepun sperme. Toliko sam bio napaljen na zgodnu prodavačicu, trebalo je samo da ga uhvati ustima i ja sam svršio obilne količine direktno njoj u usta. Pokušala je da proguta jer je znala da je čeka šamar ako to ne uradi, ali joj nije uspelo, nije to često radila, pa nije mogla. Nakon što je progutala skoro sve a ostatak joj krenuo iz usta, udario sam je i prstom pokupio sve i naterao je da poliže. Kad je polizala kurac od ostatka sperme koji je curio, i moj prst i njene usne, krenula je da se diže polako i hvata za svoju plavu letnju haljinicu sa cvetnim dezenom.

Uhvatio sam je snažno za kosu pitao je gde misli da je krenula i oteo joj haljinu. Rekao sam joj da se spusti opet dole i da nastavi da mi liže i puši kurac da bi se opet digao. Rekao sam joj da moram bar još dva puta da svršim.

Kada ga je uzela u usta i opet počela sa pušenjem pocepao sam joj haljinu. Sve vreme sam je gledao u oči. Izgledala je tako tužno a u isto vreme i zadovoljno, izgledalo je kao da joj prija sve to. Nije čula da sam joj pocepao haljinu pa sam joj pokazao njenu haljinu u delovima. Skroz je poludela, nije mogla da veruje pa me je ugrizla za kurac, na šta sam joj ja snažno stegnuo kosu i udario dva šamara i rekao da to nije lepo i da to ne radi. Kad ga je opet ubacila u usta svršio sam i gledao je u oči. Znala je šta mora da uradi sa spermom, sve je progutala a ja sam je lepo pomazio po kosi, podigao je i poljubio u obraz.

Kako sam jebao zgodnu prodavačicu u butiku

Mislila je da je gotovo i krenula je da izađe i kabine ali sam je zaustavio i rekao joj da moram da izgubim nevinost na šta je ona odgovorila da je mislila večeras. Uhvatio sam je čvrsto za jednu sisu a drugu sam lizao. Pa sam onda promenio i gurnuo joj prst u picu a drugu ruku u usta.

Kada sam se zadovoljio njenih sisa okrenuo sam je ka zidu kabine i nabio joj kurac do jaja u pičku, a ona je vrisnula iz sveg glasa, da sam mislio da nas je ceo grad čuo. Polako sam nastavio da joj ga guram sve dok nisam video da ona sama kreće da se nabija na kurac, i tu sam shvatio da joj se sviđa. Tada sam se pokajao za tolike udarce pa sam joj se izvinio i rekao joj da sam morao tako.

Guzio sam je snažno, muda su mi udarala, a i njeno dupe u mene i sve je to bilo u ritmu mojih naleta kurca. Izvadio sam ga naglo pljunuo na kurac i naslonio ga na čmar i krenuo da guram na šta je ona rekla da neće a ja sam se izvinio i gurnuo ga u pičku. Ja sam znao da treba da se dobro navlaži čmar i kurac da bi se imao analni seks pa sam ga onda izvadio iz pičke i rekao joj da ću svršiti i da krene da puši.

Dok je pušila svršio sam joj u grlo i naterao je da proguta. Kada ga je dobro polizala podigao sam je, poljubio u čelo, okrenuo joj dupe ka meni i rekao da mi se naguzi jer ne mogu da joj ga stavim. Kad se naguzila sklonio sam ga od pičke i ubacio u čmar. Između bolnih i zadovoljnih uzdaha je vikala na mene i govorila da je boli, na šta sam joj ja rekao da će prestati bol. Polao sam ga prvo gurao pa sam onda krenuo sve jače i brže. Tucao sam moju zgodnu prodavačicu tako jako da nisam znao za sebe. Ona je vrištala a ja nisam hteo da stanem dok nisam svršio.

Kad sam svršio rekao sam joj da ću sad u pičku opet da je karam ali ona je htela prvo da ga poliže. Nije bilo vremena; ja sam joj ga već uterao u pičku i jebao je još jedno desetak minuta, nisam znao odakle mi tolika snaga. I napokon sam joj svršio u pičku. Počela je da viče na mene kako sam mogao da li sam normalan, a ja sam je uhvatio za kosu seo na tabure i nabio joj bulju na kitu. Opet je počela da stenje kao kuja. Dok je stenjala rekla mi je da mora da piški, pa sam ja počeo da joj drkam pičku dok se nije ispišala po celoj kabini.

Kako sam jebao zgodnu prodavačicu u butiku

Kada sam opet svršio ustao sam sklonio tabure i otvorio vrata. Legao sam na zemlju i rekao joj da mi puši. Pušila je moj kurac koji je polako počeo da pada posle toliko obilnog svršavanja i dva sata dobrog seksa. Osetio sam da ću opet da svršim pa sam ustao i svršio joj po licu. Opet mi se digao pa sam je okrenuo na kolena i krenuo da je jebem u dupe pa u pičku naizmenično dok nisam brzo svršio po njenoj guzi.

Ustao sam, naterao sam moju zgodnu prodavačicu da mi poliže kurac, obukao se i bio spreman da krenem. U prodavnici nije bilo toaleta gde će da se umije i opere a haljinu nije mogla da obuče. Uzeo sam telefon i snimao je tako izjebanu celu i golu dok posprema sav nered koji smo napravili da imam da drkam na nju. Otišao sam do mog stana uzeo neke stvari moje majke i doneo joj da obuče. Kada se obukla krenuli smo zajedno iz prodavnice ona je otišla svojim putem a ja svojim.

U onim neobaveznim razgovorima početka priče sam shvatio da je jedina radnica u toj prodavnici. Video sam do kad radi svaki dan. Sutradan sam prošao pored prodavnice. Ona je bila unutra kao da nije bilo ništa.  Nakon par dana kada sam opet imao želju da imam seks kupio sam cveće, vino i čokoladu za nju samo nisam uzeo kondome jer sam joj već svršio par puta u pičku, otišao nakon radnog vremena na adresu njenog stana koju mi je dala, zvonio i seo ispod špijunke da ne vidi ko je jer nisam znao da li želi da me vidi. Kada je otvorila ustao sam, pružio joj poklone i rekao:
– Zdravo, izvini, nisam mogao onaj dan u devet, jel’ me primaš sad? – Samo me je povukla unutra gde smo se jebali celu noć. Rekla mi je kako nikad nije uživala kao tada.

Taj naš odnos je ostao isti, ja sam dolazio kad mi se jebe, ona je mene zvala kad se njoj jebe i uvek smo poštovali jedno drugo. Naša tajna veza je opstajala sve dok ja nisam našao devojku za ozbiljnu vezu a ona je našla muškarca svog života sa kojim se i venčala. Ja sam joj bio kum i rekao sam joj da će i ona meni biti kuma. Poslednji put smo se jebali veče pred njihovo venčanje i rekli smo da to više ne radimo. Sad sam i ja srećan a i Dragana je srećna, i to je najvažnije…

spankovana robinja penje se uz stepenice

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Maria, razvalio bih ti pičku.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x