Ponuda iz restorana s iznenađenjem u krevetu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ulazeći u poluprazni restoran u koji sam redovito odlazio na kasni ručak, ugledao sam da za stolom u uglu sjedi izazovna plavuša i gospodin u godinama, ali dobrodržećeg stasa i pomalo arogantnog izgleda uspješnog poslovnog čovjeka. Izabrao sam stol i stranu tako da ju mogu gledati, oni su već pojeli, a gospodin je često uzimao telefon, ustajao i dugo s nekim žustro razgovarao. Tako je ona dosta vremena u stvari sama sjedila za stolom…

Imala je očito tako kratku suknju da je gotovo nisam ni vidio, samo njene beskrajno noge u najlonkama sedefnog odsjaja. Očito je bila i jako visoka. Naravno, i ona je ubrzo primijetila moje zainteresirane poglede i često namiještala noge tako da mi – nadao sam se – pruži bolji pogled. U jednom trenutku je gospodin za trenutak prekinuo jedan od svojih razgovora, nešto joj rekao i brzo izašao van. Ubrzo, ona me dugo pogledala, da slučajno ne propustim smisao tog pogleda, ustala i prolazeći pored stola diskretno pokazala da je slijedim, što sam naravno i učinio.

Ulazivši u prostor toaleta, čekala me je na vratima ženskog zahoda, i brzo pokazala da uđem.
– Vidim, kratiš dosadu vireći mi pod suknju… – rekla je s vražićkastim osmjehom.
– Bogami, pa ima se šta vidjeti … – odlučno rekoh – a i ne ostavljate puno toga mašti!
– O, tako. Ipak na tvom mjestu ne bi u to bila sigurna. Uostalom, vidiš da je i meni dosadno, onaj stari stalno nekog zove, važni poslovi… hajde daj mi pusu – rekla je ne pružajući mi crveno našminkane usne nego raskopčavajući košulju… Ispod je provirila ne neukusno prevelika ali lijepo oblikovana silikonska sisica već nabubrele bradavice, tek nešto tamnije od ostatka kože….

Ne čekajući drugi poziv počeo sam je lickati i sisati, rukom je istodobno hvatajući za guzicu, pipajući joj glatki materijal njenih sexy najlonki. U jednom trenutku se odmaknula:
– Daj da ga vidim – reče i počela me je otkopčavati. Zajedničkim naporima sam malo spustio pantalone a ona je zavukla ruku u moje bokserice, izvlačivši od čitave akcije već nabreklu kitu van. – Mmm, lijep ti je, prave veličine – lagano ga je počela natezati a on se uzdigao do pune veličine… – Nažalost ne mogu ovdje nastaviti, stari će se možda vratiti. Ja sam Alex, evo ti moj broj – pružila mi je vizit-kartu – nazovi me sutra poslije podne… – i izašla ostavivši me tamo zarobljenog s neumoljivo čvrstom erekcijom. Poželio sam ga na brzinu do kraja izdrkati ali rekoh bolje sačuvati tu uspomenu ovako, nagurao sam ga u pantalone, izašao iz ženskog WC-a i dugo prao ruke, dok se mali nije dovoljno spustio da se mogu vratiti za stol.

Kad sam se vraćao još je izbočina bila blago vidljiva, a ona je već razgovarala s gospodinom, usputno bacivši preko njegovog ramena pogled na moje međunožje i ovlaš obliznuvši donju usnu.

***

Sutradan sam je, naravno, nazvao. Jedva sam dočekao poslijepodne! Dogovorili smo se da dođem kod nje. Otuširao sam se i sredio, kupio usput bocu vina i crvene ruže i uputio se taksijem na adresu koju mi je dala.

Kad sam pozvonio, prvo se ništa nije dogodilo, već sam mislio da me je povukla za nos. Onda su se najednom vrata otvorila, unutra je bio polumrak, začuo sam njen glas:
– Samo naprijed! – ušao sam i kad su mi se nakon par sekundi oči priviknule na prigušenu svjetlost ugledao sam je kako stoji u svilenom kućnom ogrtaču ispred mene. – Hajde uđi u sobu. O hvala, pravi kavalir … – rekla je uzimajući bocu i ruže.

Ponuda iz restorana s iznenađenjem u krevetu

Jedva sam se suzdržavao da odmah ne nasrnem na nju, donijela je piće i malo smo ćaskali. Iznenada ustala je i rekla:
– Haj’mo u spavaću sobu, ovdje je tuš, ako se želiš osvježiti…
– Hoćete li mi praviti društvo? – smjelo sam upitao.

Bez riječi počela mi je raskopčavati košulju, ubrzo sam bio samo u boksericama koje su naprijed već bile prilično ispupčene. Prišla mi je straga i povukla gaće niz moje noge, iskoračio sam iz njih… Ugurala me je pod tuš. Topla voda je oblivala moje tijelo a kurac je čvrsto i uspravno stajao.

A onda – Iznenađenje!

– Hajde dođite – pozvao sam je, držeći je za ruku.
– Sjećaš se kad si rekao da ništa ne ostavljam mašti. Moram ti sad pokazati moju malu tajnu, nadam se da nećeš pobjeći ispod tuša gol na ulicu. Zato sam te i stavila pod tuš, da ne pobjegneš – nasmijala se.

Pustila je da joj ogrtač sklizne, imala je na sebi male bijele brazilske čipkaste gaćice, spustila ih je. Bila je potpuno depilirana a između njenih nogu pojavio se lijepo oblikovan, obrezan kurac. Tamnije crveni glavić ukrašavao je vrh tog slasnog kurca.

shemale u visokim štiklama i samodržećim čarapama

– Oh – samo sam uspio izustiti – dođi… – Ušla je pod tuš, i šapnula:
– Ne smeta ti moj mali ekstra dodatak?
– Ma kakvi, a i ne bi ga baš nazvao malim! MIslim da je divan!

Počeo sam je maziti šamponom. U jednom trenutku sam joj pjenu nanio na kurac koji je pod mojim pokretima poprimao punu ukrućenost.

I ona je nanijela malo šampona na svoje ruke i počela trljati moj ud. Kleknula je, isprala ga i stavila u usta. Savršeno je pušila, jezik joj je palacao oko mog glavića, stiskala ga je, lizala, cuclala, ljubila, u jednom trenutku ga je valjda čitavog zabila duboko u grlo. Kad ga je svog slinavog ispljunula, jezikom je tek lickala donji dio mog glavića, gledajući me pravo u oči, pogledom punim povjerenja.

Ponuda iz restorana s iznenađenjem u krevetu

Podigao sam je, i zatim rukom obuhvatio njen vižljasti kurac koji je već bio u punoj erekciji. Lagano sam joj ga mazio gledajući je u oči. Stvarno je bila prekrasna, ženstvena u punom smislu, i s tim fantastičnim dodatkom! Nisam mogao povjerovati da se to stvarno događa! Ljubio sam je po vratu, stišćući je po guzi, osjećajući napete kurce između naših tijela.

Zatvorio sam vodu tuša i onako mokru je odveo u sobu.

– Ne ovdje – rekla je, i povela me kroz vrata u drugu manju sobu. To je očito bilo njeno igralište, prigušena svjetlost, sve u crvenom, velika zrcala su bila na stropu i jednom zidu, niz igračaka na stolicu uz krevet, legla je na krevet, njeno bijelo depilirano tijelo savršeno je izgledalo na crvenim plahtama.

Jednu ruku je sama stavila u lisice s jedne strane kreveta i namjestila drugu da ih ja zatvorim.

Ponuda iz restorana s iznenađenjem u krevetu

– Što ćeš mi raditi? – izazovno je upitala – želim da me zadovoljiš…

Uz krevet je bio niz igračaka, izabrao sam zgodan mali butt plug vibrator, namazao ga lubrikantom, nanio ga na njen šupak i lagano ga stavio na mjesto. Lagano je zajecala od užitka, a kurac joj se lijepo izvio u vis.

Nije bio jako velik ali ravan, lijepo oblikovan, obrezan, i s tek par vidljivo nabreklih žila.

Igrao sam se sa njenim iznenađenjem

Mada sam želio navaliti na nju, pokušavao sam ne žuriti. Ići polako. Lagano sam je milovao, poljubio u obraz, polako se spustajući prema dole, lickao joj sise, napete bradavice, i zatim jezikom preko trbuha došao do njenog lijepog ukrućenog uda. Licnuo sam glavić, i bez oklijevanja stavio ga u usta… Duboko je uzdahnula, stisnuo sam ga u korijenu a drugom rukom joj draškao jajca, osjecajući lagano vibriranje butt-pluga iz njene utrobe.

Ponuda iz restorana s iznenađenjem u krevetu

Opkoračio sam je i stavio joj kurac u usta, mrdajući glavom naprijed-nazad snažno ga je pušila. Kad sam pomislio da će njeno uzbuđenje splasnuti vratio sam se njenom dignutom kurcu. Žile su bile nabrekle, glavić već purpurno crven, dizala je guzu u zrak napinjući se nad krevetom, osjetio sam snažno pulsiranje pod jezikom i zatim mi je u usta izlila veliku količinu tople sperme.

Činilo se nevjerojatnim, ali u svom tom uzbuđenju i akciji nisam svršio! Dio sperme pomiješane s velikom količinom moje sline izlio se preo njenog kurca i trbuha, mazio sam je i utrljavao joj tu toplu smjesu u mekanu kožu.

– Stavi mi jastuk pod guzu – rekla je, što sam i učinio, savila je noge unazad otvarajući mi put prema njenom sad jasno izloženom anusu i pogled na njen sad poluopušteni ud. Navukao sam crni kondom koji je prekrivao i jaja, dodatno ga podmazao lubrikantom, polako sam joj izvadio i butt-plug, nanio još lubrikanta na šupak, i lagano pritisnuo tvrdi kurac na njen već dobro razrađen i podmazan otvor. Polako je uklizio i ubrzo sam je jebao polaganim ali odlučnim zamasima, svaki put prodirući sve dublje u njenu guzu. Lagano je jecala, povremeno govoreći: – Jebi me, jebi me…

Mada sam mislio da nakon onako obilnog svršavanja dugo neće oporaviti, njen klipić je ubrzo ponovo počeo poprimati veličinu i tvrdoću. Uzeo sam ga u ruku, još je bio vlažan i ljepljiv, i počeo ga lagano potezati, nabijajući se pritom u njenu guzu drkao sam joj kurac koji se ubrzo uzdignuo do nove pune tvrdoće. U jednom trenutku sam se nabio, činilo se do samog korijena mog kurca i snažnim grčevima izlio nekoliko mlazeva sperme u crni kondom u dubini njene guze. Gotovo istodobno, ona je opet počela svršavati, ovaj put ejakulirajući po mom trbuhu.

jebanje šimejla od pozadi, stojeći

U tom grču smo ostali nekoliko sekundi i onda se polako opustili i razdvojili. Legao sam uz nju, ljubeći je u putene, još uvijek crveno našminkane mesnate usne.

– Priznaj da ovo nisi očekivao? – upitala je.
– O takvom nečemu odavno maštam. Tako da je ovo stvarno ostvarenje snova!

Na sreću, to nije bio jedini put. Nestrpljivo sam očekivao njezin poziv, a ona bi me pozvala i ugostila svaki put kad bi njezin poslovnjak – vijesti o kojem bi ponekad vidio u novinama – otišao na neki put.

shedmale puši kurac

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Autor ovog posta je:

kiki40


Moji zapisi o zgodama i maštanjima (u paru i solo).

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

mmmmmmmm

1
0
Would love your thoughts, please comment.x