Sex sa udatom damom i njenim mužem preko Skype-a

Živim u braku sa meni voljenom osobom. Već duži niz godina naš sex se proredio a ja nikad luđi za sexom i pohotniji. Moja lepša polovina je sušta suprostnost meni, hladna je i veoma nezainteresovana za sex. Njoj smo svi mi koji posećujemo ovakve sajtove za psihijatriju. Kada uspem da je nagovorim na sex, tada se to pretvara u nešto drugo, sasvim suprotno ovom o čemu sam pisao. Onda ona postaje tigrica u krevetu i svaki naredni sex nam biva sve lepši. Ispričaću vam kako sam jebao ženu liku koji nas je gledao preko Skype-a.

Ali dok dođem do njega… Iz tog razloga sam se počeo učlanjivati na svim sajtovima za koje sam čuo, ne bih li nadomestio onaj „ler“ hod koji sam imao u braku. Nailazio sam na brdo lažnih profila i kada sam mislio ovde nema hleba, javio mi se profil koji je imao prefix „par“ u nazivu. Iz priče sam video da se dopisujem sa jačom polovinom „para“ ali rekoh, hajde da vidim šta hoće.

U tom dopisivanju on mi reče kako je dugo vani i kako se retko viđa sa suprugom i da mu je ideja i želja da pronađe nekog dovoljno diskretnog ko bi nju tucao, ali pod uslovom da to tucanje on gleda putem Skype-a. Sav dogovor bi išao preko njega, uslov je bio da ja sa njom nemam šta da se dogovaram, već samo sa njim. Poslao mi je njene slike bez lica, i ja prihvatim tu korespondenciju. Razmenimo Skype profile i tamo nastavimo.

Sex sa udatom damom i njenim mužem preko Skype-a

Razmenjivali smo poruke danima, dok on nije stekao kakvu takvu sliku o meni. Jednog dana mi je predložio da se ja i njegova supruga vidimo u gradu, upoznamo, a nakon toga bi ona donela konačnu odluku, o čemu bi me on obavestio. Bio je kraj godine, pripreme su uveliko tekle za novogodišnje slavlje. Zakazao nam je on sastanak i u dogovoreno vreme i na dogovoreno mesto smo se našli nas dvoje. Upoznali, seli popili kafu, malo proćaskali i lepo i kulturno se razišli.

Na prvi pogled me gospođa nije fascinirala, ali je bila kulturna, odmerena, sa lepim manirima, lepo građena, meni se na neki način to dopalo i rekoh sebi – pa što da ne, mogao bih da probam kako to izgleda. Objasnila mi je da su dugo razdvojeni i da je to njegova želja da i ona sebi dâ oduška, obzirom da mu je bila svih tih godina verna. Razišli smo se posle te kafe lepo, i svako na svoju stranu.

Pohitao sam kući za svojim laptopom i s nestrpljenjem čekao da se on uključi na Skype i prenese mi njene utiske. Te večeri sam džaba čekao. Nije mi se javljao. Pomislih – pa dobro, nisam joj se dopao, idemo dalje. Sutradan sam se opet potajno nadao, proveravao Skype i negde oko 17 h dobijem poruku: „Sve je OK, dopao si se Tanji i mogli bismo da krenemo u realizaciju.“ Bio sam zadovoljan zbog toga i s nestrpljenjem čekao da prođu praznici i da se najzad vidimo. Negde posle pravoslavnog Božića, dogovorimo mi da se definitivno vidimo. Tog dana sam rezervisao neki stan, koji je trebao da bude na diskretnom mestu, da nikome ne bode u oči, itd, itd.

Sex sa udatom damom i njenim mužem preko Skype-a

Otišao sam tamo ranije, supruzi sam rekao da idem na put tog dana, jer mi je posao baš takav. Poneo sam sa sobom svoju torbu koju uobičajeno nosim sa prospektima i laptopom, i krenuo. Pripremio sam sve u sobi, otvorio laptop, probao wi-fi, funkcionisao je odlično i sačekao sam dogovoreno vreme. Sa prvim mrakom sam izašao iz stana i otišao po Tanju, koja me je čekala u dogovoreno vreme. Bila je potpuno „maskirana“, obzirom da je bio januar mesec, imala je jaknu sa kapuljačom i šal koji je prekrivao celo lice do očiju. Zastao sam kolima a ona je ušla brzinom svetlosti u auto, kako je neko ne bi prepoznao. Raskomotila se i krenuli smo do stana.

Prilikom izlaska iz auta opet je namakla šal i stavila kapuljaču. Ušli smo u stan i ja sam odmah poslao poruku njenom suprugu na Skype. Bio sam veoma uzbuđen, penis mi je već bio tvrd. Ona se raskomotila i sela pored mene. Dok smo čekali da odgovori na poruku koju sam mu poslao, da smo stigli u stan i čekali da nas pozove, da uključimo kameru i uspostavimo konekciju sa njim, počeli smo divljački da se ljubimo, oboje smo bili veoma uzbuđeni. Od tog zanosa smo pali na krevet, neposredno ispred laptopa, na kom smo očekivali njega, da se uključi. To podrhtavanje njenog tela u tim trenucima i dan danas pamtim. Stvarno ga je dugo čekala, video sam iz tog našeg prvog kontakta. Kao da je jedva čekala da nas pozove na cam.

Bila je strahovito uzbuđena…

U tom trenutku sam čuo zvuk koji mi je govorio da nas on poziva. Podigli smo se i uključio sam kameru. Sa druge strane smo ugledali njega, ležao je na krevetu i kamera je bila fokusirana na njegov gornji deo tela. Razmenili smo par rečenica, namestili laptop kako bi on imao što bolji pregled, i počeli našu igru. Nastavio sam da je ljubim i polako svlačim i nju i sebe. Ona je podrhtavala, sve jače i jače. Poljupce sam polako usmerio ka njenom stomaku i počeo lagano da se spuštam ka njenom međunožju.

kurac se trlja o pičku i ulazi u nju

Bila je sveže izdepilirana, jezikom sam počeo da prelazim preko njene pičkice, već je bila vlažna. Moj jezik je počeo da kruži po njoj, istovremeno usisavajući njene sokove. Zgrabila me je za glavu i kosu i počela da se grči kao u transu, oteo joj se uzdah:
– Stani, molim te… – u tom trenutku sam u ustima osetio slast i erupciju sokova, koje najviše volim, i počeh se sladiti njima. Kad joj je telo prestalo da se grči, polako sam krenuo naviše. Kad sam došao do grudi, povukla mi je glavu i rekla: – Nemoj još.

Preskočio sam tvrde grudi, na kojima su se videle bradavice veličine moga palca. Nikada do tada, ni a jednoj ženi nisam video tako velike bradavice, koje su stajale bukvalno pravo. Počeo sam lagano da ulazim u nju dok su nam se jezici ponovo ukrstili i počeli da ulaze što dublje u usta, kao da smo želeli da jedno drugom napipamo i ispitamo krajnike.

Spavao sam sa dosta žena, ali takav sex nisam do tada imao. Koliko se ona nabadala, toliko sam ja dobijao sve veću snagu, a kurac mi je bio sve tvrđi. Menjali smo poze, od 69, pa sve što nam je palo u tom trenutku na pamet. Iako je bila u takvom transu, nije zaboravljala na njega, pri svakoj promeni poze bi ga upitala „da li nas vidiš?“, „kako nas vidiš?“, „šta bi voleo sada da vidiš?“, i pri svakom trzaju i mom žestokom nabijanju bi ga pitala da li mu se sviđa. Mene jo to još više palilo i davalo mi divljačku snagu.

Sex sa udatom damom i njenim mužem preko Skype-a

U tom trenutku sam bio svestan koliko se njih dvoje vole i koliko nedostaju jedno drugom. Nisam ni jednog trenutka bio ljubomoran niti mi je to smetalo. Izvlačio sam nadčovečansku snagu iz sebe, da nju zadovoljim maksimalno, a da na njega ostavim što bolji utisak. Ni sa jednom ženom do tada nisam imao duži sex. Ta veza, ta ljubav na daljinu između njih dvoje se osećala. Shvatio sam da i pored svega ona uživa. Bilo mi je drago, jer je meni to uvek cilj, da dama koja je sa mnom u erotskom zanosu zaista uživa.

Dok je bila na meni, toliko se nabijala da sam joj osetio kosti, u tom ritmu mi je diskretno šapnula na uvo:
– A tebi, je’l ti se sviđa, i šta bi ti još hteo? – rekao sam da želim da joj ljubim grudi i te velike bradavice, a da joj potom svršim u usta.

Spustila se sa mog kurca, zauzela dogi stil i okrenula lice ka kameri Skype-a i voljenom suprugu. Opet sam jezikom prešao preko njene pičke, bila je vrela i sva lepljiva od svojih sokova. Lizao sam je, a onda sam je okrenuo, postavio na leđa i pošao ka grudima. Uzeo sam bradavicu u usta i počeo jezikom da kružim oko nje a drugu sam prstima počeo da gladim… Nastao je opšti haos, počela je da vuče posteljinu, čupa je a telo je počelo da se trese, mislio sam da je u pitanju epileptički napad.

Sex sa udatom damom i njenim mužem preko Skype-a

Počela je da vrišti i onda je sama sebi nabacila jastuk na glavu. Tada sam shvatio zašto mi nije dala odmah grudi. Mene je to dodatno uzbudilo, nakon njenog orgazma sam je ponovo postavio u dogi stil, okrenuvši je u pravcu supruga i snažno joj ušao od zada. Jebao sam je svom silinom. Ne znam da li je nekoga bilo u susednim stanovima, ali ako je bilo, sigurno su čuli ta pljesak naš, kao da nam je bilo poslednje u životu. Sokovi su se slivali niz njenih butina po mom kurcu.

Krajičkom oka sam pogledao ka laptopu i Skype-u, njen suprug nije treptao, jedna mu je ruka bila zabačena iza glave a druga je bila spuštena. Da li je s njom nešto radio, ne mogu da tvrdim. Bio sam okupan znojem. Ni danas, posle dve godine, ne mogu sebi da objasnim kako sam mogao toliko dugo da ne svršim.

Ona je uživala, imao sam utisak da je i ona želela da to traje večno, ako ne večno, barem do povratka njeno dragog kući. Osećao sam kako mi kurac pulsira a onda i osetio da je erupcija vulkana blizu. Izvukao sam ga i prineo joj ga ustima. Ščepala ga je, uvukla koliko je mogla i počela da ga sama sebi nabija u usta što dublje, a onda je nastupila erupcija sa moje strane. Svršavao sam u naletima, nisam mogao sebe da prepoznam, bio sam glasan a ona je samo usisavala i gutala moju spermu.

devojka liže spermu, svršavanje u usta i po licu

Pali smo znojavi na krevet… Pribrali smo se malo, a onda njega pitali da li mu se svidelo. Rekao je samo
– Da.

Kada smo pogledali na sat, nismo mogli verovati, taj naš šou trajao je nešto preko dva sata. Ustao sam i otišao u kupatilo a ona je ostala da se sa njim na gleda na Skype-u…

rujkan018

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca, a ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše: klikni ovde za više informacija

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

1. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

2. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

3. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

4. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

5. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

6. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments