Jebao sam pohotnu koleginicu u sve rupe

Zdravo svima, priča koju ćete prošitati je istinita, uz malo sosa da začinimo. Ali je tačno da sam jednu koleginicu karao u sve rupe.

Bilo kako bilo, radim u jednoj maloj firmi u kojoj su 99% muškarci ili već pred penzijom bakice, ali odnedavno je došla jedna mlada. Nije previše privlačna, tako da niko nije pridavao previše pažnje njenom prisustvu… donedavno.

Jednog vikenda mi je zapalo dežurstvo sa njom, ispostavilo se da je veoma kul i otvorena, i u jednom trenutku tog dana prišao sam bliže da pogledam nešto u njenom telefonu i osetio neku vibraciju. Mirisala je divlje, na seks. U sekundi mi se kara digla, što naravno nisam mogao da prikrijem.

Jebao sam pohotnu koleginicu u sve rupe

Seo sam nazad u stolicu i ona je bez srama pogledala u moj kurac (dobra batina 21cm i podebeo, retko koja je uspela da se ne zagrcne), zatim je rekla:
– Neko nam se probudio.

Bio sam iznenađen i skamenio sam se kao pičkica. Videla je to i samo ga je zgrabila i to me je vratilo u normalu. Ustao sam a ona mi je, ne otkopčavši kaiš, strgla pantalone i strpala već pola kurca u usta. Pušila ga je tako dobro, a u njenim ustima se digao kao kamen.

Bala je bilo svuda i odjednom sam dobio želju da jebem ta usta kao u onim pornićima. Uhvatio sam je za glavu sa ove ruke i zabio do kraja, otvorila je grlo kao profesionalka.

on je jebe u grlo dok njoj curi pljuvačka

Jebao sam je nekih pet minuta i počeo da špricam vrelu spermu u njeno grlo. Ustala je i skinula sve sa sebe pa se nagnula preko stola. Rekla mi je:
– Stavi ga u guzu, spremna je.

Poslušao sam je i videlo se da je razrađena, polako sam gurnuo glavić u iznenađujuće širok čmar koji je obuhvatala obla guza velikih proporcija. Opet je vio tvrd kao kamen a njena čmarina je primala ceo kurac. Glasno je stenjala i samo se moglo čuti pucanje butina o dupe i reči:
– Jače me jebi, tako je, stavi ceo kurac, razvali me, pocepaj mi čmar.

Sad sam bio svestan da ću je jebati u sve rupe

Jebao sam je nekih 20 min, dok nisam ispraznio jaja i u njen čmarić. Okrenuo sam je na stomak i lizao pičkicu kao nezasit. Posle 5 minuta lizanja, opet mi se digao i morao sam i pičkicu da pojebem. Kliznuo je lagano i počelo je karanje, pravo i jako.

Jebao sam pohotnu koleginicu u sve rupe

Pičkica je šljapkala koliko je bila mokra.

U jednom trenutku sam ga izvadio i počeo da je drkam i guram prste u pičku, samo sam osetio grčenje pičke i mlazeve po faci i čuo glasne krike svršavanja u ekstazi. Morao sam da svršim i u pičkicu, jače je bilo od mene.

Sela mi je na kurac i nabijala se kao da joj je poslednje, dok mi je jednom rukom masirala jaja, ne bih li što brže svršio. Nisam joj dao da me brzo isprazni već sam je bacio na pod i nabijao se kao nezasita stoka.

Jebao sam je još 15 minuta tako dok nisam iscedio poslednju kap sperme u njenu pičku.

Jebao sam pohotnu koleginicu u sve rupe

Bližila se smena i brzo smo se obukli i uredili, i na dalje redovno dežuramo zajedno i jebemo se u svakakvim pozama celu noć.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments