Grupnjak sa mojim starim drugom Nemanjom i njegovom slatkom ženicom, II deo

Nastavak: Grupnjak sa mojim starim drugom Nemanjom i njegovom slatkom ženicom, I deo

Pozdrav svim čitaocima koji uživaju u našim životnim avanturama. Da nastavim sa ovom našom pričom.

Završili smo večeru, ustanem iza stola, uzmem Bojanu za ruku i uvedem je u kupatilo. Pri ulasku Mica je dobacila da to uradimo kvalitetno i da ostavimo otključano kupatilo, da nam se i oni pridruže. Bojana se osmehnu i reče da može, samo da nas ne ometaju, jer ni mi njih nismo ometali. Nemanja na to doda:
– Ne brini ljubavi, nećemo, samo se opusti i uživaj.

Ulazimo u kadu. Ja je poljubih i spustih ruku na njeno međunožje, a ona vrela i mokra kao vulkan. Ja je spustih lagano vodu da se sliva po nama, uzmem gel za tuširanje i krenem da je mažem, pri tom je jako zažvalim. Počnem da joj mažem grudi i lagano se spuštam prema pici koja samo što ne eksplodira. Drugom rukom joj počnem maziti guzu i lagano gel utrljavati. Ona se malo odvoji od mene i reče:

– Jel’ misliš da ga staviš u guzu? – Ja se osmehnu i upitah:
– Jel’ ne želiš? – Ona me pogleda i reče da nije primila kurac nikad, ali da je dok je bila devojka sebi mali vibrator zavlačila i bilo bi joj lepo, svršila bi često tako. Ja je ponovo poljubih i rekoh da se samo opusti i ako želi sve da proba sa mnom, da bude strpljiva i da izdrži sve napore. Ona mi reče da će pokušat.

Ja joj zavuko’ srednj prst u guzu, a ona se trznu i jako uzdahnu. Ja drugom rukom počeh da joj masiram kliću a ona zajeca i opusti guzu, tako da sam počeo da joj i drugi prst stavljam. Ona se odvoji od mene, stavi glavu na rame moje i reče:
– Radi sa mnom sve što ti padne na pamet, želim da budem tvoja prava fufica. – Ja je poljubih i kažem da ona ne može da bude fufica niti drolja ni kurva, jer je ona fina i poštena dama i da ne želim da čujem od jedne dame takve pogrdne reči. Ona me poljubi i reče: – Onda me jebi, razvali me, nemoj me više mučit, napeta sam od uzbuđenja! Puknuću!

Ja je lagano okrenem, uzmem kurac, naštimam u guzu i drugom rukom joj počnem brže masirat klitoris. Ona od uzbuđenja poče da se nabija na kurac, vrteći kukovima i puštajući krike. Kako je bila podmazana dobro, ušao sam bez ikakvih problema do kraja, na šta je ona počela da ispušta glasne krike:
– Tooo tooo, jebiii, ne žali me, jebi, jebi, molim teeee! – Od njenog glasnog stenjanja Mica i Nemanja su otvorili vrata i gledaju nas. Kad je ona njih videla na vratima samo je pogledala prema njima i rekla: – Oooj ljubavi, ovaj me jebe i razvaljuje, evo sad me jebe u guzu, ajjjjaaajjj ljubavi kako je dobro. Evo tvoje ženice na tuđem kurcu! O ljubavi, imaš li šta protiv, smeta li ti što ovaj pastuv jebe tvoju ženu? U tom momentu mi je kurac izletio iz guze i uleteo u picu, što je ona propratila jakim krikom:
– Tttooootooo! Razbij i napuni meeee – i počela da koluta očima i grči se. Ja sam krenuo da je žešće nabijam i da je punim spermom, na šta je ona nastavila da se grči i govori: – Ooo, ljubavi, ovaj pastuv puni picu tvoje žene spermom, ljutiš li se? – On joj reče da se ne ljuti i da želi da je vidi napumpanu i izjebanu.

Kad sam pogledao prema njima, njemu se digao kao nikad!

Mica se samo naguzila i rekla mu:
– ‘Ajde dušo, pumpaj i ti mene, da ti ne pukne koliko se digao!

Ja sam još par puta se žestoko nabio u nju, ona je samo čučnula i klekla na koljena, spustila glavu na kadu i rekla da ona ne može više ničim mrdnut, da je jako umorna. Ja je podigoh i rekoh da se ne sme predavat nego da izlazi iz kade i sprema se za grad, idemo malo do kluba, pa ponovo u krevet. Na to Mica doda:
– I to svo četvoro zajedno, pošto vidim da uživate gledat jedno drugo kako se jebete sa drugima.

devojka prima kurac u guzu u kadi

Nemanja se isprazni u Micu i uđoše u kadu, gde smo svi četvoro se mazili, ljubili…

Završili smo tuširanje i krenuli se spremat. Za divno čudo, cure su se spremile tako brzo, bez šminke, samo ljetne haljinice i sandalice, i krenuli smo. Usput su se njih dve držale za ruke i lagano razgovarale. Ja i Nemanja smo išli lagano za njima i razgovarali o nekim bezveznim temama. U klubu smo našli neko loše mesto iza nekog stuba – nit smo šta mogli videt, nit je konobar nešto navraćao.

Popili smo cugu i Bojana reče da idemo malo prošetat po plaži, ljepše nam je nego u ovom klubu, što smo se svi složili. Krenuli smo na obližnju plažu. Tamo su sedeli neki parovi. Meni pade na pamet da bi bilo lepo na noćno kupanje, i Mica me podrža. Oni se zgledaše i rekoše da oni nisu to probali nikad. Brzo smo se skinuli, ja i Mica i ušli u vodu. Oni su malo stajali. Video sam da su se i poljubili i ušli za nama. Kad su došli do nas, ja i Mica smo se već uveliko ljubili, a Mica se nabila meni na kurac i tako smo se mazili. Kad su prišli k nama Mica reče Nemanji da sedne da se Mica može premestit sa mene na njega, da Bojani oslobodi mjesto, na šta je Bojana rekla ako nije problem da ona zajaše Nemanju dok smo u vodi jer to nikad nisu probali. Tako i bi: njih dvoje su uživali jedno u drugom a ja i Mica jedno u drugom. Bojana u jednom momentu reče da bi ona izašla iz vode, da joj je hladno, što smo mi prihvatili.

noćno kupanje i seks na plaži na letovanju

Kad smo izašli, Bojana je kleknula ispred mene i uzela kurac i počela da ga nadrkava. Počela ga je uvlačit u usta. Mogu reć da je jako bila vešta u tome, što se posle u priči pokazalo tačno. Kad je Mica videla šta ona meni radi i ona je počela Nemanju obrađivat.

Meni se jako digao; spustio sam se, prevrnuo je na pesak i počeo da je ližem. Ona je jako počela da stenje i reče da je jebem, nada se da ću moći jer je opet napaljena. Ja sam se ispravio, zauzeo položaj i lagano ušao u nju. Bila je opet jako vlažna i počela je da mješa. Pogled prema onim parovima me je iznenadio; i oni su počeli da se maze i zadovoljavaju. To me je popalilo; svi smo uživali, bio je to neočekivan prizor grupnog seksa na plaži.

Meni je trebalo duže da svršim, a boga mi i njoj. Nešto malo pre mene je ona počela da prigušenim glasom cvili i grči se, a odma’, ne zadugo sam i ja počeo da svršavam duboko u nju. Kad je sve bilo gotovo, spremili smo se i krenuli ka apartmanu. Jedva smo ‘odali.

devojke se nabijaju na kurčeve na plaži noću

Kad smo ušli, ja sam otišao pod tuš, za mnom i Mica, pa njih dvoje. Malo smo se ljubili i mazili. Kad smo izašli Bojana je rekla ako može da se spava, da je njoj za danas previše bilo burno i da je jako iscrpljena. Mica joj reče da je OK, da je danas primila dosta sperme i da sad možemo na spavanje. Legli smo svi zajedno na krevet i zaspali, a ujutro…

Nastavak: Grupnjak sa mojim starim drugom Nemanjom i njegovom slatkom ženicom, III deo

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments