Neko me poliva voskom, neko me šiba, neko jebe u dupe…

Registrovani korisnici ne vide reklame

Oči su mi vezane. Ne mogu da vidim šta se dešava oko mene. Pod golim telom osećam hladnu kožu stola. Noge su mi vezane za metalne nosače stola, raskrečene. Tabla preko koje sam presavijena je uska, na nju se oslanjam samo kukovima i delimično stomakom. Ruke su mi vezane za šipku ispred mene, tako da mi veći deo tela lebdi u vazduhu. Muzika je veoma glasna; klasika, Vagner, Mocart ili nešto slično. Ne čujem ništa osim nje.

Čekam šta će se desiti. Čekam dugo. Muzika traje. Misli mi sve brže kruže glavom. Isčekivanje ubija. Koliko će boleti? Šta će mi uraditi? Hiljadu stvari mi pada napamet. Strah mi se uvlači u kosti. Čekam i dalje. Muzika ne prestaje, čini mi se da je svakim trenutkom sve glasnija. Telo mi polako trne. Opuštam se.

Bol je iznenadan, neočekivan, bez pripreme. Nisam čula da je neko došao, nisam čula zvuk, muzika je bila prejaka. Samo sam osetila bol koji kao nož reže po mojim guzovima. Iznenađena zavrištim od bola. Prepoznajem efekat, prut pada ponovo na moje istureno dupe. Sada sam već spremnija, ne vrištim, novi talas bola mi stiže do mozga. Udarci su snažni, ređaju se brzo, intenzivno. Muzika glasna. Jecam. Bol postaje neizdrživ.

Brojim u sebi: deset, dvadeset, trideset, nema pauze, pedeset, šibanje ne prestaje, jecam glasno, plačem. Koliko me bole udarci, toliko i jezivo poniženje. Neko nepoznat stoji iza mene, posmatra moje golo telo, šiba me nemilosrdno. Znam da nije On. Njegovi udarci su drugačiji.

Šezdest, sedamdeset, vrištim od bola. Osamdeset, udarci padaju i po butinama, devedeset, jedva me noge drže, grče se i tresu, ne mogu više, molim za milost, stotinu, udarci prestaju.

Bura bola u meni traje. Guza me boli i peče stravično, plačem, ali suze ne teku niz moje lice. Kvase povez preko mojih očiju. Bol se smanjuje, umiruje, ponovo čekam. Ništa se ne dešava čitavu večnost, samo muzika ne prestaje. Svesna sam da Neko gleda i razmišlja šta da mi radi dalje. Znam da verovatno nikada neću saznati ko je to. Upamtiće mi lice. Sutra će proći pored mene na ulici i gledati me sa podsmehom. Ipak verujem da On nije slučajno odabrao baš ovog nekog.

Neko me poliva voskom, neko me šiba, neko jebe u dupe...

Odjednom nešto vrelo pada na moje išibano preosetljivo dupe. Telo mi poskakuje, prepoznajem vreo vosak koji curi po koži. Grizem usnu ukočena od bola. Neko je upalio sveću i vosak kaplje po mojim guzovima. Neko strpljivo vrelim voskom preliva svaki milimetar kože na mome dupetu. Bol je sve intenzivniji. Bič pada po mojim leđima snažno, nemilosrdno, iznenađuje me ponovo. Vosak i dalje kaplje.

Neko nije sam, ima ih više… Poniženje je još veće. Ne znam koliko ih je, ne mogu ni da pretpostavim. Mizika je preglasna da bi i probala da shvatim šta se dešava oko mene. Svedena sam na puke osećaje. Meso za nečiju upotrebu.

Bič sve jače pada po mojim leđima. Bol je sve snažnija. Poljupci prestaju. Osećam hladan metalni dodir na klitorisu i snažan, hladan, bolan pritisak. Metalna štipaljka se zatvara, opruga je snažna, steže klitoris kao kleštima. Bičevanje prestaje.

tumblr_m9zq6n11YT1r7k3bio1_500

Sve veća težina je na štipaljci. Neko kači tegove na lanče vezanom za štipaljku. Osećam da mi se klitoris razvlači bolno pod težinom sve više, nepodnošljivo. Bojim se da će pući. Odjednom snažan udarac po dupetu. Ponovo vrištim. Neočekivan je, utrostručuje bol. Vosak pada sa moje kože pod udarcem teškog širokog drvenog reketa. Poznat mi je. On ga često koristi na meni. Sada ga je dao nekom.

Udarci ne prestaju, udvajaju se i ubrzavaju. Neko, jedan i dva, me nemilosrdno udaraju po dupetu, naizmenično, brzo, dok sav vosak ne otpadne. Klatno na klitorisu ga razvlači bolno na sve strane sa svakim udarcem. Tegovi mi povremeno dodiruju butine. Jecam, vrištim, plačem, molim, udarci ne prestaju, snažni, gotovo me podižu sa poda. Klitoris mi je otekao, osećam. Bol je neizdrživ, guza mi je izuzetno osetljiva, vrela, bolna u plamenu. Ridam od bola, preklinjem da prestanu, ne znam da li moj glas uopšte stiže do njih od muzike. Udarci se spuštaju na butine. Noge mi se nekontrolisano tresu. Naizmenično me udaraju po levoj i desnoj butuni, jedan sa jedne drugi sa duge strane. Jedva dišem od bola. Klatno vezano za moj klitoris ne prestaje da ga razvlači na sve strane, bolno.

Odjednom udarci prestaju. Dišem ubrzano, refleksno. Neko mi stavlja ruke na guzove. Dodir je bolan. Širi ih. Ostaci voska padaju sa kože. Pritisak popušta na klitorisu, metalna štipaljka se otvara. Preplavljuje me nalet bola dok krv ponovo struju kroz klitoris. Plašim se sa ću da se upiškim, sramota me je. Ne dozvoljavam da se to desi.

Neko me poliva voskom, neko me šiba, neko jebe u dupe...

Osećam nečiji kurac na anusu. Guzovi su mi skroz rašireni. Jebaće me u dupe. Trudim se da se opustim, ali ne uspevam. Previše je bolan stisak.

Neko prodire u mene naglo, bolno…

Kurac mu je širok, cepa me. Ceo je u meni, bol traje. Napokon uspevam da opustim mišiće. Muzika je zaglušujuća. Jedva dišem. Neko se zahuktava, sve brže mi ga nabija u čmar. Hvata me za kosu, povlači glavu unazad, čupa me. Izvijam se. Ritam je ludački, zaboli me svaki put kada kukovima udari u moje dupe. Drži me za kosu kao kobilu. Čini mi sa da tako i zvuče moji uzdasi izmešani sa jecajem dok mi nabija kurac.

Osećam da se polako palim. Klitoris me više ne boli. Neko me i dalje čupa, vuče za kosu sve dok vreli mlaz sperme ne šikne u mene. Ja sam mu potpuno nebitna. Bitno mu je da zadovolji svoje želje. Neko mi pušta kosu i ponovo čvrsto steže za guzove dok svršava. Cvilim od bola, nemoćna. Čmar me ne boli više, ali svaki dodir po koži na guzi izaziva nove talase bola. Stisak je sve jači, kurac pulsira i napokon se opušta, smanjuje. Neko izlazi iz mene, pušta me. Muzika je psihodelična, apokaliptična. Sperma curi iz mog dupeta, klizi preko klitorisa, niz moju nogu.

Noge mi trnu, a položaj u kome sam postaje jako neudoban. Neko je pored mene, osećam dodir golog tela na svom. Razvezuje mi ruke. Gotovo sam ukočena. Neko me podiže u uspravan položaj. Krv struji kroz moje telo, trljam zglobove na rukama dok mi neko razvezuje noge, zatim me hvata za ruku i povlači unazad. Pravim nekoliko koraka, pratim dodir ruke na slepo. Muzika postaje jača, bliže sam zvučnicma. Sperma lagano, razređena curi niz moju nogu.

Neko me poliva voskom, neko me šiba, neko jebe u dupe...

Neko mi pritiska ramena, klečim na podu ispred njega. Hvata me za kosu i povlači ka svojim kukovima. Osećam dlake na usnama i miris nečijeg kurca. Otvaram usta, kurac mu je dugačak, prihvatam ga celog. Jedva dišem, dok mi drži glavu čvrsto. Rukom mu milujem jaja. Kurac poskakuje u mojim ustima od tog dodira, prija mu. Sisam ga, dok neko počinje da pomera kukove napred-nazad. Glavu mi drži u jednom položaju. Jebe me u usta. Bale mi cure niz bradu. Kratko traje. Sperma mi šiklja u grlo. Gutam sve, tako sam naučena. Kurac se opušta u mojim ustima, poskakuje pomalo. Isisavam sve do zadnje kapi. Neko se udaljava.

Ne osećam nikog oko mene. Kečim na podu i ne znam šta da radim. Mirna sam. Odjednom muzika prestaje. Sada je tišina zaglušujuća. Čujem korake iza sebe, ruke na glavi, povez pada, ponovo vidim. Potrebno mi je nekoliko trenutaka da se priviknem na svetlost. On je ispred mene. Srećna sam. Sve je dobro, samo da je tu. Saginjem se i ljubim mu stopala.

– Bila si dobra prema mojim drugarima, sada možeš da ustaneš – kaže mi kroz blagi osmeh.

Neko me poliva voskom, neko me šiba, neko jebe u dupe...

Zadovoljan je i to mi je najbitnije. Ustajem.  On obilazi oko mene i gleda moje telo. Uzima digitalni aparat, slika me nekoliko puta od pozadi. Mirno stojim. Sada sa osećam bezbedno. Pokazuje mi slike. Guza mi je veoma crvena, batine su bile žestoke. U pojedinim delovima vidim tamno crvene podlive.

– Imaćeš problema sa sedenjem narednih dana – kaže – ostaće ti modrice.
– Znam, ali želim da ispunim svaki zahtev koji imaš Gospodaru – odgovaram. On zadovoljno klima glavom.
– Idi pod tuš, operi se, a onda dođi. Oni su završili svoj deo sada je na mene red. – naređuje.

Klimam glavom i polazim u kupatilo. Za trenutak zastanem.
– Gospodaru, hoću li ikada saznati ko su oni? – pitam.
– Ne – odgovara kratko. – Ali, ovo nije poslednji put da sam te predao njima. Možda će ih sledeći put biti više – dodaje kroz osmeh.

svršavanje po robinji

Autorka: marija25000

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

marija25000


Ženu ne možeš posedovati. Ona samo može voljno da se preda … ako zaslužiš.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x