Kurčeve sam im halapljivo gutao, obučen kao žensko

Registrovani korisnici ne vide reklame

Toplo ljetne popodne. Iskoristio sam slobodan dan na poslu za cjelodnevni odmor i uživanje. Ležao sam na trosjedu i gledao dokumentarac na TV-u, kad me odjednom prenuo zvuk dolaska poruke na mobitel. Uzeo sam mobitel i otvorio poruku. Radilo se o nekom filmiću čiji sadržaj nisam mogao odgonetnuti sve dok ga nisam pokrenuo. Kad se filmić počeo „vrtjeti“ ostao sam zabezeknut. Na snimci sam bio ja s nečijim kurcem u ustima. Iz zvučnika su se čuli nečiji, ali i moji uzdisaji. Definitivno sam obrađivao neke kurčeve…

Nije prošla niti minuta kad mi se u memoriji upalila „svječica“. Bila je to snimka od prije cca 10 godina kad sam bio u kasnim 20-ima. Kurac je bio Goranov, koji je živio dvije ulice dalje od mene. Sjećam se da sam jednom dozvolio da nas njegov prijatelj snima, obečavši mi da će snimku uništiti ako popušim i snimatelju. Kako se Goran godinu dana kasnije preselio u Njemačku i nije se javljao, zaboravio sam na tu snimku.

Pokušavajući dokučiti značenje te poruke čuo sam zvuk dolaska još jedne poruke. U njoj je bila izražena želja da s nekim kolegama dođe k meni ili ja k njemu u hotel da to ponovimo ili će snimka doći na društvene medije. Jednim dijelom sam bio zabrinut prijetnjom, a drugim dijelom uzbuđen jer bi mi se ostvarila želja za gangbangom koji baš nisam puno mogao prakticirati u zadnjih 10 godina. Možda 2 ili 3 puta svega. Nisam dugo razmišljao i poslao sam potvrdan odgovor s tim da sam napomenuo da dođu kod mene.

Kurčeve sam im halapljivo gutao, obučen kao žensko

Navečer sam okupan jedva čekao da Goran dođe s ekipom. Oko 19:00 sati začulo se zvono na vratima. Otvorio sam vrata i ugledao Gorana i 3 muškarca. Odmah sam primjetio da se Goran nije gotovo ništa promijenio u zadnjih 10-ak godina. Visok i razvijen muškarac, s onim istim osmjehom. Ostala trojica su bila, prema mojoj procjeni, istih godina.

Sjeli su te sam ih ponudio pićem. Upoznao nas je međusobno (Ivan, Tomo i Josip) i rekao da je to njegova ekipa s posla te da su ovdje na team-buildingu. Goran je počeo priču o tome što je bilo unazad 10 godina. Slušao sam ga nezainteresirano razmišljajući o tome što me čeka s njih četvoricom, kakav će to gangbang biti. Razmišljajući o tome šta im radim svoj četvorici, kurac mi se polako počeo dizati. Izgleda da je Goran, budući da sam bio samo u laganom kućnom ogrtaču, to primjetio i predložio da krenemo.

Sva četvorica smo se podigli i na brzinu zbacali odjeću sa sebe. Od pogleda na njihove poludignute kurčeve uzbuđenje mi je poraslo. Ne čekajući više, kleknuo sam i počeo ih lagano dirati po kurčevima, uzimati ih u šake lagano im drkajući. Istovremeno su me počeli ljubiti i lagano mi nadrkavajući kurac te dirati jaja i guzicu. Svima su kurčevi bili od 17 do 20 cm i stvarno sam uživao drkajući ih.

Nakon nekog vremena sva četvorica su sjela na kutnu garnituru. Pretpostavljao sam što žele. Na koljenima sam došao do njih i počeo im pušiti jednom po jednom dok sam po dvojici istovremeno drkao kurac. Po njihovom disanju shvatio sam da im uzbuđenje sve više raste, a isto se događalo i sa mnom.

Nakon dužeg vremena, ponovo više kurčeva na raspolaganju, samo meni…

Nakon nekog vremena ponovo se začulo zvono na vratima. Nisam nikog očekivao pa sam začuđeno zastao. Umirio me Goran rekavši da dolaze još dvojica. Pošto sam ja nastavio s pušenjem i drkanjem on je otišao otvoriti vrata. U sobu su ušla dvojica muškarac 50-ih godina od kojih je svaki nosio po kofer srednje veličine. S čuđenjem sam ih pogledao pitajući se šta je u koferima. Kao da je znao, Goran mi je rekao da su unutra kamera i pribor za šminku te perika i ženska odjeća. Odmah sam se sjetio da sam mu prilikom naših druženja priznao da bi obučen u žensku odjeću volio snimiti pornić, ali s maskom na licu.

Kurčeve sam im halapljivo gutao, obučen kao žensko

Goran je nastavio, rekavši mi da će mi biti ispunjena želja, ali bez maske, budući da ću biti našminkan i s perikom pa me se neće moći prepoznati. Morao sam napustiti zabavu i sa šminkerom (Boris) otići na šminkanje u kupaonu. Na odlasku mi je Goran rekao da se ne trebam brinuti jer će sva njihova sperma čekati na mene.

Nakon otprilike pola sata vratio sam se našminkan, s plavom perikom, crvenim tangama, samostojećim crvenim čarapama i crvenim čizmama do koljena s visokmom petom. Odmah sam uočio da je sve spremno za snimanje jer su bili postavljeni reflektori i kamera. Napravio sam par korak pred njima izazivajući uzdahe i zvižduke. Shvatio sam da su bili „mirni“ dok me nije bilo budući su im kurčevi splasnuli. Goran je rekao da će kamerman, koji se zvao Helmut i bio je Nijemac, ujedno biti i režiser i govoriti što i kako da radimo. Klimnuo sam glavom, što znači da pristajem. Koliko sam bio uzbuđen u takvom stanju bi pristao da imam seks i na otvorenom u javnosti.

Helmut mi je odmah pokazao da kleknem, a Goranu i još dvojici da mi se približe. Kako su došli do mene odmah sam Goranu uzeo kurac u usta, a drugoj dvojici u šake i počeo polako s igrom. Goranu sam počeo pohotno pušiti, a ovoj dvojici lagano drkati. Obuzelo me još veće uzbuđenje kad sam osjetio da Goranov kurac raste u moji ustima, a također i ovoj dvojici u mojim rukama. Uspio sam malo skrenuti pogled i vidio šminkera kako drka svoju, preko 20 cm, kurčinu, a nedaleko od njega i Josipa koji se bavio istom aktivnošću. Kamerman je isto bio gol, a kurac prosječne veličine mu je bio opušten.

Svakih nekoliko minuta ekipa sastavljena od trojice koji su bili preda mnom se mijenjali u ulogama te mi je svako malo drugi kurac bio u ustima. Kamerman je skinuo kameru sa stalka, stavio na rame i iz neposredne blizine od 10-ak centimetara počeo snimate kurčeve u mojim ustima. Tu i tamo sam izvukao svaki kurac iz ustiju i glavić oblizivao jezikom. Helmut je svako malo uzviknuo:
– To. Odlično! – što znači da mu se sviđalo ono što sam radio.

Kurčeve sam im halapljivo gutao, obučen kao žensko

Iznenada je Helmut rekao Josipu da legne na leđa, što je ovaj i učinio. Kurac od nekih 17 cm mu je kao jarbol bio uperenu u zrak. Zatim je meni dao znak da sjednem na Josipa. Znao sam što očekuje. Opkoračio sam Josipa i lagano se guzicom spustio na njegov kurac te se lagano počeo nabijati. Kurac mi je sve više ulazio u guzicu sve dok se nisam nabio cijelom dužinom. Lagano sam se počeo dizati i spuštati po njegovoj alatki oslanjajući se rukama na njegova ramena.

Gutao sam im kurčeve, i ustima i guzom

Ubrzo su još trojica prišla mi sprijeda te ponudila svoje kurčeve. Nisam oklijevao već sam otvorio usta te dozvolio da mi jedan po jedan uguravaju svoje kurčeve u usta i jebu me oralno. Atmosfera je sve više i više rasla. Ja sam halaplivo gutao kurčeve istovremeno se nabijajući na Josipov jarbol. Sva četvorica su uzdisala od zadovoljstva dok je meni iz ustiju curila slina pomiješana sa sokovima s njihovih kurčeva. U svemu tome osjetio sam kao me je netko uhvatio odostraga za ramena te ubrzo osjetio pritisak na čmar te guranje još jednog kurca u moju guzicu.

Na trenutak sam zastao osjetivši bol, ali ovaj novi kurac nije prestao s prodorom. S vremeno je bol splasnula i ponovo me zahvatilo uzbuđenje zbog, po prvi puta, dva kurca u mojoj guzici. Istovremeno su Ivan i Tomo i nadalje ostali ispred mene, ali sada istovremeno gurajući oba kurca u moja usta. Ubrzo su se sva četvorica tako uskladila da sam ja mogao samo mirno sjediti s napred nagnutim tijelom i držati usta širom otvorena. Razmišljajući u sebi, shvatio sam da još nije bilo akcije od Borisa i Helmuta i pitao se zašto. Za Helmuta sam shvatio da je zbog snimanja i režiranja, ali ne i za Borisa. Ipak sam se nadao da će se uključiti kako bi probao njegov ogromni kurac.

Nisam skoro niti dovršio razmišljanje kad se Borisov ogromni kurac pojavi pred mojim očima. Ivan i Tomo su se odmaknuli, a Boris je to iskoristio i na brzinu gurno kurac u moja usta. Kakva je to bila kurčina… Nisam osjetio niti malo razlike u ispunjenosti usta između prethodna 2 kurca i ovog jednog u debljini, ali zato jesam u dužini. Boris je bez imalo oklijevanja gurnuo svoju anakondu duboko u moje grlo što me je skoro natjeralo na povraćanje. Trebalo mi je našto vremena da se priviknem na takvo dubinsko prodiranje.

dva geja jebu u dupe jednog a četvrti gleda

Tek što sam se priviknuo Helmut je promijenio scenu. Polegli su me popreko preko stola i to na trbuh. Noge i glava su mi bile izvan stola. Tada je opet počelo. Jedan me jebao u guzicu, a drugi u usta. Više od uzbuđenja nisam niti pratio tko je u kojoj rupi i kako su se izmjenjivali. Jedna i druga su bile toliko razrađene i proširene da nisam imao nikakvih problema niti osjećao ikavu bol čak niti od Borisovog kurca.

Prošlo je takvih 20-ak minuta kada je Helmut naložio da idemo na završnu scenu i objasnio kakav treba biti. Ja sam kleknuo nasred sobe, a oni su se postrojili meni s desne strane. Prvi je došao Tomo. Gurno je kurac u moja usta i polako me počeo „jebati“. Nije dugo izdržao. Počeo je jako uzdisati, izvukao kurac iz mojih ustiju i počeo ga žestoko drkati na par centimetara o mojih ustiju. Iznenada se počeo grčiti, a iz kurca mu je šiknuo mlaz sperme koji je završio na mojem licu i dijelom u ustima. Nakon toga slijedila su još 4 mlaza koji su, iako nešto slabiji, također pljusnuli na moje lice. Tada je opet stavio kurac u moja usta, a ja nisam oklijevao da mu isišem ostatak sperme s kurca i progutam zajedno s onom koja je prije završila u mojim ustima.

Nakon njega došao je Ivan. Gruno mi kurčinu u usta i počeo pokrete napred-nazad gurajući i izvlačeći kurac iz mog grla, ali ne iz ustiju. Osjetio sam kako mu kurac bubri i očekivao poplavu sperme što se ubrzo i dogodilo. Očito je i Helmut to shvatio i počeo iznenada vikati:
– Ne gutati spermu. Guraj je van da ti se cijedi niz bradu. – Nakon što su se mlazovi iz Ivinog kurca stišali, izvadio je kurac iz ustiju, a ja sam jezikom gurao spermu iz ustiju koja se cijedila niz moju bradu i kapala na prsa. Nakon toga prišli su mi trojica (Goran, Boris i Josip) i počeli drkati kurčeve uperene prema meni. Nisam trebao dugo čekati i sva trojica su gotovo istovremeno počela svršavati šaljući mlazeve vruće sperme prema mojem licu. Imao sam osjećaj da sam pred vatrogasnim crijevom s visokim pritiskom. Osjećao sam kako se sperma ljepi za moje lice, čelo te dijelom ulazi u usta koja sam držao otvorena. Morao sam zatvoriti oči kako mi sperma ne bi ušla u oko. Nakon nekog vremena to bombardiranje je prestalo. Otvorio sam jedno oko i vidio Helmuta kako kameru fokusira na moju glavu kako bi zorno prikazao količinu sperme koja se tamo našla.

Kurčeve sam im halapljivo gutao, obučen kao žensko

Ugasivši kameru počeo je gotovo vikati:

– Odlično. Prava si porno zvijezda! Volio bih da dok smo ovdje možemo tako nešto snimiti u prirodi. – Naravno da sam prihvatio i nekoliko slijedećih dana jedva čekao da me pozovu na novo snimanje.

zoro

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x