Obećala je sebi redaljku, kao prava kurva

Registrovani korisnici ne vide reklame

Poslednje tri godine išli smo na Adu Bojanu. Izdvojimo po par dana samo za nas, bez djece, bez gužve. Ovoga puta mi je žena pokazala da je prava kurva…

Ne idemo na prvi dio plaže gdje većinom odmaraju gosti hotela i gdje su uglavnom stariji. Nastavimo od restorana ka ušću Bojane u more, bliže Albaniji. U tom dijelu najčešće nije bilo mnogo ljudi. I ti koji su odmarali većinom su bili mlađi, što nam je odgovaralo.

Inače, imam 33, a supruga Kasja je godinu mlađa. Rano smo dobili djecu i ona je tek sad počela da sazrijeva u rasnu ženu.  Podizanje djece je učinilo svoje, pa grudi nisu kakve su bile, ali je to i dalje solidna četvorka. Ono što ju je uvijek krasilo bilo je vanserijsko dupe. Što god da je nosila dupe je privlačilo pažnju. I to joj nije smetalo. Ni meni. Čim bi obukla nešto izazovnije odmah je reakcija među mojim nogama bila vidljiva…

Ovog septembra smo uspjeli da se iskombinujemo, da na brzinu nađemo smještaj u Štoju i spremimo se za Adu Bojanu. Bilo je vruće kad smo stigli. Poranili smo da bismo ugrabili što više sunca, ali i više mira. Tek po koji kupač je našao svoje mjesto na plaži.

Odlučili smo da se izdvojimo. Nakon dvjesta metara našli smo nešto slobodniji prostor. Nije bilo „peškirdžija“, ali je na nekih 40 metara od nas bio razapet šator. Veliki i improvizovani. Dok smo prilazili primijetili smo da je ispod i ispred njega više ljudi. Brzo zaključismo da su u pitanju dva para. Iz daljine smo zaključili da su mlađi, ali ne baš zavidne ljepote. Jedna od žena je bila punija, kao i njen partner. Drugi par je bio mršaviji, ali nismo mogli da ocijenimo kako izgledaju.

žena drka u šatoru

Nakon raspakivanja, uslijedilo je mazanje kremom i prvi ulazak u vodu. Prošlo je nekih 15 minuta od našeg dolaska, a iz vode smo primijetili da su se naše komšije uvukle u šator.

Kroz šatorsko krilo su se mogli vidjeti obrisi ubrzanog kretanja. Žene su bile na koljenima, a muškarci su im prišli otpozadi.

Ubrzo smo pošli pod suncobran. Zainteresovalo nas je šta se tamo zbiva. Nakon 7-8 minuta iz šatora su izašli puniji muškarac i njegova partnerka. Ušli su u more da se rashlade. Nakon pet minuta je izašla i druga žena, ali je sada njeno mjesto zauzela punija. Vidjelo se da je mršaviji muškarac počeo da jebe i drugu ženu. Ne bi ništa bilo čudno da čovjek nije jebao duže od pola sata. Kasja je već počela da plamti. Uhvatila me je za kurac i počela polako da ga navlači.

– Ih, kako bi te ovaj razbio! – rekoh uz osmjeh.
– Misliš?! – željno upita.
– Aha – odgovorih.

Poče ubrzano da diše i sve brže da ga drka. Nije htjela da joj ga dam. To me je užasno napalilo i uz pogled na njenu ribicu koja je sijala od sokova brzo sam došao do vrhunca. Svršio sam joj po stomaku i sisama. Kasja razmaza po sebi spermu i đavolasto reče:
– Krema mi nije ni bila potrebna da sam znala da ćeš da me isprskaš.

sperma po sisama mršave devojke

Poslije par minuta uđe u more. Ostao sam ispod suncobrana i gledao u naše komšije. Primijetio sam da su shvatili da sam svršio po njoj. Dok se brčkala, mršavi muškarac ju je bez prestanka pratio. Iskreno, počeo je ponovo da mi se diže na samu pomisao da je rastura.

Iznenada, naše komšije krenuše ka nama. Poslednji u nizu je bio jebač. Na moje iznenađenje, imao je skoro 50 godina, ali je odlično izgledao za svoje godine. Kasja je i dalje bila u moru. Da li je to uradila namjerno, ne znam, ali je iz vode krenula baš u trenutku kada je plažom prolazio on. Pogledala ga je u kurac, to sam morao da primjetim, a on ju je odmjerio od glave do pete. Naravno, kada je prošla ispred njega, pogled mu je zastao na njenom dupetu. Dok mi je prilazila, reče:
– Vidje li ti kako smo se prevarili, pa ovo je starac!
– Aha, ali bi te ovaj starac dobro otresao.
– Nema šanse – odgovori ona dok se sušila peškirom. Primijetio sam da je, dok je to radila, ugrabila da baci pogled još jednom na njega.

Tu smo odmarali još sat. Ljudi su prolazili pored nas, ali kako je bio radni dan nije ih bilo puno. Niko zanimljiv da prođe. Pošto je bilo sve toplije, odlučismo da se sklonimo u restoran i da popijemo piće. Brzo smo stigli. Na sebi smo imali samo peškire. Naručio sam pivo. Isto je učinila i Kasja, što me je začudilo. Rijetko je pila. Osim kad je htjela da se baš opusti. Tri stola od nas bile su komšije. Bio sam leđima okrenut ka njima, za razliku od Kasje koja je često pogledivala ka njihovom stolu. Ubrzo je i ona naručila pivo.

– Biće zanimljivo danas – rekoh uz osmjeh.
– Prevruće mi je. Moram da se rashladim – reče, pravdajući se.

Dok sam razmišljao o tome kako da provedemo ostatak dana i šta nas od obaveza čeka kad se vratimo kući, Kasja krenu ka toaletu. Morala je, kaže.

Obećala je sebi redaljku, kao prava kurva

Nije je bilo sigurno deset minuta, ali zanesen mislima nisam ni obraćao pažnju na to. No, u jednom trenutku se pojavi i, na iznenađenje, naruči još jednu turu piva.

– Kako sam žedna, ovo je strašno.

Pogledah je. Bila je rumena u licu i sijalo je, kao da se mazala kremom. To me začudi, jer je krema bila na stolu sve vrijeme. Dok sam je analizirao, vidio sam bjeličastu sluzavu kap na kosi. Zagonetno se nasmijah.

– Kako je bio u toaletu?
– Uh… Kako sam ispušila dobar kurac! – reče dok je stavljala lice u dlanove. Gledala me je pravo u oči. Caklile su od uzbuđenja.
– Što pričaš to? Čiji kurac?! – upitah uz ljutit izraz lica. Naravno, ljut nisam bio, samo užasno napaljen. Kurac je već počeo da raste.
– Onog Majka.
– Kog Majka?!
– Onog starca. Doduše nije toliko star. Ima 56 godina. A kurac mu je savršen – reče još jednom uz blaženi osmjeh. – Krenula sam da piškim, a on je već bio tamo. Doduše, nije mi se ni piškilo toliko, nego sam vidjela da je otišao od stola, pa sam ga namjerno ispratila.

Shvatio sam da je moja žena prava kurva

Slušao sam širom otvorenih očiju i sa 17 centimetara kurca ispod peškira. Okrenuo sam se ka njegovom stolu, a on je već bio na nogama, nasmijao mi se, i krenuo za prijateljima nazad na plažu.

– Rekao mi je da savršeno izgledam i da bi volio da me upozna. I dok je to pričao njemu je kurac počeo da raste. Nije imao ništa na sebi, tako da mi je ta scena bola oči. Moram da ti priznam da on ništa više nije rekao. – Zastade sa pričom samo kad konobar donese pivo i odmah otpi trećinu čaše. – Uhvatila sam ga za kurac i povukla u toalet. Mislim da nas je vidjela i njegova žena… Tako sam mu ga žestoko pušila da me je vilica zaboljela. Ne možeš da vjeruješ kakav je. Ima sigurno 24 centimetra. Jedva sam ga stavila u usta. I znaš što je najjača fora, toliko je sperme prosuo po meni da ne mogu da vjerujem da je samo prije sat jebao dvije ženske – nastavila je u dahu.

Glava mi je žestoko pulsirala zbog toga što sam čuo, i gornja i donja. Bio sam toliko napaljen da sam jedva izdržao da ne svršim bez ikakvog dodira.

riba puši tipu u prirodi na javnom mestu

– Hoćemo li nazad na plažu? – upitah je s ciljem da je što prije pojebem.
– Samo da popijem pivo i možemo. Ali nemoj da misliš da ću ti je dati – nasmija se kurvinski. – Obećala sam je Majku. – Pogleda me tako prodorno jebački da sam počeo da se grčim. Peškir više nije bio za upotrebu. Čim smo napustili restoran skinuo sam ga, kao i ona svoj.

Dok smo išli ka suncobranu gledao sam gdje su Majk i drugari i razmišljao o obećanju. Bili su ispred šatora. Bacio sam pogled i ka Kasji. Zanosno je išla kao i uvijek kad je htjela seks.  Kad stigosmo, uđoh u vodu jer mi je trebalo da se rashladim. Za čudo, Kasja nije ušla. Plivao sam par minuta i krenuo nazad u hlad.

– Kako mi je trebalo ovo – rekoh joj.
– Idem ja… Ako želiš možeš da dođeš do nas – reče mi kao da smo neki poznanici.

Uzbuđen, ali i paralizovan od šoka, ostadoh ukopan u mjestu. Gledao sam dok njeno dupe zanosno pokazuje što mu treba.

Kad se primakla komšijskom šatoru Majk joj je krenuo u susret. Odmah ju je poljubio u vrat, držeći je za kosu. Spustio joj je glavu i u usta joj je ponovo zabio kurac. Njegova žena i prijatelji su sa pažnjom gledali Kasju i šta joj radi. Ja sam i dalje bio ukopan, ali je kurac pokazivao da sam još uvijek živ.

Odjednom Kasja se našla kao kučka ispod njega, na četiri noge. Prvo polagano, a zatim jače ju je udarao po dupetu. I pored šuma talasa plažom su se prolamali zvuci šamara i njenog uzbuđenja. Uporedo uz udarce Majk ju je častio dobrim lizanjem.

Nisam više mogao da ostanem pod suncobranom i nekako ošamućen krenuo sam ka njima. Dok sam prilazio vidio sam da Majkova žena i prijateljica naizmjenično puše kurac punijem muškarcu. Majk je bio koncentrisan samo na Kasju koja se sve glasnije čula dok ju je lizao i udarao.

Obećala je sebi redaljku, kao prava kurva

Da li je čekao da ja dođem ili se samo tako pogodilo, ali joj je uvalio kurčinu u trenutku kad sam stao ispred Kasje koja me nije ni konstatovala. Zatvorenih očiju je uživala i iščekivala da ispuni obećanje. Bila je spremna, a tek Majk! Nije imao obzira. Satjerao joj ga je do kraja, jer su joj se mišići pičke bili potpuno opustili. Takav užitak na licu i uzdah još nisam doživio dok sam imao seks sa njom.

Počeo je da ubrzava. Jednom rukom ju je snažno povukao za kosu, a drugom je naizmjenično počeo da je udarao po dupetu. Istrćena pozadina je brzo postala crvena, kao i njeno lice koje nije moglo da sakrije zadovoljstvo zbog 24 centimentra u njoj.

Balio sam. Htio sam da joj uvalim kurac u usta, ali joj Majk u tom trenutku zabi četiri prsta u usta. Pogleda me smiješeći se i namignu mi. Poče još jače da je udara otpozadi. Kasja krenu nekontrolisano da vrišti. Nakon par sekundi je svršila tako jako da je jedva izdržala da se održi četvoronoške.

Meni se mutilo u glavi, što od sunca, što od prizora. Gledam i ne mogu da vjerujem. Užasno napaljen. Hipnotisano su u njih dvoje gledali, i njegova žena i prijatelji koji su prestali da se igraju.

Majk se odvoji od nje i pusti je da legne na leđa. Dok je mijenjala poziciju pogleda me pravo u oči. Kao da je u nekom magnovenju..

– Jao, pa ti ne znaš što mi je uradio! Potpuno me rasturio! Bojim se da će tako da me sredi da ti neću valjati uopšte!

Obećala je sebi redaljku, kao prava kurva

Slušao sam je gutajući knedle. Kurac nije mogao više da izdrži. Taman kad joj ga je Majk ponovo uvalio, svršio sam po njenim sisama. Osjetio sam olakšanje, ali i dalje sam bio hipnotisan.

– Jebe me kao niko – nije prestajala da priča nakon dobrih petnaest minuta ćutanja. – Sad bih mogla pet kurčeva odjednom da primim, kao prava kurva!

Nisam vjerovao što priča, a Majk se nije obazirao. Sad ju je uhvatio oko vrata i stisnuo toliko jako da sam mislio da će je ugušiti. Kasja je teže disala. Borila se za vazduh i kako da odloži novi orgazam. Ipak nije uspjela. Svršila je tako jako da je nevjerovatna količina tečnosti izašla iz nje. Majku je to zasmetalo pa mi je tražio peškir da je očisti. Dao sam mu ga bez pogovora.

U tom trenutku debeli je kleknuo pored nje i usmjerio debeljuškasti kurac, 16 centimetara dug, u njena usta. Nadao sam se da će ga odbiti. Majk mače ruke sa njenog vrata. I baš kad je otvorila usta da bez smetnji uzme vazduh, starkelja joj uvali kurac. Taman sam htio da mu kažem da ga skloni, da neće da mu puši, a ona je već počela da mumla i da mu strastveno dudla.

Prava kurva će se gušiti kurcem iako nema vazduha!

Protresao sam malo glavu, ali mi to nije bilo od pomoći. Pušila ga je i drkala istovremeno dok ju je Majk jebao još žešće. Stari je bio toliko napaljen da je već bio blizu trenutka da Kasju isprska po sisama. Taman kad je krenuo da se grči i da vadi kurac iz njenih usta, ona ga je, ljuljajući se i dalje pod Majkovim udarima, vratila i nabila glavu do kraja. Progutala je sve!

Obećala je sebi redaljku, kao prava kurva

Samo sam gledao, zajapuren, zbunjen, neopisivo napaljen. Razmišljam u sebi – čovječe, kakva je ovo kurva, jedna prava kurva, stvorena je samo za kurac. Pomišljam da je u stvari svaki pravljen samo po njenim mjerama.

Dok se stari odmicao od nje, Majk je tako snažno udarao da je počela sve jače da uzdiše. Svaki ubod je izazivao i bol i užitak. Bila je blizu novog svršavanja. Taman kada je počela da vrišti od orgazma, Majk je počeo da je puni. Nije ga vadio! Ona se nije obazirala na to. Čak ga je rukama navlačila na sebe da svaku kap istrese u nju. Ja sam stajao nepomično pored njih, a Majk me potapša po ramenu.

– Žena ti je fenomenalna! Odavno mi neka pička nije bolje legla.

Nisam mu se zahvalio. Samo sam je gledao, zadivljen i zbunjen. Na njega nisam obraćao pažnju. A ona… Ona je ležala na pijesku dva-tri minuta, onako zajapurena, vesela, a potom ušla u vodu.

Po izlasku na obalu me ponovo kulirala. Prišla je Majku i nešto pričala sa njim. Nisam čuo od talasa šta su govorili.

Obećala je sebi redaljku, kao prava kurva

Saznao sam tek kad smo krenuli pod suncobran. Majk je, kaže, još tri noći u Crnoj Gori. Večeras izlaze do Ulcinja na večeru, a i mi ćemo, reče Kasja.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x