Tata mi tuca ćerku

Registrovani korisnici ne vide reklame

Pozdrav svima, evo nas ponovo sa nekim novim pričama, novim doživljajima nas i naših prijatelja koji su nam poverili svoje priče, pa tako ćemo od sad pisat priče i od naših poznanika sa kojima uživamo, družimo se i surađujemo. Priče ćemo pisat u smislu da nam se to desilo. Znate već poznati Tviter profil Boki i Mica, slobodno se javite, dajte svoje komentare… i da počnem…

Jedan dan zujim po gradu i naletim na jednu dobru prijateljicu, nisam ni znala da se doselila u Njemačku. Jako smo se obradovale jedna drugoj, nismo se videle jedno 15 godina, od kako joj je muž umro, ona se odselila iz našeg mesta otišla kod oca svog u Vojvodinu, mi otišli za Njemačku, vreme učinilo svoje… Odmah sam je pozvala na piće, ona reče da nije za ove njihove restorane, a ja je pozvah kod mene kući. Ona prihvati sa radošću – znamo se još od studija, bile smo u bliskoj vezi; lizale smo se kao cimerke, onda kad sam se ja udala, bila je sa mnom i Bokijem u šemi, jebavali smo se, čak mislim da je njena ćerka Bokijevo dete, al’ otom-potom, nek je živo i zdravo.

Čim smo ušle u lift, odmah me je poljubila i reče:
– Lutko, zaželela sam te se jako! – Uzvratim joj, uđemo u stan, napravim nam kafu, naspem piće i počnemo sa pričom, ono, klasika: kad je stigla ovamo, gde radi, gde stanuje i te ženske priče, dok nisam dotakla temu gde joj je ćerka, kad ona ona uzdahnu i reče: – Ćuti sestro, dobra je, živa zdrava je, faks je završila, dobila posao, sve joj ide osim jednog, a to ne znam kako ću ja prebolit, zbog tog sam i otišla ovamo da se smaknem i ne smetam joj. – Ja je gledam u čudu:
– Šta je to tako loše? Pričaj, znaš da meni možeš sve reć.
– Ma – kaže – znam, ali teško, moja ćerka Vesna se zaljubila u deda Luku. – Ja se nasmejah i rekoh:
– Tvog tatu? – Ona me pogleda i reče:
– Da, mog tatu. Kako sam ja posle smrti muža otišla njemu i on je bio sam, mama je umrla davno; Vesna je tad imala 10 godoina. On nas je sa radošću prihvatio, sretan da ja, njegova jedinica, ponovo živim sa njim a još više da unuku šeta. Sve nam je krenulo na bolje, prodala sam stan u Banjaluci, imala sam para i on vojni penzioner dobar stan u Novom Sadu, ma sve OK, našao mi posao u jednom uredu, ma sve OK. Mala rasla, ja našla neki par ljudi, ekstra, nisam imala potrebu da tražim nekog lika da se mučim hoćel’ moje dete prihvatiti. Sa tim parom mi je bilo super kao i sa tobom i Bokijem. Pre godnu dana oni su se odselili u Grčku, a ja osta sama, a i već sam u godnama. Izdržaću il ću nać neki par drugi, sve je to OK. Vesna završila školu, počela radit u gradskoj upravi, ma sve OK, kad, jedan dan ja nešto sređivala po tatinoj sobi i slučajno vidim pod jastukom Vesnine tange. Ja ih uzmem malo u šoku – otkud tu njene tange? Ja u njegovu nahtkasnu – imam šta i videt: tablete Vijagre, kurtoni i Vesnini grudnjaci! Joj, majko mila, šta je ovo?! Iziđem iz sobe sva zbunjena šta da radim, nije valjda da se jebu njih dvoje! Šta ću sad, kako da to proverim a da ne napravim svađu? Popijem kafu, smirim se malo i razradim plan. Setim se Bokija i komšince kako ju je gledao kako se samozadovoljava, odem do podruma, nađem onaj stari lap-top, uzmem ga, priključim, probam onu kameru, radi sve; postavim kameru na zavesu, kabl uvučem u svoju sobu. Kako je balkon spajao sobe, sve to smontiram i sad čekam da dođe tata iz šetnje.

Tata me pozdravi, ima običaj da nas ljubi u glavu. Kako me poljubi, ja bacim pogled na njegove bermude; ima tu izbočina lepa. Znala sam da mu je veći, ali ipak je njemu 72 godine. Jel’ može još uvek? Ode on u svoju sobu, ja u svoju brže, pustim kameru da proverim radi li sve, vidim sve funkcioniše.

Tata mi tuca ćerku

On izvadi nove seksi mrežaste čarape sa halterima u plavoj boji u kompletu sa tangama i brusom. U bokte mazo! Pa tata mi se sprema za večeras! Au, je li vesna u pitanju ili neko drugi – sad je na meni da čekam. Dođe Vesna sa posla, jeli smo za stolom, sve je bilo super, da sam pomislila da su to tuđe stvari.

Pokupim suđe, odnesem u kuhinju i malo provirim; on joj drži ruku na sisi i šapuće joj nešto. Mene kad nije srce udarilo! Nakašljem se, priđem stolu, pokupim ostatak. Kaže Vesna da će ona sredit kuhinju, ja potvrdih, i rekoh da ću ja izać večeras sa jednom drugaricom na kafu.

Pošto smo u prizemlju imali stan, tako reć – suteren, moglo se na balkon sa travnjaka. Smislila sam da ću ostavit svoju sobu otvorenu i kad odem vratiću se u sobu i počet pratit situaciju. Vesna reče: „OK, idi, i trebaš izlazit. Kad ćeš ako nećeš sad“, i još reče da ona neće nigde, ona će pod tuš i u krevet, umorna je. Tata se nasmeja i reče: „I ja ću u krevet, danas sam puno šetao, baš će mi godit odmor“. Ja se spremim i pozdravim se, a odmah izađem oko zgrade, uđem u svoju sobu, upalim kameru i vidim tatu kako se vratio sa tuširanja, skida ogrtač sa sebe, a bogami, jaja mu ko u konja. I kurac onako kao napola dignut, nije strašno velik ali je lep, debeo, nekih 15-18 cm. Uzima Vijagru, pije je sa vinom, otvara kesu sa seksi rubljem, stavlja na krevet.

Tata mi jebe rođenu kćerku, a ja ih gledam!

Utom se otvaraju vrata sobe, ulazi Vesna, gola. On se okreće prema njoj, ona mu prilazi, ljubi ga, žvale se. Meni srce ’oće da pukne! Uzima mu kurac u ruku, drka ga, nešto mu šapuće. On se okreće prema prozoru i kroz smeh reče: „Ako si ti sigurna u ovo, sve ja to prihvatam, a ko hoće da prihvati, ko neće ne mora“. Ona ga poljubi i reče: „Sa tobom želim ostat zauvek i rodit ti bebu, ako želiš“. On joj uzvraća poljupcem i kaže da to najviše želi.

Tata mi tuca ćerku

Tata joj dohvaća gardarobu, pomaže joj obuć čarape. Kad je bila obučena skroz, on je povali na krevet i krenu da je liže kao mahnit. Ona je počela da cvili, jeca, stenje i govori: „To ljubavi moja jedina, večeras ćeš mi napravit dvojke, rasturićeš me da ne mogu hodat. Daj svojoj jedinoj ljubavi da s tobom ima najmanje troje dece, od tog jednog sina koji će me jebavat kad tebe ne bude, jel’ želiš to? – On diže glavu i reče da želi, a ja u šoku! Ne znam šta da napravim. Da to sve prekinem? Al’ opet, razmišljam – oni su mi jedini na ovom svjetu i nikog drugog nemam. Ako im ja pokvarim tu sreću, pokvariću i sebi. Oni će opet to uradit, kad-tad. Odlučila sam sačekat da se sve završi pa popričat sa njima.

Tako i biva; sedela sam, gledala, i mogu ti reć, napalila toliko jako da sam izdrkala, dok su oni bili baš baš u ljubavnom zanosu. Kad ju je okrenuo zguza i počeo da je jebe, jecala je. Nisam bila sigurna jel’ je jebe u guzu il u pičku, al kad joj je digao noge na ramena i počeo cjepat, nisam mogla verovat kako mu se digo.

Jako čvrst ulazio je u nju, kao konj, a ona je četiri puta svršila. Nije je pustio dok nije svršio u nju i drugi put. Onda je sišao sa nje i podbacio joj jastuk pod guzu. Kad je legao pored nje, rekao joj je da tako treba bar pola sata ležat, da se salije sperma prema jajnicima. Poljubio ju je, a ona ga upita: „’Oćemo zvat mamu da joj saopštimo da smo se odlučili na ovo?“ On reče: „To ćemo ujutru za kafom, pošto ćeš noćas ostat kod mene u krevetu. Popio sam dve Viagre, pa one neće tek tako prestat. Bićeš večeras još napunjena“. Ona ga poljubi i reče: „Volim te. Samo da ja malo odmorim pa ćemo ponovo, puni me koliko hoćeš, rekla sam ti da želim sina koji će me nastavit jebavat kada te ne bude“.

matorac jebe mladu devojku od pozadi

Malo su ležali, i onda je ona krenula u akciju: zajašila ga je, skakala na njemu, svršili su, a onda mu je malo pušila, pa onda ju je zguza jebavao kako kobilu. Jecala je, čitavu noć su bili aktivni. Ja sam zaspala…

Ujutru me je tata probudio da dođem na kafu. Došla sam, sela pored Vesne (ona je i dalje bila u onom seksi rublju, samo zagrnuta kucćim ogrtačem kao i tata). Ona je sva mirisala na spermu i znoj. Nisam čekala da mi kažu, rekla sam da sve znam i da im neću smetat u njihovoj vezi i ometat njihovu sreću. Ako je stvarno to njihova sreća. Oni se pogledaše i rekoše da žele. Ustala sam, poljubila tatu, rekla mu da im je sretno, prišla njoj, poljubila je i rekla: „Svu ti želim sreću. Idite se istuširajte, spremite, pa idemo negde na ručak“.

Tako su i napravli. Nisam htela ulazit u priču. Kad smo se vratili kući oni su otišli zajedno u sobu, ja u svoju. Upalim kameru i vidim da stoje pored kreveta i ljube se. Videla sam da je to stvarno ljubav. Posle kad sam odgledala, ona ga je jahala. Nisam više gledala. Ujutru su oni otišli negde, ja spakovala komp i sve smakla. Kad su došli, rekli su da idu na more sedam dana, hoću li sa njima. Rekla sam da ne mogu, imam obaveza, da oni idu. Spremili su se i ujutro otišli.

Tata mi tuca ćerku

Ja na oglasu nađem ovaj posao ovde. Kad su se oni vratili, saopštila sam im da idem. Oni su to malo teže prihvatili, nisu baš bili sretni, ali pomirili su se, kao i ja. Evo ovde sam već tri meseca, radim, nije mi baš stan nešto, al posao super. Ali naći ću novi. A eto i tebe sam srela, pa ćemo zajedno nać stan. Javila mi je Vesna prekjuče da je trudna već tri meseca, tako da ću dobit i brata i unuka, hahaha…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.5 / Ukupno glasova: 4]

Autor ovog posta je:

Boki i Mica


Moj život u sex avanturama.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x