Dobra učenica, mlada susjeda, i njena dobrodržeća mama

Registrovani korisnici ne vide reklame

Za vrijeme studija, stanovao sam u stanu koji je ostao od djeda i bake. U susjedstvu je živjela zgodna cura, gimnazijalka, dobra učenica. Površno smo se poznavali još od kad je bila dijete. Sad kad sam tu stanovao, češće bi se susretali i malo bolje upoznali. Povremeno bi navratila, ponekad sam joj pomagao s učenjem za neke testove, a ona bi ponekad došla da malo pobjegne od stare, poduvamo koju, i slično.

Jednog dana me je značajno upitala može li me nešto zamoliti, da ima jedan delikatan problem i ne zna ko bi joj drugi mogao pomoći…

– Naravno, samo reci.
– Znaš, u školi je jedan dečko koji mi se sviđa, a mislim da se i ja njemu sviđam. Malo je stariji i sigurno će htjeti… znaš, a ja se još nikad nisam…
– Ljubila? – naivno sam upitao.
– Ma ne, ono…
– Misliš seks? Još si nevina? To je lijepo.
– Ma da, al ne samo to, jedva da sam i vidjela golog muskarca uživo. Ne znam kako to, šta treba raditi, bojim se da ne ispadnem smiješna junferica. U školi se uvijek pravim kao već iskusna cura. A znaš da su doma stalno stara i dosadna sestra, pa ni porniće ne mogu pošteno gledati…
– Znači, htjela bi da ti pustim neki pornić? Znaš, to možda i nije najrealniji prikaz seksa za edukativne svrhe…
– Ma ne nisam to mislila, mislim možemo pogledati, nemam ništa protiv, dapače, ali htjela sam te u stvari zamoliti da me podučiš kako to da radim…
– Uh, čekaj, da li dobro razumijem…?
– Znam da imaš one ozbiljne cure s faksa i sigurno misliš da sam šašava klinka, ali ne znam kome drugom bi se mogla obratiti da me malo praktično poduči. Ok smo, i stvarno mi se sviđaš, a mislila sam da se i ja tebi barem malo sviđam. Tako da to ne bi bilo… Ali ako ne želiš seks, barem da mi ga pokažeš, da ga malo uzmem u ruku, da ga diram, ti ga… drkam… da osjetim kako svršava, mislim da osjetim kako je to kad muškarac svršava…

Obrazi su joj se simpatično zarumenili dok je to brzo govorila, da trenutak neugode bude što kraći.

Nisam mogao vjerovati šta čujem. Zgodna mlada cura je nudila da je instruiram i u bitnim lekcijama iz zdravstvenog i seksualnog odgoja, a ne samo povijesti! U stvari, uvijek mi se sviđala. A sad je nisam mogao razočarati viješću da po pitanju seksa s kolegicama s faksa i ne stojim baš najbolje. Ona koja mi se stvarno sviđala, imala je već starijeg bogatog frajera s BMW-om i nije marila za mene, a one koje su se uporno nudile i kojima bi povremeno popustio, bile su razmjerno neugledne intelektualke. Doduše, jedna od njih, punačka, sisata i guzata, s kovrčavom crvenkastom kosom i velikim naočalama je bila superjebežljiva. I sve je htjela raditi, ali na sreću, nikad nije dolazila kod mene. Uvijek bi se jebali samo kod nje. Starci su joj čitav dan radili (nekako smo sumnjali da im je to i isprika, stari je u stvari drpao neku tajnicu, sisatu plavušu, a mamica se u međuvremenu snalazila s jednim mlađim kolegom) pa bi prije podne prije faksa često navratio kod nje doma. Kućna pomoćnica bi me pustila u kuću i uglavnom bi je još zatekao u krevetu, polugolu ili u nekoj maloj i tankoj spavaćici koja je jedva obuhvaćala njene velike cice, 5-6 pojma nemam.

Kako se bojala trudnoće, a tvrdila je da su joj kondomi neudobni, najčešće bi me ručno i oralno zadovoljavala. Obično bih stao ispred nje ona bi mi bez puno priče još polupospana, raskopčala hlače i počela pušiti. Već od samog iščekivanja, kurac bi mi bio lagano nabreknut, a čim bi ga protrljala i pogotovo počela lizati i cuclati, brzo bi u njenim ustima poprimio punu čvrstinu. Spustio bih joj bretele svilenkaste spavaćice i mijesio polulopte. Bradavice bi joj snažno nabubrile od uzbuđenja. Zatim bih ga stavio među njih i snažno trljao kurac. Svaki put kad bi glavić izvirio između mekih polulopti, ona bi ga uzela u usta, među punačke, mesnate toplocrvene usne.

Dobra učenica, mlada susjeda, i njena dobrodržeća mama

Na početku bih najčešće tako i svršio, u usta ili, što mi je podjednako bilo napaljivo, izlio bih obilnu količinu sperme među njene sise. A onda bih joj kao neko postorgazmičko opuštanje utrljavao spermu po koži i masirao cice. Bradavice bi joj i dalje čvrsto stršale pa bih ih lizao i grickao osjećajući još okus sperme na njenoj koži. Ako tako već ne bi i ona svršila od simultanog trljanja svog klitorisa, a ponekad i nakon što bi svršila, spustio bih je na krevet, digao joj noge u zrak i kleknuo ispred nje, nabijajući joj lice u međunožje, jezikom prodirući u njenu dobro navlaženu picu, sisajući poveliki nabubreni klitoris.

Jednom sam joj pritom prstom obrađivao guzu. Svidjelo joj se pa je pristala da joj ga metnem u guzu.

Zatim sam ju nekih šest mjeseci nakon pušenja i tit-fucka, samo u dupe jebao. Uopće nije htjela obično, a i ja sam, naravno, u tome uživao. Ali to ću vam drugom zgodom pričati.

Jednom sam došao nešto kasnije nego obično, pa je kućna pomoćnica rekla da je nema doma. Da je hitno morala izaći.

– Šteta… rekoh.
– Slobodno uđite – rekla je, i odvela me u kuhinju. Zatim je neočekivano promijenila ton:  – Znam da ste napaljeni, došli ste se jebati, a mislim da je uvijek šteta da propadne dobra erekcija. – Pri tom me je uhvatila za medjunožje i trljala mi kurac kroz hlače. – Znaš, već mjesecima svaki dan slušam kako se jebete, ponekad stavim ruku u gaćice i drkam dok joj ga nabijaš a ona glasno dahće od sladostrasti. – Istina, ona je bila jedna od najglasnijih koje sam jebao. – Jednom sam je pitala, rekla je da si dobar i da imaš lijep kurac. Pa zašto se ne bih i ja sad malo zabavila!?

Kako se nisam bunio na tu ideju, otkopčala ih je i izvukla kitu van. Lagano ga je trljala do pune veličine i čvrstine…

– A vidjet ćeš da je starija teta i bolja od one mlade …

Kleknula je i počela ga pušiti. Ubrzo ga je i čitavog mogla nabiti u usta, duboko grlo, to sam vidio samo u pornićima… Ok, moj nije bio tako velik kao onih frajera u pornićima, ali ipak… Iz džepa je izvadila kondom i stavila mi ga, naslonila se na kuhinjski stol i zadigla suknju. Imala je čarape s halterima ali bez gaćica.

Brzo sam uklizio u nju i počeo je jebati. Uzdisala je od zadovoljstva a zatim neočekivano rekla:
– Želim da me jebeš kao nju, u guzu… – pri tom je rukama rašilila povelike guzove. To nisam mogao očekivati ni u najluđim snovima. Izvukao sam ga iz pice i prislonio na tamni prsten sfinktera. Polako sam pritiskao i ubrzo je bio unutra. Polako, prvo samo nabubreni glavić, zatim polako sve veći dio kurca, dok nije ušao čitav. Jecala je od uzbuđenja. – Tako mali moj, jebi me, nabij mi ga u dupe… – ponavljala je u navali strasti i ubrzo glasno svršila.

Osjećao sam da sam i ja blizu i nastavio sam prodirati u njenu pozadinu, sad stišćući njene guzove da još pojačam pritisak na kurac koji je ubrzo u snažnim grčevima izlio spermu u vrh kondoma koji se nalazio duboko u njoj. Stvarno je bila dobra, pa mi je ostavila broj telefona i još smo se neko vrijeme povremeno jebali.

anal, jebanje u halterima i podvezicama

Ali da se sad vratimo, glavnoj priči.

– Čuj, malo je neobično, ali kako bih te mogao odbiti? Ali moramo biti diskretni, tvoja stara bi me objesila za muda da sazna. I imam jedan uvjet, u stvari dva. Da to ne bude jedanput, da idemo polako, da se opustiš.
– Joj, to mi je super, baš si zlatan, znala sam da se na tebe mogu osloniti. A drugi uvjet?
– Kad se već budeš hvatala s tim momkom, uvijek dođi na kavu i ispričaj mi sve, kako je bilo. Može? Ako doneseš neku sliku, još bolje – nasmijao sam se.
– Može, dogovoreno. Oćemo odmah početi. Da odemo u tvoju sobu? – rekla je puna entuzijazma.
– Rekli smo polako. ‘Ajde idemo u dnevnu, pa ću ti za inspiraciju pustiti neki zgodan pornić. Ja ću se za to vrijeme ipak na brzinu otuširati. A ti se danas nemoj skidati, danas samo ti istražuješ muško tijelo. Može?

Klimnula je glavom, lagano grickajući donju usnu… Kao prava dobra učenica…

Otišli smo u sobu. S hrpe videa izvukao sam jedan visokoestetiziran pornić sa Ariom Giovanni… polagan, nježan, ništa grubo. Otišao sam se na brzinu otuširati i prepustio je da uživa u akciji. Sva sreća, jučer sam se izbrijao, pa mi je međunožje bilo glatko. Na brzinu sam se obrisao, obukao šlafrok i vratio se u sobu noseći bočicu bebi ulja. Sjedila je na kauču lagano raširenih nogu. Desnom rukom se preko hlača dirala po međunožju.

– Kako ti se sviđa radnja? – upitao sam. Aria je na ekranu već lagano pušila lijepo uzdignutu kitu. – I nemoj misliti da su svi muškarci obdareni kao ovaj frajer, inače ćeš se razočarati. Ovaj je baš povelik.
– A kakav je tvoj? – upitala me najnevinijim pogledom koji je mogla namjestiti.
– Nažalost, nije toliki, ali do sad nije bilo primjedbi. Nadam se da će i tebi odgovarati – nasmijao sam se. – Dođi. – Uzeo sam joj ruku i stavio na nogu. – Ne ideš direktno, mada to kasnije muškarci vole, ali za početak gradiš napetost.

Zbog čitave situacije nije dugo trebalo, moj kurac je bio već čvrsto uzdignut i pravio brdašce na kućnom ogrtaču. Polako je došla do njega, plaho ga pipnula kroz tkaninu i lagano protrljala… Razvezala je pojas ogrtača i otkrila uzdignutu batinu.

– Mmmm baš lijepo izgleda, neobično je što nema dlaka, mislila sam da su svi muškarci dlakavi, ali baš mi se ovako sviđa.
– Diraj ga, lagano – potaknuo sam ju na što ga je pažljivo uzela u ruku i lagano pogladila.
– Mmm, dobro je, dobro ti ide, samo nastavi. Slobodno ga sad možeš i malo čvršće stisnuti. – Na njen stisak koji je uslijedio glavić je dodatno nabubrio. – Vidiš kako dobru reakciju proizvodiš – polu sam se našalio. Osmijehnula se i par puta ga snažno ali malo nespretno prodrkala. – Samo malo – rekao sam i pružio ruku i otvorio bočicu bebi ulja, uzeo njezinu ruku i izlio joj dosta prozirnog ulja na dlan. Zatim sam nekoliko kapi izlio i na tamnocrveni nabubreni glavić. Kapljice ulja su brzo počele kliziti niz napet i uspravan ud. – Razmaži ga i polako masiraj – rekao sam, što je ona spremno učinila a zatim ga je malo nespretno ali entuzijastično počela vući. – Polako, prvo ga samo lagano mazi, a drugom rukom masiraj tu ispod jaja.

Ubrzo je uhvatila dobar ritam. Na ekranu se Aria Giovanni već nabila na onu debelu kurčinu. Odavno nisam jebao ni drkao, a čitava situacija je već dugo bila napaljujuća. Osjećao sam kako raste napetost.

Dobra učenica, mlada susjeda, i njena dobrodržeća mama

– Samo tako, odlično ti ide, uhvati me drugom rukom za jaja – naredio sam.
– O, bojim se da će te boljeti…
– Ništa ne brini, ako budeš pregruba, reći ću ti. Nemoj stiskati sama jaja, to bi bolilo, obuhvati između palca i kažiprsta kožu između jaja i kurca, sasvim lagano ih povuci dole. To je jako napaljujuće. – Objašnjavao sam joj pedagoški a mislio kako to navodno i malo odgađa ejakulaciju, što bi mi sad dobro došlo, jer mala je to ipak tako dobro radila, da nisam htio da brzo prestane. Ubrzo se ipak više nisam mogao suzdržavati: – O pazi, svršit ću – upozorio sam je i u sljedećem trenutku moj napeti ud počeo je pulsirati i iz nabreklog purpurnog glavića štrcati gustu bijelkastu sjemenu tekućinu. Prvi mlaz odletio je negdje visoko, drugi štrcnuo po njezinoj ruci a treći se izlo iz vrha glavića niz kurac. Dahtao sam dolazeći sebi od siline orgazma. Ruka joj je bila umrljana obilno izlivenom spermom. Nije bila sigurna šta da radi pa sam je uputio: – Sad nastavi, ali lagano, masiraj ga, utrljaj sve… Tako, dobro je – poticao sam je, još uvijek hvatajući dah.

Još uvijek napeti kurac bio je dobro podmazan sjemenom tekućinom i ona ju je razmazivala i utrljavala, nastavljajući ga musti da iz dubine jaja izvuče zadnju kap. Kažiprstom je skupila malo mliječnobijele izlučevine, stavila prst u usta i olizala ga, zatim i dio koji je još ostao na njenoj ruci.

– I kako ti se činilo? – upitao sam nakon nekog vremena kad sam već došao do daha i kurac se počeo opuštati, a ona ga je i dalje očarano držala u ruci i promatrala, te nježno mazila, kao da se nije željela odvojiti.
– O, uzbudljivo. Ne mogu vjerovati kako si me zalio! – nasmijala se vedro.
– Nadam se da ti se dovoljno svidjelo da poželiš istraživati i dalje!
– Naravno. Sad sam sigurna da imam još puno toga za naučiti. Znala sam da ćeš ti biti dobar učitelj – nasmiješila se i poljubila me u obraz. Ustala je i otišla u kupaonicu oprati ruke.

Dobra učenica, mlada susjeda, i njena dobrodržeća mama

Sutradan je moja mlada susjeda opet došla. Bila je obučena u usko pripijenu majicu i crne tajice.

– Jako lijepo izgledaš danas – nakon kurtoaznog pozdrava komplimentirao sam joj na izgledu i odjevnoj kombinaciji. – Jesi spremna za dalje? – upitao sam.
– Šta si mislio? Jedva čekam. Noćas sam se morala samozadovoljavati misleći o našoj poslijepodnevnoj aktivnosti. Ne sjećam se kad sam tako snažno svršila.
– Jučer si to stvarno odlično obavila. Želiš li još jednom utvrditi gradivo ili ići dalje, na viši stupanj?
– A šta bi to bilo?
– Možda probati zadovoljiti muškarca oralno, ustima. Djeluje jednostavno, ali da bi bilo vrhunski, zahtijeva znanje i vještinu…
– Onda je bolje da što prije počnem, zar ne? Vježbom do savršenstva.

Moja dobra učenica posegnula je rukom i počela me masirati po međunožju…

Skinuo sam majicu, a ona je počela otkopčavati hlače i ubrzo sam bio bez njih. Sjedio sam na kauču a ona se smjestila između mojih nogu. Maženje je ubrzo zamijenilo snažno drkanje. Kurac je ubrzo bio potpuno čvrst i uspravan.

Držala ga je za korijen i promatrala, približila se isplazila jezik i počela lickati donju stranu glavića, zatim jezikom istraživati njegovu punu dužinu, da bi u trenutku kad se jezik ponovo našao na vrhu lagano usnama obujmila glavić. Nježno ga je usisavala, cuclala, polako ga sve dublje nabijajući u usta. Za početnicu, je to radila opako dobro. Jednom rukom mi je obuhvatila jaja, kako sam joj jučer pokazao, drugom je stiskala i lagano drkala kurac koji joj je pri tom bio u ustima. Čitava sitacija me je toliko napalila da sam neočekivano brzo svršio, najednom sam osjetio pritisak u dubini kurca i uzdahnuo „oh, svršit ću” i gotovo istovremeno su joj se neočekivano obilni mlazovi moje sperme našli na usnama i licu.

– Uh, opet si me obilno zalio. Ne mogu vjerovati koliko sperme proizvodiš.
– To je zato što me toliko uzbuđuješ. Inače sam redovno drkao, sad se čuvam za tebe.
– Mmmm, možda bi ipak povremeno trebao drkati, da malo duže potraje – izazivala me je.
– Imam bolju ideju, ti dolazi malo češće! – nasmijao sam se na što je ona uzvratila zagonetnim osmjehom, obrisala se i izjurila van, ostavljajući me golog na kauču.

jebanje mlade devojke u usta

Sljedećeg tjedna došla je i kao što je obećala, pričala kako je bilo na izlasku s dečkom. Nakon večernjeg izlaska s tim momkom šetala je prema kući. Poslije ponoći, ulice su već bile prazne. Prolazili su pored jednog otvorenog mračnog dvorišta za koje je znala da je danju radionica, a noću vjerojatno nema nikoga. Povukla ga je unutra, i u mraku su se malo ljubili. Ona ga je uhvatila za guzu, pomicala ruku, da bi brzo završila na njegovom međunožju. Snažno je uzdahnuo. Pod rukom je osjetila reakciju. Počeo mu je rasti i sapet u gaćama brzo poprimio čvrstinu. Počela ga je otkopčavati.

„Ali”, zaustio je… „Ma ne brini, nikog nema”, rekla je tiho i spustila se ispred njega, povukla mu je hlače i bokserice oslobađajući već napeti kurac, koji je oslobođen stezanja gaćica odskočio u zrak. Bio mu je već skroz tvrd, pristojne veličine i oblika, ne prevelik ali neobrezan, velike kožice, što joj se nije baš sviđelo. Ali, šta je – tu je. Drkala ga je lagano da utvrdi punu erekciju i potpuno povuče kožicu s glavića, i zatim kleknula i uzela ga u usta… Polako ga je cuclala. Nije ga duboko zabila u usta nego je jezikom palacala po donjoj strani glavića, dovodeći momka do vrhunca. Uzbuđen, vrlo brzo je počeo svršavati, a ona je spretno primila sve u usta, ni kap joj nije promakla…

„Ti si luda”, rekao joj je dok je dolazio do daha i pokušavao zagurati još pomalo napeti kurac u gaće i zakopčati hlače. „Šta bi bilo da je netko naišao!?” „Tko bi naišao u ovo doba!?”, upitala je. „A ako bi bio neki muškarac, ponudila bih da vam zajedno popušim. Ne bi ti valjda smetalo?”, nasmijala se, „…a da je neka ženska, ponudila bih joj da mi se pridruži. Pa nije kurac sladoled da se potroši. Jesu ti ikad dvije cure istovremeno pušile?”, upitala ga je.

– Znaš, u stvari ni meni nikad nisu – gotovo sam razočarano komentirao njenu priču.
– Hm, onda ćemo tim povodom nešto morati poduzeti – rekla je i uhvatila me za kurac. Već od priče je bio dobro ukrućen. – Bila sam dobra učenica, hoćeš me sad konačno jebati? Osjećam da ti je spreman?

Ustao sam i okrenuo je prema stolu. Zadigao sam joj suknju, imala je samostojeće crne čarape, s elegantnom čipkastom trakom, bez gaćica. Jedna noga joj je bila na zemlji, druga oslonjena na stol. Kleknuo sam iza nje i zabio joj jezik u picu i malo je jebao jezikom. Dahtala je sa svakim lizom i prodiranjem među usmine. Osjetio sam da je sva već dobro ovlažena. Brzo sam stavio kondom i nabio joj se zguza. Kratko je zajecala kad je lateksom omotani glavić prodro u picu. Zatim je ispustila dugačak uzdah užitka kad je kurac polako čitavom dužinom ulazio u nju. U to se začulo zvono na vratima.

– Netko je uporan – rekla je – ‘ajde otvori, ja ću otići u spavaću sobu.

tip jebe ribu preko stola od pozadi

Na brzinu sam skinuo kondom i krenuo otvoriti vrata tek zaogrnut kućnim mantilom. Izdajnički kurac mi je još uvijek bio prilično nabubren ali nadao sam se da ću brzo otjerati tog ko već zvoni, da se mala ne ohladi. Otvorivši vrata, iznenadio sam se: bila je to njena mama. Dobrodržeća gospođa, izblajhane kose svezane u podignute u punđu, utegnuta u elegantni sivi kostim, sa suknjom koja je završavala tik iznad njenih još dobro oblikovanih nogu, u čarapama boje kože i lagano sedefastog odsjaja i elegantnim štiklama odgovarajuće bež boje. Imala je bujne grudi koje su bijela košulja i jaknica sivog kostima jedva obuzdavali.

Umarširala je u hodnik. Dok sam zatvarao vrata za njom, odmjerila me je od glave do pete.

– Jel’ tako dočekuješ i moju kćer? – upitala je s mješavinom prijekora i podsmjeha.
– A, oprostite, baš sam se tuširao, nisam… – počeo sam mucati, a ona je bez pitanja već ušla u dnevnu sobu. Na ormariću je stajao na brzinu odbačeni crvenkasti kondom. Nije ga mogla ne primijetiti.
– Mmm… s okusom jagode – komentirala je, i približavajući se je dodala: – Ja više volim banane – i preko ogrtača me uhvatila za kitu koja je izdajnički još uvijek pravila blagu izbočinu na ogrtaču. – Pa daj onda da i ja vidim čime to „vježbaš” moju malu? – Ne čekajući moju reakciju, razvezala mi je ogrtač i uzela polunapeti kurac u ruku. – Meni se čini da je baš dobra banana! – rekla je i snažno ga i pomalo grubo prodrkala. Bilo mi je neugodno jer je očito nekako saznala, ali i napaljivo, uzbuđujuće. Uostalom, stara je bila jebozovna, objektivno i više od kćeri.

Prava milfica, uvijek sam se palio na takve ali nisam baš imao puno prilike…

Držeći me za kurac, odgurala me je i bacila na trosjed. Sjela je do mene i počela ga odmjeravati, povremeno čvrsto stisnuvši ili protrljavši.

– Daj da dobro vidim taj kurac kojim jebeš moju kćer – ponavljala je. – Kako joj ga gurneš u grlo? Jel’ ovako? – upitala je i sama ga uzela u usta. Osjetio sam vlažnu toplinu njenih usta oko glavića, zatim niže, lagani stisak zuba, aaah, bogami odmah se vidjelo da je iskusna, pušila je puno bolje od kćeri. Možda joj je ona trebala davati instrukcije – pomislio sam. – Hoću da me jebeš tim kurcem koji si nabijao u moju malu – ponavljala je dahćući. – Jebi me, jebi me slobodno – ponavljala je pohotno.

Namjestila se oslanjajući se rukama na naslonjač kauča i isprćivši guzu u vis. Zadignuo sam joj dosta usku suknju. Imala je svijetle čarape boje kože, sa satenskim halterima bež boje. Ni ona nije imala gaćice i pica joj je bila kompletno glatko izbrijana. To im je obiteljski običaj – pomislio sam. To mi se sviđa. Znači, i došla je s namjerom da ju jebem. Sagnuo sam se, namjestio joj guzu i jezikom počeo palacati po njenim usminama. Povremeno bih jezikom uspio prodrijeti među njih.

– Aaa tako. Pokaži šta znaš, kakav si to učitelj… nabij mi ga… jebi me… – Stavio sam opet kondom, naciljao picu i bez puno problema uklizio u nju. Počeo sam je snažno pumpati. – Daj mi ga… daj… nabij… takoo… – dahtala je stara napaljeno. A bila je stvarno jebozovna.
– Mmmm kakav prizor – začuo se u to glas kćeri koja se iznenada pojavila na vratima sobe. Bila je sad, osim crnih samostojećih čarapa koje je strateški zadržala, skroz gola.
– Nemoj sad prestati, jebi me, jebi me… svršit ću – dahtala je stara bacivši tek usput pogled prema kćeri.
– Da, nemoj stati, jebi je, želim ja i to vidjeti, i sjela na trosjed do stare. Raširivši noge počela je masturbirati. Prizor me još više napalio. Kurac mi je bio skroz tvrd i napet, s lakoćom je klizio u dobro podmazanu picu. Malo sam gledao staru kako se uvija pod udarcima mog čvrstog kurca, malo malu koja je već prstom duboko ulazila u svoj vlažnu picu. Stara je glasno svršila. Odvojili smo se i iscrpljana se bacila na kauč do kćeri. Kurac mi je još čvrsto stajao.

tip jebe ribu koja drka pičku drugoj ribi

– Hajde, jebi ju, želim vidjeti kao se jebete – rekla je mama.
– Da, mama, dođi… – rekla je mala i prstom me pozvala da priđem. Stavio sam novi kondom i kleknuo ispred nje. Dignula mi je noge na ramena a pica joj je bila skoro točno u visni kurca. Lako sam prodro u nju. Mama i ona su se mazile po cicama i ljubile jezikom. Bio sam već strašno napaljen i ubrzo obilno svršio.

Kad sam došao do daha od svršavanja, sjeo sam na kauč između njih dvije. Staru sam mazio po nogama u seksi čarapama. Mama se sad samo zadovoljno osmjehivala a mala je tad priznala da su se dogovorile i unaprijed smislile čitav plan. Jednog dana razgovarale su o sexu, pa je stara rekla: „Što ne probaš susjeda baš je zgodan?” „O, to se on ustvari tebi sviđa, htjela bi ga kresnuti?” „Pa šta fali? Kad tvoj otac odavno nije zainteresiran za sex, mislim sa mnom, jer stalno jebe onu svoju sisatu plavušu, advokaticu u firmi.” „Ali kako da ga navedem na sex?”, pitala je kćer. „Mala, ženama nikad nije teško nepoznatog muškarca navesti na sex, brak je već druga priča. Pogotovo kad si tako mlada i zgodna. Hm, na primjer, dođi mu s nekom pričom, da si neiskusna u seksu a ne želiš se osramotiti. Tako će on biti siguran da imaš nekog drugog, da je to samo usputni seks, sportski. Muškarci to vole. A onda kad ga ti dobro obradiš i ja ću upasti u priču.” „Mmm, onda ga možemo i zajedno konzumirati. To bi mi bilo napaljivo. Često sam te zamišljala kako se jebeš s onim svojim dečkićima. A ja prazne pice. Moraš mi to priuštiti, mama…” – prepričale su mi kako su došle na taj plan, međusobno se nadopunjavajući.

– Rekao si da ti nikad dvije žene nisu pušile istodobno, evo sad imaš priliku. K tome mama i kćer, nije li to potajna želja svakog muškarca? – rekla je mala.

Ubrzo su njihove usne bile sa svake strane kurca kome sad nije trebalo dugo da ponovo postane potpuno tvrd i dignut. Naizmjenično su ga jedna pa druga uzimale u usta, a njihove sline se miješale na mom kurcu… Da sam ranije znao kakve su mi susjede već smo dugo mogli biti u malom seksualnom raju. Ali, dobro je i ovako.

Sljedećih par godina smo se u različitim kombinacijama redovito jebali, nekad u dvoje s jednom od njih, nekad troje… Stara tako nije morala stalno ganjati nove ljubavnike, nego je mogla zadovoljiti svoje potrebe blizu doma, a i malu to što povremeno ima stalnog dečka nije ometalo da dođe na servisiranje. A i mužu to nije smetalo jer ga nitko nije pitao za njegove redovne poslovne obveze sa ljubavnicom s posla.

Dobra učenica, mlada susjeda, i njena dobrodržeća mama

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Autor ovog posta je:

kiki40


Moji zapisi o zgodama i maštanjima (u paru i solo).

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x