Deca se malo zaigrala…

Sve je počelo kao igra, ali se završilo mojom trudnoćom i abortusom.

Zovem se Maja, imam 38 godina, visoka sam 178 cm i imam 70 kg. Jednom rečju: prava sam pička za jebanje. Imam ćerku Sanju od 18 godina i sina Davida od 20. Oni se jako lepo slažu, prosto su nerazdvojni još od puberteta. Samo me čudi to što do sada nijedno od njih nije bio u vezi.

Odlučim ja tako da ih pratim, pošto David i Sanja studirajuu Bg-u, a ja sam na jugu. Odem tako malo u Bg. Čim su izašli iz stana, pošto sam imala rezervni ključ, postavila sam kameru.

Sačekam nedelju dana, pa odem po snimke, i kad sam videla šta rade, ostala sam u šoku. Moja deca prave orgije sa drugim osobama!!!

Ali, dok sam gledala te snimke, prosto sam se napalila do nesvesti, tako da sam morala da se presvučem. U međuvremenu su stigla moja deca.

Sednemo mi za sto, ručamo, pričamo… I ja htedoh da ih priupitam o onome što se desava, ali kako sam počela pomišljati na to, prosto sam se napalila. Čak sam se nesvesno počela maziti.

Primetivši to, oni me upitaše šta mi je. Naravno, sve sam im rekla i izdrala se na nih, ali to nije bilo dovoljno, morala sam im smisliti neku kaznu. I smislila sam: morali su da se jebu preda mnom dok snimam.

Nisu se nešto preterano bunili, prihvatili su. Ali su morali slušati moje naredbe. Prvo je Sanja Davidu pušila kurčinu od 20 cm celih 15 minuta, sve dok David nije njoj svršio u usta.

Posle toga su se morali ljubiti sa svom onom spermom, dok se Davidu opet nije digao.

Posle toga ju je zaskočio s guza i cepao pola sata u pičku, gde je i svršio.

Zatim je izašao iz nje, ali ne dozvolivši da sperma iscuri napolje. Sanja je obukla gaće odmah i tako se šetala celog dana.

A David je na kraju morao i meni da ugodi. Doduše, zadovoljavao me je taj dan samo oralno, ali svaki sledeći dan je bila nova fantazija.

Od tad pravim grupnjak sa svojom decom svaki dan, a o tome ću u narednim pričama. 😉

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o