On me jebe tako jako da ne mogu da stojim na nogama

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ćao, napisaću moje nedavno iskustvo, s tim da ću promeniti imena. Imam 26 godina, završio sam fax, otvorio svoju firmu. Lepo izgledam, treniram, imam ribu. Ali stvar je u tome da se ložim i na muškarce i da me jebe jedan dobar gej. Retko imam priliku da budem sa nekim jer se cimam da neko ne sazna, pa ga samo izdrkam i zadovoljim potrebu. Jako sam probirljiv pa ni to nije olakšavajuća okolnost. Ono što mi se desilo je sve samo ne ono na šta sam navikao.

Imao sam sastanak rano ujutru u centru. Kad sam završio, ulazim u jedan restoran da doručkujem i popijem kafu. Unutra ukupno 3 čoveka. Gledam gde ću da sednem a krajem oka vidim da me jedan lik odmerava. Ne znam da prepoznam to sa muškarcima kad je neko gej pa sam i sad pomislio da me gleda jer sam lepo obučen.

Seo sam u jedan kao separe blizu tog lika. Vidim, onako krajem oka me gleda, pogledam i ja njega. Čovek od nekih 40-45 godina. Jako visok, oko 2 m, onako krupan, i primetim da ima stomak. Ne znam što, ali to mi je najviše privuklo pažnju. Inače se ložim na mlađe, zgodne dečake. Što više gledam ovog, više me loži, nekako nadrkana faca, sav tako ogroman. Na sebi ima duks i farmerke. Sedi raširenih nogu, odmerim mu bulge. Verovatno je bio košarkas, po građi bih rekao; visok, mišićav, a opet krupan sa tim stomakom.

On me jebe tako jako da ne mogu da stojim na nogama

Čitam novine, a svaki put kad podignem glavu on me gleda i skrene pogled. Tako nekoliko puta. Sve vreme čačka telefon i nervozno cupka nogom. Kad mi je stgla hrana pita me je l’ može da pozajmi novine. Dajem mu. Vraća mi ih i pita me gde sam uzeo kaput. Tu sam se malo smorio jer sam odmah pomislio – pa da, zato me je i gledao. Ne znam ni što sam se smorio, jer, naravno da se ništa ne bi desilo, ali eto, bilo je lepo praviti tu neku tenziju.

Kad mi je vratio novine primetio sam i burmu. Razmišljam u sebi kako sam se izblamirao jer sam ga gledao. Tražio sam račun da platim i pobegnem. Odlazim do WC-a pre nego što odem. Pišam na pisoaru. Otvaraju se vrata, ja mahinalno pogledam – kad onaj. Jebote, koliki čovek! E sad, imaju dve kabine i tri pisoara a on staje baš pored mene. Iz nekog razloga osećam ono u stomaku, kao golicanje. Pokušavam krajem oka da mu vidim kitu, ali vidim samo glavić. Odjednom čujem:
– Slobodno pogledaj. – Kao da me neko polio ledenom vodom. Samo sam se ukočio, ne mogu da progovorim. Šta radim, koji kurac? Opet kaže: – Slobodno. – Što je najgore, ja se okrenem i pogledam. Uf, kakva kurčina, opušten a ogroman, dlačice iznad, savršena kita. Onda je rekao: – Lep si. – Ja se zahvaljujem, kaže: – I zgodan, imaš lepu guzu. – Nisam ni provalio da mi se digao. On je video i kaže: –  A izgleda da se i ja tebi sviđam…

Stavio mi je ruku na obraz i pomazio me. Okreće me ka sebi. Ja sam 184 visok, a do ramena sam mu. Gleda me i kaže:
– Prelep si. – Diže mi glavu i ljubi me. Ja se nikad ne ljubim sa muškarcima, to mi je jako gadno. Osećam njegov jezik svuda, uzima mi ruku i stavlja je na svoj kurac. Osećam da mu se diže, polako ga nadrkavam.

On me jebe tako jako da ne mogu da stojim na nogama

Odmakao sam se i podigao mu duks. Uf kakvo telo. Lepe grudi, stomak, dlakav ali ne previše. Počinjem da mu sisam bradavicu, ljubim mu stomak. Spušta me dole, tek sad sam video koliki mu je kurac kad je dignut. Trlja mi glavić po ustima, ulazi unutra. Lagano mu pušim. Uspravlja me i okreće. Stisnuo me je za bulju, zavlači ruke unutra, na uvo mi šapuće:
– Baš te želim. – Prstom prelazi preko mog čmara, masira ga. Ulazi, malo me zabolelo. Ubacio je ceo prst.

Inače me ne loži da primam ali od ovoga sam ceo drhtao…

Počinje brzo da mi gura prst. U tom trenutku čujem neku buku ispred. To kao da me je otreznilo, odmah sam se odmakao i obukao. Počeo sam da se tresem od straha. Šta radim ovo, jebote?! Krećem da izađem, a on me hvata za ruku, gleda me u oči i kaže:
– Jako te želim, hoćeš do mene? – Ko iz topa kažem:
– Hoću.

On je već izašao ispred, ja platio i izlazim. Sve vreme razmišljam – šta mi ovo treba, i da treba da bežim, ali noge idu za njim. Kaže:
– Ja živim iznad, ovo je moj restoran. – Penjemo se gore, lep stan, veliki. Kaže: – Žena i deca mi nisu tu, pa možemo da se zezamo, tad sam se zgadio samom sebi i rekao da treba da idem. Ali on me je dohvatio i počeo da me ljubi. Odmah sam se napalio i sve zaboravio. Podigao me je i dok smo se ljubili, nosio.

Spušta me na krevet i počinje da me skida. Liže mi bradavice, ljubi svuda. Svlači mi pantalone, malo mi je pušio i sisao jaja a onda mi diže noge i gura jezik u čmar.

jedan gej drugom gura jezik u čmar

Uf kako prija. Tuca me jezikom, nabija palac. Kaže:
– Nikad me ovako neki muškarac nije napalio. – Skida duks, otkopčava farmerke, vadi kurac, stavlja mi ruku na glavu. Počinjem da mu pušim, dudlam ga kao nikad do sad. Izvadio ga je i stavlja mi velika jaja u usta. Sisam jedno pa drugo, onda mu opet pušim. Drži me za glavu i nabija ga dokle može da uđe. Naglo ga je izvadio i kaže: – Zamalo da svršim.

Okreće me i namešta u doggy. Spušta se i liže mi čmar opet. Stavlja dva prsta, kaže:
– Maleni, kako si uzak. – Odlazi i vraća se sa nekim bebi uljem. Maže mi po čmaru i gura prste. Kaže: – Nemam kondom. – Gleda me i kaže: – Možeš da mi veruješ, imam ženu i decu, ne bih rizikovao, a verujem da i ti paziš. – Razmišljam – upoznao me je u kafiću i sad hoće da mu verujem da me tuca bez kondoma…

U tom trenutku osećam vruć glavić na rupici. On me jebe, to je to…

Dok sam se smislio, već je ušao. Jak, oštar bol. Probija me, ne mogu da izdržim. Kažem mu da stane. Umirio se. Još sporije je ulazio dok nisam osetio jaja na bulji. Polako me jebe, a ja se privukavam. Kad je shvatio da sam se opustio, počinje jače da me tuca. Osećam njegov stomak na donjem delu leđa.

Stenjemo obojica. Odjednom me podiže. Okrenuo me je ka sebi, moje noge oko njega, ruke na vratu. Opet ulazi u mene. Ljubimo se. Neko vreme me je tako nabijao na kurac a onda me spušta dole. Kaže:
– Hoću da gledam to lepo lice dok svršavam. – Podigao mi je noge skroz i sjurio kurac. Zabolelo me je. Žestoko me cepa, a meni prija. Gleda me i kaže: – Uf, kakav si. Hoćeš da te tatica napuni? – Opet me pita: – Hoćeš? – Kažem:
– Hoću.

On me jebe tako jako da ne mogu da stojim na nogama

Počinje baš jako da ga nabija. Glasan krik i osećam da me puni. Sperma prska u meni. Legao je preko mene. Nije ga vadio sve dok nije sam ispao. Ljubi me i pita:
– Jesi svršio? – Rekao sam da nisam. Pogledao me je i kaže: – Sad ću da uradim nešto što nikad nisam.

Spušta se dole i počinje da mi ga dudla. Nabija mi dva prsta u čmar i pomera ih. Kaže: – Ajde svrši za taticu. Guta mi pola kurca a prstima u guzi ubrzava. Ne mogu da izdržim i prskam mu u usta. Odjednom se podigao gore i počinje da me ljubi. Osećam spermu, a to mi se gadi, posebno sad kad sam svršio.

Ljubimo se dugo. U jednom trenutku mi se opet diže. On se nasmejao i kaže:
– Maleni, pa ti si neumoran. – Kaže: – Hoćeš da te tatica opet napuni? – Rekao sam mu da ne priča više to jer me stvarno ne lože takve stvari. On se smeje i kaže: – Ne loži te da te tatica tuca? – Kažem:
– Ne. – Kaže:
– Pa uživao si dok sam te jebao malopre. – Kažem mu:
– Ne loži me to „tatica”. – Smeje se i kaže:
– Ma šalim se malo.

Opet me ljubi. Stavlja mi ruku na glavu i spušta je dole. Ližem mu bradavice, stomak, dlake iznad kite, pa počinjem poludignut kurac da mu pušim. Sisam jaja, a onda spuštam glavu ispod. Tražim čmar jezikom. Kaže:
– O maleni, voliš to? – U tom trenutku diže i širi noge. Brate, kakva bulja i čmar. Velika, dlakava ali onako taman. Stavlja mi ruku na glavu i nabija na svoj čmar. Ližem ga, kružim jezikom, ulazim u njega. Čujem: – Tako je maleni, liži tatici bulju.

Ne znam koliko sam to radio a onda je ustao. Podigao je i mene. Staje iza i namešta kurac na moj čmar. Ulazi, odmah počinje jako da me jebe. Ljubi me po vratu od pozadi. Stiska mi bradavice. Tako jako me jebe da ne mogu da stojim na nogama. Osećam strujanje kroz celo telo. Jebe još jače i odjednom počinjem da svršavam…

gay svršavanje u čmar

Nikad nisam svršio kao sad, ni pipnuo kurac nisam. Kad je shvatio, kaže:
– Takoooo je… svrši za taticu. – Opet glasan krik i jako nabijanje. Svršava i on. Držao me je da ne padnem, nisam mogao da stojim na nogama.

Zajedno smo se bacili na krevet. Kaže mi:
– Šta mi radiš, ne pamtim kad sam svršio dva puta za redom. – Poljubio me je u nos. Kaže mi:
– Maleni ja te ne puštam. Ovo mi se nije desilo sa muškarcem.

Rekao sam da moram da idem. Razmenili smo brojeve. Od tad se čujemo i viđamo stalno.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Fulj

1
0
Would love your thoughts, please comment.x