Sia Diplou ponudila seks bez obaveza

Svetski poznata pevačica Sia poznata je po tome što ima jedan od najmoćnijih glasova u muzičkoj industriji, ali i potrebi da perikama krije lice u javnosti, jer, kako je rekla ranije, pati od anskioznosti i ovo joj olakšava život pod reflektorima.

Kao što krije i lice, tako se i o njenom privatnom životu vrlo malo zna, pa je sve iznenadila kada je u intervjuu za magazin “GQ” otkrila da je prošle godine usvojila sina i postala majka! I dok u vezi sa tim nije ponudila više informacija, zato je vrlo eksplicitno pričala o tome kako je više ne zanimaju ozbiljne veze i da je odlučila od kada je postala majka da će ostatak života provesti bez partnera.

To, dodala je Sia, ne znači da nije raspoložena za neobavezne odnose i „seks na jedno veče”, pa je otkrila kako je upravo takvu ponudu iznela jednom kolegi muzičaru koji ju je privukao. Reč je o Tomasu Pencu, poznatijem pod umetničkim imenom Diplo, koji se Siji seksualno jako dopada.

Sia Diplou ponudila seks bez obaveza

– On je jedan od najtalentovanijih i najprivlačnijih ljudi na svetu – rekla je o Diplu, s kojim surađuje već duže od 10 godina i priznala da „većinu tog vremena pokušavamo da izbegnemo seks jer bi nam to uništilo poslovni odnos”.

Potom je otkrila je da je ipak poklekla i ponudila mu da uđu u intimniji odnos.

– Nedavno sam mu poslala poruku i rekla mu da je on jedna od pet osoba na svetu koja mi je seksualno privlačna, a kako sam odlučila ostatak života da provedem kao solo žena jer, nakon usvajanja sina, nemam vremena za vezu, neka mi se javi ako bude zainteresovan da imamo seks bez obaveza – ispričala je Sia.

Ipak, nije otkrila šta joj je on odgovorio.

Sia Diplou ponudila seks bez obaveza

Izvor: Direktno

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments