Svako od nas dobio je bar po prst u guzu

Nastavak priče: Pružili smo nova iskustva svingovanja neiskusnom bratu i sestri

Pozdrav svim čitaocima, hvala na komentarima. Da nastavim sa ovom životnom pričom ovih dvoje, sad sretnih i zaljubljenih ljudi.

Kad je Mica počela da zadovoljava oralno Darja, Vanja je pogledala mene i upitala jel’ imam išta protiv da i ona pusti Micu šta radi da i ona na njoj proba sve što Mica radi Darju. Ja je poljubi i rekoh kako želi. Ona se spusti, i držeći pogled prema Mici i Nemanji, poče i Bokiju pušit. Lepo je pratila Micu i sve pokrete snimala u potpunosti.

Kad je Mica primetila da će Darjo svršit, pustila ga je iz usta i počela da mu mazi guzu, podmazujući pljuvačkom koja je se počela slivati niz Darjova jaja. On se malo trže i kao stegnu, a ona mu reče da sedne na krevet. On je posluša. Ona opet poče da mu puši, al’ ovaj put ne vadeći mu prst iz guze. Darju je počeo opadat jer mu je bio nelagodan osećaj imat #prst u guzi, al pošto je Mica vešta u tome, i sa dobrim pušenjem, počeo je da mu se kruti.

Osetio sam i Vanja da meni stavlja prst u guzu, baš prateći Micu u stopu. Kad je Darjo dostigao vrhunac, Mica je već uveliko bila popaljena, okrenula se i legla pored njega i pokazala mu da klekne i da joj liže. On ju je odma’ posluš’o, što je Vanja propratila pogledavši mi u oči. Ja se osmehnu i pokaza joj rukom da sedne da i ja njoj ližem, a ona odma’ napravi istu pozu k’o i Mica.

Ja klelnem i počnem da je ližem. Nemanja se baš opustio i prepustio uživanju, a i Mica. Vanja je na drugi dodir mog jezika samo je stegla butine oko moje glave i počela da se grči. Ja primetih, odma’ joj stavih prst u guzu, na šta ona ispusti jak krik i opusti noge sa moje glave i poče da stenje. Počeo sam malo brže da je ližem i da joj prstom guzu širim. Prokomentarisala je da ju boli malo, ja je upitah da li da prestanem, a ona reče da ne, samo da nastavim. Pošto sam predvidio šta će se desit i šta su sledeći koraci Micini, morao sam da joj guzu dobro navlažim i pripremim, te sam sa stola dohvatio kremu za ruke i dobro joj natrpao u prst u guzu u namazao svoj kurac koji je već pucao od želje da uđe u tu usku rupicu.

Nakon nekog vremena Mica je ustala, pozvala Vanju da zauzme istu pozu kao i ona, i naguzi se prelo rukohvata ka ugaonoj. Rekla je Darju da joj podmaže guzu i da uđe u nju. Darjo je jedva dočekao i krenuo da je maže i sebi kurac. Ja sam upitao Vanju jel’ želi, ona je rekla:
– Krenuli smo u ovu igru, nema nazad – kako Darjo jebe Micu, tako i ja da jebem nju. Ja se nasmeja i rekoh:
– OK.

Darjo se naslonio na Micinu guzu i počeo ulazit. Mica je prostenjala i rekla:
– To macane, nabij mi ga do kraja! – Ja sam naslonio Vanji i uša glavićem. Ona je zacvilila i rekla:
– Ne bato, polako ulazi u Micu jer ja ne mogu pratit, ne mogu ja odjednom primit Bokija.

Svako od nas dobio je bar po prst u guzu

Svi smo se zasmejali i u tom smehu ja sam uletio do kraja i nju i steg’o je uz sebe, ostajući u njoj, ne pomerajući se, na šta je ona samo kriknula i rekla:
– Boli me jako – i savila se. Ja joj provukoh ruku i počnem da joj trljam kliću, koji je bio toliko nadražen da je pulsirao. Ona podiže glavu i pogleda kako Darjo lagano jebe Micu. Mica stenje i daje podršku rečima:
– To, to, tooo… macane… Jebi, jebi ovu staru guzu, ona voli mladi kurac! Rasturi je! – Nemanja je ubrzao pokrete i sve jače se zabijao u Micu. Videvši da je i Vanja počela da se pušta iz grča, krenuo sam i ja da se pomeram, na šta je ona rekla:
– Jebi i ti mene, al’ polako. I ja volim kurac, a imam i lepu guzu, samo je nevina. Biće ona dobra kad se razradi. – Ja je počnem polako jebavat, kad mi ona poče stenjat i grčit se i reče da ubrzam, da će svršit i da je ne prekida. Ja krenuh da ga zabijam i vadim go kraja, a ona povika:
– O bato, ja ću svršiti, ne mogu više – i zgrči se, na šta je i Darjo rekao:
– I ja sam gotov sejo – i počeo da puni Micu. – Ja još koji put se zakucah u Vanju, a ona se samo opusti i reče:
– Stani, ja sam gotova, ne mogu više, moram se odmorit – ja ga izvadi i podigo’ je.

Svako od nas dobio je bar po prst u guzu

Kad je i Darjo izvadio iz Mice već dobro opušten kurac, pogledaše se, priđoše jedno drugom i poljubiše se. Ona ga upita jel’ mu bilo lepo, a on reče da je super i pita kako je njoj bilo. Ona reče da joj je bilo je super, samo ju je bolelo na početku. Ja im priđoh, uzeh Vanju za ruku i povedoh je u kupatilo, pri tom poljubih Micu i pozvah ih sa nama. Oni pođoše i ulazimo svo četvoro u kadu, mazimo se i tuširamo, na šta Mica reče da sad počinje prava akcija, da sad gube nevinost i jedno i drugo.

Uze ručnik, dâ ga Vanji i reče da ga podbaci pod guzu, jer će krvarit. Ona je pogleda i pita jel’ nešto strašno a Mica je zažvali i reče joj da ne brine, da nije strašno, al’ ako joj do sad nije ulazio kurac u picu, sad kad uđe, malo će je zaboljet i malo krvarit, al’ da ne prestaje; tad počinje ono najslađe, pogotovo kad je počnem punit i kad oseti toplinu sperme. Ona se nasmijala i reče:
– Ti si mi k’o mama, sve mi savete daješ – i poljubi je.

Izađemo iz kupatila, ja uzmem Vanju, polegnem je na krevet i krenem da je ližem, ona sva treperi. Mica zauze isti položaj, i Darjo nju poče lizat. Obe su stenjale od užitka. Primetio sam da se Vanja približava, digao sam se i naslonio kurac na ulaz i lagano gurnuo. Kolko je bila vlažna i napaljena, uš’o sam do pola, kad je ona zacvilila:
– Ooooj oooj – i stegla se uz mene. Stao sam i čekao dalje, a pet sekundi kasnije ona se opusti, pogleda me i reče: – Uspeo si me probit bez jakog bola. Bio je bol, al’ nije ni upola k’o u prst u guzu i jebanje u guzu. ‘Aj sad probaj do kraja!

Svako od nas dobio je bar po prst u guzu

Kren’o sam i uš’o. Kad sam se zabio, ona je samo zastenja i rekla:
– Možeš slobodno, ne boli me. – Ja polako krenuh da je jebem sve se jače zabijajući se u nju, a ona sve više mješajući i stenjući. Vidim da sam pri kraju, i upitah je jel’ mogu malo ubrzat, da ću brzo svršit. Ona reče: – Slobodno – i ona je pri kraju.

Ja krenuh brzim ritmom i osetih njeno grčenje i jaku toplinu na kurcu, što me popali, i počeh da se zabijam i svršavam u nju. Ona oseti spermu u povika:
– Ooooojjjooojjj bato, bato, kako je dobro, ooo… on me puni… uuua… i ti ćeš kasnije. Želim ovo isto sa tobom, jel’ važi? – On zakriknu:
– Da, da, sejoooo, evo i ja punimm Micu. U, kako je dobro, valjda ću i tebe moć’ ‘vako napunit!

Kad smo se smirili, njih dvoje se zagrliše i počeše strasno da se ljube i maze. Ja upita Micu kako joj je bilo, a ona mene zagrli, poljubi i reče da je super i da je dva puta svršila, i da je baš srećna,

tip svršava devojci u pičku

Tako smo proveli čitav vikend i napravili dogovor za sledeći, gde da se nađemo i družimo, gde je Darjo rekao da ima iznenađenje za nas, al’ da ostaje tajna do sledećeg susreta.

Nastaviće se…

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments