Gledajući me u oči, priznala mi je da bi voljela drugi kurac

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Moja žena vlaži nenormalno i šalje sexy slike drugom tipu

Nakon što sam otkrio da Sanja ima skriveni mail preko kojeg flertuje, odlučio sam da probam saznati koji je mail i njegov sadržaj. U međuvremenu sam nastavio kao i do sada, ponekad da spomenem i provučem joj kroz uši jebačinu sa nekim drugim. Preko Vibera sam joj znao, ne tako često, poslati gif “hotwife” da joj ne bi postalo sumnjivo i dosadno, ali je nastavila redovno da posjećuje GYM, oblačila se onako jebozovno i izazovno, što na posao, tako i u GYM.

S vremena na vrijeme svratim u GYM i posmatram je na kratko samo iz daleka da me ne primjeti, tu sa njom je personalni trener kojeg poznajem i koji me poznaje, kao i dosta muškaraca oko nje, pretežno tinejdžera, a i kako ne, jer stalno je utegnuta; nekad helanke, nekad šorts, nekad biciklističke ispod kojih se fino vide i ocrtaju tange sa kojih ne spadaju pogledi muškaraca.

Dok gledam film ili tekmu Sanja provodi vrijeme na laptopu, a nekad na telefonu, i to me je ložilo toliko da smo se znali žestoko pojebati za laku noć.

dobra guza u helankama

Jednom prilikom ostali smo sami u kući preko vikenda dok su djeca bili vani u gradu; tucao sam je u spavaćoj, ja sam stajao pored bracnog kreveta a Sanja je bila na krevetu u poluležećem položaju, raširenih ruku na krevetu i imala oslonac na laktovima tako da ne legne na krevet cijelim tijelom, njena desna noga na mom lijevom ramenu, a njena lijeva noga u mojoj desnoj ruci dok sam joj glavu koju je zabacila prema nazad čuvao lijevom rukom na vratu ispod potiljka. Zabijajući se tako u nju (uživala je maksimalno), odlučim da joj kažem:
– Uh kako dobro primaš kurac – samo je nastavila sa uzdasima pa sam opet nastavio, te nakon nekoliko snažnih i jakih uboda, rekao joj: – Kako izgledaš jebozovno i kako uživaš fino, dok primaš kurac – opet uzdisaji te nakon nekoliko uboda, opet joj kažem: – Kad te ja ovako jebem i kad ovako uživaš sa mnom, mogu tek zamisliti kako bi te neko drugi tucao i kako bi tek tada uživala u jebačini… – Nakon nekoliko uzdisaja samo je rekla:
– Nisi svjestan kako i koliko bi nevaljala bila da me jebe drugi kurac – u tom trenutku kurac mi je postao još čvršći, počeo sam da ubrzavam tempo, a Sanjina pička, kao i uvijek, počela je da još više vlaži, te joj kažem:
– Voljela bi da primaš drugi kurac, aaaa? – Odmah je odgovorila, gledajući me u oči:
– Da, voljela bih…

Gledajući me u oči, priznala mi je da bi voljela drugi kurac

Nastavio sam sa jakim ubodima i tempom pa je, gledajući me u oči, rekla:
– Izgleda da ti ne bi smetalo… – Nisam ništa govorio, samo sam nastavio žestoko da je jebem i da održavam zadani tempo. Onda me je ponovo pogledala u oči i rekla: – De me guzi, molim te! – Nisam obraćao pažnju, samo sam nastavio da je jebem. Ponovo me je pogledala u oči i ponovila: – De me guzi! – Nastavio sam da je jebem, govoreći:
– Nađi sebi ko će da te guzi, ja hoću ovako da te jebem – tako nastavljajući sa jakim tempom i ubodima jer sam bio blizu vrhunca kao i Sanja. Opet mi je ponovila, glasnije kroz zube, gledajući me u oči:
– Guzi me molim te… – Zanemario sam šta traži i nastavio žestoko da je tucam, te sam joj tada rekao, gledajući je u oči:
– Rekao sam ti nešto za to! – Samo je zabacila glavu, zažmurila i počela glasnije da ispušta krike i da vlaži nenormalno mnogo. Svršavala je, noge su joj drhtale, tijelo uvijalo. U tom trenutku sam izvadio kurac i počeo da joj svršavam po pički, stomaku i butinama, dok se Sanja okenula na bok, skupila i ostala ležati tako skupljena a trzaji su postajali sve slabiji i slabiji. Otišao sam na tuširanje i posle tuširanja sam se obukao i otišao sa ekipom na pivo dok je Sanja ostala i dalje ležati u krevetu.

Radio sam na tome da moju jebozovnu ženicu pripremim za drugi kurac

Narednih dana sve je bilo uobičajeno kao i prije, povremeni sexi gifovi i poruke preko Vibera. Tokom sexa nisam spominjao ništa dok nismo za Novu godinu otišli na Vlasić. Nova godina sa prijateljima na Vlasiću u jednom od apartmana gdje je moj prijatelj bio organizator i domaćin, iznajmio ga za nas, uži krug prijatelja i poslovnih partnera. Sanja je bila baš jebozovno i sexy sređena, u haljini koja je isticala njen dekolte i savršeno utegnutu liniju koju je održavala. Guza, kao i tange ispod haljine, su došli do izražaja, toliko je dobro izgledala da su je čak i žene pohvalile za izgled ali se vidjela mala doza ljubomore, a moji prijatelji i poslovni partneri su je gutali očima. Sa nekima je i plesala tokom noći jer su je pozivali i molili za ples, a što da ne, jer staro je društvo i odavno se poznajemo.

Posle, kad je alkohol učinio svoje, te u pijanom stanju, neki od poslovnih partnera i prijatelja su mi rekli kako imam dobru i jebozovnu ženu, da sam pravi srećković što jebem tako nešto. Tu noć nisam nešto mnogo konzumirao alkohol jer sam želio biti poprilično trijezan da bih tucao Sanju i iskoristio to što je u pripitom stanju za plan, i šaputanja, jer tada je baš živa vatra i jako nevaljala u sexu.

dobra guza u negližeu i tangicama

Tokom noći sam joj znao uputiti par komplimenata na njen izgled, preko Vibera slati joj hotwife gifove i govoriti kako je mnogi gutaju i jebu očima, na šta bi ona samo odgovorila da sam lud. Alkohol je učinio svoje, žene su bile opuštene, većinu noći su provodile uz muziku plešući. Tu noć od prijatelja žena i Sanja su bile najvatrenije i plesale su baš izazovno sa svima nama. Pogledao sam u Sanju i vidio da šara očima okolo i gleda kako je ostali muškarci koji su već bili u pripitom stanju skeniraju, posle kako plešu sa njom, što mi je i priznala kad smo sjeli da odmorimo i mezetimo uz vino. Rekla mi je da sam bio u pravu kada sam rekao da je gutaju očima.

Nakon dočeka Nove godine i kasno u noć, skoro pred jutro, odlučili smo napustiti slavlje i vratiti se u naš apartman. Kada smo ušli u naš apartman, počeli smo odma sa akcijom, još od ulaznih vrata apartmana. Završili smo ubrzo u spavaćoj, na krevetu raspremljeni. Sjedio sam na ivici kreveta raširenih nogu dok me je Sanja ljubila i spuštala se lagano prema mom nabreklom kurcu. Lagano ga je uzela u usta i počela obrađivati ga, povremeno gledajući me u oči. Baš je znala da to odradi, ono pravo kurvanjski, poput neke porno glumice. Dok je pušila rekao sam joj:
– Večeras će mnogi zamišljati ovu scenu kada budu sa svojim ženama. – Nastavila je da me obrađuje, pogledala u oči dok je vadila kurac iz usta i rekla:
– Onaj kojeg želim nije bio večeras među nama – te vratila kurac u usta gledajući me u oči, i nastavila obrađivati. U tom trenutku srce mi je ubrzano zalupalo i kurac ukrutio toliko da to ne mogu opisati, malo je falilo da svršim. Uhvatio sam Sanju za kosu i podigao je prema sebi da ne bih svršio i tako nastavio da je ljubim i vatam…

Gledajući me u oči, priznala mi je da bi voljela drugi kurac

Ubrzo me je bacila na krevet te počela ponovo da puši gledajući me u oči, a zatim krenula lagano preko stomaka, prsa i vrata, do mojih usana. Počeli smo da se ljubimo dok su moje ruke šarale i hvatale njeno jebozovno tijelo, i dok smo se ljubili, namještala je moj nabrekli kurac u pičku, te polako počela da sjeda na njega. Kada je sjela do kraja i počela laganim ritmom da jaše, rekla mi je:

– Samo da znaš da je većini s kojima sam plesala večeras kurac bio tvrd i dignut – nastavila je da jaše a ja sam je pitao:
– Kako znaš? – Odgovorila je:
– Osjetila sam na guzi kad su se priljubili uz mene tokom plesa, neke sam osjetila na butini, a neke na stomaku – te nastavila jako da se nabija na moj kurac.

Posle nekog vremena dok je jahala na kurcu, mazeći joj grudi, rekao sam:
– Želim da te guzim… – Nastavila je da jaše na kurcu te polako je legla na mene. Uhvatio sam je za kukove te tako držeći je, pratio njen ritam jahanja. Počela je da me ljubi i tako ljubeći prešla na vrat, pa na uho i šapnula mi:
– Želim da me jebeš ovako, a naci ću sebi ko će da me guzi. – U tom trenutku mi je srce počelo lupati jače a kurac još tvrđi postao, te sam preuzeo inicijativu i počeo da se zabijam jako u nju, držeći je rukama preko kukova i kičme, ne dozvoljavajući joj da se pomjera niti da se uspravi. Tokom tog žestokog tempa glasno je uzdisala i govorila: – To, to, to, tako me tucaj!

Gledajući me u oči, priznala mi je da bi voljela drugi kurac

Odma sam lijevu ruku ostavio preko leđa a desnom je uhvatio za kosu i povukao prema nazad, pošto ima dugu kosu. Uspio sam vratiti i zadržati obe ruke na leđima, čuvajući kosu u ruci, a glava joj je bila zabačena prema nazad, i u tom položaju sam nastavio sa žestokim tempom i rekao joj:
– Ovako isto treba da te tuca neki drugi kurac, da ti održava to tijelo, teretana nije dovoljna za to. – Glasno je uzdisala i nakon nekoliko trenutaka mi je rekla:
– Nisi ni svjestan kakav kurac će da me razvaljuje! – Uočio sam da je alkohol učinio svoje i nastavio sam jebačinu sa istim žestokim tempom, te je pitao:
– Voljela bi da te drugi kurac razvaljuje, aaa? – Ponovo uz glasne uzdahe je rekla:
– Da voljela bih, i da znaš, molit ću ga da me ne štedi, molit ću ga da me ubija kurcem jer nisi svjestan kakav kurac ima…

grubo karanje od pozadi i čupanje za kosu

Nastavio sam sa tempom i osjetio sam da ću uskoro da svršim, te sam je ponovo pitao:
– Šta ćeš da uradiš? – ponovila je opet uz glasne uzdahe: – Molit ću ga da me ne štedi, da me ubija i razvaljuje kurčinom svojom… – U tom trenutku počeo sam da je punim, a ona je rekla: – Da znaš da će da me puni, govorit ću mu „Frcaj, frcaj u mene, puni ovu moju udatu pičku, obilježi me”. – U tom trenutku srce mi je lupalo nenormalno brzo i jako, izbacivao sam veliku količinu sperme kao nikad do tada, a Sanja je samo govorila: – Puni me, frcaj, samo frcaj i puni ovu udatu nevjernu pičku!

Nakon što sam je napunio, zažvalila me je malo duže te samo sišla i legla pored mene. Nakon jebačine otišao sam na tuširanje, a posle mene je Sanja takođe otišla na tuširanje. U međuvremenu dok se Sanja tuširala, mene je počelo da obara, te sam zaspao, ali se sjećam onako kao kroz maglu prije nego sam zaspao i utvrdio san, ležao sam na boku dok je Sanja bila iza mene gola, i čuo sam nekoliko klikova kamere na mobitelu ali nisam reagovao jer bih se u tom trenutku razbudio i ne bih onda posle zaspao jako dugo.

Došli smo kući i nastavili sasvim normalno obaveze koje smo imali, Sanja je redovno nastavila da ide u GYM, a ja kod kuće dok bih gledao tekme, skijanje ili filmove. Ne često, ali znala je biti za laptopom, vjerovatno dopisujući se sa potencijalnim jebačem, a mene je ta situacija ložila, i nakon nje bi, ako ne naveče, onda bi ujutro sigurno pao dobar sex. Nastavio sam opet preko Vibera da joj povremeno šaljem sexy kao i “hotwife” gifove, takođe je znala da uzvrati nekom svojm sexy slikom iz GYM-a, kancelarije ili iz spavaće, a ponekad iz kuhinje…

dobra guza u tangicama

Sex nam je postao dosta bolji i vatreniji, ali jedno veče kad je otisla da spava ostavila je telefon da se puni u dnevnom boravku. Kad sam bio siguran da spava, uzeo sam telefon i nisam našao ništa sumnjivo što se tice Vibera, Fb messengera, prečice aplikacija su bile na početnom displeju nakon što se mobitel otključa, ali sam otkrio da ima instaliran WhatsApp, kojeg ja nemam niti koristim, kao ni osobe bliže nama i osobe s kojima se družimo, te da ta aplikacija nije na početnom displeju nego je tamo skrivena kad se uđe u glavni meni. Prelistao sam aplikaciju ali nema nijednog započetog razgovora kao na Viberu što ima sa mnom, punicom, kolegicama itd itd.

U galeriji slika sam našao nekoliko slika iz GYM-a (većinom slike guze) kao i nekoliko slika guze u tangama, boksericama, takođe slike grudi i pičke što je slikala u nasem kupatilu, GYM-u, neke slike iz spavaće sobe, kao i sa ugaone iz našeg dnevnog boravka u sexy rublju koje samo joj ja kupovao, kao i u sexy rublju koje za sada ja nisam nikada vidio. (Sve slike su bile bez da joj se vidi lice.)

Takođe, našao sam nekoliko kratkih klipova kako mazi pičku, što u kupatilu, što u spavaćoj. Gledajući te slike i klipove, srce mi je ubrzano lupalo, kurac se ukrutio. Znači – našla je potecijalnog jebača, jer ja neke od tih slika, a i klipova, nisam dobio.

Gledajući me u oči, priznala mi je da bi voljela drugi kurac

Prije nego sam vratio telefon na mjesto na kojem je bio, zatvorio sam sve moguće aplikacije i prozore koje sam otvarao da ne bi skontala da sam provalio njen “draw pattern” te tako čačkao telefon jer se telefon može tako otključati bez obzira što se otključava na otisak prsta, kao i moj telefon (Samsung telefoni).

Nastavili smo naše povremene sexy razgovore i razmjenu slika, kao i gifova, preko Vibera, ali nisam dobijao one slike, kao ni klipove koje sam našao na telefonu. Čak sam posle nekoliko dana provjerio ponovo telefon i nisam našao nijednu sexy sliku, kao ni klipove, kao što je to bio slučaj nekoliko noći prije.

Znači da je našla potencijalnog jebača, te ako nije do sada, onda će sigurno da uskoro primi drugi kurac, a sama pomisao na to jednostavno mi ubrza rad srca, dok mi se kurac ukruti kao nikad do tada…

lizanje muda i kite dok bezobrazno gleda u oči

Nastavak: Moja jebozovna žena i njen novi jebač na moru

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Tako je, ti si pravi muž! Pusti je da se tuca onako kurvinski bezobrazno, biće super i njoj i tebi. Podrška za vas.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x