Svet je mali, zemlja je okrugla: Zašto se onda jebemo na svakom ćošku?

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ivana je bila najpre moja kolegenica, kasnije i vrlo dobra drugarica. Upoznale smo se 2017. godine, kada sam se ja zaposlila u firmi gde je ona već radila. Njeno društvo mi je prijalo, imala je dobar smisao za humor, bila je lenja, skoro isto kao i ja, tako da smo na poslu pravile dosta česte pauze za kafu, cigaretu i naravno dobru trač partiju. Vrlo često smo dobijale opomene od šefa, kao i „penale“ od poslodavca.

Te trač partije su nas nekada čak i dosta koštale, ali se nismo menjale, ništa nije moglo da „ubije“ naš smisao za humor, bukvalno smo se sprdale čak i kada bi nam poslodavac odbio deset posto od plate. Bile smo prave neradnice, dve neodgovorne „lujke“.

Upoznala sam je sa svojim drugaricama, izlazila je sa nama, bile smo baš bliske nekih sedam ili osam meseci. Kada sam dobila ponudu za bolje plaćen posao otišla sam iz firme. Sa Ivanom sam ostala u kontaktu, razmenjivale smo poruke, razgovarale preko telefona, ali se nismo viđale, nekako nismo mogle da se uklopimo. Vremenom smo se udaljile skroz, prekinule smo kontakt.

Iskreno, Ivana nije lepa devojka, debeljuškasta je prilično, njena loknasta kosa je vrlo često bila neuredna, nije volela da se šminka, puder i karmin su bili na njenom licu samo u retkim prilikama. Nije imala ni stila za oblačenje. Volela je da nosi ili trenerke, ili majcu sa farmerkama, skoro uvek u kombinaciji sa patikama. Ukapirala sam da je muškarci baš i ne vole. Bila je ludo zaljubljena u Miljana, lika koga sam ja poznavala samo iz njene priče, jako je patila za njim. Viđali su se, ali retko, po njenoj priči samo kad je on pozove, onako samo za neobavezni seks.

Sada idemo u 2019. godinu, bio je mesec maj, bila sam na poslu, isto tako kao prava neradnica, sedela sam za računarom i gledala „kroz njega“. Ivana mi je poslala poruku, posle „sto godina“. Počela sam da se dopisujem sa njom.

IVANA: – Drugarice gde si? Nismo se videle ni čule sto godina, baš mi nedostaješ, šta radiš, šta ima novo kod tebe?

JA: – Evo me na poslu, smaram se brutalno, smor. Hajde neki dan da se vidimo i ispričamo, da ti ne pišem ovako preko poruka šta mi se sve desilo u životu.

IVANA: – Važi, obavezno. Možda možemo da se vidimo već večeras, Miljan me je zvao kod njega kući, da probam njegovo domaće vino, pravio je on. Rekao mi je da je sa drugom i da bi bilo super da povedem neku drugaricu, da blejimo svi.

JA: – Jao taj Miljan, nije valjda još on aktuelan? Ne mogu da verujem. Iskreno, slabo sam spavala ovih dana, nisam za društvo večeras, planirala sam da odmorim kući, sama u svoja četiri zida.

IVANA: – Ajde molim te, nemoj da me ispališ sad. Znaš kakav je, može da pozove neku drugu devojku, znaš koliko mi znači da ga vidim i provodim vreme sa njim. Molim te drugarice.

JA: – Hiljadu puta sam ti rekla da ne treba da se ponižavaš, i da treba da ga otkačiš i nađeš dečka koji te zaslužuje, pa nema valjda taj Miljan zlatan kurac, crna Ivana. Ajde neko veče da se skockamo i da odemo u provod, ima frajera da biraš.

IVANA: – Molim te.

JA: – U koliko sati? Gde ćemo da se nađemo?

IVANA: – Mislila sam oko deset večeras, kod Vukovog spomenika. Uzmi taksi, ja častim, čekam te tamo. Nemoj da polaziš autom, mora da pijemo to vino. Nemoj da se sređuješ puno, moram ja da budem lepša, haha, svakako sedimo u stanu i nemoj da kasniš kao po običaju, ubiću te.

JA: – Važi, biću tačna.

IVANA: – Važi drugaice, vidimo se onda, zovem te oko devet sati večeras. Nemoj da te nema.

Svet je mali, zemlja je okrugla: Zašto se onda jebemo na svakom ćošku?

Nije mi se išlo, bila sam jako umorna, iscrpljena, nisam spavala danima, ali nisam mogla da je odbijem, znala sam koliko joj to sve znači. Završila sam sa poslom, otišla kući, odmorila sam malo i krenula da se spremam. Poslušala sam Ivanu, nisam se puno sređivala. Navukla sam na sebe obične tamne farmerke, crnu usku bluzu, na nogama sam obula crvene starke.

Ukapirala sam dosta ranije da Ivani jako smeta kada se sređujem. Nije nekako volela to, stalno mi je pričala kako šminka može da uništi lice, da izazovnu garderobu nose samo žene lakog morala. Bila je jako staromodna. Razumela sam da ima komplekse ali joj nisam zamerala to. Stalno je ogovarala lepe devojke, za nju su one bile kurve. Ali sam znala da okrenem temu, kada god bi tako ogovarala lepu devojku.

Ispoštovala sam je, nisam htela da je nerviram, nisam kasnila, bila sam tačna. Ivana je ušla u taksi, maksimalno skockana, bilo mi je drago da je vidim takvu. Imala je na sebi lepe pantalone, lepu bluzicu, čak je obula i salonke sa visokom štiklom, našminkala se, kosa joj je bila isfenirana, retko sam je viđala tako skockanu. Odmah sam pohvalila njen izgled, dala sam joj lepe komplimente. Malo smo se ispričale u taksiju, onako kako samo nas dve umemo, sa dosta humora. Nisam je videla dugo ali naš odnos je bio isti, kao da smo juče pile kafu u onoj istoj firmi u kojoj smo se upoznale.

Brzo smo stigle kod Miljana. Kada sam ga videla, shvatila sam koliko je svet zapravo mali. Mislila sam da je Miljan samo lik iz Ivanine priče, lik koga ja ne poznajem. Zapravo, poznavali smo se.

Upoznali smo se još 2007. godine na Adi, odmah sam ga prepoznala. Bili smo klinci, upoznali smo se tada u klubu, i završili kasnije na plaži. Tamo su radili i prstenci, gurao je ruke u moje gaćice, lizao mi je sise, ljubili smo se, nismo otišli do kraja, nije bilo seksa.

Dočekali smo zoru zajedno, ipak, na kraju, nisam želela da mu ostavim broj telefona, zato što sam baš u to vreme imala dečka. Dala sam mu moj stari broj uz izgovor da mi je prazna baterija, i tako otišla. Posle toga ga nikada nisam videla ni srela.

gola devojka zamišljena u prirodi

Prošlo je skoro dvanaest godina, nisam ni mogla da zamislim da ću da naletim na njega. Tada je bio mlad mršav, visok dečko, sa plavom dugom kosom do ramena, pravi roker. Sećam se da mu je tada i stajling bio u nekom rok fazonu. Ostala je plava kosa, ali je sada bio uredno ošišan. Zelene oči, beo ten, visok, ali ne više tako mršav. Lep, muževan, zgodan, sa dubokim muževnim glasom, i bezobrazno nemirnim očima, to sam odmah primetila.

Odmerio me je celu, čim sam ušla u stan, prilično slobodno i bezobrazno. Pravila sam se da ga ne poznajem. Tu je bio i njegov ortak Damir, miran lik, bio je već pod „punim gasom“, čulo se to, „preplitao“ je jezikom.

Miljan nam je odmah napravio špricer, nazdravili smo i „sedeljka“ je počela. Ja sam sve vreme ćutala, bilo mi je neprijatno. Miljan i Ivana su razgovarali, najviše, dok je Miljan vrlo često gledao u mene, pogledom mi je pokazivao da mu se sviđam. Okretala sam glavu, gledala u stranu, u pod, u čašu sa špricerom, nisam želela da Ivana primeti bilo šta čudno, nisam želela da posumnja u bilo šta. Od „muke“ sam popila dosta vina, nisam se napila. Sedeli smo kod Miljana u stanu sve do dva sata iza ponoći, ja i Damir smo bili prilično „nemi“ sve vreme, odgovarala sam na po neko pitanje, onako iz kulture.

Miljan je insistirao da će on da nas odveze kući, ni Ivana ni ja nismo bile za to, znale smo da je dosta popio. Ali nismo mogle da ga ubedimo u suprotno. Nisam ni mogla da zamislim da će se Miljan prvo uputiti ka Ivaninom stanu, onako, bez objašnjenja. Kada je Ivana ukapirala da Miljan prvo nju vozi kući, u autu je počela da se čuje samo neka neprijatna tišina.

– E Miljane, i ja bih da izađem kod Ivanine zgrade, uzeću taksi, vrati se ti bolje u stan, zbog policije – prekinula sam neprijatnu tišinu, sasvim smirenim i odlučnim glasom. Ivana je bila na mestu suvozača, ćutala je i gledala u svoj mobilni telefon.
– Ma taman posla da bacaš novac na taksi, ostaviću tebe, moram da idem da završim nešto sa Damirom, Ivana posle ću možda doći po tebe, da blejimo još malo, ako se ne uspavaš – kako je to rekao, videla sam promenu raspoloženja na Ivaninom licu, ali i njeno ponašanje je postalo pozitivnije.
– Nemoj da te nema sto godina, radna mi je subota, ustajem u osam, sad je već pola tri – rekla je Ivana Miljanu onako uz osmeh.
– Potrudiću se da se vratim što pre, ako me nema do pet, znaj da smo zaglavili negde, moram Damiru da pomognem nešto, da mu završim, znaš već – Miljan je tada pogledao je u Ivanu, i tiho izgovarao sve to.

Kada smo stigli do Ivanine zgrade, Damir je izašao iz auta i prešao napred, na mesto suvozača. Čim smo otišli malo dalje, Miljan je pustio muziku, postali su dosta opušteniji. Ćutala sam, sedela mirno i gledala u svoj mobilni telefon. Sve dok Miljan nije počeo razgovor sa mnom. Gledao je kroz retrovizor, pravo u mene, uhvatila sam mu pogled.

– Je l’ si se setila ko sam ja, znaš odakle se poznajemo – pitao me je kroz osmeh, na vrlo simpatičan način, glas mu je u tom trenutku bio umiljat.
– Setila sam se, odmah, samo nisam bila sigurna zapravo da li si to ti, promenio si se – glas mi je bio nesiguran, tanak, jedva da sam izgovorila tu rečenicu, bilo mi je glupo.
– Čekaj, pa vi se znate od negde – Damir je to pitao, i pogledao u mene, pa u Miljana.
– Bio si i ti sa mnom tu noć, bili smo na Adi, baš davno, mislim da je bio nekom rođendan, znaš onu priču da me je likuša ili izradila za broj, ili da sam bio toliko pijan da ga nisam dobro upisao broj telefona, pričao sam često svima u društvu, e to je ta devojka – Damir je počeo da se smeje glasno, oduševljeno.
– Čekaj, odakle ti sa Ivanom – pitao me je Damir, i dalje sa velikim osmehom na licu.
– Radile smo u istoj firmi, družimo se, mada se sad nešto baš dugo nismo videle, ali smo okej – čim sam to izgovorila Miljan me je upitao, vrlo šokiranim tonom glasa:
– Čekaj, da li ti znaš ko je ona, kakva je ona, šta radi ona? – Zbunila sam se:
– Ne razumem te – uhvatila sam opet Miljanov pogled u ogledalu retrovizora.
– Ja nisam nikad bio trezan sa tom devojkom, uvek je pozovem pijan, izvini, ali bukvalno kada nemam šta drugo da jebem. Služi mi da se ispraznim, onako bez ikakvih emocija. Ne znam šta je tebi pričala, nije ni bitno. Ja sam debil sa muškim mozgom, kad popijem razmišljam donjom glavom i pozovem je. Fora je što ja od nje ne mogu da se otkačim. Devojka proganja, ne samo mene, nego i moje drugare, čak i moju sestru, piše neke gluposti svima, tako nađe meni bliske ljude po društvenim mrežama, i smara. Evo recimo večeras, nisam želeo da se vidim sa njom, bukvalno mi je pisala danima, na kraju je rekla da ima super drugaricu za Damira. Ovaj Damir, debil inače, je tako loži, ona mu dovede neke devojke i to, uglavnom gabore, ali Damir ne bira, pa je malo gotivi, više iskoristi. Ona večeras rekla da dovodi ribu za Damira, i ja sam morao sve to da trpim, samo da bi ovaj, možda smuvao nešto – Miljan mi je to ispričao, onako, prilično nervoznim glasom. Dok se Damir samo smejao.

Svet je mali, zemlja je okrugla: Zašto se onda jebemo na svakom ćošku?

Miljan je zaustavio auto, ukapirala sam da ostavlja Damira…

– Drago mi je da smo se upoznali, ja ovde izlazim, vidimo se nekad – Damir mi je prižio ruku i izašao iz auta.
– Voziš se pozadi kao direktorka, oćeš da ja pređem na zadnje sedište moga auta, ili ćeš ti napred ovde kod mene, imaš dve opcije – glas mu je bio opet jako umiljat, tada mi je pozvonio telefon, bila je to Ivana. – Stani, zove me Ivana – Miljan je odmah zaustavio auto, izašla sam napolje, kako bih se javila Ivani. Nisam želela da joj kažem da sam sama sa Miljanom. Rekla sam joj da sam upravo stigla ispred zgrade i da je sve u najboljem redu. Međutim, kako mi je Miljan rekao da su Damir i Ivana bliski, odmah sam ga pitala da li će biti problema, rekao mi je da ne brinem.
– Dakle ja sada idem u svoj stan, ne znam zašto si mene ostavio ovako za kraj – rekla sam mu sarkastičnim glasom.
– Ti i ja smo davno počeli nešto, to nismo završili, nije red da stvari ostaju tako na pola, je l’ radiš sutra? – opet taj lep, umiljat glas, nije mi bilo jasno kako ume da napravi tako umiljatu intonaciju, kao da se mazi, ali onako muževno.
– Ne radim sutra, ali vozi ti mene kući, ne bih baš da zbog Ivane završim u nekoj Crnoj hronici, razumeš.
– Ma pusti Ivanu, ajde ovako, idemo kod mene na još neko vino, nemoj da se plašiš, biću dobar, molim te, učini mi to – bio je uporan, svakako je već autom krenuo ka njegovom stanu, tako da smo otišli kod njega.

Čim smo ušli u stan, Miljan mi je pokazao propuštene pozive od Ivane, bilo ih je skoro pa deset. Sela sam na stolicu, sipao nam je vino, ovaj put čisto. Telefon mu je bio na stolu, videla sam da ga opet zove Ivana.

– Daj, javi joj se, kako je počela zvaće te do ujutru. Kako ti nije žao da je tako voziš i zezaš?
– Ona je luda, psihopata, veruj ti meni. Ima da zove svakako kao luda sad. Nego, ajde ti meni reci, šta se desilo onda sa tvojim brojem telefona, to mi je večna misterija – opet je vratio svoj muževan, umiljat glas. Samo sam se nasmejala.
– Imala sam dečka tad, prevarila sam ga sa tobom, bili smo klinci. Taj dečko je bio jako ljubomoran, proveravao mi je telefon često, bilo me je i strah da me ne pozoveš nekad kada sam sa njim. Lupila sam neki broj… Zapravo dala sam ti svoj stari broj, izvini, šta drugo da ti kažem, davno je to bilo.

Svet je mali, zemlja je okrugla: Zašto se onda jebemo na svakom ćošku?

Miljan je sedeo na stolici preko puta mene, skinuo je duks, ostao je bez majce, skinuo je sat sa ruke, bacio ga je na sto. Svetlo na njegovom telefonu se opet upalilo, ton je bio ugašen, naravno zvala ga je Ivana, opet…

– Ma da, bili smo klinci, sad smo porasli, i kurac mi je poras’o, da znaš – ustao je tog trenutka, skinuo je trenerku onako naglo, izleteo je ogroman kurac, sa velikim glavićem, gledao je pravo u moje oči. Muda su bila isto tako ogromna, nekako duga. Videlo se da ga je brijao bre nekoliko dana, plave sitne dlake samo što su počele da niču iznad njega. Skinuo je trenerku, izašao je iz nje, ostala je negde dole, na podu. Samo sam ga posmatrala, ćutala sam. – Živeli – uzeo je čašu sa stola, i nazdravio sa mnom.
– Dobro, svaka čast, obdaren si, videla sam to, sada bi bilo lepo da se obučeš – rekla sam mu onako sarkastično, sa velikom dozom humora u mom glasu.
– Možda je bolje da se ti skineš, postoji i ta opcija, šta misliš? – opet taj umiljat, seksi glas, nije mi bilo jasno kako to tako dobro radi, kako pravi tako originalnu intonaciju, sa kojom odlično napaljuje. Počeo je da ide ka meni, onako polako oko stola, pa sve do mene. Samo je stao sa ogromnim kurcem ispred mog lica. Pogledala sam u njega, pa u njegov kurac, razmišljala sam nekoliko sekundi šta da radim, da li da počnem, ali počela sam.

Uzela sam njegov glavić u usta, onako iz sedećeg položaja, sa stolice, krenula sam da ga sisam, polako i nežno. Već je bio pun sokova. Pogledala sam ga u oči.

– Tako je, vidiš da smo se brzo dogovorili sve – gledao me je napaljeno, pravo u oči. Sisala sam glavić, balavila sam ga najviše što mogu. Perifernim vidom sam primetila da je njegov telefon opet zasvetleo, znala sam da je to Ivana. Miljan je sasvim lagano i otmeno uzeo telefon, i javio se Ivani.
– E Ivana gde gori srećo, što me zoveš pedeset puta? Znaš da se javim kad mogu – upalio je interfon, uhvatio me je za kosu, usmerio je svoj kurac u moja usta, da uđe još više, ušao je do pola, krenula sam da sisam polovinu njegovog kurca.
– Pa gde si, pa je l’ dolaziš po mene, što mi ne javljaš ništa? Znaš da radim ujutru – čuo se Ivanin besan glas sa spikerfona.
– E sačekaj, budi na vezi – spustio je telefon na sto. Izvadio je kurac napolje, pogledala sam ga zbunjeno. Spustio je ruke, povukao je moju bluzu na gore i skinuo je, otkopčao je moj brus, bacio ga je na pod. Samo je vratio glavić nazad, da ga uzmem u usta. Uzela sam ga nazad, počela sam da ga sisam, brzo i jako, drkala sam njegov glavić sa mojim ustima. Uzeo je nazad telefon.

jebe je u usta i jebe je prstom u guzu

– E izvini, tražio sam novac. Pa kasno je, mislio sam da ću ovo da završim pre, ali još čekamo lika, svratili smo na pumpu da kupimo neko piće, jebi ga – dok je to pričao Ivani na telefonu, gledao me je u oči, namignuo je. Njegova ruka je klizila po mojim leđima, ušla je u farmerice, počeo je da mi mazi čmar, vrhom prsta. Sisala sam glavić jako, istim tempom, uživala sam u njegovim sokovima.
– A gde je ona fufica, je l’ ste je odvezli kući? Nemoj slučajno da si nešto sa njom petljao, udaviću vas oboje – Miljan mi je tada samo nabio prst u guzu, jako. Počeo je nežno da je jebe, polako.
– Kući je, mogla bi da mi je središ, nije loša riba – opet njegov umiljat glas… Bradavice su mi postale tvrde kao kamen, sisala sam ga, bale su padale po podu.
– E Miljane ne jedi govna, i ne lupaj, nisi ti njen tip, neće ona tebe, znam to, ne nadaj se, i kaži mi, ’oćeš da dođeš po mene? – Miljan je samo nabijao prste u moju guzu, polako, lagano, ušao je duboko sa njim.
– Volim ja da jedem govna, ajde morem da idem, zove me ovaj lik konačno, pa te zovem, nemoj da me zoveš pedeset puta, molim te – spustio je slušalicu.

Uhvatio me je za kosu, povukao me je na gore, počeo je da me ljubi sa jezikom, jako, strastveno, nabijao je jezik duboko. Dok me je ljubio, otkopčao mi je pantalone, spustio ih je na butine, počeo je da mi mazi ribicu preko gaćica. Drugu ruku je vratio pozadi, odmah u moj čmar, nastavio je da ga jebe sa prstom. Njegove usne su se iznenada prebacile na moj vrat, počeo je da me ljubi jako, znala sam da mi pravi „šljivu“.

– Zar moraš da ostavljaš tragove, nemoj – kao da me ne čuje, ljubio je jako, sisao je moj vrat. Iznenada me je povuko za kosu, glava mi je otišla u nazad. Prst iz guze je prabacio napred i jako uleteo u moju ribicu, duboko, osetila sam odmah i drugi prst. Naglo je spustio glavu na moju bradavicu, ujeo me je jako za nju, vrisnula sam, počeo je da je vuče sa zubima. Trajalo je. Cimnuo me je za kosu, glava je otišla skroz nazad. Počeo je da jebe jače prstima, ribica je bila vlažna, klizava. Pogledao me je direktno u oči.

Svet je mali, zemlja je okrugla: Zašto se onda jebemo na svakom ćošku?

– Hoćeš da mi daš broj telefona, sada ili kasnije, ali pravi, da možemo lepo da se čujemo i dobro pojebemo nekad? – gledala sam ga zbunjeno, spustio je glavu, uhvatio je zubima drugu bradavicu, počeo je da je vuče zubima.
– Ahhhh, nemoj, boli tako – vrisnula sam jako. Miljan je podigao glavu, pogledao me je pravo u oči.
– I treba da boli malo, znam da voliš to – samo me je povukao, silovito me je naguzio na sto, odmah je ubacio kurac u mene od pozadi. Počeo je da jebe jako, da udara u mene najjače. Počeo je da viče, jako i perverzno, i ja sam stenjala, vrištala…

Ogromna kurčina je bila u meni, jebao je najjače što može

Uhvatio me je za kosu, podigao je moju glavu na gore, i samo jebao. Toliko je jako udarao u mene, da je počeo da pomera sto, oborili smo flašu vina sa njega, pala je i razbila se na podu. Preostalo vino iz naših čaša je bilo prosuto svuda po stolu, počela sam da ga osećam na svom telu, bilo je hladno, osećala sam u vazduhu miris belog vina.

– Kako imaš dobru pičku, kako si vlažna, nisam skoro pojebao ovako dobru pičku – vikao je to, stenjao, onako kao životinja.

Izvadio ga je iz mene, povukao me je, uhvatio za kosu, vukao me je ka krevetu, farmerice su mi bile oko butina, nisam mogla lepo da hodam. Borila sam se za ravnotežu. Bacio me je na krevet, skinuo je brzo moje starke, čarape, farmerice. Samo je uleteo između mojih nogu, počeo je da ga nabija jako. Držao je moje noge sa njegovim snažnim rukama.

– Kako si ti jedna velika droljica, kako uživaš sa kurcem – gledao me je direktno uoči, palilo me je to, palio me je njegov glas, počela sam da stenjem još jače. – Sad će pičkica da ga jaše malo – samo ga je izvadio iz mene, legao je na krevet, na leđa. – Ajde, jaši ga, odma’! – odmah sam ga opkoračila, sela sam na njegov veliki kurac, počela sam da ga jašem nežno. Udario me je jako po guzi. – Nemoj tako polako, ajde brže, jaši ga – pogledala sam ga, stala na sekund,onako kako bi mogla da se zaletim i uhvatim jak ritam, taman kad sam htela da počnem da ga jašem, uhvatio je moje telo, povuko me je ka sebi, nabio je svoje ruke ispod mojih i tako me je stegao. Počeo je da jebe od ispod, jako, brzo. Vrištala sam, bolelo me je, bile su to slatke muke, koliko me je bolelo, toliko mi je i prijao. Ujeo me je za rame, držao je jako zube skoro dva minuta, vrištala sam bolelo me je.

Svet je mali, zemlja je okrugla: Zašto se onda jebemo na svakom ćošku?

Moj telefon je počeo da zvoni, negde tamo pored stola. Tada me je podigao, vratio me u položaj za jahanje, počela sam da se nabijam, jako, grubo. Sise su igrale gore-dole, sve dok ih nije uhvatio sa svojim šakama. Počeo je da ih masira grubo.

– Evo je, zove te Ivana sto posto, javi se svojoj bolesnoj drugarici – počeo je da se smeje, nisam imala snage da mu odgovorim, jahala sam njegov kurac. Počela sam da trljam klitoris, sebi sama, onako dok ga jašem. Njegovi dodiri na mojim sisama su bili jako grubi, mislim da su sise utrnule, nisam više ni mogla da reagujem na to.

Počela sam da ga jašem, bržim tempom, moji pokreti gore-dole su postali dosta nežniji. Počeo je da mi mazi čmar, jednom rukom, druga ruka je otišla na moj čmar, mazio ga je nežno vrhom prsta.

Strašno sam bila napaljena, počela sam da svršavam, ribica je počela da steže ritmično njegovu ogromnu tvrdu kurčinu, njeni zidovi su ga masirali, bila sam „na sedmom nebu“. Ili je možda bolje da kažem da nisam znala gde se nalazim. Zakucao je jednom kurac od ispod, jako, do kraja, vrisnula sam. Podigao me je sa kurca, okrenuo me je u sekundi, ostala sam nagužena na krevetu.

Nabio je glavu između moje guze, počeo je da liže moj čmar, da ga balavi, pljunuo je na njega, zatim nabio dva prsta, grubo i jako. Počeo je da me jebe sa njima, trajalo je, stenjala sam, bio je grub.

Kada je izvadio prste iz moje guze, uhvatio me je za ruku, otišli smo u kupatilo. Naguzio me je na veš mašini. Uzeo je neko ulje, namazao ga je na moj čmar.

Trebalo mu je baš puno vremena da uđe u moju guzu, radio je to polako, deo po deo. Bolelo je. Kada je lepo ušao, počeo je da me jebe. Prvo polako, pa sve jače, i na kraju najbrže što je mogao.

Zakucavao je najjače, vrištala sam, pomerao je veš mašinu od jakog nabijanja na mene, čulo se kako udara ona udara u zid. Stenjala sam, kupatilo je napravilo da sve to čujem onako, skoro pa akustično. Znala sam da pola zgrade čuje kako me Miljan jebe.

analno karanje u kupatilu, sama se nabija na kurac

Osećala sam da je napaljen, da je blizu, ali Miljan nikako nije završavao, guza mi je utrnula od njegvog kurca, jedva sam dolazila do daha. Samo sam osetila kako ga vadi.

– Želim da progutaš spermu, spusti se dole – odmah sam se spustila, sela sam na pločice, pogledala sam gore ka Miljanu: – Otvori usta – rekao mi je opet onim umiljatim, sada već skroz napaljenim glasom. Zinula sam jako, stavio je glavić tako da sva sperma uđe u moja usta, drkao ga je jako, brzo. Kada je svršio, nabio je četiri prsta u moja usta, zbunila sam se.

Povukao me je za kosu, i podigao. Prste je nabijao skoro tako da me je davio sa njima, čak sam se bila i uplašila, borila sam se za vazduh. Osećala sa da sperma ide napolje od pritiska njegovih prstiju, ali je isto tako išla i ka grlu. Počeo je da me ljubi u vrat, prste nije vadio. Ljubio je onu drugu stranu vrata, i pravio šljivu drugu šljivu, opet sam znala to. Izvadio je prste, došla sam do daha, jedva.

Prišao je tuš kabini i pustio vodu. Zadihana, razbijena, bila sam van sebe. Prišla sam pored lavaboa, umila sam se, morala sam da isperem usne od svega. U ogledalu sam videla kako Miljan pere svoj kurac. Pokreti su mu bili lepi, seksualni. Gledao me je u ogledalu, pravo u oči, sa blagim osmehom. Okrenula sam se, ušla u tuš kabinu, ljubili smo se, mazili, tuširali…

Izašli smo iz kupatila.
– Mislim da je sad red da mi daš svoj broj telefona – prišao je telefonu koji je bio na stolu, osmeh mu je bio na licu.

Dala sam mu broj telefona, ovaj put nisam lagala. Obukli smo se, sredili smo zajedno haos u njegovom stanu. Ivana ga je opet pozvala, uključio je interfon. Bila je besna, Miljan joj je rekao da je zaglavio sa nekim ortacima na Kanarevom brdu.

Ostale su dve „šljive“ na mom vratu…

tip i riba se tuširaju zajedno, uz uzajamno drkanje

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Autor ovog posta je:

Gaserka


Ide gas na maks!

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x