Ćaletov advokat je prvi probio moju tvrđavu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Krenuću redom. Pričaću vam o tome kako mi je ćaletov advokat uzeo nevinost. Sve što ću napisati se stvarno desilo, nekih razgovora se sećam jasno, a neke ću napisati onako kako mi je ostalo u sećanju.

Prvi sex sa devojkom sam imao sa 15 godina, toliko sam bio naložen da smo koristili svaku priliku da se kresnemo. Posle nekih godinu dana smo raskinuli a meni se i dalje jebalo, drkao sam po ceo dan. E onda se nakon par godina desilo nešto čudno. Kako sam gledao porniće neprestano, listao sam one kategorije i naišao na bisex porn. Pogledao sam par ali nisu me ložili pa sam nastavio dalje. Problem je nastao što sam u narednim danima, malo-malo, razmišljao o tome, ne u smislu da me loži nego, kao: kad bi se dva muškarca karali, tu je devojka, i tako sam nastavio da razmišljam o tome sve dok nije počelo da me loži, sve više sam gledao bi porniće.

Onda je počelo da me zanima i šta dva muškarca rade sami, pa sam gledao i gay porn. To je trajalo neko vreme ali odlučio sam da prestanem sa tim. Problem je bio što kad se napalim, nekako pređem na gej porniće, a kad svršim kajem se. To je trajalo nekih godinu dana, sve dok nisam otkrio da postoje aplikacije za pedere. Napravio sam profil, ali nisam kačio slike. Gledao sam čega tu ima, jako sam bio uzbuđen. Svu su mi odmah tražili sliku, a ja nisam hteo da pošaljem pa su me odmah otkačivali.

Kako je prolazilo vreme počeo sam da šaljem slike tela samo. Treniram od kad sam bio dete pa imam jako lepo telo. Uglavnom su mi stariji pisali, ali njima nisam ni odgovarao. Naišao sam na jedan profil, dečko od 20 godina, razmišljao sam – malo stariji od mene, ali tu smo. Počeli smo da se dopisujemo, sve normalno. Danima je to trajalo, slali smo slike tela jedan drugom. Jako mi je prijalo ovo i počeo sam da razmišljam o njemu. Predložio je da razmenimo slike lice, nećkao sam se ali na kraju sam poslao.

Ćaletov advokat je prvi probio moju tvrđavu

Uzvratio je. Bio je prelep. Sad sam bio još više naložen, po ceo dan sam mislio na njega. A onda je samo nestao, ugašen profil, nema ničega. Baš sam se smorio. Stalno sam ulazio da proverim, ali nije ga bilo. Prošlo je nekih mesec dana a ja sam rešio da nađem ribu i da završim sa ovim. Već je došlo vreme da razmislim o faksu. Moji su hteli da upišem neku dobru školu u inostranstvu, a ja sam hteo samo u Bg-u. Pošto sam iz NS, ćale i keva su za punoletstvo i upis na fax rešili da mi kupe stan u Bg-u. Jako sam bio uzbuđen oko svega što se dešava. Odabrao sam stan, i sve je bilo kako sam želeo.

Trebalo je da odem da potpišem neke papire u Bg-u i da sve bude gotovo. Ćale je imao poslovni put pa je njegov advokat i najbolji prijatelj trebalo da me odveze da završimo sve. On i ćale su isto godište, imaju 43 godine. Njega znam od kad sam bio dete, doživljavao sam ga kao nekog strica ili tako nešto. Kasno je dobio dete pa sam uvek od njega dobijao poklone, stalno je hteo da me vodi svuda, i tako. Inače, bivši je vaterpolista, visok, prosed sa strane, lep čovek.

Pokupio me je i krenuli smo. Završili smo sve papire u Bg-u, pa smo seli na ručak. Sa njim mi je uvek bilo opušteno i uglavnom sam njega zvao kad imam neki problem da mi ćale i keva ne bi kenjali. Krenuli smo nazad. Rekao je:
– E pa mali, sad kreće sloboda, al pazi šta radiš. Nemoj zbog devojčica da zapostaviš fax. – Smejali smo se, a onda je rekao: – …Ili dečaka, kod vas mladih je sve sad normalno. – Iskreno, kao da me je neko šutnuo u stomak, nije mi bilo jasno što je to rekao, šta ako zna? Počeo je da se smeje i pogledao me, rekao je: – Šta si prebledeo? – Rekao sam:
– Ma ništa. – Spustio mi je ruku na rame i rekao:
– Mali, znaš da meni možeš sve da kažeš, ako imaš neki problem. – Rekao sam da je sve OK.

Samo sam želeo da stignem kući, jako sam se uplašio. Narednih meseci mi to nije pominjao pa sam mislio da je samo slučajnost. Malo sam se opustio. Preselio sam se, počeo fax, uživao sam. Jedan dan me zove on i kaže:
– Mali, poslali su tvoji nešto da ti donesem, kad si slobodan? – Dogovorili smo se da se nađemo u nekom restoranu blizu mog stana. Bilo je lepo, opušteno, kao pre onoga. Pitao me je da pogleda stan, kako sam sredio i to. Popeli smo se, razgledao je. Kod spavace sobe je rekao verujem da ovde svako vece spava neka druga devojcia, a mozda i decak. Opet sam se prepao. Nisam mogao da progovorim pa sam nešto zamuckivao. Prišao je i rekao:
– Opusti se mali, sve što prija nije loše.

Ćaletov advokat je prvi probio moju tvrđavu

Gledao sam ga, tresao se, bilo mi je loše. Rekao mi je:
– Jel’ se sećaš onog dečka što si se na toj aplikaciji pre nekih godinu dana dopisivao sa njim? – Jedva sam stajao na nogama. Samo je rekao: – To sam bio ja. Nisam mogao da verujem da si mi poslao sliku lica, oduvek sam te gledao ali nisam ni pomislio da te zanimaju dečaci.

Ja sam samo stajao i gledao ga. Ovo je nešto najgore što mi se desilo u životu, kako je moguće da se to dešava?! Video je da sam uplašen pa je rekao:
– Mali, nemoj da se plašiš, od mene niko nikad to neće saznati, ali obećaj mi da nikad više nećeš koristiti te aplikacije, ne znaš kakvih ludaka tamo ima. Šta god da ti treba, ja sam tu. – Brate jel’ ovo moguće?! Rekao je: – Gledam te kako si odrastao, uvek su bio prelep, a sad izrastaš u pravog momka, oko tebe će svi da se lome, zato moraš da paziš šta radiš. – Zagrlio me je i rekao; – Ajde opusti se.

Seli smo na krevet, pitao me jesam li probao nešto sa muškarcima, samo sam odmahnuo glavom. Pitao me jel’ želim, šta mislim o tome. Sad sam želeo samo da propadnem u zemlju i ništa više. Rekao je:
– Mali, opusti se, rekao sam ti, pa i ja sam isti kao i ti. – Od šoka do sad to nisam ni skontao. Odjednom sam osetio neko olakšanje. Rekao je ovo je naša tajna, sad imam sa kim da pričam o tome. Tad sam rekao da ne znam dal’ bih voleo da probam. Rekao je da dok se dopisivao sa mnom preko onog profila nije mogao da prestane da drka, da sam ga izludeo i da je zato ugasio profil, a opet se plašio da ne naletim na neku budalu i da je zato sad rešio da mi sve kaže.

Moj prvi muškarac je bio ćaletov advokat!

Ćaletov advokat je pitao me šta me najviše loži kod muškaraca. Rekao sam da ne znam, samo mi je zanimljivo sve to. Gledali smo se, on je krenuo ka meni. Nisam znao šta da radim, tu je, gotovo. Osećam njegove usne, ljubi me, osećam jezik, otvaram usta i puštam ga.

Ćaletov advokat je prvi probio moju tvrđavu

Brate, ljubi me muškarac. Nekako je jako, drugačije. A pri tom, to je ćaletov advokat! Osećam kako diše, guta mi jezik, usta. Naginje se još više, spušta me na leđa i leže preko mene. Lubi me po vratu, nešto priča ali ne razumem šta, naložen sam kao nikad u životu. Diže mi majicu u počinje da mi sisa bradavice, jebote nikad mi ovo niko nije radio. Ljubi mi stomak, liže me. Osećam da me je uhvatio za kurac, vadi ga, pogledao me je, a onda je počeo da mi puši.

Brate, svršiću za minut. Tako ga dobro dudla, spušta se na jaja. Uf… poludeću. Onda se odmakao i svukao mi trenerku i gaće. Sad mi je malo neprijatno, gleda me skroz golog. Rekao sam mu da se skine. Otkopčao je košulju, video sam ga u kupaćem što puta, ali prvi put ga gledam ovako. Jako zgodan, krupan, baš muško. Osetio sam da mi telo treperi kad je krenuo da skida gaće i pantalone. Prvo sam video dlake, a onda je izleteo veliki debeli kurac, velika jaja vise.

Ćaletov advokat je stajao preda mnom i rekao:
– Slobodno ga uzmi. Uspravio sam se i uhvatio ga za kurac. Polako sam mu navlačio i svlačio kožicu. Bio je kao kamen. Pipnuo sam mu jaja. Pomazio me je po glavi, pitao me je kakav je osećaj, rekao sam – OK.

Polako mi je glavu usmeravao ka kurcu. Želeo sam, a opet nisam; razmišljao sam da posle ovoga nema nazad, a opet – toliko sam želeo.

Kad mi je glavić već bio na ustima samo sam zinuo i pustio ga. Bilo je čudno, ni lepo ni ružno, samo sam osećao kurac u ustima. Pomerao sam glavu napred-nazad, lizao ga. Naglo me je odmakao i rekao:
– Neću još da svršim. – Onda se spustio dole i opet mi pušio, podigao mi je noge i prešao jezikom preko mog čmara!

Ćaletov advokat je prvi probio moju tvrđavu

Brate, koji osećaj! Zastenjao sam, a on je još više krenuo da mi liže čmar. Ne znam šta je radio ali hteo sam da poludim. Osetio sam pritisak pa sam stegao rupicu, ipak je ušao prstom u mene. Polako ga je vadio i ubacivao i sve vreme me gledao. Nesto je radio prstom zbog čega sam osetio strujanje po celom telo. Krenuo sam da se uvijam, stenjem, onda je stao.

Stavio mi je noge na ramena i osetio sam jak pritisak kad je prislonio galvić na čmar. Ćaletov advokat je pljunuo na moj čmar i trljao kitu o moju rupicu. To mi je baš prijalo. Onda jak, oštar bol. Samo sam se izmakao. Jako me je zabolelo, kao da peče, probada, ne znam… Rekao je:
– Samo treba da se opustiš i brzo će da prođe. – Opet je ubacio glavić, ali opet sam se izmakao. Rekao je: – Nema veze – i spustio se da me ljubi. Onda je legao, prebacio me preko sebe. Ljubili smo se, kite su nam se trljale, a on mi je prstima drkao rupicu. Spuštao sam se dole, sad sam ja ljubio njegovo telo, lizao dlake. Kurac mu je bio skroz vlažan i osetio sam neki čudan ukus kad sam ga oset stavio u usta. Sisao sam mu i jaja, a krenuo sam da se spuštam dole, kao što je i on meni. Kad sam mu podigao noge rekao je: – ali polako, ja ne primam.

Počeo sam da mu ližem čmar, ali nije mi se svidelo pa sam se vratio na kurac. Malo sam drkao, malo pušio a on je krenuo jako da stenje i sperma je počela da prska jako, u velikim mlazevima. Prsnuo me je po licu, pa sam se izmakao. Ćaletov advokat je nastavio da stenje i diše duboko. Pogledao me je i samo rekao:
– Mali, izludeo si me, jedva sam se i do sad kontrolisao. – Pomazio me je po licu, a onda prstom uzeo spermu i stavio mi u usta. Nije mi se svidelo, pa sam se sklonio. Spustio me je na leđa i krenuo naglo da mi puši. Ni sam ne znam kako, ali doživeo sam najjače svršavanje ikada. On se nije izmakao, gutao mi je spermu, a ja sam se tresao i grčio.

jedan tip drugoga fingeruje u čmar

Odjednom sam osetio veliko kajanje. Gurnuo sam ga. Pogledao me je i samo je rekao:
– Nemoj da se kaješ, nije ovo ništa loše, uživao si. – Rekao sam:
– Ja nisam peder! – Rekao je da nije ni on, ali nema svrhe uskratiti sebi nešto u čemu uživaš. Odjednom mi je bilo neprijatno i što sam go pred njim, pa sam obukao gaće. Čekao sam da ode, ali on je samo sedeo. Rekao je:
– Mali, moramo da porazgovaramao, znam kako se sad osećaš, ali veruj mi, to nije ništa strašno. Tako smo rođeni i nema zbog čega da te grize savest. – Pitao me je: – Jesi li uživao? – Rekao sam da jesam i to me je još više nerviralo. Zagrlio me je i rekao da se opustim, ovo je samo naša tajna. Poljubio me je u vrat i rekao: – Ne mogu da verujem da se ovo desilo. Od kad si bio beba te znam, kad si krenuo da se razvijaš znao sam da ćeš biti prelep.

Nisam mogao više da se kontrolišem. Držao me je čvrsto u zagrljaju a meni je bilo malo neprijatno. Poljubio me je u nos pa opet u usta. Nisam reagovao, nastavio je da me ljubi po vratu. Osećao sam da mu se kurac diže, a krenuo je i moj. U glavi mi je bio haos: hoću-neću, hoću-neću. Okrenuo me je, raširio mi guzove i opet me lizao. Nisam mogao sad da prestanem, lizao me je i gurao mi prst u isto vreme. Otišao je do kupatila, nosio je mleko za telo. Namazao mi je čmar a onda sam opet osetio pritisak, pa isto jak bol.

Držao me je, dok sam osećao kako me probija kurcem. Rekao sam mu da stane. Jeste stao, ali nije ga izvadio. Držao me je a ja sam kukao od bola. Opet je krenuo da ulazi, ali čini mi se da manje boli. Šapnuo mi je:
– Ceo sam u tebi.

Nekako sam se umirio i prestalo je. Kad je krenuo da izađe pa opet uđe, zabolelo je. Neko vreme smo tako stajali dok nisam osetio da me boli ništa. Počeo je lagano da me jebe. Nije bilo strašno. Što je više jebao, ti mi je više prijalo. Namestio me je da se držim za ivicu kreveta i počeo jako da me tuca. Iskreno, jako mi je prijalo.

Ćaletov advokat je prvi probio moju tvrđavu

Nisam mogao da verujem šta radim. Osetio sam jake trzaje i njega kako se naglo zabija u mene do kraja, stenje. Odjednom je stao. Uspravio me je a nije vadio kurac iz mene. Stiskao mi je bradavice i drkao. Ubrzo sam i ja počeo da prskam. Opet mi se gadilo, sad je bilo još gore jer sam imao kurac u sebi. Kad ga je izvadio osetio sam veliku prazninu, a iz mene je curela sperma. Od besa sam rekao:
– Ovo više neću da radim. Sad i nikad više.

Otišao je, a ja što sam više rezmišljao da neću, to sam bio napaljeniji. To veče sam izdrkao na njega.

Sutradan smo se čuli, rekao je da ne moramo da radimo ništa što ne želim, a onda je to veče opet došao iz NS-a i jebao me.

To je počelo u oktobru i nismo prestali do danas, manje me grize savest kad svršim, ali još uvek mislim da ću prestati…

jedan tip liže spermu sa ogromne crne kurčine

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

9 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Neces prestat nikad. Get over it

Ne mora značiti

Ne mora značiti

Ne slažem se sa tobom

Upravu si puše kurčine i onda kao kada ću prestati nikad neces

Imamo isti problem

Imamo isti problem

Imamo isti problem

I ja bih probao kako je to kad primao topao i mlad kurac u sebe.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x