Moja jebozovna žena i njen novi jebač na moru

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Gledajući me u oči, priznala mi je da bi voljela drugi kurac

Nakon ludog provoda za novu godinu na Vlašiću i povratka našoj kući, Sanja je nastavila sa svojim uobičajenim obavezama oko djece, posla, teretane, a ja sam nastavio povremeni hot chat i slanje gifova preko Vibera da je držim apdejtovanu, te joj tako dam malo podstreka da bude nevaljala supruga. Ne često, ali je znala dok ja gledam TV, bilo to tekmu, formulu, moto gp, filmove, Sanja je koristila to vrijeme da boravi za laptopom. Dok je boravila za laptopom znao sam da se dopisuje i da flertuje sa možda potencijalnim, ako ne, možda i sa pravim jebačem uz izgovor da završava uvijek nešto vezano za posao. Znao sam joj pregledati mobitel kad zaspe ili kad se tušira ako ga ostavi u dnevnoj da se puni jer mobilni je znala da nosi u kupatilo kad se tušira koristeći ga da sluša muziku preko njega.

Kad pogledam mobitel nailazio sam na sexy slike koje većinom nisam dobijao. Bile su to slike guze, sisa, mačkice, što u sexy donjem rublju što gole, sve slike su bile selfi-slike bez lica, ili zamaskirano lice, takođe bile su slike iz lifta, auta, kancelarije, vikendice i drugih mjesta koje nakon dan ili dva više nije bilo u telefonu, te sama pomisao da takve slike nekome drugom šalje me napali i kurac ukruti u sekundi da se znalo desiti kad izađe sa tuširanja, padne brzinski stojeći sex u spavaćoj.

Svaki trenutak mog provođenja za laptopom kada Sanja nije kući je bio pokušaj da provalim šifru za njen tajni gmail koji je imala jer na WhatsApp-u nikad nisam naišao na neki razgovor koji je ostao otvoren, ali sam listajući imenik u WhatsApp-u uočio da ima neke nove likove u imeniku (dva bivša momka koja je imala prije naše veze), kao i privatnog trenera iz teretane s kojim trenira. Tokom sexa znao sam joj, ne tako često, kroz uši provući rečenicu ili dvije vezano za drugi kurac, kao u prethodnim pričama što sam naveo. Vlažila je nenormalno kao i uvijek, tada bi bila još više aktivnija i još više divlja na kurcu tokom sexa.

Moja jebozovna žena i njen novi jebač na moru

Dolazilo je ljeto, počeli smo izlaziti na vožnje motorom, okupljanja sa prijateljima na vikendici vikendom uz roštilj, počela su službena putovanja, više moja u odnosu na Sanjina. Ja sam tu i tamo imao redovne šeme sa sex sa strane. Otišli smo na more bez djece, iznajmili smo apartman sa pogledom na more. Kao i obično, Sanja je plijenila poglede mnogih muškaraca gdje god da se pojavi jer je bila prava sex bomba, a kako i neće kad je bila redovno aktivna u teretani, kao i u krevetu. Često sam odlazio u kafić u sklopu plaže i uz pivo, gledajući sportska dešavanja na TV-u, pratio Sanju na plaži i u vodi. Imponovalo mi je što je muškarci bukvalno jebu pogledima.

Jedne prilike Sanja je otišla u vodu i otplivala sa dušekom do plovaka. Vidio sam da je jedan visok i dobro građeni momak (posle ću saznati njegovo ime ali ću ovdje koristiti drugo, neka bude Ado, bio je iz Sarajeva), nekih 25 godina, koji svakodnevno boravi na toj plaži, je ušao u vodu, te lagano krenuo da pliva. Doplivao je do plovaka i tako držeći se za Sanjin dušek, vodio razgovor sa Sanjom, vjerovatno koristeći izgovor da se malo odmori. U tom trenutku kurac mi je počeo da pulsira i da se diže na samu pomisao da flertuje sa tim momkom dok sam ja tu u blizini.

Nakon dužeg razgovora Ado se plivajući vratio na plažu, nedugo za njim došla je i Sanja. Odmah sam prišao ležaljkama, ostavio telefon i otišao u more da se bućnem malo. Po povratku iz vode, kada sam došao do ležaljki, Sanja je mazala noge kremom za sunčanje te je zatražila da joj namažem leđa. Rekao sam joj:
– De ljubavi, evo nek te neko namaže umjesto mene, odo’ počet će mi drugo poluvrijeme, i onako se svi pale na tebe, usreći nekog da te makar malo dodirne – te sam joj namignuo i otišao u kafić gdje sam imao dobar pogled na naše ležaljke, za razliku od Sanje jer me nije mogla sa našeg mjesta na plaži vidjeti u kafiću. Ado je u tom trenutku kao slučajno naišao pored naših ležaljki u što sumnjam, jer je sigurno vidjeo šta se desilo.

Zastao je, te nakon skoro minute razgovora, moja jebozovna žena je legla na stomak, otkopčala gornji dio svog kupaćeg kostima i dodala mu kremu za sunčanje. Ado je počeo da joj maže leđa, gledajući da li ima mene tu negdje u blizini, ali pošto sam bio tako pozicioniran da me nisu mogli uočiti, to ga je malo ohrabrilo pa je tokom mazanja leđa povremeno prolazio sa strane Sanjinih leđa, tako blago dodirujući joj grudi vrhovima svojih prstiju. Vidio sam da razgovaraju i tom trenutku kurac mi se u sekundi ukrutio gledajući kako je kremom maže i na finjaka dodiruje za grudi. Zatim je vjerovatno na Sanjin zahtjev krenuo da joj maže noge, povremeno prelazeći rukama preko jednog dijela guze, onaj dio koji nije pokrivao kupaći kostim. U tom trenutku vidio sam da mu je Sanja malo raširila noge te mu tako omogućila pristup sa unutarnje strane nogu-butina koje je i ona sama namazala dok sam bio u vodi, i tako mu vjerojatno olakšala da je povremeno dodirne za pičku, jer sam vidio da ponekad ruka nestane duboko u nogama pa onda izađe na guzove prema leđima kraj dijela kojeg kupaći ne pokriva.

Moja jebozovna žena i njen novi jebač na moru

Nakon što ju je namazao i zakopčao joj gornji dio kupaćeg kostima, Sanja je ustala i sjela na ležaljku te su nastavili razgovor. Posle nekoliko minuta sam se pridružio njima uz izgovor da sam došao po majicu pa nas je Sanja upoznala, te naglasila mi:
– Ljubavi, on je odradio posao koji si ti trebao uraditi – aludirajući na to da sam joj trebao namazati leđa. Odmah sam joj odgovorio:
– Pa bilo bi poželjno da umjesto mene odradi još neke stvari koje želiš, ako je raspoložen za to – te sam joj namignuo i uputio se prema kafiću, oblačeći majicu.

Ostali su još nekih pola sata razgovarajući, povremeno gledajući prema kafiću. Vidio sam da ponekad Adova ruka pređe preko Sanjinih butina, na šta je ona ponekad reagovala sklanjanjem njegove ruke, a nekad okrećući se prema kafiću da vidi da li ih gledam, dopustila zadržavanje ruke na butinama.

Moja jebozovna žena je poželjela da se mazi u gomili

Navečer smo izašli u jedan klub gdje je bila muzika uživo, pjevala je jedna poznata balkanska pjevačica, da ne spominjem sada njeno ime ovdje. Uz vino i đuskanje uočio sam da je u suprotnom dijelu lokala i Ado sa društvom i da je opazio Sanju kao i ona njega, gdje sam ih ulovio par puta kako im se pogledi sretnu. Nakon popijene boce vina naručio sam drugu te rekao Sanji da moram u WC a posle i vani da bih obavio razgovor sa kolegom vezano za sastanak koji će imati, te da mu dam smjernice neke šta i kako da radi dok mene nema. Naravno, sve to sam izmislio da bih im ostavio malo prostora da vidim kako će se situacija dalje odvijati dok mene nema.

Otišao sam u skroz jedan drugi dio lokala u kojem me nisu mogli uočiti. Ado je prilazio polako da to izgleda neprimjetno i došao za stol i započeo razgovor sa Sanjom koji je trajao nekoliko minuta, nakon čega se udaljio na svoje mjesto. Nakon što se on udaljio, došao sam posle nekoliko minuta za stol i nakon popijene pola boce vina Sanja me je molila da idemo malo plesati jer cijeli lokal je plesao i bio u tom pozitivnom deliriju. Znala je da to ne gotivim kada sjedim-stojim, u ovom slučaju i pijem. Rekao sam joj:
– Idi ti ljubavi pleši. – Pitala me je:
– Jel’ smijem plesati malo opušteno? – Odgovorio sam:
– Ma pleši kako hoćeš i radi šta hoćeš, opusti se bona i uživaj, pa na moru smo. – Nakon što se udaljila od stola u malo veću i gušću grupu koja je plesala i ludovala, ulovio sam joj pogled kako je dala signal Adu da joj priđe. Ado je pogledao u mom pravcu a ja sam spustio pogled i gledao u piće. Počeo je lagano i polako, plešući kroz masu da se približava Sanji. Nakon što je prišao, priljubio se uz Sanju sa leđa, držeći je za kukove, i dok su igrali ruka mu se često spuštala na njenu guzu, Sanja nije pružala otpor dok su im se tijela zajedno njihala u ritmu muzike. Gledao sam kako plešu, kurac mi je bio dignut gledajući to sve. Svaki put kad bi netko od njih dvoje uputio pogled prema meni, ja bih ili oborio glavu i gledao u piće, mobitel, ili bih gledao u drugom pravcu.

Moja jebozovna žena i njen novi jebač na moru

Primjetio sam da je povremeno tokom plesa hvatao Sanju za guzu ili za sise, a ona bi uzvratila ili trljanjem guze o njegov kurac ili ‘vatanjem rukom za njegov kurac preko pantola, te bi nakon toga odma uslijedio pogled od njih oboje prema meni da vide da li sam to uočio.

Nakon pola sata Sanja se vratila za što sva zajapurena te me poljubila. Nakon nekog vremena dovršili smo piće, poljubila me je i krenuli smo u apartman. Kada smo stigli u apartman, Sanja je bila kao i uvijek opuštena a ujedno i vatrena. Ponašala se kao tinejdžerka, efekti pića bili su očigledni. Brzo smo goli završili na krevetu, počela je da mi puši kurac sa povremenim gledanjem u oči. Tada sam joj rekao:

– Vjerovatno će Ado večeras da drka kurac zamišljajući ovaj prizor.  – Pogledala me je u oči držeći kurac u ustima, te promrljala:
– Ahammmmm… Znam. – Pitao sam je:
– Kako znaš? – Izvadila je kurac iz usta i rekla mi:
– Pa rekao mi je – te vratila kurac u usta i nastavila da ga puši. Ohh… kako moja Sanja zna dobro kurac popušiti, niste svesni. I tako dok ga je pušila, pitam je:
– Pa kad ti je to rekao? – Izvadila je kurac iz usta, krenula ljubeći preko stomaka i prsa do usana, zažvalila me je dok je kurac namještala na ulaz u pičku. Čim je počela da sjeda na kurac, rekla mi je:
– Kad smo plesali u lokalu – te počela lagano da se nabija na moj kurac. Pitao sam je:
– Pa kako ti je to rekao? – Nastavila je lagano da jaše i rekla mi: – Dok smo plesali rekao mi je da će večeras da drka kurac zamišljajući kako mu pušim i kako me jebe, i da mu je to najveća želja ovog ljeta. – Posle nekoliko uboda pitao sam je:
– Znači s njim si plesala? Pa vidio sam malo ‘nako na trenutak kroz masu da plešeš sa nekim ali nisam obraćao pažnju na to s kime si. – Sanja je održavala lagani tempo jahanja na kurcu, te mi rekla:
– Znam da nisi obraćao pažnju, jer da si obraćao pažnju ne bismo se po’vatali. – Nisam ništa rekao, samo sam počeo da ubrzavam tempo i da je jebem, a onda me je Sanja blago ošamarila i rekla: – Ne uzvraćaj mi kontre, budi miran, večeras ja vodim igru. – Nakon nekoliko uboda sagnula se te me sočno zažvalila, a zatim se spustila do mog uha, još uvijek lagano i polako jašući na kurcu, i šapnula mi: – Da znaš da sam preko njegovih pantola osjetila da ima veliku i tvrdu kurčinu. – Tada mi je kurac počeo pulsirati i postao je čvršći.

Moja jebozovna žena i njen novi jebač na moru

Rukama sam zgrabio Sanju za kosu i povukao joj glavu prema nazad dok sam je podlakticama stiskao za moje tijelo, ne dozvoljavajući joj da se odvoji od mene, te sam krenuo da je jebem žestoko, govoreći:

– Želiš da osjetiš tu kurčinu jel’? Želiš mu ostvariti želju aaaa? – Sanja je počela da vlaži sve više i više, počela je da na moje žestoko ubadanje udara meni kontre žestokim jahanjem, govoreći:
– Daaaa… aaahhh… želim da mu ostvarim želju… aaaah… I da znaš, da tebe nema sad, ovdje… aaaahhh… da sam sama na moru… aaahh… sad bih se već nabijala na njegovu kurčinu. U tom trenutku izvadio sam kurac iz Sanjine previše vlažne pičke.

Moja jebozovna žena vlažila je kao nikad do tada…

Okrenuo sam je na stomak, postavljajući jastuk ispod njenog stomaka, polizao joj pičku, a onda sam je namjestio na jastuk, i mazeći joj pičku kurcem, pitao je:
– Šta bi sad radila da mene nema ovdje? – Raširila je guzove rukama, i dok sam joj polako stavljao kurac u tako vlažnu pičku da i sam nisam vjerovao kakav je to prizor ispred mene, rekla je:
– Primala bih Adovu kurčinu! – Tada sam zabio kurac jako i počeo sam odmah žestoko da je jebem. Kurac je pulsirao i bio je nenormalno tvrd. Nakon nekoliko uboda kroz uzdisaje je rekla:
– Aaaahhh… I dan i noć bi me ubijao kurčinom da tebe nema tu… aaahh – pojačavao sam tempo ispuštajući kroz zube neartikulisane glasove. Sanja je stenjala i pitala me: – Ne bi ti smetalo…? Aaahh… Da me on ubija kurcem malo? – Nastavio sam sa još jačim ubodima i onda opet kroz stenjanje u prekidima, pitala me je: – Ne bi ti smetalo… aaaahhhh… da mi on malo kurčinom… aaahhh… pičku i guzu malo razvali? – Kroz jecaje stisnutih zuba, zbog žestokog zabijanja, rekao sam:
– Ne… ooohh… i treba malo da te druge kurčine razvaljuju… ooohhh… da te ubijaju… oohhh… i da održavaš ovo jebozovno tijelo primajući kurčeve… ohhh. – Onda opet dok je stenjala, rekla mi je:
– Da znaš da će me izjebati… aaaahhhh… Nisi svjestan kako ću se pojebati sa njim… aaaahhhh… Moliću ga da me ne štedi… aaaahhh… – U tom trenutku nisam mogao više izdržati, počeo sam da punim Sanju. Količina sperme koju sam izbacivao u tom trenutku puneći njenu pičku bila je nenormalna. Dok sam je punio, govorila je: – Too puuni meee… aaahh… daj mi tu spermu… aaahhh… Frcaj u mene… aaahhh…

devojka drka kurac i gleda u oči

Kad sam je napunio i ustao, pošao sam da krenem prema kupatilu, ali moja jebozovna žena je uzela moj kurac, kleknula na koljena, pogledala me u oči i rekla:

– Ovako ću da mu iscjedim kurac posle jebačine – te je stavila kurac u usta i gledajući me u oči, isisavala svu preostalu jednu i jedinu kap sperme iz kurca koja je ostala, dovodeći mene do ludila. Tada sam samo govorio:
– Oooohhh što volim kad si nevaljala, oooohhh. – Kad je završila, samo je rekla:
– Sad možeš na tuširanje ljubavi.

Tu noć nismo ni riječi više progovorili, a i kako bi, jer ja sam zaspao dok se Sanja tuširala. Narednih nekoliko dana našeg boravka na moru sex je bio fenomenalan. Kada sam ja bio u kafiću, Ado i Sanja su vodili kratke razgovore, što na plazi, što u vodi, a vjerovatno i preko telefona, jer je često tipkala kada nismo Ado i ja tu. Tokom noći kad je zaspala uspio sam vidjeti u njenom imeniku na telefonu da su već razmijenili brojeve telefona jer vidio sam na WhatsApp-u ime „Ado SA” i njegovu sliku.

Nakon mora, i povratka svakodnevnim životnim obavezama, povremeno smo razmjenjivali Sanja i ja gif slike. Sanja je nekoliko puta bila na službenom putu tokom ove godine, dva puta van granica BiH i pet puta unutar BiH, od čega su dva službena bila u Sarajevu. Svaki put kad bi se Sanja vratila sa službenog putovanja ili ja kad se vratim, pao bi žestok, dobar i kvalitetan sex, kao na moru što je bio.

Uz svoje neke metode uspio sam saznati koji joj je gmail a posle sam i jednom prilikom dok je Sanja bila na službenom u Sarajevu, uspio napokon provaliti šifru na njenom gmailu na osnovu nekih svojih metoda. Vidio sam da moja jebozovna žena u inboksu ima 97 mailova, od čega četiri nova i neotvorena maila sa različitih mail adresa. Neću napisati prave natpise mailova ali ću napisati neke druge nazive, kao primjer, počeo sam da čitam pročitane mailove sa natpisom „Sanja TZ 01”, „Sanja TZ 02”, sada sam stigao i čitam „Sanja TZ 07”. Takođe ima još i mailova pod nazivom „Tuzlanka 01”, „Tuzlanka 02” itd, itd. „Službenica 01”, „Službenica 02”, itd, „Hot 01”, „Hot 02”, itd, itd. Takođe ima chatova na Hangouts-u od datih likova, pa ću to pregledati kad pročitam mailove. Jako je vješta u skrivanju tragova, pa umjesto Google Chrome-a, gmail je koristila preko Microsoft Edge programa, te zbog toga sam svo ovo vrijeme bio bezuspješan u pokušajima da saznam njen tajni mail. Mogu samo reći da dosadašnji sadržaj ovo malo mailova koje sam pročitao, jako je zanimljiv…

svršavanje po pički

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Svaki suprhg voli imat kurvastu ženicu. Samo je pitanje kad će otkriti tu tajnu u sebi. I posle će sam tražiti od nje da se tuca sa drugima i čak da prima tudje seme. Ako su pametni-oboje će uživati u tome, ništa to nije strašno.

Koliko si ti prepametna žena ja ti se divim

Extra prica.ja bih voleo da mi neko dobro jebe zenu ali neznam.kako da to izvedem

Jako dobra prica. I ja sam ozenjen i ja bih voleo da mi pojebe neko zenu jer me pali da je jebe neko

Javi se pa da ti ispunim zelju

Ostavi mejl

6
0
Would love your thoughts, please comment.x