Nikad nisam polizao mušku bulju, ali njemu sam želeo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nedavno sam dobio poziv od jednog fotografa da radim kampanju za jedan poznati sportski brend. Slikanje je bilo u Austriji, na fotkanju je trebalo da bude nas 8 profi sportista. Neću se predstavljati, samo mogu da kažem da imam 23 godine, bavim se vaterpolom. Meni se namestilo tako da nisam kretao sa njima iz Bg-a, pošto sam već bio u Austriji, pa ću im se samo pridružiti.

Slikanje je bilo na Tirolu. Stigao sam pre njih, pa sam ih čekao. Prepoznao sam većinu i delovalo mi je da će nam biti super. Raspoređeni smo po sobama, ja sam bio sa ragbistom (neću pisati imena). On je stariji od mene; visok, lep, puna usta, jako zgodan. Da skratim, imao sam par puta isustvo sa muškarcima, pušenje, i jednom sam karao lika. Nije da se nešto preterano ložim na tipove, ali ako je neki baš dobar frajer, nemam ništa protiv. Imam ribu godinu dana, pa za to vreme nisam ni pomišljao na muškarce. Ovog ragbistu sam znao iz viđenja jer se par puta potrefilo da smo trenirali u istoj teretani.

Ušli smo u sobu, hotel ludilo, velika soba, ali jedan veliki bračni krevet. Ja inače volim da spavam sam i hteo sam da tražim odvojene krevete, ali kada sam video da se ovaj ne žali, nisam hteo ni ja. On je odmah otišao da se okupa, izlazi u peškiru samo. Izgledao je savršeno jbt! Onda sam otišao i ja da se kupam, isto sam tako izašao, video sam da me odmerio, ali nisam reagovao. Iskreno, želeo sam da bude nešto sa njim ali nisam gajio preteranu nadu.

gejevi se odmeravaju, skidanje trenerke

Raspričali smo se kao da se znamo ceo život, baš mi je prijalo njegovo društvo. Otišli smo na večeru, posle toga smo blejali u lobiju hotela, fotograf nam je objasnio kako će izgledati slikanje. Tu je trebalo da budemo 5 dana. Svi su bili opušteni, pa smo se baš dobro skapirali. Video sam da ima noćno skijanje na jednoj stazi pa sam predložio da idemo. Svi smo bili umori, ali nas trojica (i ragbista) smo rešili da idemo. Par puta smo se spustili i bilo smo mrtvi. Vratili smo se u hotel, ja sam odmah otišao da se istuširam i legao u gaćama da spavam. Opet sam video u ogledalu da me ovaj odmerava. Onda je on otišao i isto legao u gaćama. Zaspali smo za 5 sekindi, kako mi se čini.

Sutradan doručak, pa krećemo na slikanje. Prvi dan je bilo fotkanje u opremi za skijanje, pa smo išli na stazu. Moram priznati da je bilo jako zanimljivo. Sve više smo se zbližavali, a najviše sa cimerom ragbistom.

Nešto me je nenormalno privlačilo kod njega…

Slikanje je trajalo skoro ceo dan, pa smo se vratili u hotel da se sredimo i na večeru. Sedeli smo do kasno pa smo opet otišli na spavanje. Sutradan je fotkanje bilo svako u opremi za svoj sport. Ja sam vaterpolista, pa je moja oprema bila kupaći. Nismo u isto vreme imali slikanje, već svako pojedinačno.muški model pozira u kupaćim gaćama

Kad je došao red na mene, otišli smo na bazen, onda smo izašli na otvoreni bazen sa toplom vodom, ali ja sam se fotkao van vode, tako da sam se zaledio. U jednom trenutu sam primetio ragbistu kako je ušao i gleda kako se fotkam. Svestan sam da izgledam odlično, ali odjednom me je uhvatila neka sramota, pa sam se malo pogubio. Trudio sam se da se to ne primeti, samo sam mu namignuo i nastavio da poziram. Prišao sam mu kad smo završili fotkanje, još uvek sam bio samo u kupaćem. Pohvalio me je kako sam super izgledao i da ću sigurno imati najbolje fotke. Jbt, opet sam se postideo, nisam znao koji mi je kurac, ponašam se kao neka žena.

Opet večera, i tu nam fotograf kaže da se baš razboleo i da sutra nećemo fotkati. Tu smo se malo opustili, pili i ostali do kasno. Kad su svi krenuli u sobe, ja sam cimeru rekao da idem malo da plivam. Rekao je da hoće i on i pitao me je l’ imam kupaći viška. Našao sam i dao mu. Samo se okrenuo, skinuo gaće i navukao kupaći. Prvi put sam mu video bulju, koja je savršenaaaaaa! Bio mu je tesan, ali je rekao da će poslužiti. Ja sam se smejao kad sam video kako ga je usekao sa svih strana.

Na bazenu niie bilo nikoga, prigušeno svetlo. Mi smo uzeli flašu iz bara i nastavili da pijemo. Mene baš brzo hvata, pa sam još od večere bio pripit. Otplivao sam par krugova i legao na ležaljku pored njega. Baš smo se raspričali, pijuckali. Dosta smo pričali o sportu, devojkama, ali sve vreme se osećala ona hemija u vazduhu. Bilo mi je baš lepo, ali prvi put mi se dešavalo ovako nešto sa muškarcem, a nisam mislio da je to moguće.

Ja već bio pijan, a ni on nije bio daleko. Uglavnom, kad se napijem samo se smejem, ljubim i grlim ljude. Ali sad sam se kontrlisao jer sam mislio da može da protumači drugačije pa da napravim problem. Stvarno nisam imao hrabrosti nešto da pokušam.

On je ustao i skočio u bazen, počeo je da pliva a onda je rekao da mu je kupaći baš tesan i samo sam video kako je kupaći izleteo napolje. Jebote, lik je bio bez gaća! Rekao mi je da upadam i da idemo na spoljašnji bazen. Uskočio sam, a on je rekao da vidimo ko je brži. Naravno da sam sam ga oduvao, plivali smo do malog otvora koji vodi na spoljašnji bazen.

Napolju je iz bazena izlazila jaka para jer je bio minus, a sve okolo zavejano. Nikad lepši pogled nisam imao. Otplivali smo do ivice i posmatrali. Stalaji smo jedan pored drugoga. Dodirivali smo se samo u laktovima. Ja sam se onda okrenuo na drugu stranu a on ka meni. Pogledali smo se i pokušali nešto da pričamo, ali imali smo ogromnu blokadu. Osećalo se da treba nešto da se desi i on je prelomio i približio mi se.

Ja sam ubrzano disao, srce mi je lupalo kao nikad u životu. Približio se skroz, primetio sam da ni njemu niie svejedno. A onda je proslonio usne na moje. Nisam mogao da verujem da se ovo dešava! Jednu ruku je prislonio ma moj obraz i opet me je lagano poljubio. Kada sam otvorio oči, video sam da me gleda i smeška se.

gej pipanje kurca preko kupaćeg u vodi

Sad sam ja njega poljubio. Obe ruke je privukao pored moje glave i uhvatio se za ivicu bazena, pribio je telo skroz uz mene, osećao sam njegovu kitu. Počeli smo da se ljubimo, mogu da kažem da mi je ovo najlepši poljubac koji sam ikada imao. Držao sam se za njega i pod vodom ga pipao po celom telu, tj. leđima, guzi. Jako dugo smo se ljubili.

Odmakao se malo i pitao me je l’ mi hladno. Prešli smo u unutrašnji bazen, plašili smo se da bi tu neko mogao da naiđe, pa me je samo poljubio na blic. Izašli smo iz vode, on skroz go, kurac mu je bio kao kamen, jako debeo, srednje dužine, prelep. Gore nije imao dlake, a po nogama i malo po guzi jeste, iznad kite su bile skraćene.

Meni je već iskočio iz kupaćeg, jer sam bio napaljen kao nikad

Ogrnuli smo se bade-mantilima i otišli u sobu. Čim smo ušli, uhvatio me je i krenuo da me ljubi. Trljali smo se jedan o drugog. Želeo sam sve da radim sa njim. Legli smo na krevet, on preko mene. Ljubio me je po vratu, sisao mi bradavice, a onda se spustio do kurca i počeo da mi puši.

jedan gej drugom puši kurac i mazi muda

Malo je falilo da svršim, pa sam ga pomerio. Onda sam ustao i spustio ga da legne, ljubio sam mu celo telo, lizao, grickao. Počeo sam ga mu pušim, usisavao sam samo glavić, osetio sam onu slanu tečnost i trudio se da izvučem još više.

Gutao sam ga koliko sam mogao, a onda sam mu sisao jaja, malo sam mu raširio noge i prešao na čmar. Nikad nisam polizao mušku bulju, ali njemu sam želeo. Bio je nesiguran, ali me je pustio. Kakvu bulju ima, jebote! Ništa lepše nikad nisam video.

Lizao sam oko rupice, kratke dlačice, a onda sam počeo da ulazim u njega jezikom. Stenjao je, mazio me je po glavi, a ja sam sve više ulazio u njega.gej liže drugom geju jaja i čmar

Vratio sam se gore i nastavili smo da se ljubimo. Obojica imamo pune usne, pa je poljubac bio savršen. Jako me je zagrlio i tako smo se okrenuli da ja budem dole. Pljunuo je na prst i razmazao mi je po rupici. Prstom je ušao u mene, ali me je zabolelo. Rekao sam mu da to nikad nisam radio. Nasmejao se i poljubio me u nos. Ustao je i vratio se sa nekom kremom. Spustio se i sisao mi bradavice dok je prstom na koji je stavio tu kremu ulazio u mene. Bilo je prijatnije.

Posle nekog vremena je samo legao preko mene, ja sam obmotao noge oko njega, i osetio sam nešto toplo na rupici. Znao sam da je to njegov glavić. Iskreno, plašio sam se, ali sam želeo. Uhvatio me je šakama za glavu, prislonio svoju i rekao mi da se opustim, a onda je počeo da me ljubi. Osetio sam jak pritisak dole i oštar bol. Rekao mi je da de opustim, ali išlo je teško. Ušao je u mene, a ja sam mislio da mi je sve dole pocepao. Samo mi je rekao:

– Ušao sam do kraja, sad se opusti.

I dalje me je bolelo, ali smo nastavili da se ljubimo. Osetio sam da ga povlako izvlači, pa opet ulazi. I dalje me je bolelo, ali rekao bih, slabije.

gej svršavanje u dupe u misionarskoj pozi

Posle nekog vremena sam se privikao. Počeo je malo brže da ulazi i izlazi, pa sve brže. Kako prođe kurcem po jednom delu, tako se sav stresem i osetim ogroman užitak. Što me je brže jebao, to mi je bilo bolje. Počeo sam čak i da stenjem.

Nije mu dugo trebalo i jako ga je zabio. U tom trenutku me je ugrizao za usnu i ispustio jako glasan uzdah. Ostao je još neko vreme tako na meni. Naglo ga je izvadio a ja sam osetio prazninu. Samo se spustio dole i počeo da mi puši. Onda je krenuo da mi drka, rekao sam da ću svršiti. Pogledao me je pa krenuo napred ka mom kurcu, onda se vratio i na kraju opet napred, i baš kad sam krenuo da svršavam, stavio ga je u usta. Usisavao je sve iz mene. Siguran sam da nikad tako nisam svršio. Svaki deo tela mi je drhtao.

Kad sam završio sa prskanjem, kurac mi je postao osetljiv, a on je nastavio da ga sisa. Shvatio je i samo legao pored mene. Privukao me je u zagrljaj i poljubio. Stavio sam glavu kod njegovog pazuha a on me je zagrlio. Tako smo ležali i ćutali.

jedan gej drugom liže spermu

Nisam znao šta da kažem, samo sam znao da mi nikad u životu ovako lepo niie bilo. Iskreno, bio sam i šokiran što je to sa muškarcem, bio sam siguran da to ne može da mi se desi, ali izgleda da sam se zaljubio…

Nastavak: Želeo sam svaki deo njega

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 2.5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x