Pet najčešćih laži koje žena kaže u spavaćoj sobi

Seksološkinja Nađa Bokodi tvrdi da još nije upoznala ženu koja se ne služi lažima i navodi pet najčešćih laži koje žena kaže u spavaćoj sobi.

Stručnjak za seks veruje da su žene “nesposobne” za istinu kad je reč o spavaćoj sobi. Za “news.com.au”, ova Australijanka je otkrila najčešće laži tOkom seksa, od lažiranja orgazma do laganja o veličini penisa partnera.

– Najviše lažemo u spavaćoj sobi gde je užitak nedostižan bez nedostatka udobnosti – ističe ona, pa objašnjava koje sve obmane muškarci mogu da očekuju od žena.

Lažni orgazmi

Kaže kako je lažiranje orgazma možda delotvorna taktika za završetak lošeg seksa, ali nikako nije dobro rešenje, posebno za partnerov ego.

– To širi virus poznat kao „muškarci koji misle da su božji dar ženama u krevetu, ali zapravo su užasni u seksu” – kaže i preporučuje ženama da se okane glume, posebno u dugim vezama.

Pet najčešćih laži koje žena kaže u spavaćoj sobi

Veličina penisa

Bokodi kaže kako je laž o velikom penisu poprilično česta, a objašnjava kako je žene obično koriste na muškarcima opterećenim veličinom svog penisa, kojima je potrebna stalna potvrda da bi se osećali dobro.

– Ova laž najčešće se koristi kod muškaraca sa sindromom malog penisa – kaže i dodaje kako su to isti oni koji su uvereni da je veličina povezana s mogućnošću da ženu dovedu do orgazma, ali to, tvrdi ona, nikako nije slučaj.

„Nemam s čim da te uporedim”

Bokodi kaže kako žene često govore „nikad to nisam radila” muškarcima koji im deluju nesigurno. „Ti si jedini muškarac kojem sam ovo dopustila”, „obično ne radim ovo”, još su neke varijacije te laži.

Trik s pranjem zuba

Kad žena ode da „opere zube” nakon seksa, Bokodi kaže kako to obično znači da želi da doživi orgazam ukoliko ga nije doživela tokom odnosa.

– Kad nemamo srca da kažemo momku da nas je više uspavao nego doveo do vrhunca, brzi susret s igračkom nikad ne razočara.

Pet najčešćih laži koje žena kaže u spavaćoj sobi

„Imam nizak libido”

Prema Nadji, neke žene koriste tu laž kako bi izbegle seks, ali u stvarnosti ne žele da izbegnu seks već samo loš seks. Ovo je izgovor koji žene koriste u vezama koje ih ispunjavaju ali nisu seksualno nabijene kao što su možda bile pre ili je seks ušao u predvidljivu rutinu. Bokodi zaključuje kako je uvek najbolje suočiti se s istinom, jer ostalo je ionako samo odgađanje neizbežnog.

Izvor: Direktno.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Tačno od reči do reči