I tako je počela moja avantura sa ženom sa kurcem…

Registrovani korisnici ne vide reklame

I tako je počelo. Iz sna, bez snova, probudio me je vlažan prijatan osećaj dodira na glaviću. Malo sam se jače trznuo, ali me je njena sigurna ruka vratila u ležeći položaj. Samo se nasmejala i uzela za ruku. Lako me je podigla iz kreveta i povela prema kupatilu:
– Operi se, ne možeš takav za sto, sav si umazan mojom spermom.

U prostranu tuš kabinu je ušla držeći me za ruku. Podesila je vodu i pustila da nas prekriju osvežavajuće kapi. Još sam bio bunovan i nesređenih utisaka pa sam stojao kao kip Pobednik na Kališu. Uzela je pravi sunđer, onaj iz mora, natopila ga nekim gelom za tuširanje i krenula da mi pere stomak. Isprala je sunđer i ponovo ga bogato natopila kupkom i krenula da me pere celog. Ovako su me samo prale mama i par brkatih Turčina u turskom kupatilu. Nije preskočila ni jedan milimetar.

Onda me lako okrenula licem prema zidu, sela na stolicu koja je bila u kabinu, verovatno je na njoj sedela dok se tuširala, i počela je da mi pere leđa. Sve je bilo ok dok je prala ramena, ali kako se spuštala ka bokovima i guzi, počeo sam da se vrpoljim. Nije da nije primetila i nije da nije znala koja je frka kolala mojim mislima. Tiho je pratila muziku iz dnevnog boravka i mirno trljala moju guzu, skoncentrisano, kao ja kad perem tiganj posle kajgane. Brzo je prešla preko guzova i skliznula na butine i listove. Naivno sam se ponadao da je to kraj mojim mukama, ali je ona već negde oko gležnjeva krenula da se vraća. Samo je pritisak na kožu tada bio jači a i prestala je da peva.

zajedničko tuširanje

Prala je unutrašnju stranu leve butine, desna joj je smetala pa mi je nogom desnu šutnula udesno. Jasno vam je da sam pomerio nogu, ali da sam jače stisnuo sfinkter na dupetu. Prala je levu ali se dobrano popela više, uz unutrašnju stranu butine. I tik pre neg je ušla u opasne vode međunožja, krenula je od gležnja desne noge. Kad je došla do mesta susreta mojih rastavljenih nogu, nežno i bez prizvuka seksa oprala mi je guzu i rupicu. Malo se smirih, ali je gurnula ruku napred, priljubila mi sise na guzove a rukom pronašla moj dignunti kurac:
– Opa, opet smo spremni? Dečko jebeš li ti šta ili si se čuvao za ovo jutro? – smejala se kvarno, da mi je došlo da joj kurcem zapušim usta, ali sam se plašio njenog odgovora.

Nekako je promenila ugao pod kojim je ruka prala moje intimne delova, a i čuo se zvuk škripe drveta po pločicama. Jebem ti sunce, ustala je i odgurnula stolicu. Pritisla me je svom težinom svog impozantnog tela uza zid i kroz zube prozborila:
– E sad ćeš da vidiš deo onoga na šta se ja palim i šta ja volim.

Pridržao sam se rukama i iskrenuo profil prema pločicama da mi ne bi razbila nos, pa da se i grđe brukam. Grudi su mi se zalepile uz hrapave, verovatno italijanske ili španske pločice – takve kod nas ne prave. Razrogačio sam oči i čekao sudbinu kletu. Bila je priljubljena uz mene i na dupetu i leđima sam, itekako osećao njen tvrd, ogroman i prelep kurac.

shemale pod tušem

Ljubila mi je vrat, uši, grizla ramena, jednom rukom opet stiskala levu bradavicu, a desnom je krenula tamo gde sam se bojao da će. Napipala je rupicu na guzi i vešto, sa jednim, pa sa dva, unela neku toplu sklisku tečnost, najverovatnije sapunicu. Zinuo sam da kažem „stani”, a na rupici je već bio njen, srećom mali i tanki glavić.

Krenula je polako u mene…

Ja sam refleksno počeo da pomeram karlicu, a ona je to prepoznala kao znak uzbuđenja i odobravanja. i počela sigurno i vešto da ulazi u mene. Situacija dovedena do usijanja. Nisam znao kako moja fiziologija i peristaltika reaguju kad nešto uđe u guzu sa te strane, i čisto iz straha da se ne obrukam i da joj se zgadim, zamolih je da stane, pravdajući se da ne znam koliko sam čist i spreman da je primim u sebe.

Bila je divna, neverovatna i nadasve pametna i strpljiva. Ja bih joj ga, kao i što jesam, sjurio do balčaka, pa makar poneo i neku neželjenu uspomenu iz njene guze. Ona se nasmejala i krenula unazad. Uhvatila me je za kurac i promrmljala:
– Ma naučiću te i to, vredan si truda, dupe ti je usko kao Zrenjaninska ćuprija, ali proteraću ja četiri riđe, pališ me jebeno…

Naglo me je okrenula i zavalila mi jezik tako duboko da sam mislio da ću se ugušiti. Nasapunjanom rukom mi je drkala kurac majstorski. Onda je klekla, isprala vodom moj kurac i usisala mi ceo u usta.

pušenje pod tušem

Zbrka stida, ostvarenja najmračnijih snova moje seksualosti, dobra pička na mom kurcu, majstorija njenog jezika i usana, kompletna situacija… i ja sam po treći put ispraznio jaja. Opet u njena usta. I taman kad sam sklopio oči i pomislio – fina je i ova fešta, osetio sam njen dah na mom licu, usne na mojim usnama, njen đavolji jezik kako mi širi usne i kako mi pod pritiskom ubacuje vodicu moje upravo izbačene sperme.

Sperma je bila retka, vodnjikava, ipak je to bio treći put, i imala je neki čudan miris i ukus. Ne mogu reći da sam bio oduševljen, ni nalik babinom džemu od kajsija, švargli ili adidas slanini. Ali nekako čudno perverzno. Prva misao je bila – jebote ovo kao tartufi. Kad sam ih prvi put probao, bilo je užasno smrdljivo i jako, svaki sledeći put bilo je podnošljivije i vapilo za još jednom, bar još jednom, pa šta košta da košta. I sad sam obožavao, da kad god mogu da se ogrebem i ne platim račun, naručim nešto sa tartufima.

Vrlo zaverenički, reklo bi se kvarno, uhvatila me za ruku i izvela iz tuš kabine. Uzela je ogromni debeli ručnik i počela da me briše. Nije ni pomenula da isperem usta, operem zube ili slično. Samo me je brisala. Opasala mi je ručnik, ona je bila gola, i povela me je ka kuhinji. Sipala mi Smirnof i stavila limenku kole; zapamtila je da ja volim da je otvorim i čujem ono „puk-pšššššššššššš”.

cumswap

Uzela je neku keceljicu i krenula da peče slaninicu: ubacila je praziluk, svežu papriku i počela da meša. Dupe joj je bio golo i okrenuto prema meni. Sad mi i nije izgledalo malo, nekako mi je bilo taman. Leđa su joj bila predivna, ruke snažne ali ženstvene, svaki korak odisao je aristokratijom i elegancijom, iako je pekla kajganu sa slaninom, prazilukom i paprikom. I dok sam ja sanjao kako joj ližem noge, od prstića do dupeta, nasmejana i ozarena okrenula se prema meni i rekla:
– Šta je momak, jesi ti u restoranu? U frižideru je paradjz, sremački sir, slan, i ljute papričice. Postavi sto, stoko jedna.

Skočio sam, uzvrpoljio, krenuo ka frižideru, povadio ono bitno i blenuo, tražeći tanjire, činiju za salatu i escajg. Samo me je mrko pogldala i očima pokazala ka visećem delu kuhinje. Put do tog dela vodio je pored nje. Kad sam joj se približio, prestala je da meša kajganu, okrenula se prema meni i poljubila me tako da su mi se potkolenice odsekle. Levom rukom, pošto je u desnoj držala varjaču, razvezala mi je peškir. Isti je spao i ja sam opet bio go pred njom.
– Ja volim, kad sam dobro raspoložena da po kući hodam gola, jel’ dogovor da to važi i za tebe? Jesi dobro raspoložen?

Ja sam klimnuo glavom uz njablesaviji izraz lica koji sam mogao da generišem. Opet mi se nasmejala, sagla i usisala ceo opušteni glavić, jezikom je napravila par krugova oko njega i nastavila sa finiširanjem kajgane.

šimejl mu puši kurac

Jebiga, stoka od kurca se opet polako punila i činila da se osetim postiđeno. Mora da sam debilno izgledao dok sam sa poludignutim kurcem, koji me je malkice i boleo, a kog sam nekako pokušavao da sakrijem, sekao paradjz, krastavce, drobio sir i pravio banalnu letnju salatu.

Završila je kajganu, sela za barsku stolicu i čavrljala o idiotskoj političkoj situaciji u zemlji. I dalje je imala kecelju, ali joj se kurac lagano digao i lepo se video u svoj svojoj lepoti ispod kratke keceljice. Da situacija bude još gora, podigla je svoje stopalo u visinu mog krila, smestila ga tamo i prstima vešto mazila glavić mog kurca. Njen je sad bio potpuno dostupan mom pogledu, a ona je, kao slučajno, s vremena na vreme rukama stezala svoje prelepe, ogromne grudi i draškala svoje već ukočene bradavice. I sad, možete misliti koliko sam se ja nauživao kajgane, spremljene baš po mom receptu. Iskreno, ne znam ni kad sam, ni koliko pojeo. Netremice sam zurio u njene oči, tražeći i najmanji znak nezadovoljstva da bih prilagodio svoje ponašanje njenim potrebama. Negde u podsvesti sam kalkulisao i pitao se dal’ sam se dobro pokazao, Jebote, dva puta sam podbacio, kod pušenja nisam mogao da progutam više od glavića i par santima njenog prelepog, ogromnog klitorisa, a kad je pokušala da me kresne, zaustavio sam je baš kad joj je počelo da pravo prija? Dal’ ona ipak očekuje i malo više moje inicijative? Samo me je bilo strah da ne preteram, da bezrazložno rizikujem, napravim korake, uprskam i probušim šareni balon. Ne, samo to ne, bar ne danas.

Pa danas je prvi dan. Završili smo doručak i u mojoj se glavi pojavila crna rupa. A šta sad? Gde sad? Kako sad? Na moju sreću, sve moje dileme je rešila tako što je razvezala kecelju, zagrlila me, pripila uz grudi svoje predivne sise, uz stomak svoj prelepi, ogromni kuracogromni kurac[/geot, i povela me na terasu gde nas je čekala ogromna ležaljka i stočić na koji je, iz obliženjeg frižiderčića postavila smirnof i kolu. Jebote, ušikaću se kao svinja i sutra se ničeg neću sećati! Kucnuli smo se i otresli još po jednu. Sela je na rub ležaljke i odnekud izvadila kremu za sunčanje. Dok sam ja stajao kao klip kukuruza (nekako mi ovo poređenje lepše ide nego da sam rekao „kao kurac”), počela je da se maže. Ruke, ramena, grudi, Ah, grudi! Stomak, kurac, prepone, unutrašnje strane butina, noge.

shemale drka kurac

Onda je ustala, okrenula mi leđa i sladunjavo me zamolila da joj namažem leđa, a posebno guzu. Brate, koje uživanje! Vajanje njenih leđa, struka, bokova, kukova, guzica, nogu. Mislim da sam u tim trenucima razumeo oduševljenje grčkih i italijanski vajara kada su vajali svoje čuvene skulpture. Mislim da je stoka čak i stajala u kontrapostu.

Kada sam joj ruku zavlačio u unutrašnju stranu butina i primicao se jajima i rupici, kad sam završio, obrisao sam balu sa usana, slobodnom rukom prekrio dignuti, bolni kurac, i pitao gde da stavim kremu. Pitala me je da se i ja namažem. Poučen neprijatnim iskustvom sa kupanja, rekao sam da ja ne koristim ta čuda, da sam otporan na UV zračenje, a u glavi sam kombinovao kako da dođem do dovoljnih količina jogurta, da zalečim ljute rane.

Legla je prva i pozvala me da legnem kraj nje. Udobno sam se smestio pored nje i čekao, kao dete kad se ukaki i čeka da mu mama presvuče pelenu. Daljinskim je pustila neku tihu muziku, promeškoljila se, okrenula se na stranu prema meni i privila se uz mene što je više mogla. I obema rukama uhvatila moj dignuti kurac:
– E, ne dam da on izgori, pa da počne da se ljušti, treba mi još, a ti kako hoćeš! – i počela mirno da diše, kao pravednik kad tone u san.

puši kurac zgodnoj šimejl

 

namćor

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Situacija miriše da si našao dobru suprugu.
Žene sa kurcem se neverovatno dobro tucaju.
Transice(žene sa kurcem) su odlične ljubavnice za one muškarce koji vole žestoko da tucaju i svršavaju unutra bez ikakvih briga?

slažem se, neki od najboljih sex dogadjaja su mi bili s damama s kurcem! (i sisama!)

mmm, odlično…

3
0
Would love your thoughts, please comment.x