Kako sam se dodvorio gospodarici

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ovo je definitivno kukavičko područje – pomislio je Patrick šećući ulicom, gledajući nekoliko devojaka obučenih u crno s vojničkim čizmama koje su mu se približavale. Ne privlače ga niti njihova odeća niti ljubičasta kosa – zaključio je. Međutim, ipak je zastao pred otvorenim vratima jedne trgovine. Duž stražnjeg zida bile su izložene sjajne čizme sa smičkom kakve je Julia Roberts nosila u Pretty Woman. Uz drugi zid bile su čizmice sa špicastom petom i čipkom oko gležnjeva.

Patrick je osjetio kako mu se diže kurac. Zaista nije baš previše razmišljao o seksu otkako je doselio, ta imao je toliko posla dok se smestio i nastojao zadovoljiti Healy. Cipele i čizme s visokim potpeticama rajcale su ga otkako je prvi puta pomislio na seks, ili mu se tako činilo. Često je pokušavao shvatiti što je uzrok tome. Zaključio je da mu se vjerojatno dogodilo nešto još kao malom detetu, nešto čega se ne seća.

Glavom su mu prostrujale sećanja na ugodne trenutke koje je proveo samozadovoljavajući se uz fotografije žena s visokim potpeticama. Na to se setio nečega o čemu nije razmišljao već nekoliko godina, naime posebnog uzbuđenja koje bi osetio kada bi se ušuljao u ormar svoje majke, isprobavajući njene špicaste cipele s visokim potpeticama.

Ona je bila sićušna žena pa nije mogao ugurati nogu u njene cipele broj 36 kad je išao u sedmi razred. Patrick se još više narajcao kada se sjetio kako si je nadraživao kurac dok je ležao na podu njenog ormara okružen njenom odećom i blagim mirisom njenog parfema pomiješanim opornim mirisom kože njenih cipela i čizama.

Jednom kad je bila izašla svukao se i navukao njezine gaćice-steznik i navukao par njenih crnih gležnjerica s visokim petama, vrlo slične onima iz trgovine u Height Streetu. Prošetavši po kući i osmotrivši se u svim ogledalima, masturbirao je trljajući elastičnu tkaninu koja mu je pritiskala kurac. Sjeća se kako se uspaničario da bi mogao biti otkriven. Zato to nije nikada ponovio.

Patrick je pogledao na sat i shvatio da još ima vremena da nešto prezalogaji, pa je prešao ulicu i ušao u kafanu. Dok je jeo, listao je tabloid koji je neko ostavio na stolu. Kako je bio u nezgodnom financijskom položaju, oko mu je zapelo za rubriku „nađite cimera/cimerku”. Možda bi trebao dati oglas da traži cimera – pomisli, ali pomisao na to da deli svoj mali atelje s nekim uopšte mu se nije učinila privlačnom. Onda je primijetio oglas: „Udovica traži podstanara koji bi joj pomagao oko kućanskih poslova i održavanja njenog skromnog doma. Stanarina ovisi o stupnju i kvaliteti usluga koje pruži. Najbliže parkiralište pored BART-a prema East Bayu. Pozivi isključivo uveče na 555-7864.”

Predzadnja rečenica bila je presudna. To bi bilo savršeno. Mogao bi ostavljati službeni auto na stanici blizu ureda i koristiti javni prevoz. Patrick je zamislio ljubaznu sedokosu staricu sličnu svojoj baki. Jedva je čekao da je nazove.

Glas te žene bio je daleko od onakvog kakav je zamišljao. Bio je dubok i kultiviran, uz tračak engleskog naglaska. Nakon sto joj je Patrick opisao svoju situaciju i plan, rekla je: „Mislim da je to izvedivo. Zvučite kao fin i ambiciozan mladić. Zašto ne biste došli u subotu, iskušali javni prijevoz, pa onda možemo dalje razgovarati?”

Patrick je seo na BART i, baš kako je predvidio, kuća je bila tek nekoliko minuta hoda od stanice. Sama kuća nije bila bogzna što, jedna od kućica u nizu, ali sudeći po položaju procenio je da verojatno vredi najmanje pola miliona dolara. Pozvonio je na zvonce pred spoljnim ulaznim vratima, pored kojih se nalazila i nečija garaža. Vrata su se otvorila i dočekala ga je vitka žena, po njegovoj proceni između četrdeset i pedeset godina.

Njena aristokratska pojava odgovarala je glasu koji mu se javio na telefon. Imala je oštre, jasne crte lica i svijetlu put. Crnu je kosu nosila pričvršćenu sa šnalom. Velike zlatne minđuše zveckale su joj preko ušiju, a šminka je bila skoro kao za kazalište. Imala je prodoran pogled. Oči su bile jasno istaknute crnom olovkom, trepavice duge i teške pod debelim slojem crne maskare. Kapci zatamnjeni senilom, a obrve počupane do fine tanke crte. Tamo rumenilo isticalo je njene obraze. Žarko crveni sjajni ruž, obrubljen tamnijom sjenom, prekrivao je tanke usne koje su se blago smešile. Patrick je odmah stekao dojam da je ta žena navikla gospodariti.

„Vrlo lijepo od vas što ste stigli na vrijeme, Patrick. Volim kad su ljudi tačni. To je znak samodiscipline.” „Siguran sam da ćete se uveriti da sam ozbiljna osoba, te da bih bio dobar podstanar.”

Patrick je primijetio da je stan bio opremljen skupocenim suvremenim nameštajem obučenim u kožu, dok su podovi bili obloženi pločicama ili masivnim drvetom. Posvuda su bili primerci ukusne moderne umetnosti i skulpture. Život ovdje bio bi kao u galeriji – pomislio je Patrick. Nimalo ne liči na njegov neudoban stan.

„Mislite li da bi Vam se svideo život ovde?” „O, da, svakako, gospođo.” „Svakako, gospođo, kažete. Bože, kakve manire! Usput, zovem se gospođa De Mornette.”

Na taj kompliment, a i da bi izbjegao njene tamne oči, Patrick je pocrvenio i oborio pogled. Nije smatrao nimalo neobičnim to što je ona rekla samo svoje prezime. „Dođite da Vam pokažem ostatak kuće i objasnim sto biste trebali raditi uz najamninu od 200 USD mesečno koje biste plaćali svakog prvog u mesecu.”

Kad se gospođa De Mornette okrenula, Patrickov je pogled skliznuo na njene noge privučen oštrim zvukom kojim su njene potpetice odzvanjale pločicama. Imala je crnu suknju koja joj je sezala do polovice listova. Te lepo oblikovane listove prekrivao je par najuzbudljivijih čizmica koje je Patrick ikada video. Kao prvo, šare su bile nabrane obmatajući se oko noge, tanke oko kolena. Svetlost koja je dopirala s reflektorskih lampi odražavala se na dobro izglačanoj koži. Odraz te iste svetlosti na tanahnim potpeticama s metalnim okovima stvarala je dojam iskrica koje bi prsnule svaki puta kada bi potpetica udarila o pod. Na Patrickovu sramotu, u njegovom se međunožju nadigla prilično vidljiva gomilica, no gospoda De Mornette to, izgleda, nije primećivala.

„Ovo će biti Vaša soba, Patrick. Nadam se da Vam ne smeta što je pomalo ženstveno nameštena. Sigurna sam da će Vam se više dopasti kada u nju donesete svoje stvari.” „Ja nemam nameštaja. Zaista sam na knap s novcem. Ovo je u redu”, rekao je Patrick, opipavajući udoban krevet pod satenskim pokrivačem na velikom krevetu. Velik beli ormar, ružičasto tapacirana lagana stolica s noćnom svetiljkom i psiha s ogledalom i malim tabureom činili su ostatak nameštaja. Slike cveća resile su sve zidove osim onog nasuprot podnožju kreveta, na kojem je bilo ogledalo. Patrick je gledao svoj lik dok je stajao pored gospođe De Mornette i primijetio da je nekoliko centimetara viša od njega. To ga uistinu nije nimalo iznenadilo budući da je on bio prilično nizak, a njene su potpetice sigurno bile više od deset centimetara.

„Željela bih vam objasniti što biste Vi trebali raditi. Iza kuće je mali vrt, a pored toga uvijek treba nešto popraviti.” „Nema problema, gospođo. Prilično sam spretan, a u vrtu sam radio kad sam išao u gimnaziju.” „To je divno, Patrick.” Gospođa De Mornette je zastala. „Ne znam ni sama da li da Vas to pitam, ali recite, ako bih spustila cenu na 150 USD mesečno, da li biste imali nešto protiv čišćenja i laštenja podova? To zaista ne treba raditi često.” „Zvuči sjajno!” „Dobro. Ah, da, kupatilo je između naših soba, no kako vidite s obe strane su vrata koja se zaključavaju, tako da nećemo jedno drugome smetati. A sada dopustite da Vam pokažem kuhinju. Uzgred, kada biste uselili?” „Možda sutra? Stan sam platio za još dva dana, ali nimalo mi ne bi nedostajao.” „Kako želite. U frižideru vam mogu dati jednu policu za Vašu hranu, ako želite kuvati, samo izvolite, sve dok pospremate za sobom. Kad smo već kod čišćenja, biste li mogli obrisati pod u kuhinji pre nego odete? Danas posle podne imam goste.”

Patrick je oklevao, budući da je obukao najbolje štofane pantalone i sportski kaput, ne bi li ostavio dobar dojam na svoju buduću gazdaricu. Gospođa De Mornette naslutila je što ga muči. „Imam par kecelja koje bi vam, verovatno, bile dobre.”
Dok je u svojoj novoj sobi navlačio elastičnu kecelju Gloria Vanderbilt, Patrick je primijetio da mu se na gaćicama slepilo nešto sperme. Nije mogao odoljeti prilici da se pogleda u velikom ogledalu. Kecelja mu je bile pripijena uz dupe i stegla, a svoju nabreklu amorovu palicu morao je grunuti i pridržavati dok je povlačio zatvarač. Okrenuo se u stranu, prešao rukama preko svojih podignutih guzova i podigao se na prste. Već se dugo nije osećao tako seksi kao sada, uzbuđenje ga je preplavio od vrha kite, u preponama pa sve do mišića u listovima.

Opet ga je obuzelo sećanje na onaniranje u majčinom ormaru.

Dok je prao pod na sve četiri, Patricka je i dalje nadraživalo lupkanje tankih potpetica gospođe De Mornette dok se muvala pripremajući sve za dolazak gostiju. U jednom trenutku ušla je u kuhinju da vidi kako napreduje i stala tako da je jednim vrhom lakiranih kožnih čizmica gotovo dodirnula njegovo lice. Dok je pričala, prebacila je težinu na drugu nogu, a čizmicu koja je bila blize njegovom licu polako ljuljala levo-desno na onoj tananoj srebrnoj potpetici. Nije bio svestan da glavom prati njene pokrete, nervozno oblizujući usne. Žarko je želio oblizati kožu, ali uspeo se svladati. Međutim, gospođa De Mornette sve je to promatrala.

Patrick se vratio drugi dan s celom svojom imovinom i otključao vrata ključem koji je dobio. Gospoda De Mornette je sedila u jednoj od kožnih naslonjača u dnevnom boravku čitajući neki roman. I danas je sjajno izgledala, imala je mekani beli kožni kombinezon koji joj je prekrivao noge do preko kolena s metalnim potpeticama od desetak centimetara. Bile su joj pričvršćene uz stopala i četvorima uzanim trakama koje su se poprijeko protezale od unutarnje strane stopala i kopčale s spoljne strane cipela. Kad je Patrick unosio svoj zadnji komad prtljaga, upravo je ulazila u spavaću sobu i primetio je da i ove cipele imaju iste tanane srebrne potpetice kao i one čizmice. Od njihovog odzvanjanja i njene uske kožne suknje digao mu se kurac.

To je bilo to, morao je otići u kupatilo i izdrkati ga. Patrick je zaključao oboja vrata i tek što se spremio sesti na šolju i izvaditi maloga, primetio je crne najlon gaćice u svilenkastu tkaninu. Dok je trljao kurac preko tkanine, sluz koja je klizila iz njega potpuno ih je navlažila.

„Patrick, biste li mogli proveriti odvodnu cev kada završite što imate? Nešto nije u redu s njom.” Patrickov se kurac odmah spustio zbog te smetnje, ali odlučio je da zadrži gaćice na njemu i navukao farmerke preko njih.

Odvodnu je cev bilo lako popraviti, budući da ju je trebalo samo malo čvršće zavrnuti. Patrick je otišao do svog ormara da bi svoje pamučne bokserice stavio u torbu s prljavim rubljem. Kad je otvorio vrata iznenadio se opazivši farmerke Gloria Vanderbilt uredno preklopljene preko vešalice. Opet je osetio kako mu se kurac nadiže pod svilenkastim najlonom. Nije mogao a da ga ne protrlja preko farmerki. Razmišljao je da li da presvuče farmerke, ali odustao je, pomislivši kako ih je gospođa De Mornette verojatno zabunom ostavila tamo.

Kad joj se pridružio u dnevnom boravku, njezine reči presekle su ga celim telom. „Jeste li primijetili da sam Vam ostavila onaj par farmerki u ormaru? Mislila sam da ćete ih možda hteti nositi po kući. Ne smeta vam što su ženske, zar ne?” „Ne, gospođo. Zapravo, na neki mi se način svidelo!” „Zašto ih sada ne obučete. Prošli put nisam dobro videla kako Vam stoje.”

Patrick oseti laganu vrtoglavicu dok je navlačio pantalone Glorie Vanderbilt preko crnih najlonskih gaćica, koje je još uvijek imao na sebi. Zapitao se bi li morao priznati kako ih je ukrao. Zaključio je kako je to najbolje. Osetio je jaku potrebu da ugodi gospođi De Mornette. Dok je ulazio u dnevni boravak, gospoda De Mornette ga je promatrala okrećući se da bi ga bolje promotrila.

„Baš lepo Patrick. Znaš da imaš vrlo atraktivnu vitku figuru. Kladim se da si imao mnogo devojaka.” „Pa zapravo i nisam. Pretpostavljam da sam bio previše zaokupljen školom, a sada poslom”, odgovori Patrick, ne priznavši da je u životu imao samo tri devojke. Te cure su se oblačile obično, tako da ih nikada nije pozvao da izađu. Naprosto ga nisu uzbuđivale kao žene u visokim petama, ili recimo gospođa De Mornette i način na koji se oblačila. Bila je najuzbudljivija žena koju je ikada sreo.

„Gospođo De Mornette… ovo mi je jako neugodno, ali moram vam reći. Uzeo sam par vaših gaćica iz kante i obukao ih.” Umesto da ga ukori, rekla je: „I, da li ti se sviđa osećaj dok ih imaš na sebi?” „Naravno da mi se sviđa”, prošapta Patrick olakšan činjenicom da joj se poverio, te da gospođa De Mornette nije bila šokirana ili ljuta.

Kada je otišao u krevet, Patrick je primijetio kako je gospođa De Mornette ostavila svoju šminku u kupaonici, i nije mogao odoljeti a da je ne isproba na svojem licu. Prvi pokušaj je bio nespretan, tako da je nalikovao na klovna, pa je morao isprati sve tragove. Ipak, bio je oduševljen preobrazbom koju je ovaj nespretan pokušaj prouzrokovao.

Proučavajući za večerom izvanrednu šminku gospođe De Mornette, Patrick je postepeno unapredio svoju tehniku šminkanja. Tinjajuća žeravica Patrickova zatomljena transvestizma počela je plamtjeti. Tokom sledećeg dana kupio je svoju vlastitu šminku koja je sadržala lažne trepavice, kao i duge crvene nokte kako bi ukupni dojam bio što bolji.

Dok je vozio kroz grad, njegova ruka je stalno nalazila put do njegova međunožja kako bi osjetio svoj kurac stešnjen pojasom za gaće koji je stalno nosio zajedno sa najlonkama koje su se skrivale ispod njegovih čarapa.

Ta mu je tajna davala snage kada bi se Healy okomio na njega, govoreći mu kako je glup te kako će biti otpušten. Dok ga je Healy bockao, Patrick se pitao što bi pomislio kada bi znao u kakvom slatkom osećaju uživa dok najlon okružuje njegov kurac i jaja. To, kao i povratak svake večeri u utočište gospođe De Mornette, davalo mu je snagu da nastavi dalje.

U petak se Patrick našao na Haight Streetu. Objasnio je prodavačici da želi kupiti ženi par crnih, lakiranih cipela sa visokom petom u broju 41. Patrick se nije obazirao na činjenicu da je prodavačica verojatno zaključila da su cipele za njega. Bio je toliko uzbuđen da su mu ruke drhtale dok je plaćao. S dugačkom plavom perikom njegova kupovina je bila završena. Žeravica je sad gorila punim plamenom.

Patrick je nazvao u ured rekavši kako se ne osjeća dobro, te da ide kuci. Vratio se u kuću u gradu oko 15 sati. Brzo se tuširao i obrijao najbolje što je mogao. Podloga za šminku sakrila je sve tragove brade, a umetne trepavice su poljepšale izgled njegovih očiju. Želio je da sve izgleda savršeno, pa je oblikovao obrve u tankoj liniju. Patrick je znao da je ovo promena njegove vanjštine koju neće moći sakriti. Nije ga bilo briga, a takođe je znao da je danas njegov zadnji dan kao prodavača sira i nije znao kako će se dalje uzdržavati. Vešto je koristio šminku, kombinirajući tehnike gospođe De Mornette, te je postavio plavu periku preko svoje kose. Od vrata, pa prema gore, bio je prekrasna žena.

Njegov kurac je stršao iz stidnih dlaka koje su ga okruživale. Stavio je remen od gaća preko njega.

Morao je skinuti čarape kako bi obrijao noge. S time je brzo završio, te se stao diviti kako su glatke i seksi njegove noge postale. Najlon je sada prijanjao bolje nego ikada prije. Izvadio je nove cipele s visokom petom iz ambalaže i miris kože ga je okružio. Njegova noga lako je skliznula u hladnu cipelu, te je namestio kožne trake kako bi bolje pristajale uz list njegove noge. Kada je bio gotov s obuvanjem, napravio je nekoliko pokusnih koraka, a njegove su pete proizvodile divan tapkajući zvuk. Mišići na listovima su se istegli, i Patrick je u ogledalu primetio da su njegove noge poprimile posve novi oblik. Od struka na dolje takođe je postao prekrasna žena.

Ostatak preobrazbe bio je završen sa jednim od svilenih kombinea gospođe De Mornette. Patrick nije mogao odvojiti oči od prekrasne žene koja ga je promatrala s druge strane ogledala. Legao je na krevet promatrajući svoj lik u zidnom ogledalu. Ruka mu je krenula prema najlonom pokrivenim kurcem i počela nežno masirati područje ispod pojasa. Sjajna krevetnina činila je da se oseća kao da leži na oblaku dok je promatrao prelepu ženu kako se zadovoljava. Slika gospođe De Mornette prošla mu je glavom.

Patricka je obuzelo stanje zadovoljstva i opuštenosti dok se zatvorivši oči ponovno počeo rajcati na sliku prekrasne žene koja ga je buljeći pozdravljala. Divio se svojim dugim noktima nalik na kandže, te klizio njima po čarapama sve do međunožja, gde im je dozvolio da se malo odmore. Zatvorio je tada svoje oči i zaspao.

Sanjao je o gospođi De Mornette, kako se njeno telo odmara na njegovom, te kako ga njene usne obasipaju poljupcima. Mogao je osetiti njen ruž za usne, ali naravno to je bio njegov vlastiti ruž.

Iz sna ga je prenuo neki zvuk. Čuo je kako se približava. Ponovo je napola otvorio očne kapke, zagledavši se u raskošnu pojavu u ogledalu. Umesto očekivanog, ugledao je gospođu De Mornette odevenu u crni steznik, crne čarape, i ništa više. Otvorio je usta pokušavši objasniti, no ona je položila prst na svoje usne davši mu do znanja da ćuti. Kleknula je na krevet postepeno se pomičući napred, sve dok njene noge nisu zarobile Patrickove ruke uz krevet, a njena pička nije bila nad njegovim licem.

„Pa, Patricia, moja mala kurvice, da vidimo kako ti to radiš.” Rekavši to, približila je svoju pičku Patrickovu željnom jeziku. Dok je mahnito palacao jezikom, gospođa De Mornette je primetila: „Tako mi je drago da sam bila u pravu u vezi s vama. U prvi tren sam pomislila da ste jedan od onih lizača cipela koji se igraju pokornosti samo kada im to odgovara. Tvoja reakcija na cipelice i gaćice dala mi je nadu da u tebi leži zatomljena žena koja čeka da ju se oslobodi.”

Patrick je žudno sisao i gutao sokove iz pice gospođe De Mornette, dok ga je ona podbadala svojim potpeticama, rajcajući ga sve jače i jače.
„Oh, da Patricia, to je tako dobro. Vrlo, vrlo dobro. Nastavi. Nastavi tako dalje.” Telo gospođe De Mornette treslo se od orgazma kakvog još u svom životu nije iskusila.

Dok su zajedno ležali gospođa De Mornette reče Patricku kako bi željela da ju od sada oslovljava s „gospodarica Marie” i da njegovo uvežbavanje sa steznikom počne pre večere. Želela bi da odene odoru služavke, koja će postati njegova kućna oprava. Patrick se samo zadovoljno nasmešio.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

odlično….

1
0
Would love your thoughts, please comment.x