Ujak je od mene napravio geja

Registrovani korisnici ne vide reklame

Još kao klinac imao sam taj čudni osećaj da nešto „nije u redu” sa mnom. Dok sam odrastao primetio sam da ne volim iste stvari kao i većina muškaraca. U meni se je javljala neka čudna privlačnost prema muškarcima, slična kao prema ženama, ali opet nešto jača. Bio sam potpuno zbunjen. O ovim pojavama nisu nas učili u školi. Naravno, đavo mi nije dao mira pa sam se dao u istraživanje. Na kraju je tu bio ujak da me nauči zanatu.

Bilo je to vreme čuvenih Lucent modema, PTT neta i Pan Erotike. Ubrzo sam skapirao da je ono što ja osećam, u Srbiji taboo tema. O tome se ne priča, pa samim tim i ne postoji. Rešio sam da tajim i držim potisnuto u sebi sve to.

Godine su prolazile, menjao sam devojke, ali opet u meni je bila neka praznina, Hteo sam da pokušam da vidim kako je to biti sa muškarcem, ali nisam imao petlje. Sve dok… se nije desilo nešto neverovatno, nestvarno…

Bio sam u srednjoj školi, družio se sa str8 društvom, imao dugu vezu. Sve što jedan momak mojih godina treba da ima. Imao sam takođe i potajni život u svetu mašte dok sam čitao Pan. Posebno gay priče koje su se pojavile u to vreme. Uvideo sam da me pale stariji muškarci, pa sam u svetu mašte imao gdina „savršenog” koji je imao sve što ja volim.

Ujak je od mene napravio geja

Jednog letnjeg raspusta trebao sam ići sa starijim bratom na odmor u Kotor. Aranžman je već bio plaćen, put isplaniran, ali iskrslo je nešto. Naime, brat je napravio neku glupost na poslu pa nije dobio odmor. Mislio sam sve je propalo, i ovog leta ću biti kući. Naravno moja keva, poznati štediša, nije htela da novac propadne pa je predložila da ujak Zoran i ja idemo. U početku sam se protivio tome, jer nisam baš voleo ujaka, uvek me je zadirkivao, jednostavo sam imao averziju prema njemu.

Inače ujak je u to vreme imao 40 godina, sveže razveden, visok skoro 2 metra, krupan, mišićav, gromada od čoveka, tipican bosančeros. Nikada ga nisam gledao u tom smislu da se tucam sa njim, jer mi je bio ujak. Koliko mi se ta pomisao gadila, toliko me je i palila. Sve je to bilo novo za mene, ta unutrašnja borba…

Došao je i taj dan. Ujak je kolima došao dan ranije kod nas da završe neke papire i da se spremimo za put. Uveče oko 10, svi se spremamo za spavanje, kad keva kaže:
– Miloše, Zoran će spavati u tvojoj sobi, a ti kod Nemanje. U redu?”

Pomislio sam – super! Povrh svega moram deliti sobu sa bratom dok ovaj kreten spava na mom krevetu.
– Važi mama – odgovorio sam.

Cele noći oka nisam sklopio. Bio sam uzbuđen i nervozan u isto vreme. Nije mi se išlo, ali šta je – tu je.

Ujutro sam bio prvi koji je ustao, čekao ukućane da se probude i krišom na stepenicama ispred kuće pio kafu i pušio cigaretu. Ubrzo sam čuo galamu po kući. Bacih cigaretu i uđoh unutra. Svi su već bili na okupu, sem ujaka. Keva je spremila brzi doručak, postavila sto, svi smo seli. U tom trenutku dolazi ujak Zoran, sedimo i jedemo. Primetio sam da me čudno gleda. Konstantno se smejao i preko stola mi namigivao. Kada smo završili sa jelom, ustali smo i u jednom trenutku mi je Zoran prišao i šapnuo na uho:
– Biće nama veoma zabavno – nasmejao se. Isprva nisam shvatio šta je hteo da kaže, da li zbog nedostatka sna ili nečeg drugog, stvarno ne znam.

Vrlo brzo smo krenuli. Pozdravio se sa mojima, seo na suvozačevo mesto i blejao kroz prozor. Pričali smo neke neobavezne stvari, gluposti. Ubrzo sam rekao: – Ja ću malo dremnuti. Probudi me kada misliš. Može?”

– Važi mali. Ako bude potrebe budim te – odgovorio je. Ne znam koliko je vremena prošlo. Primetio sam da se ne krećemo.
– Zašto stojimo? Koliko je to sati? – pitao sam onako sanjiv.
– Došlo do nekog odrona. Put će bit zatvoren do sjutra. Moraćemo prespavati u nekom motelu – rekao je.

Vrlo brzo smo stigli do nekog motela. Negde u nekoj nedođiji. Ujak je uzeo sobu i krenuli smo ka njoj. Pred mojim očima je bio samo krevet. Jedva sam čekao da legnem. Otključao je vrata, ušli smo unutra, a on se okrenuo prema meni.

– Slobodna je bila samo ova soba. Jednokrevetna. Nadam se da nemaš ništa protiv? – rekao je i nasmejao se – Moraćemo večeras da spavamo zajedno.
– Pa dobro. Šta je – tu je – rekao sam. Spustili smo stvari. Ja sam krenuo ka kupatilu. – Idem ja da se istuširam – rekao sam.
– U redu – odgovorio je ujak. Istuširao sam se na brzinu, kad sam čuo glas:
– Nemoj da zatvaraš vodu. Tuširaću se i ja sada.

Uzeo sam peškir, ogrnuo oko sebe i krenuo da izlazim, kada sam video da ujak stoji ispred mene. Potpuno nag. Sada sam ga prvi put video u punom sjaju. Zastao sam na par sekundi da ga lepo odmerim.

Kao što sam rekao, gromada od čoveka, i to dlakava gromada. Bio je prekriven gustim krznom po celom telu. Grudi, podlaktice, mišice. A tek noge! Zadivilo me je to što se nije brijao oko kurca. Iz gustog crnog žbuna virila su najveća jaja i najdeblji kurac koji sam u životu video. Iako mu nije bio dignut, kurac mu je bio ogroman, lagano se vitlao sa jedne na drugu stranu kako je prilazio tuš kabini.

Izašao sam iz kupatila, sušio kosu i obukao donji veš i legao na krevet. Ubrzo sam čuo da je voda stala. Iz položaja u kom sam bio video sam u ogledalu kako ujak uzima peškir i počinje da se briše. Radio je to polako, kao da je znao da ga gledam. Palio me je strašno.

Izašao je iz kupatila umotan u peškir, seo je na krevet, skinuo peškir i legao. Bilo mi je dosta neprijatno, zacrveneo sam.

– Šta je bilo? Sramota te što me vidiš golog? – rekao je. Klimuo sam glavom u znak potvrđivanja, uvukao se pod pokrivač i okrenuo mu leđa. – Aha, a nije te sramota da držiš Pan erotiku ispod dušeka? – rekao je i pripio se uz mene. – I to baš na strani sa pričom „U JNA”? – šapnuo mi je na uho.

Bio sam potpuno zatečen. To je bila gay priča. U jednom potezu uzeo mi je desnu ruku i stavio na njegovo međunožje.

– Reci mi, jel’ hoćeš da se malo poigraš sa ovim? – rekao je i uhvatio me je za kitu preko prekrivača. – Svi momci vole da se igraju, a i vidim tebi se sviđa – rekao je i počeo je da mi masira kitu.
– Ujo! – rekao sam nervozno.
– Šta? Nikada se nisi mazio sa muškarcem? Hajde, biće nam lepo. Obećavam – rekao je ujak.

Okrenuo sam se ka njemu, mazeći mu kitu i jaja. Poljubio me je snažno, uvalio mi je jezičinu i plesao njime po mojim ustima. Kita mu je bivala sve veća i veća, kasnije sam saznao da je oko 20-21 cm, ali nije bio problem u veličini koliko u debljini. Nežno sam mu nadrkavao kitu dok smo se ljubili.

– Hoćeš da mi drkaš? – rekao je.

Klimnuo sam glavom. On je ustao, postavio me na sredinu kreveta, opkoračio i skoro seo na stomak. Levom rukom mi je mazio kitu, dok mi je desnom štipao bradavice.

– Postavi jednu šaku na koren kurca, a drugu blizu vrha. Tako… – rekao je, – E, polako idi gore-dole i palcem prelazi preko glavića. Tako… Drži ga čvrsto.

Uživao sam u prizoru kako drkam kitu tako moćnom muškarcu. Osećao sam pod prstima svaku kvržicu, svaku venu, svaki nabor, dok sam mu obrađivao kurac. Izvijao se iznad mene, huktao i groktao kao medved. Nisam mogao da izdržim, svršio sam mu u šaci. Pogledao me je i nasmejao se. Polizao je šaku umazanu spermom, sagnuo se i poljubio me je. Bio sam van sebe.

– Vidiš, ukusna ti je kita, mmmm. Hoćeš sada da probas kakva je moja? – upitao je.

Rekoh da, pustio sam njegov kurac. Ustao je prišao je bliže mojoj glavi. Stavio je kitu tik ispred mojih usta.

– Sada polako počni da mi ližeš jaja. Tako… – upućivao me je ujak.

Sisao sam jedno po jedno jaje, lizao, bio sam u potpunosti opijen vonjem njegovih muda.

– Mmm odlično. Sada uhvati koren kurca i počni jezikom da ližeš glavić. Polako. E tako – rekao je.

Lizao sam svaki milimetar njegovog modrog glavića, gurao jezik u rupicu na vrhu. Usta su mi bila preplavljena slankastim ukusom kurčevih sokova. Jedva sam strpao glavić u usta dok sam mu drugom rukom drkao stablo.

– Ahhh, svršiću. Pripremi se – zaroktao je, zgrčio se i jednim trzajem napunio mi je usta.

Sperma se slivala, nisam mogao sve da progutam. Ujak je pao pored mene. Ležali smo tako u tišini i teško disali.

Ujak je od mene napravio geja

– Jesam obećao da će ti biti lepo? – rekao je i upalio cigaretu.
– Jesi! Hvala ti – rekao sam i poljubio ga.
– ‘Ajde sada na spavanje. Čeka nas put sutra. A za uživanje imaćemo 10 dana – ugasio je cigaretu, poljubio me i vrlo brzo smo utonuli u san.

Rano ujutro probudio me je osećaj nečeg mokrog na mojoj guzi. Podigao sam glavu i video kako je uja zabio glavu u moju guzu i liže mi čmar. Bio je lep osećaj, opustio sam se i uživao. Nije stao dok mi čmar nije bio u potpunosti mokar.

Potom sam osetio kako mi gura prst u anus. Sve vreme dok mi je gurao prst, lizao mi je čmar i gurao pljuvačku unutra. Bio je to čudno lep osećaj. Nisam pretpostavljao šta smera.

Posle nekog vremena, izvukao je prst, povukao se gore, zgrabio me za kukove obema rukama.

Ujak mi je počeo širiti čmar…

Osetio sam kako nešto mazno, veliko i mokro vrši pritisak na moj čmar. Odjednom guza mi je počela da se otvara. Jedino ovako veliko što je moglo da mi pritiska čmar je bio njegov kurac.

U panici cimnuo sam se. Zgrabio me je joj jače. Prebacio je levu ruku ispod moje glave i snažno me privukao ka sebi. Osetio sam kako me njegove malje grbu po vratu.

– Opusti se. Otvori se da uja uđe unutra. Biće ti mnogo lepo.

Udahnuo sam duboko, obuhvatio me je desnom rukom oko struka i krenuo da gura jače. Grčio sam se od bola, počeo sam da vrištim. Stavio mi je ruku reko usta. Glasno je disao i ljubio me po vratu. Odjednom pritisak je bio nepodnošljiv, čmar mi se je potpuno otvorio. Zastao je.

– Tako je, dobar momak. Ušao je glavić. Možeš ti to, izdrži još malo i posle će ti biti prelepo, nećeš hteti da stanem – rekao je tiho.

Stajao je tako par minuta, da mi se čmar privikne. Krenuo je opet, skliznuo je unutra još malo. Trajalo je to čitavu večnost. Izvukao je kitu do glavića, stao na sekund, ljubio me, mazio i odjednom sjurio ceo kurac unutra. Stresao sam se. Nisam znao gde se nalazim.

Osetio sam njegova velika jaja na mojoj guzi. Prebacio je njegovu dlakavu nogetinu preko mene i krenuo polako napred-nazad. Jebao me je snažno, osećao sam svaki njegov mišić kako se grči, svaku njegovu malju kako mi grebe kožu, svaki milimetar njegovog kurca kako ulazi i izlazi. Bilo je božanstveno.

Nisam više mogao da se kontrolišem, svršio sam obilno po njegovoj ruci. Huktao je tik uz moje uho, najednom njegovi potezi su postajali sve jači i kraći.

Glasno je urlikunuo, osetio sam kako se vrela tečnost proliva u meni. Svršio je duboko u mene.

Ležali smo zagrljeni neko vreme. Nije vadio kitu iz moje guze. Osećao sam kako se smanjuje u meni. Izvadio ga je, sva sperma je iscurela iz mene. Ljubili smo se dugo.

Pogledali smo na sat, brzo se istuširali i krenuli put Kotora. To leto je bilo nezaboravno. Tog leta sam se zbližio sa ujakom, čak i dan danas odvojimo par dana samo za nas.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 4]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

U osnovnoj sam drkao ujaku.sad mi zao sto nisam nesto vise.kad se setim koliko je namestao situacije sad mi se dize.posle sam mu cerke vatao i spijunirao na tusiranju kad smo bili stariji.

Ukradena prica. Nema gdje je nema

[spoiler title=” “]

3
0
Would love your thoughts, please comment.x