Prvi put sam lizao bulju i uživao sam

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ćao narode… Ne znam odkale ni da počnem… mogu odmah da kažem da ovo neće toliko biti erotska priča, već više opis jedne situacije koja mi je promenila život. Naravno, opisaću i sex koji smo imali… Sve je počelo početkom ove godine… Ukratko imam 25 godina, završio sam fax, već dve godine imam svoju firmu, visok sam, sportista. Mogu da kažem da sam mlad, uspešan i sviđam se ljudim a i sâm sam zadovoljan svojim izgledom. 4 godine sam u vezi sa devojkom i volim je, planirali smo i svadbu. Što se muškaraca tiće jedino iskustvo koje sam imao je drkanje sa ortacima kad smo bili klinci. Do ove godine nisam ni znao da me privlači to. Uglavnom, da pređem na stvar.

Radio sam jedan veliki projekat sa drugom firmom za državu. Svakodnevno sam imao sastanke sa direktorkom te firme kako bismo sve dogovorili. Ona je žena od nekih 45 godina. To je trajalo par nedelja, a onda smo seli na ručak kako bismo finalizovali sve. Prilazi jedan dečko, izgledao mi je kao klošar, malo mlađi od mene, srednje visine, svetlija kosa, ali sav istetoviran. Došao je do našeg stola i malo je falilo da ga oteram, kad ta žena progovara. Upoznala nas je, kaže to joj je sin.

Bio sam jako iznenađen; ona lepa, uspešna, sve puca na njoj, a sin ovakav klošar. Dala mu je nešto i on je otišao. Videla je koliko sam iznanađen, pa je rekla da ima velikih problema sa njim, da je u lošem društvu, da nema nikakve ambicije, itd.

Završili smo sve, međutim ja sam ceo taj dan, malo-malo, pa razmišljao o njemu. Nešto me tu jako kopkalo. Zašto je takav, ima sve uslove, a opet ono što mi je najviše privuklo pažnju je što i pored tako klošarsko agresivnog izgleda, njegov pogled je bio tužan, ne znam kako bih to objasnio. U narednim danima mi nije padao na pamet, onda sam se opet video sa njegovom majkom. Kako smo poslovno sarađivali, razvili smo neki odnos; ona je bila oduševljena što sam mlad, uspešan i iz dobre porodice, pa je počela da se žali kako ne zna gde je pogrešila sa sinom i da ne zna šta više da radi… Pričala mi je kako je par puta bio pozitivan na drogu, kako ga je kažnjavala, kakve devojke je dovlačio kući, mislila je da će ga to proći, ali već ima 22 godine, i dalje se ne menja. Onda me ispitivala kako sam ja postigao sve ovo, pa je rekla da bi volela da ja popričam sa njenim sinom, možda ga motivišem ili tako nešto.

Iskreno, bilo mi je neprijatno. Niti sam znao šta bih pričao sa njim niti kako da mu pomognem. Uglavnom, pozvala ga je da dođe. Posle nekih pola sata je došao i seo. Gledao nas je nekako podrugljivo, mislim da ni njemu nije jasno šta radi tu. Njegova majka je pokušala da ga uvede priču i počela je da mu priča o meni.

Prvi put sam lizao bulju i uživao sam

Gledao me je bez ikakvog izraza na licu. Naručili smo hranu, a onda je ona rekla da mora da ide hitno. Nastala je neka neprijatna tišina, pa smo nas dvojica samo ručali. Pitao me je koliko imam godina, rekao sam mu. Onda je rekao da mu ne izgledam kao neki štreber. Pitao sam ga što bih izgledao kao štreber, a on mi je rekao:
– Pa sve si postigao do sad, a vidim da treniraš i deluješ kao kul lik. – Pitao sam ga šta on radi u životu i tako smo počeli da komuniciramo. Ispostavilo se da je pametan, može sa njim da se prica, čak je jako zanimljiv dečko, ali opet mi je bilo nešto čudno kod njega.

Posle nekih nedelju dana mi u 11 uveče zvoni telefon. Javljam se – kad ono on. Zbunio sam se. Rekao mi je da je napravio sranje sa policijom i ako mogu da dođem. Bio sam šokiran, zašto mene zove, ali onda mi je rekao da ništa ne pričam njegovoj kevi.

Došao sam i ispalo je da ga je policija uhvatila sa travom. Pozvao sam neke ljude i rešili smo to. Hteo je da ode dalje sa društvom ali sam mu rekao da hoću da popričamo i da krene za mnom. Ušli smo u kola, krenuo sam da vozim po gradu. Opet mi se zahvalio, pa sam ga pitao zašto je mene zvao. Rekao mi je da sam mu odmah pao na pamet, a i kao mlad sam, pa mu neću kenjati kao njegovi. Počeli smo priču, uglavnom rekao je da se pre drogirao svaki dan, a sad samo ponekad i kad je pod stresom. Pitao sam šta je bilo sad, a on je rekao da je riba raskinula sa njim jer je klošar, a baš ju je voleo. Nisam hteo da budem blag pa sam mu rekao da je u pravu. To ga je iznerviralo.

Dugo smo pričali, ukapirao sam da je uvek imao sve, ali da su njegovi vršili preveliki pritisak i to je bila razlika između nas. Isto smo odrasli, ali mene moji nikad nisu smarali, mogao sam sve sam da odaberem, a njegovi su ga baš pritiskali, pa je samo odustao i rešio da radi sve suprotno. Pričao sam mu i o sebi pa je i on to ukapirao.

Mislim da sam uspeo da ga nateram da se zapita kakav život vodi…

Pozdravili smo se i rekao sam mu da me cima ako mu nešto treba ali da pazi šta radi. Narednih par dana sam svaki čas razmišljao o njemu. Ne u seksualnom smislu, jer tad me muškarci nisu zanimali, samo sam želeo da mu pomognem. Pozvao sam ga da odemo na ručak.

Dok smo pričali, imao sam osećaj kao da imam 40 godina, a on je dete, jer sam prvi put nekoga ovako savetovao. A iskreno, sa ovakvima nisam mislio da ću ikad pričati, ali kod njega je nešto bilo drugačije. Odjednom je počeo da plače kad je pričao o ribi. Rekao mi je da je opet duvao posle onoga i da ne zna šta da radi sa sobom, životom i kako da zaboravi bivšu. Onda je samo izletelo iz mene:
– Jel’ želiš da ti pomognem? – Pitao me je kako. Rekao sam mu da smo drugari ali da mora da me sluša šta mu pričam i da nema više glupiranja jer nema 15 godina. Rekao je da hoće. Uglavnom, dogovorili smo se da sprema prijemni da upiše nešto kad dođe prijemni rok u junu, zatim da prekine da se druži sa ljudima koji loše utiču na njega i da ne pomišlja više na drogu.

Prvi put sam lizao bulju i uživao sam

Rešio je da upiše FON, pa je trebalo da sprema matematiku. Rekao sam mu da ću mu pomoći. Upoznao je i moju devojku, njoj tek nije bilo jasno šta radim sa njim. Kako je vreme prolazilo, video sam da se jako trudi. Njegova majka me je zvala da mi se zahvaljuje i da kaže da mi je večiti dužnik. Delovalo mi je kao da sam mu postao uzor.

Našao je novu ribu ali i ona ga je ubrzo ostavila, pa smo to veče blejali zajedno jer nisam hteo da se opet drogira, sedeli smo kod mene u stanu i pili. Opet se rasplakao, pričao kako ništa ne vredi iako se trudi, da je sve džabe, ja sam ga smirivao. Shvatio sam da mu je problem što je jako labilan, ali iza svega toga je dobar dečko.

Do kasno smo pili pa smo tu i zaspali. Ja sam se probudio u toku noći da odem u WC, nisam hteo da ga budim pa sam ga samo pokrio i otišao u sobu da spavam. Ali gledao sam ga; iako je bio istetoviran, lice mu je bilo lepo, svetla kosa, lep oblik glave, obrve, oči, pune usne. Zastao sam i razmišljao – šta ovo bi? Pa sam samo otišao da spavam.

Onda je krenula korona, karantin itd. Nastavio sam da mu pokazujem matematiku i sve je dolazilo na svoje. Čak je hteo i da trenira sa mnom. Bio sam sa devojkom dok ne krene policijski čas, kad on me zove da se vidimo. Rekao sam mu da ne mogu sad, može sutra jer ću biti sa njom dok ne počne policijski čas. Vidim da se smorio al’ jbg. Onda sam iznenadio samog sebe; sve vreme sam razmišljao o njemu, želeo sam da blejimo. Poslao sam mu poruku i pitao ga jel’ se desilo nešto, rekao je da je skenjan al’ ništa se nije desilo.

Dvoumio sam se, al’ ipak sam mu rekao da ako hoće, mogu da ga pokupim kad krenem kući pa možemo da zablejimo kod mene do ujutru. Pristao je. Pokupio sam ga. Opet smo počeli da pijemo, on se pitao da li sve ovo ima neke poente, šta ako ne uspe itd. Smirio sam ga. Tako je bilo sve do juna, kad je položio prijemni. Ne mogu vam opisati koliko sam bio srećan. Kad je video rezultate skakao je od sreće, grlio me. Rekao je:
– Ovo hoću da proslavim sa tobom.

jedan gej drugom puši kurac

Ceo dan smo bili po kafićima, a kad se sve zatvorilo, otišli smo kod mene sa još par ljudi. Oko 4 su se svi razišli a mi smo bili pijani pa smo samo legli na ugaonu. Došao je do mene, zagrlio me i rekao mi da bez mene ništa ne bi uradio i da bi ko zna kako završio. Rekao je da sam mu brat, a onda me poljubio u usta na blic. Kao da nije bio svestan šta je uradio, pa me je oper zagrlio.

Zabrinulo me je što, iako sam bio iznenađen, ovo mi se svidelo…

Jako me je grlio a onda me opet poljubio. Iskezio se, a ja sam ga gledao u neverici. Nisam se pomerao, samo sam ga gledao. Onda me je opet poljubio. Gledao sam mu lice, tako lepo, glatko, braon-zlatne oči, sve je bilo prelepo. Stavio sam dlanove sa obe strane njegovog lica i poljubio ga. Mekane pune usne, samo smo tako stajali. Nisam mogao da verujem šta radim, kao da mi telo to samo radi.

Otvorio sam usta i ubacio jezik u njegova. Počeli smo da se ljubimo. Jedna ruka mi je bila na njegovom licu, a druga na struku. Polako sam legao preko njega i nastavio da ga ljubim. Onda smo stali i samo se gledali dok sam bio na njemu. Samo se nasmejao i izgledao je kao anđeo. Prvi put sam video u njegovim očima sreću. Poljubio sam ga na blic. Legao sam pored njega, gledali smo u plafon obojica. Hteo sam svašta da kažem, ali samo je izašlo:
– Kako? – Uhvatio me je za ruku i tako smo ležali, meni u glavi milion stvari: kako sad, zašto, mene ne privlače muškarci, iskreno me nikad nisu ni privlačili, pa onda, imam i verenicu, jebote, šta sad? On je rekao: – Izgleda da sam i ja uticao na tebe. – Pitao sam kako, a on je rekao: – Da reaguješ u trenutku, ja sam tako živeo svaki dan pre nego što sam te upoznao. Pitao sam ga:
– Misliš na muškarce, i ranije si ovo radio? – Rekao je:
– Ne, prvi put sam sad poljubio muškarca, i nikad me nije ni privlačilo, ali sa tobom sam osetio nešto i samo sam reagovao. – Rekao je da ja o svemu dobro promislim a da je ovo prva stvar koju sam uradio od kad se znamo bez razmišljanja. Onda je rekao da od kad smo se upoznali oseća nešto čudno prema meni, kao da sam mu brat, zaštitnik, a opet je imao želju za nekom bliskošću i da je tek sad shvatio o čemu se radilo. Onda sam ja njemu rekao da sam i ja prema njemu osećao nešto ali nisam kapirao šta. Da sam samo hteo da ga štitim i da bude srećan.

Stavio je glavu na moje grudi i zagrlio me. Podigao sam ga i poljubio. Dok sam ga gledao kao da je sve dolazilo na svoje mesto, a opet sam bio jako uznemiren, nisam znao odakle sad ovo.

Prvi put sam lizao bulju i uživao sam

Podigao mi je majcu i ljubio me po grudima, spuštao se niz pločice. Srce mi je stalo kad me je uhvatio za kitu koja je već bila tvrda. Nisam znao šta sad a i on je bio zbunjen, pa ga je nespretno izvadio. Par puta mi je prodrkao, onda me je pogledao i stavio ga u usta.

Stresao sam se kad se spustio, pušio je lagano, par puta je zakačio zubima. Uspravio sam ga i skinuo mu majicu. Bio je nekako mršav, a definisan. Prelazio sam rukama po njegovom telu, bio je gladak, bez dlaka, mekana lepa koža. Poljubio sam ga u grudi, polizao bradavicu, spuštao se niz stomak. Spustio sam ga da legne, a onda skinuo sve sa njega. Imao je svetle dlake po nogama i malo iznad kite.

Držao sam njegov kurac u ruci i drkao mu. On je zastenjao. Spremao sam se da ga stavim u usta. Približio se i osetio slankast ukus. Progutao sam glavić, pa do pola kite, koliko mi je stalo u usta. Nisam imao pojma šta da radim, samo sam pomerao glavu gore-dole. On je stenjao i zabacivao glavu pozadi. Legao sam preko njega, kite su nam se trljale, ljubili smo se, duboko smo disali.

Ovo nikad nisam osetio, želeo sam ga iskreno, svaki deo njega… U mislima sam mu lizao bulju…

Obmotao je noge oko mene a moj kurac je bio na njegovoj rupici. Lagano sam ga trljao. Ustao sam, doneo kremu i počeo da mu mažem po rupici, ulazio sam prstom u njega, stenjao je, lagano sam ga širio, ubacio sam i drugi prst. Rekao je:
– Ajde. Pitao sam ga jel’ siguran, klimnuo je glavom i opet se nasmejao. Namazao sam svoj kurac i prislonio. Ušao sam glavićem a on je glasno zakukao. Nisam se pomerao, a onda sam opet malo ušao i tako sve dok nisam ceo bio u njemu. Rekao je: – Au jebote, al’ ovo boli.

Polako sam ulazio i izlazio. Počeo je da stenje i da me stiska. Malo sam ubrzao, a on me je jače stegao. Počeo sam da ga jebem, stenjao je, ali video sam da uživa, pa sam ubrzavao. Jedva sam se suzdržavao da ne svršim.

Jako sam se nabijao u njega, počeo je glasno da stenje i da drhti, a onda sam video da je svršio između naših stomaka. To me je izludelo pa sam počeo da svršavam u njega. Imao sam osećaj da je sva sperma iz mene izašla.

Prvi put sam lizao bulju i uživao sam

Kolabirao sam i legao preko njega. Bili smo mokri, zadihani, jako me je zagrlio i samo smo tako ležali. Kao da mi do mozga nije dolazilo šta se desilo. Rekao sam:
– Au brate, šta uradismo? – Glas mu je bio zabrinut. Samo je rekao:
– Ja se ne kajem, a ti? – Pogledao sam u njega i opet video onaj strah u njegovim očima. Nasmejao sam se, poljubio ga i rekao:
– Ni najmanje.

Tako smo i zaspali. Probudio sam se pre njega, ležao je ušuškan uz mene. Samo sam ga gledao. Nisam verovao da ovo mogu da osetim prema muškarcu, posebno ne da misim kako je lep, a on je bio kao anđeo. Pomazio sam ga po licu, probudio se i pogledao me, nasmejao se i on. Poljubuo sam ga u oko. Ne možete da zamislite koliko je lep, nekako nežan a opet muško, kao buntovnik. Ni sam ne znam koliko smo ležali tu, ali opet smo se naložili…

Stiskao mi je kitu a onda se spustio dole. Malo mi je pušio pa sam mu rekao da idemo da se kupamo. Odmah smo počeli da se ljubimo dok je voda išla po nama. Pribio me je uza zid kabine i spustio se dole. Sisao mi je jako, pušio ga, drkao. Jedva sam se suzdržavao da ga ne isprskam.

Podigao sam ga, naspapunjao, prstima sam ulazio u njega a u isto vreme ga ljubio po vratu. Spustio sam se dole i raširio mu guzu. Gurnuo sam jezik u njega, klecnula su mu kolena i zastenjao je. Nastavio sam da ga ližem i širim. Prvi put sam lizao bulju i uživao sam.

Podigao sam se, stao sam iza njega i ušao. Čulo se samo lupanje dok sam ga tucao i naše stenjanje. Ubrzao sam i svršio opet u njega. Nisam ga vadio, samo sam provukao ruku i počeo da mu drkam. Brzo je svršio, podigao sam ruku i polizao spermu koja je ostala tu. Nije uopšte bilo loše kao što dam očekivao. Okrenuo se ka meni i rekao mi:
– Volim te. – Sledio sam se, jako sam ga zagrlio i poljubio. Pitao je: – A ti mene ne? – Naravno da volim i ja njega, jer u suprotnom nikad ne bih uradio ovo.

Prvi put sam lizao bulju i uživao sam

Redovno smo se viđali i karali. Odlepio sam za njim. Jako je bio nesiguran, do sad je imao loša iskustva sa devojkama, zavoli pa ga povrede i ostave, i svaki put kada mu ne bih pokazivao emocije on je mislio da nešto nije OK i gledao me onim tužnim očima. U međuvremenu sam shvatio da ne mogu ovako da živim pa sam raskinuo sa verenicom. Svi su bili u šoku, ali mene nije bilo briga, imao sam mog malog anđela i samo me je on interesovao. Rekao sam mu:
– Ako ti sad nije jasno koliko mi značiš, ti si budala. Inače je bio jako ljubomoran svaki put kad se vidim i čujem sa devojkom, pa nisam želeo to da radim ni njemu, ni njoj, ni sebi. Njegova majka mi je rekla šta god da sam uradio ne može dovoljno da mi se zahvali i da nije verovala da će to doživeti. On je krenuo na fax, uozbiljio se, rešio se svih loših ljudi, a drogu nije probao jer sam mu rekao da neću želeti da ga vidim ako ikad više proba. Nikad nikoga nisam voleo ovoliko, a siguran sam da ni mene niko nije voleo kao on.

Oči su mu sad bile srećne, više se nije smejao hladno i nije bio onako drzak. Samo me je ljubio, grlio. Dovoljno je da dotaknemo jedan drugog i da nam se digne, pa mi je tako jednom popušio u kolima dok sam vozio. Nije imao problem sa tim što neću da ga primam u bulju, ali počeo sam da mu pušim dok ne svrši. Skoro svaki dan i veče je bio kod mene. Vikendima sam ga vodio na razna mesta. Uživamo u svakom trenutku.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Priča je jako hot, ima pozadinu što seks čini još boljim… Nastavak bi bio highly appreciated, možda da zamijenite uloge jednom i tako 🙂

1
0
Would love your thoughts, please comment.x