Pružili smo nova iskustva svingovanja neiskusnom bratu i sestri

Pozdrav svim čitaocima naših priča, hvala za podršku i lepe komentare. Za one čitaoce koji bi željeli da nas kontaktiraju, a ne znaju kako, naš Tviter profil: Boki i Mica. Da ne bismo gnjavili puno, da počnem sa ovom pričom, koja se desila tako što su naše priče pročitali i spoili se sa nama, svativši da imaju iste osećaje i želje, pa su i nas kontaktirali i počeli se družiti sa nama sa željom da potvrde ono što žele i da steknu iskustvo u životu a i u seksu.

Naime, da počnemo sa pričom malo izdalje, kako bi bila jasnija situacija svima. Dragan ima suprugu i sina, a zbog teške situacije u bivšoj Jugi odluči otić za Njemačku i zaraditi nešto para da obezbedi siguran život porodici. Nakon što se uspio snaći i stat na noge, dobio je poziv od supruge da ga napušta i da mu ostavlja djete kod njegovih roditelja. On u čudu – šta da radi, ode dolje po sina Darija i dovede ga k sebi u Njemačku. Dečak od 17 godina dolaskom u Njemačku jedva se uklopio na novonastalu situaciju, primio se škole i vredno se borio i pomagao ocu. Vreme je prolazilo, mučili su se, al’ uspeli. Školu je završio i počeo da radi, kad mu je jedno veče njegov otac Dragan rekao novu vest; da bi on želeo da se oženi, jer im treba ženska ruka u kući, na šta je Darijo rekao da nema ništa protiv ako on to želi, da može ako ima kakvu ženu sa kojom bi mogao da provede ostatak života. Onda mu je Dragan ispričao situaciju sa jednom gospođom Vesnom koju bi oženio…

Naime, Vesna je sa istog područja bivše Juge, tu radi i ima ćerku koja je napunila 19 godina i smatra da neće bit problema da se spoje i da žive svo četvoro zajedno. Darijo mu je rakao da sa njegove strane neće bit nikakvi problema, čak više, dobiće društvo, i kroz smeh je rekao:
– Imaću sestru!

Naime, Vesna je, kako rekoh sa područja bivše Juge a suprug joj je poginuo, tako da je i ona trbuhom za kruhom došla u Njemačku. Dogovor je pao i rešili su da se upoznaju i sastave. Kad su se sreli i videli, bili su svi zadovoljni i sretni, bez ikakvi sumnji jedni u druge. Odluka je pala da se sastave da se Vanja i Vesna presele kod njih, pošto su oni živeli u jednoj kući u predgrađu i imali lep prostor za život.

Tako je i bilo; počeli su živeti zajedno. To je išlo lepo, kad je jednom Vesna počela da vrši pritisak na Vanju da se mane škole i da počne da radi jer ne može da je finansira. Tad stupa Bojan sa svojim razmišljanjem, kao brat staje u zaštitu Vanje, sedaju za sto i dogovaraju se. Darijo je donio odluku da on preuzima obavezu oko školovanja Vanje i da Dragan i Vesna nemaju ništa s tim, da Vanja treba da završi faks i da bude prava dama, da radi u nekom birou, a ne kao kućna pomoćnica il’ ko zna šta, što je njih sve iznenadilo i malo su ostali zbunjeni.

Nakon tog razgovora i odluke, Vanja i Darijo su postali sve bliži i sve više su postajali prisniji jedno sa drugom. Počeli su i da izlaze zajedno i da imaju iste teme, što je urodilo plodom i željom da imaju jedno drugo, da imaju sigurnost da iza njih stoji neko. Počeli su da se slažu, baš kao brat i sestra, što je Vesni i Draganu bilo jako drago i nisu se mješali u njihov odnos kao brata i sestre, čak su ih i podržavali u svemu, i tu počinje nova situacija (Darijo 23 godine, Vanja 20 godina)…

Jednog poslepodneva, dok je Darijo čitao naše erotske priče, u sobu je ušla Vanja i počeli su neki nebitan razgovor. Kad je Vanja upitala šta čita, on joj rekao da su to neke priče jednog bračnog para. Ona mu reče:
– Da nisu Boki i Mica u pitanju? – On se nasmeja i reče:
– Da, jesu. Jel’ i ti pratiš njih? – Ona se nasmeja i reče da nas prati i da smo joj jako kul. On joj reče da i on isto razmišlja i da bi želeo da nas upozna jer smo jako pozitivni u pričama, a misli i da smo u stvarnom životu. Tako se i rodila ideja da nas zaprate na Tviter profilu. Kad smo stupili u kontakt razgovarali smo jako dugo i o svakakvim temama. Nakon pola godine razgovora došli smo na ideju da se sastanemo negde za vikend, popijemo i pojedemo nešto, što se i desilo.

Pružili smo nova iskustva svingovanja neiskusnom bratu i sestri

Kad smo se našli, onda smo saznali svu životnu priču njihovu i bili su nam jako dragi, s tim što su po pitanju seksa bili jako teški za komunikaciju jer, kako reče Vanja:
– Ja što znam o seksu, to je iz pornića i iz čitanja erotskih priča – šta je i Darijo potvrdio i dodao da bi on želeo da stekne neko iskustvo u tome pre braka, da ne uđe u brak kao mulac. U tim rečima ga je u potpunosti podržala Vanja. Onda je dala predlog Mica da, ako žele, mogu da se druže sa nama i da steknu nova iskustva, na šta su oni pristali i Vanja je rekla da je ona nevina, jer nikad nije bila ni sa muškim ni sa ženom, samo je drkala povremeno.
– Kad smo tako iskreni – kaže Bojan da je i on isti i da samo drka. Mi smo ih ohrabrili, malo im dali podrške i dogovor je pao da se nađemo u jednom odmaralištu na Bodenskom jezeru jer niko nije bio daleko, bilo je blizu i njima i nama.

Nova iskustva u seksu su bila dragocena za njih

Dogovor za sledeći vikend je propao, taman kad smo trebali da se nađemo udar korona virusa i blokada svega. Bilo je jako teško razočaranje sa obe strane, redovno smo se čuli Tviterom i telefonom, sve dok nismo uspeli da se sastanemo sad, nakon dva i po meseca, kad su mere zastite skinute. Odluka je pala da oni dođu kod nas za vikend i tako je i bilo.

Konačan susret! Dolaze, ulaze u stan, grlimo se ljubimo, a oni svi sretni i pod nekom tremom, al’ pozitivnom, kako kaže Vanja, kao da smo rod rođeni, pa se zaželili jedni drugih. Tu su pali prvi poljupci između Vanje i Bokija, pa između Mice i Darija, a onda je usledilo nešto što oni ni sami nisu znali da mogu: i njih dvoje su se počeli ljubit i mazit. Dok smo cugali i jeli roštilj bilo je maženja, ljubljenja, svak sa svakim, i dogovor je bio da sve probaju jer imamo i petak na subotu i subotu na nedelju… imali smo vremena koliko hoćemo, i odluka je pala da se što bolje opustimo, da se skinemo goli i da se ne oblačimo do nedelje.

Tako je i bilo: kad smo se skinuli goli i videli šta ima i popili po koju, atmosfera je postala opuštenija; ljubili smo se i mazili. U jednom trenutku Mica dâ predlog da Boki i Vanja sednu i maze se i gledaju kako ona i Darijo vode ljubav i kako Darijo gubi nevinost.

milfica puši kurac mladiću i daje mu nova iskustva

Pošto Mica ima zaštitu rekla je Dariju sve što želi da proba, dozvoljeno mu je, da može da je puni i u guzu i u picu, i u usta. Kad se umori, onda će njih dvoje gledat Bokija i Vanju kako oni uživaju, s tim da je Vanji dala zaštitne tablete kako ne bi zatrudnela, jer želi da sve oseti. I žurka je počela: Mica je prvo klekla i počela da obrađuje Dariju već dignuti kurac

Nastavak: Svako od nas dobio je bar po prst u guzu

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 3.5 / Ukupno glasova: 2]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments