Istinita priča o meni i mojoj sestri

Registrovani korisnici ne vide reklame

Zovem se Bojan i imam 32 godine. Nikakve ozbiljne veze me nikada nisu interesovale. Sve što sam tražio bile su veze za jednu noć. S obzirom na atraktivan izgled i veoma dobru materijalnu situaciju, to mi nije predstavljalo problem. Kad god bi mi se prijebalo, seo bih u svog poršea, spustio se do nekog beogradskog kluba, i uglavnom pokupio najbolje parče. Menjale su se kao na traci, ali ipak, nešto je nedostajalo. Sanja, moja 7 godina mlađa sestra. Ovo je priča o meni i mojoj sestri, i o našem seksu.

Roditelji su nam umrli veoma rano, ja sam imao 20 godina, dok ona tada nije navršila ni 13. Ostavili su nam prelepu vilu na Dedinju, još par vrednih nekretnina, kao i podebeo bankovni račun.

Od momenta njihove smrti, peuzeo sam očinsku ulogu. Postao sam njen zaštitnik, mentor i idol. Iškolovao je i izveo na pravi put.

139705120763090701073_chics_02

U kasnijim tinejdžerskim danima, dozvoljavao sam joj organizovanje čestih žurki u našoj kući, gde sam uglavnom privodio po neku njenu drugaricu, što je njoj jako smetalo. Na jednoj od žurki, po’vatao sam se sa Anđelom, devojkom iz komšiluka, koja je ujedno bila i Sanjina najbolja drugarica. Odlazeći sa Anđelom na sprat, krajičkom oka sam primetio Sanjin pogled pun prezira.

Pomislio sam u sebi da sada sigurno pizdi, zato što ne samo da sam joj obećao da se više neću petljati sa njenim drugaricama, već sam na’vatao njenu najbolju.

U polutami spavaće sobe, Anđela mi je uveliko pušila, kada sam ponovo krajičkom oka spazio senku ispod vrata. Nije se pomerala. Pomislio sam – ko bi mogao da viri, sobzirom da je žurka već pri kraju, i da se društvo dole već većim delom razišlo? A druga stvar, niko nije imao šta tražiti na spratu, s obzirom da sve što je bilo kome potrebno nalazi se u prizemlju kuće.

1260452816

Kako god, prepustio sam se umeću Anđelinog jezika, kojim je palacala po mojoj ogromnoj, nabrekloj batini, spuštajući se sve do čmara. Podigla mi je levu nogu i prebacila preko svog ramena, kako bi nesmetano mogla da mi poliže čmar.

Nabijala je jezik duboko, pomažući se srednjakom. Nikada ništa slično nisam osetio. Osetio sam da ću svršiti.

Uspravio sam se, uhvatio je za kosu i povukao joj glavu unazad, dok sam drugom rukom drkao. Šiknu mlaz sperme, i prekri joj levu polovinu lica.

Istinita priča o meni i mojoj sestri

Zabio sam joj se u grlo, do kraja, dok joj suze ne krenuše, i tamo ispraznih ostatak. Pogledah ispod vrata, a senka se udalji u tom momentu uz lagani bat koraka.

– Da li ti se sviđala fora sa prstom? – upitala me Anđela.
– Da – odgovorih kratko.
– To me je naučila tvoja sestrica – reče ona.

Mrak mi pade na oči. Grubo je podigoh sa poda i gurnuh, prilepivši joj sise i lice uza zid. Nešto se prelomilo u meni tog momenta. Nikada nisam razmišljao o sestri u tom pravcu. Gledao sam je kao nevinašce i čedno stvorenje. Šta više, mislio sam da je nevina. Kako sam samo slep i glup bio. Zar sam mogao da živim u takvoj iluziji, da se njene drugarice već uveliko karaju, a da je ona svetica?

tumblr_o42xygsalk1tkr1gto1_500

Pun besa, naslonio sam glavić uz Anđelin čmar i silovito se zabio u nju. Bio sam iznenađen sa kakvom je lakoćom skliznuo. Ona glasno uzdahnu.

Jebao sam je krvnički, pribijajući joj glavu svom silinom uza zid. Želeo sam da je zaboli, da je povredim. Ali što sam ja grublji bio, to je ona više uživala.

Mojoj sestri sam kurac nabijao krvnički…

Karao sam je, činilo mi se, celu večnost, a onda sam eksplodirao u njoj. Mlazevi sperme su tekli u potocima. Nikada tako jak orgazam nisam doživeo. A kada sam se ispraznio, shvatio sam i zašto… Sve vreme sam zamišljao Sanju.

tumblr_n1qarsbvvj1qbh1xjo1_500

Sledećeg dana, stvari su naizgled bile normalne. Ležao sam zavaljen u sofi u dnevnoj sobi, gledajući neki dokumentarac na Discovery-ju, dok je Sanja šetkala po kuhinji sređujući nešto. Prvi put sam uhvatio sebe da je gledam kao predmet požude.

Kratka žuta majičica joj je prekrivala osrednje grudi, ostavljajući stomak potpuno otkriven. Pirsing na pupku, koji sam video milion puta, sada je delovao kao španska mušica. Kratak, uzan beli šorčić do pola guzova, kao da je vrištao moje ime.

Kurac mi se napeo da granica eksplozije. Odšetao sam do toaleta gde sam ga izdrkao. Svršio sam u momentu. Pustio sam tuš, skinuo se i usao da se istuširam i da se presaberem. Koji je to đavo ušao u mene? – pomislio sam.

tumblr_nb477gntnj1qb18qmo1_500

Po izlasku iz tuša, kita mi je još uvek stajala poput koplja spremnog za napad. A ispod vrata… senka… Sanja – pomislio sam. Ona je virila i sinoć, a i sada, jer u kući sem nas dvoje nema nikog.

Na trenutak sam se zbunio, ali sam onda prihvatio igru. Pravio sam se da ne vidim ništa. Seo sam na obod kade i lagano počeo da drkam, okrenut ka vratima, tako da je imala direktan pogled kroz ključaonicu. Drkao sam lagano misleći na nju.

Prvi mlaz je izleteo kao cunami, mislim da sam ga bacio dva-tri metra od sebe. Nakon prvog, drugi, treći, i tako redom. Pogledao sam pod, koji je bio umrljan spermom. Ogrnuo sam bade-mantil i krenuo ka vratima. Naravno, nije je bilo tu. Sedela je za šankom u trpezariji, i kao čitala neki magazin.

extra-big-dicks-bobby-hart-hunk-jerking-off-huge-cock-in-the-bathtub-amateur-gay-porn-15

Izvalio sam se ponovo u sofu.
– Hoćeš li da gledamo neki film? – upitao sam je.
– Može – odgovori ona. Volela je horor filmove iako ih se plašila. Našao sam neki najkrvaviji mogući. Uvalila sa pored mene, naslonivši mi glavu na grudi. Nije to bilo ništa neobično za nas, uglavnom smo tako gledali filmove.

Mrsio sam joj krajeve kose, zamišljajući je golu. Osetio sam da mi se ponovo diže. Ne bi se valjalo sada dići, jer je njena glava svega nekoliko santima iznad, tako da nema šanse da ne bi primetila. Ali već je bilo kasno. Digao mi se. Bilo mi je toliko neprijatno da sam se isfolirao da sam zaspao i počeo hrkati.

Sanja se nije pomerala sve do jednog momenta kada mi je zavukla ruku ispod bade-mantila, počevši da mi mrsi dlačice po grudima. Ja sam se i dalje pravio da spavam, iako sam jedva uspevao kontrolisati disanje. Mrsila je dlačice, i polako je spuštala ruku ka mom stomaku.

Osetio sam njeno ubrzano disanje. Kurac mi se probio kroz otvor bade-mantila, tako da više foliranja nije bilo. Podigla je glavu i pogledala me krupnim, kestenjastim očima. Otvorio sam oči, i osetio se potpuno paralizovan. Primakla je njene usne mojim, i nežno ih dotakla.

37a2dabd0e06951df6d3315ec836d6a8

Zatvorio sam oči i prepustio se ludilu. Osetio sam njen jezik na mojim usnama, i prihvatio ga počevši da ga nežno sisam. Ruka joj skliznu naniže, i pronađe put do mog nabreklog kurca. Prešla je nežno, celom dužinom, uhvativši me za puna jaja, koja je nežno počela mesiti.

Desnu ruku sam joj zavukao ispod šotsa, uhvativši je za čvrsti guz, a leva mi završi ispod njene majčice. Osetio sam da su joj bradavice nabrekle, nabrekle poput kikirikija.

Desnu ruku sam joj zavukao duboko otpozadi, tako da mi je srednjak masirao njen neobično veliki klitoris, a palac mi je bio na njenom šupku.

Istinita priča o meni i mojoj sestri

Hitro se izvuče iz mog zagrljaja, i spusti mi se između nogu. Glavić mi je bio vlažan od sluzi. Jezikom je pažljivo polizala svaku kap sluzave tečnosti. Lickala ga je sa uživanjem, da bi ga u jednom momentu celog progutala.

O da, imala je duboko grlo, još kao devojčica izvadila je krajnike, što joj je omogućavalo da moju batinu od 21 cm proguta bez problema. Nabijala mi se ustima na kurac silovito. Od vrha glavića, skroz do korena, dodirujući mi jezikom jaja.

Dao sam mojoj sestri da mi dira čmar…

Prstićima mi je napipala čmar i počela da ga masira. Prvo nežno, a onda sve grublje, dok joj dva prsta nisu završila u mom anusu. Nežnim pokretima me je karala. Osetio sam da mi je napipala prostatu, i nežno je poče masirati.

tumblr_odxag14jrq1ulctv0o1_500

Osetila je da ću svršiti, i nabila je kurac duboko, tako da sam se, čini mi se, ispraznio direktno u njen želudac. Ustala je i iz dva pokreta skinula krpice sa nje. Olizala je prstiće i legla preko mene.

Počeli smo se žvalaviti. Osetio sam kiselkasti ukus svoje sperme u njenim ustima, što me je dodatno uzbudilo. Gurala mi je jezik duboko u grlo. Osetio sam njenu pljuvačku kako mi puni usta.

Ispravila se i prinela mi pičku licu. Oh bože kakav pičić – pomislih. Ogromne, pune usmine i klitoris veličine oraha. Počeh joj sisati klitoris, koji je postajao sve veći. Palacao sam jezikom u svim pravcima, ljubio ga, grickao, lizao, sisao… Spustih se malo niže i počeh joj lizati šupak. Gurnuo sam joj po prst obe ruke u anus. Stenjala je od užitka.

Istinita priča o meni i mojoj sestri

Naglim pokretom ustah i okrenuh je na leđa. Sada sam ja bio na njoj. Uhvatila mi je kitu sa obe ruke, i prislonila uz svoju spremnu pičku. Ušao sam polako. Zarila mi je nokte u leđa. Podigao sam joj noge visoko na moja ramena i zauzeh čučeći položaj. Na taj način ulazio sam duboko, do kraja u nju. Vrištali smo oboje od užitka.

Osetio sam da mi nailazi svršetak, mada nisam želeo još svršiti, želeo sam da ovo potraje što duže, zauvek… Izvadio sam ga, i ponovo joj nabio jezik duboko u pičku. Mislim da sam joj pola face nabio.

Počeo sam joj šamarati klitoris prstima desne ruke. Ukočila se, a zatim erupcija iz njene pičke. Ejakulirala je, i sve je većim delom završilo u mojim ustima. Ostatak sam halapljivo polizao.

2358916_4_o

Okrenuo sam je na stomak i prislonio joj glavić na čmar. Obema rukama razmakla je guzove, tako da se preda mnom otvorila prava pećina u koju ću sada strpati svog medveda.

Sva je bila vlažna, tako da mi je kurac skliznuo bez problema, ali ipak zbog veličine, ona jauknu i malkice se odbi od mene.

Krenuo sam polako, ispitivački. Laganim ritmom, nabijao sam mojoj sestri kurac u dupe. I nikada se bolje nisam osećao. Stenjali smo zajedno, trajalo je kao večnost, sve dok nisam osetio da je vrhunac blizu.

tumblr_mzgp1crrbx1sqc4abo5_500

– Svršiću – rekao sam.

Odgurnula me je i ustala sa sofe. Klekla je na pod i počela mi drkati jednom rukom, dok je drugom drkala svoj klitoris. Krenuo sam svršavati po njenom licu, dok je ona istovremeno počela ejakulirati. Zamazao sam je do neprepoznatljivosti.

Nakon toga, stavila je kurac u usta, pokušavši da iscedi svaku preostalu kap sperme, što joj je i uspelo. Podigao sam je i počeo lizati po obrazima. Olizao sam sopstvenu spermu sa njenog lica, a zatim joj lagano to ispljunuo o usta. Progutala je sve sa užitkom.

Istinita priča o meni i mojoj sestri

Otišli smo zajedno pod tuš i tamo se jebavali još dosta vremena.

Od tog dana, spavamo zajedno. Mislim da sam pronašao ono što mi je trebalo. Planiramo uplesti i Anđelu u celu priču, kako bi igru podigli na viši nivo. Ipak, da nije bilo nje, ništa ne bi bilo ni od mene i Sanje.

Ko zna, možda se odlučimo i za dete u nekoj budućnosti, koje bi podizali negde daleko odavde, gde nas niko ne poznaje…

tumblr_oebgp3lktk1vb0t14o1_400

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Mama se opustila i primila me u guzu
Odjednom trznu se mama: - Hej, šta je to? - I dotače se moje tvrde kurčine... – Promucah: - Izvini mama - i ona poče da paniči ...
Teča, pa šta? - V deo
- Boško, dođi kod mene i Mileta, a ovog mog malog prepusti svojim dobrim drugarima! - reče teča „univerzalcu“. Teča i Mile su seli ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Život bez seksa prazan život. Volim da jebem jer je kurcu svuda bolje nego u gaćama a prazna guza kao prazan život.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x