Zbog njegove nevere, kaznili su nju

Registrovani korisnici ne vide reklame

Soba u polumraku je mirisala na znoj i strast. Na luksuznom krevetu sa satenskim pokrivačem i jastucima ležala je žena u zrelim pedesetim. Njene velike grudi, već dosta opuštene jedva je držao tanki svileni brushalter, a gaćice su joj bile bačene na pod. Ruke su joj bile vezane za gornji deo kreveta, a noge u tankim samodržećim crnim najlonkama raskrečene i vezane za donji deo kreveta lisicama.

Na njoj je jahao mladić od svojih dvadesetak godina i žestoko se zabijao u njenu već raširenu i mokru pičku. Žena je stalno ponavljala da je jebe kao kurvu i očito uživala u svakom mladićevom naletu. Čulo se teško šljapkanje napaljene pičke i stalno ponavljanje:
– Jače, Marko! Jebi svoju kurvu… Aaaahhh… Daaa…

Marko je u naletu strasti ponavljao:
– Ti si moja razjebana kurvaaa… Aaahhh… punim teee…

Marko je uživao u opasnosti koju mu donosi ova vanbračna pustolovina. Naime, i on, a i Milica, kako se zvala vezana žena, su bili u braku. Sastajali su se redovno kada su im prilike dozvoljavale i kada je Miličin muž bio na putu da bi ostvarili svoje fantazije. Osećao se i ponosno, jer je karao ženu jednog od najjačih mafijaša u kraju.

Miličin muž nije više bio zainteresovan za seks, a Markova žena nije imala tako bujnu maštu kao Milica. Marko je sav u znoju uživao u raskrečenom bespomoćnom telu Milice, čija se vagina stezala oko njegovog kurca u trenutku orgazma i terala ga da se prazni u nju. Sav isrpljen i znojav, pao je preko nje i zadovoljno je poljubio u usta.
– Ljubavi, bila si bolja od prave kurve – rekao je.
– Znam, srećo, i ti si lepo razjebao svoju kurveštiju – zadovoljno je prela.

behindbeauty-v2fhx-0e9fa4

Polako su se razdvojili i Marko je krenuo da joj skida lisice sa nogu, kada je polumrak i tišinu njihovog ljubavnog gnezda narušio jaki udarac u vrata, koja su odletela sa šarki. Jako dnevno svetlo koje je ulazilo u prostoriju je totalno zbunilo Marka i dok je malo došao sebi, već je bio uhvaćen i vezan od strane dvojice krupnih muškaraca, a na vratima je stajao oniži debeljuškasti i proćelavi muškarac svinjske face u svojim šezdesetim godinama, sa cigaretom u ustima. Marko je prepoznao Miličinog muža i krenuo je da se preznojava.
– Pa, zar od moje žene da praviš kurvu, mamicu ti tvoju! – dreknuo je Bora. Usledila je kiša udaraca i Marko je sav sklupčan ležao na podu okrvavljenih usta. – Je l’ vidiš kakvu si svinjariju napravio, kretenu!? Uništio si mi brak i od žene napravio kurvu! – Bora je krenuo prema Marku i onako svezanom mu zviznuo šamarčinu i cimnuo ga za kosu. – A sada ćemo malo ja i ti da se zabavimo – reče Bora, a onda dobaci onoj dvojici telohranitelja – Jebite ovu drolju kada je već raširena.

Milica je raširila oči u neverici, ali onako vezana lisicama nije mogla da mrdne. Preklinjala je Boru da joj to ne radi, ali bilo je kasno jer su ova dvojica gorila već krenula da se skidaju. Dok su prilazili bespomoćnoj ženi, Bora je držao za kosu Marka i svaki put kada je ovaj pokušao da skloni pogled dobijao je žestoku šamarčinu.

Vidno preplašen, Marko više nije pokušavao ni da skloni pogled. Gledao je kako ovaj krupniji prilazi ženi, iz čije pičke se još uvek cedila Markova sperma, i kako jednim grubim naletom uleće u nju. Drugi ju je zajašio preko glave i već nadignuti kurac joj gurao u usta. Kada je jauknula od boli koju je osetila usled grubog ulaska u njenu vaginu, usta joj je začepio ovaj drugi poludignuti i vlažni kurac. Marko je sve to gledao tupim pogledom, kako se ova dvojica bilmeza smenjuju na Milici, a onda je osetio kako se i njegov kurac polako diže. To je primetio i Borko i rekao mu:
-Vidi, đubre kako uživa! Još sme i da ti se digne, a! E pa, sad ćeš da vidiš svog boga!

Jaka šamarčina, koji mu je uletao u grlo. Narednih pola sata čulo se šljepkanje i stenjanje u sobi, dok su se trojica siledžija smenjivala na Milici. Kako bi je punili, tako su posle svoje musave glaviće gurali u Markova usta.

tumblr_nfb4suVgW71tfh5aoo1_500Dok je čistio balave kurčeve Miličinih siledžija, čuo je njene uzdahe i shvatio da je ona ipak uživala u svemu ovome…

Bora je ušao posle svih u Milicu, ali kada je osetio da mu se bliži vrhunac sišao je sa nje i nabio kurac u Markova usta. Marko je shvatio da je jedini izlaz da potisne gađenje i krenuo je da guta Borinu spermu, dok je ovaj zadovoljno groktao.

Kada je sve konačno bilo gotovo, odvezali su ih. Milica je ostala da leži nepomično, izmorena i slomljena posle orgazama i redaljke koju je doživela. Onako go, Marko je stajao u ćošku gledajući u ovu trojicu koja su se oblačila.

Bora mu je naredio da klekne i da mu priđe. Marko ga je poslušao i prišao. Slušao je bez glasa i kada mu je naređeno da otkopča šlic i da poliže jaja i posisa kurac. Sve je radio poslušno sa mazohistikim zadovoljstvom i, dok mu je Bora govorio da je glupi pederčić, osećao je kako mu se kurac diže od tih reči.

Iznenada ga je Bora odgurnuo i rekao da je bilo dosta. Bez reči su sva trojica izašli na vrata. Ostalo je dvoje poniženih i odbačenih ljubavnika. Marko se obukao i pokupio svoje stvari, dok ga je sa kreveta prezrivo gledala raščupana bivša ljubavnica. Odlazio je pogleda uprtog u pod, znajući da je ovo kraj njihove veze.

*****

Prošlo je mesec dana od onog poniženja koje je pretrpeo. Marko se protegao u krevetu i gledao je svoju dragu i lepu ženicu kako sprema kuhinju i po stoti put se pitao kako je mogao da je prevari. Nevena, kako se zvala njegova žena, bila je stvarno oličenje lepote i vrline. Upoznao ju je u rodnom selu i bio joj je prvi. Ona je bila verna svom mužu i jedino joj je bilo važno da održi brak, a sve o seksu je saznala u braku od Marka. Njeno prelepo vitko telo i male i čvrste grudi, kao i čvrsta i izbačena zadnjica privlačili su poglede mnogih muškaraca, ali ona na to nije obraćala pažnju. Jedino važno je bilo da ima dobar brak i decu.

Marko je isto sada žudeo za decom, ali i pored truda, rezultati su izostali. Pre nedelju dana je bio kod doktora i saznao je da ne može imati decu, ma nije baš za priču, tako da je prećutao to Neveni i nastavili su da pokušavaju. Upravo je sa osmehom na licu razmišljao o jutrašnjem „pokušaju” pravljenja dece, kada mu je Nevena prišla i poljubila ga u obraz, a onda mu rekla da ide na posao.

Ispratio ju je do vrata stana i zaključao za njom. Taman kada je krenuo da se sprema za posao, začuo je zvonjavu na vratima. Bio je to poštar. Uzeo je paket koji mu je doneo i pitao se od koga je. Seo je u stolicu i pogledao u uglu sitno napisano ime pošiljaoca, nije mu bilo poznato. Otvorio je paket i prvo je naleteo na jedan cd na kome je pisalo: „Prvo pogledati”, a ispod je bila još jedna kesa, uredno izlepljena.

Ubacio je cd u komp i pustio video. Od prvih kadrova je pretrnuo… Bila je to njegova seansa seksa sa Milicom. Lepo se videlo kako je, onako vezanu, rastura, i njegovo zajapureno lice. A posle još lepše, nasnimljeno njegovo lice ispod debelog stomaka onog mafijaša, kako mu žudno puši. Osećao je kako mu lice gori od ovih snimaka. Na kraju se pojavio Bora na snimku i saopštio mu tačna i precizna uputstva sa prezirnim osmehom na licu. Morao je da otpakuje onu kesu i da polako izvuče crni čipkasti donji veš koji je bio spremljen za njegovu „kurvu“, kako je Bora nazvao Markovu ženu, i jednu bočicu iz koje će da joj sipa tri kapi u sok, pre nego što ona krene na posao. Ostalo je, kako kaže Bora, njegova briga, jer, kako je on znao da jebe njegovu Milicu, red je da sada vrati protivuslugom. Marko je znao šta to znači i slomljen je sedeo za stolom, ni sam ne zna koliko dugo, dok mu je niz lice curio znoj. Bio je sateran u ćošak i znao je da neće samo on platiti što je ušao u tuđe, već i njegova još neiskusna ženica, koju je naučio samo osnovnim položajima u seksu.

Čitav taj dan mu je prošao kao u bunilu. Trudio se da ništa ne pokaže pred ženom to veče. Shvatio je da je u onoj bočici neka mnogo jaka droga za pobuđivanje seksualne želje, ali mu nije bilo jasno kako će ona to podneti, pogotovo što radi u srednjoj školi kao nastavnica.

tumblr_n2zwozSV5y1twet34o1_1280Sledeće jutro Nevenu je umesto sata probudilo nežno milovanje i šaputanje njenog Marka:
– Ljubavi, vreme je da se spremaš za posao.

Polako se pridigla u krevetu i pred njom je stajao poslužavnik sa sendvičem i sokom, a Marko je držao jednu ružu. Bilo je to za nju jedno buđenje iz snova. Poljubila ga je sočno, a onda je polako jela sendvič i pila sokić. Na kraju se zahvalila puno svom pažljivom mužiću.

Ustala je i našla pored svoje suknje i bluze uredno složene crne hulahopke sa šavom i tangice, čipkaste i providne, a tu je bio i brus u istom tonu, koji je bio taman dovoljan samo da joj pređe preko bradavica delimično. Iznenađeno je upitala Marka čemu to, a on je rekao da je kupio za nju i zamolio je da to obuče danas.

Kada joj je već priredio tako lepo buđenje, nije imala snage da ga odbije, a i ona je volela da povremeno oblači tako lepo rublje. Sâmo saznanje da njen dragi zna šta ima ispod i da ga to pali, za nju je bilo dovoljno. Žurno se obukla, i na Markov nagovor, na brzinu dovršila sok, iako joj nije baš prijao ukus, ali je znala da će joj trebati energija. Poljubila ga je u obraz i odjurila do auta.

Proticao je već drugi čas i sa mukom je pokušavala da održi pažnju na ono što je predavala. Od neprestanog šaputanja i potmule galame ju je hvatala užasna nervoza. A kako i ne bi, kada je to bilo najgore odeljenje u školi. Bili su to skorašnji maturanti, već pomalo raspušteni jer se bližio kraj godine, a za njih i kraj srednje škole. Onako krhka, sigurno im nije ulivala poštovanje, a samim tim nije ni mogla da ih barem malo smiri.

Sela je na stolicu i počela sa ispitivanjem. Dok je sedela, osećala je čudnu uznemirenost i neku vrstu seksualne napetosti koja se od jutros samo pojačavala. Gaćice su joj se usekle u ribicu i osećala je da su skroz mokre, a bradavice su joj toliko narasle da ih, ionako mali grudnjak, više nije mogao sakriti.

tumblr_n5p1705Vwd1qzq8p3o1_1280Dok su đaci izlazili na tablu, nesvesno joj je pogled bežao ka njihovim šlicevima. Pokušavala je da obuzda svoju napetost, ali joj je to teško polazilo za rukom. Hvatala je poglede par učenika koji su gledali u pravcu njenih grudi i shvatila je da crna tanka bluzica više naglašava njene bradavice, nego što ih skriva.

Kada se oglasilo zvono, brzo je spakovala dnevnik i izjurila kroz vrata prema zbornici, praćena po kojim zviždukom iz učionice. Ostavila je dnevnik, uzela ključeve i krenula ka nastavničkom wc-u.

Brzo ga je otključala i uletela. Svukla je hulahopke i gaćice i krenula da briše svoju vlažnu ribicu papirom. Što je više prelazila preko nje, uzbuđenje je sve više raslo.

Polako je zavukla ruku i krenula prstom da miluje procep i da lagano ubacuje u sebe vrh prsta. Svesna je da radi nešto što nikada do sada nije radila, ali nije mogla da se zaustavi, morala je da se smiri pre nego što ponovo krene na nastavu. Otkopčala je bluzu i jednom rukom mazila i štipkala svoje, ionako velike, bradavice a sada još uvećane nezajažljivim uzbuđenjem koje je podsticala drugom rukom među nogama. Kao da je pala u trans, obe ruke su joj sve brže radile. Zatvorila je oči od uzbuđenja i nije ništa videla.

tumblr_mlpgpwkmS91rld50oo1_400

Odjednom, osetila je da je neko posmatra i naglo je otvorila oči. Ispred nje se stvorio njen direktor i još jedan podeblji, sedi, proćelavi čovek. Njen direktor, takođe stariji čovek pred penzijom, je gledao sa prezirom u raščupanu i poludelu od strasti Nevenu, razdrljene košulje i spuštenih gaćica. Onako posramljena, prekrila je nevešto rukama sise i svoju pičkicu i polako pokušala da se obuče. Direktor je polutihim glasom rekao:
– Ostani tako kakva si, kurvetino jedna! Sramotiš i školu i mene pred ovim čovekom! Pa, zar ne znaš da je sve snimljeno?! Moli boga da snimci ne odu negde u javnost!

Nevena je postiđeno, suznim očima, gledala u njega i govorila:
– Molim Vas, oprostite. Ne znam šta me je spopalo… Nikada nisam ovo radila…

Direktor je prišao bliže njoj i sada je gledala pravo u njegov šlic koji joj je bio na par centimetara od njenih očiju. Pokušala je da skrene pogled, dok joj je crvenilo prekrivalo prelepo lice.
– Mmmolim Vas… Izvinite, stvarno ne znam šta mi je… – govorila je zbunjeno.

Uhvatio ju je za kosu i podigao joj lice:
– Ne foliraj se, mala, nego mi otkopčaj šlic. Brzo, kad kažem!

Preplašena, nesigurnim prstima, polako je otkopčala njegove pantalone. On joj je odgurnuo ruku.
– Suviše si spora, pičkice.

Izvadio je svoj poludignuti kurac koji je već bio mokar od bistrih sokova, koji su se polako cedili sa njega. Otvorenih očiju je preneraženo gledala u to podeblje koplje, prošarano žilicama i zaraslo sedim dlakama, kako je virilo ispod znojavog stomaka. Odjednom je osetila kako nečije ruke grubo hvataju i stiskaju njene sise. Shvatila je da su to ruke ovog drugog čoveka. Tada je Direktor rekao ovom čoveku:
– Hajde, Boro, nabij joj glavu da meni malo popuši.

Osetila je kako joj ruke ovog drugog neznanca nabijaju glavu sve bliže vlažnom glaviću direktora i pokušala je da se opire, ali jak bol koji je izazvalo cimanje za kosu nateralo ju je da na trenutak otvori usta. Debela i slana kurčina joj je već punila usta, a sokove kojima je punila usnu duplju nije stigla da ispljune, već ih je nesvesno gutala. Osećala se užasno prljavo između dva čoveka koji su mogli da joj budu očevi, ali nije stigla da razmišlja o tome jer su joj Borine ruke već bile među nogama i dražile već preosetljivi klitoris, a dva prsta su polako ušla u njenu vlažnu ribicu. Osećala je njegovo škripavo disanje iza svoje glave i slušala reči koje je Bora govorio svom pajtosu:
– Vidi, ova mala je luda za kurcem. Hajde da je naučimo svemu što će joj trebati u budućnosti.

Smeh je usledio od strane direktora koji joj je već uvlačio kurac sve dublje, da je već počela da se pomalo guši.

defaultIpak, luda od strasti koju do sada nikada nije osetila u tolikoj meri, nije se opirala, već se nesvesno nabijala na one prste koji su joj rovarili po procepu i usisavala skoro do kraja kurčinu koja je već opasno pulsirala u njenim ustima.
– Aaahhh… Svršavaaaammm… – stenjao je direktor.

Ona je pokušala da izmakne glavu, ali čelične ruke direktora držale su je prikovanu za njegov kurac

Gusta i lepljiva tečnost čudnog ukusa, koji bi joj bio odvratan da nije toliko bila napaljena, punio joj je usta. Nesvesno je počela da guta, a kada je osetila Borine prste kako ubrzavaju ritam u njenoj pohotnoj pičkici, sisala je i gutala sve dok se kurac u njenim usnama nije smanjio.
– Hajde sada ti, Boro. Da te mala zadovolji – govorio je direktor i sklonio se u stranu.

Bora je došao sa prednje strane i digao joj noge na ramena, a njena glava je pala pozadi, na kazanče koje se nalazilo iza wc-šolje. Osetila je kako kurac ulazi u nju. Iako nije baš bio veliki, ipak je jedva čekala da ga oseti. Bora je krenuo žestoko da je nabija.

Direktor je za to vreme stajao sa strane i gledao koleginicu kako stenje ispod debelog ćelavog čoveka i kako joj se noge u tankim poluzgužvanim crnim čarapicama grče od zadovoljstva na ramenima starca. Uzeo je kameru i snimao ovu scenu žestokog jebanja, doskora još neiskusne koleginice, koja nije ni znala šta je snašlo. Čulo se samo šljapkanje jaja ovog debelog zadriglog ćelavog matorca i lupkanje glave prelepe koleginice koja je od navale matorca lupkala u kazanče iza nje. Povremeno stenjanje starca i cviljenje, sada već polu lude kurvice, prekinula je zvonjava koja se čula iz hodnika.

U tom momentu Borino telo se zgrčilo i Direktor je shvatio da mu je prijatelj napuno kurvicu, a i ona je ostala zgrčena u ekstazi, kada se Bora uspravio i obrisao kurac o njeno lice.
– Uuuhh… Bilo je baš dobro. Mala ima talenta – rekao je Bora svom prijatelju navlačeći pantalone.

spit roast na javnom mestu

Obojica su se nasmejali i ostavili je onako zgrčenu na wc-šolji, glave zagnjurene u ruke i razdrljane košulje koja je otkrivala sisice, crvene od stezanja i štipanja. Suknjica joj je bila skroz povučena unazad, dok joj se iz modrog, tek izjebanog i skroz ulepljenog, procepa cedio ostatak sperme.

Vrata su se zatvorila za ovom dvojicom i ostala je sama sa svojim neizmernim stidom koji je još uvećavalo saznanje da je ipak uživala u svemu ovome. Polako je ustala i oteturala se do lavaboa i krenula sa umivanjem i sređivanjem. Gledala se u ogledalo kao da gleda lice neke druge osobe, umazano spermom i sa razmazanom šminkom. Nije više bilo onog nevinog pogleda, sada ju je iz ogledala gledalo jedno drugo lice… Lice žene upoznate sa grehom, ali slomljenog ponosa. Prekinula je sa razgledanjem i krenula da se brže sređuje. Mora da požuri, časovi ipak treba da počnu.

Već je zvonilo za početak časa i ona se iskrala iz wc-a u tihi hodnik, krenuvši užurbanim korakom ka zbornici da uzme dnevnik. Videla je poluotvorena vrata direktorove kancelarije i pokušala je spuštene glave da prođe, kada je čula njegov glas iz kancelarije:
– Nevena, stanite! Dođite kod mene u kancelariju hitno! – Pretrnula je i nesvesno krenula ka njegovoj kancelariji. – Zatvorite vrata, koleginice – naredio je.
– Ali… Moram na čas… Već kasnim. – pokušala je da mu objasni.
– Ćuti tu, dok te ne upitam! Uostalom, našao sam ti zamenu. A sada, zaključaj ta vrata. – Nevena je već slomljenog ponosa zaključala vrata. Direktor je sedeo u fotelji i pokazao na šlic: – Znaš šta treba da činiš… Nemoj dva puta da ti kažem!

Sa suzama u očima, drhtavih nogu, došla je do fotelje i klekla bez reči između njegovih raširenih nogu. Otkopčala mu šlic i zapahnuo ju je smrad znoja i mokraće. Napravila je gadljivu facu.
– Šta je? Šta se prenemažeš? Morao sam da se ispišam posle one jebačine, a tebi to ne sme da smeta, kurvo. Vadi i sisaj mi ga!

Polako je izvadila smežurani starački kurac i zadržavši dah krenula da ga uvlači u usta i da jezikom palaca po glaviću slankastog ukusa, još uvek po malo lepljivom od ostataka sperme.
– Mmm… Tooo, pičkoooo… Sisajjjjj… Uuuhhh… Dobra siiii… – uživao je direktor.

tumblr_mzwlb0em2s1qfsvguo1_500

Nevenu kao da su te reči još više palile i osetila je da su joj hulahopke skroz mokre od njene nadražene pice i uzbuđenja koje su ove prostačke reči budile u njoj. Osetila je njegove debele šake kako je hvataju za kosu i polako joj navlače glavu što više na kurac. Odjednom, nešto se prelomilo u njenoj glavi, i uzbuđenje od pomisli da je postala kurva ovog čoveka, počelo je da raste. Izbacilo je svaki stid iz njenog mozga, pomućenog silnim uživanjem.

Krenula je da se nabija na polumekani kurac i da guta svu prelepu tečnost uzbuđenog glavića. Nije stala, dok nije osetila da joj taj slatki glavić dodiruje krajnike, a bradica joj lupka u dlakava jaja ovog starca.

U prostoriji se čulo samo stenjanje pohotnog debeljka i čudan zvuk kurca, koji ulazi u grlo, još do pre par sati čedne ženice, koja je sada zaboravila i na muža i na svaki obzir, i mislila je jedino kako da zadovolji ovaj slatki kurac u njenim ustima.

Jedna ruka je nesvesno zašla između njenih nogu i trljala je klitoris preko skroz mokrih hulahopki. Videvši šta Nevena radi, direktor je ustao i rekao joj da se naguzi. Ona je sagla glavu do prašnjavog tepiha i izbacila guzu gore, iščekujući kao robinjica svog gazdu da se zadovolji. Osetila je njegove ruke kako joj prebacuju suknjicu preko leđa.
– Pa, ti kao da si se upiškila – podrugljivo je rekao direktor. – Hajde, Nevena, da čujem da me moliš i da mi kažeš šta želiš od mene – nastavio je oštrim glasom.
– Molim Vas, Dragane, jebite me… – prvi put ga je oslovila imenom i osetila je jak šamar po zadnjici.
– Ko ti je rekao da me zoveš imenom? Ja sam za tebe Gazda, jesi li čula!!!

tumblr_m7zp3546Mk1ry1xx5o1_500Strgao je na dole njene mokre hulahopke i pocepao divljački tangice. Jeknula je od bola, kada joj ga je neverovatno brzo i grubo uterao, iako je već bila mokra.
– Da ćutiš, kurvo! – prosiktao je.
– Aaahhh… Ćutaćuuu… Gazdaaa… – stenjala je pod njegovim naletima.
– Tooo… Ti si praavaaa kur… vvaaaa… – stenjao je i Dragan.

Narednih pola sata čulo se samo jako šljapkanje mokre i razrađene pičke, udaranje jaja i stenjanje. Oznojeno telo starca se još jednom, posle pola sata zgrčilo preko Neveninih leđa. Ostavši tako u njoj, lizao joj je uvo i govorio kako će da je oplodi, kako je ona njegova slatka kravica.

Nevena je, iznurena i zadovoljena, jedva podnosila njegovu težinu

Kada se podigao sa nje, osetila je hladnoću i iznenadnu, sada već neprijatnu, prazninu u sebi. Njena pica prepuna sperme je još malo klokotala, dok je izbacivala ostatke iz sebe. Nije je bilo briga, jer je ionako morala da se smiri od drhtanja. Ležala je nemoćno, dok je Dragan sedeo u fotelji i gledao kako joj iz razrađene rupe, niz noge, curi njegova tečnost.

Pomogao joj je da se uspravi i dao joj poljubac. Zahvalno je prihvatila njegov jezik i duboko ga usisala. Navukao joj je hulahopke preko svih sokova ludog seksa, a međunožje je na sreću bilo ojačano, pa je upilo svu spermu i sve njene sokove.
– Sada više ne moraš na časove. Dovojno si razjebana, da bi svi đaci to primetili… Idi, uzmi tašnu kada bude zvonilo za čas i idi kući. Jasno?! – dreknuo je.
– Jasno je – tiho je rekla.
– Kada mi zatrebaš, poslaću ti poruku, kurvice moja – govorio joj je Dragan i dodao – Nemoj da se nisi odazvala, jer će svi ovi snimci ići tvome mužu! – zapretio je, pokazujući prstima par kamera raspoređenih po uglovima njegove kancelarije.
– U redu – jedva se čulo iz nje.
– Glasnije, kurvo! – sladio se direktor.
– U redu je, Gazda… Jasno mi je, Gazda – drhtavim i malo jačim glasom je govorila.
– Marš kući sada!

Polako i posramljeno je otvorila vrata od kancelarije i, koristeći polutamni i prazni hodnik, udaljila se nesvesno vrckajući guzom, ali i skupljenih nogu da se ne bi primetio mokri i beli sekret na njenim prelepim butinama.

*****

Polako je otvorila ulazna vrata stana i tiho ušla. Na sreću, Marko je spavao pa je otišla u kupatilo i dugo spirala sramotu sa svog tela, dok su se suze mešale sa vodom i spermom na dnu kade.

Ipak, morala je i pored svega da sebi prizna da je neizmerno uživala i zato ju je još više bilo stid

Ne paleći svetlo, uvukla se polako u krevet da ne bi probudila Marka i dugo nije mogla da zaspi, vrteći sve događaje u glavi. Tek negde pred jutro je utonula u san.

Probudilo ju je sunce koje je već bilo visoko. Pogledala je na sat, bilo je skoro podne. Pored nje nije bilo nikoga. Marko je, na sreću, već otišao na posao, pa nije morala da izbegava pogled. Na stolu ju je čekala ruža i spremljen doručak uz čašu soka. Pogedala je prema mobilnom i videla poruku, bila je od direktora. Bila je to slika njenih raširenih nogu i zajapurenog lica, ispod sedog i debelog tela Bore. Crvenela je u licu čitajući ispod: „Kurvo, juče si bila dobra, a danas je nastavak obuke. Za početak skini sve sa sebe i skini sve zavese sa prozora i stavi ih na pranje. Posle pojedi doručak, da budeš spremna za napore koji te očekuju.”

tumblr_n47j7xKRpA1s4i9ajo1_1280Nije mogla da veruje, ali morala je to da uradi. Skinula je gaćice i brus i, onako gola, otišla do prozora koji je gledao na susednu zgradu. Znala je da neće moći da izbegne poglede iz komšiluka. Ipak, morala je to da uradi. Uzela je zavesu i naglo je vukla u stranu da bi je što pre skinula. Dok je zavesa padala sa strane, njeno prelepo telo je bilo izloženo slučajnim pogledima radoznalih komšija, a i ponekom zalutalom pogledu sa ulice koja je bila između dve zgrade.

Kada je završila sa zavesama, stigla joj je nova poruka: „Bravo, mala! Pojma nemaš kako lep pogled pružaš na svoje kurvinsko telo. Dosta njih sada balavi kroz prozore gledajući te. Sada lepo, tako gola, idi jedi nešto.“

Sela je na hladnu stolicu i naježila se. Polako je doručkovala i kada je došla do soka, pošto je imao malo gorak ukus, ostavila ga je sa strane. Tada je zazvonio telefon. Javio joj se poznat glas:
– ’Alo, bre, mala! Ovde Bora. Onaj što te juče kar’o… Uzmi, bre, popij taj sok na silu! Trebaće ti snaga danas. – Uzela je čašu i naglo sručila sve u grlo. Čula je preko telefona Boru: – Bravooo, mala, tako treba. Sada otvori ulazna vrata i videćeš paket. Obuci sve što je u njemu i čekaj.

Onako gola, polako je odškrinula vrata. Paket je bio malo dalje od vrata i morala je brzo da otvori i izađe. Dok se sagla i uzimala ga, prenuo je kikot. Dvoje komšijskih klinaca od 14 i 15 godina stajalo je na vrhu stepeništa i gledalo je. Crvena u licu, uletela je natrag u stan. Srce joj je tuklo kao ludo, a bradavice su opet iskočile. Ponovo je krenulo neko čudno uzbuđenje.

tumblr_mgzp3yOsBP1qzl06qo1_1280Otvorila je paket i našla jednu crnu mini suknjicu sa šlicem pozadi, poluprovidnu najlon bluzicu sa sitnim mrežastim tkanjem, takođe crnu, i crne tanke hulahopke sa šavom pozadi i ojačanim petama i prstima. Tu je bio i mali preklop na međunožju koji se otvarao lakim pokretom prstiju. Gaćice i brus nije videla. Jedino su još sandalice sa kaišićima crvene boje i visokom štiklom krasile taj komplet.

Polako i pažljivo, sa nekim čudnim zadovoljstvom, navukla je komplet i pogledala se u ogledalu. Sa nevericom je gledala sebe obučenu izazovnije nego kurva na stanici. Sise su joj bile još izazovnije pod čipkastom, crnom tkaninom bluzice, a bradavice su joj štrčale kroz tkanje mrežice. Suknja joj je jedva skrivala međunožje bar dok ne bi napravila korak, a onda bi šlic došao do izražaja.

Obučena kao najjeftinija kurva, sela je na stolicu i čekala. Trglo ju je zvono na vratima. Nesigurnim koracima prišla je vratima i kroz špijunku videla Boru. Otvorila je i Bora je zviznuo i rekao joj:
– Uuu, mala, dobra si do ludila…

Uhvatio ju je za ruku i privukao sebi. Zgrabio ju je za kosu i krenuo da je ljubi grubo i muški. Osećala je njegov jezik duboko u svojim ustima. Pokušala je da ga izbaci, ali joj je cimnuo kosu nazad i kada je jauknula pljunuo joj u usta. Suze su joj tekle niz lice od bola, a njegova pljuvačka se slivala niz grlo, nevoljno ju je gutala. Rakao joj je:
– Pičko jedna, ovo ti je bilo zadnje opiranje! Ima da me slušaš bez pogovora! Jasno!?

Klimnula je glavom i drhtavim glasom rekla:
– Jasno…
– Hajde na kolena i puši mi ga!

tumblr_nb0lrqNoln1qd1onto1_500Kleknula je i drhtavim rukama otkopčala mu šlic. Tu u predsoblju svog stana počela je da puši starcu smrdljivi i neoprani kurac od jučerašnje jebačine. Osećala je kako mu mekani kurac raste u njenim ustima i prodire polako u grlo. Njegove ruke su je držale za uši i navlačile sve dublje na kurac. Posle nekih 15 minuta, grlo je počela da se privikava na glavić, a vilica ju je bolela od stalnog otvaranja. Bora je uskoro počeo da uzdiše od zadovoljstva, a kurac je krenuo da mu se propinje i Nevena je osetila lepljivu spermu u svojim ustima. Počela je da guta. Hm, izgleda da se već navikla na ukus, sve je sada klizilo lakše niz grlo. Njegove ruke su popustile stisak, ali ona nije prestala da puši dok mu kurac nije omekšao potpuno. Sa strahom se odvojila od kurca i pogledala ga u oči. Bora se nasmešio i rekao:
– Dobro je bilo, mala. A sada idi operi zube i našminkaj se. I obavezno da si obrijala pičku. Ja te čekam ovde.

Petnaest minuta kasnije, pojavila se našminkana i doterana. Zadigla je suknjicu i malo razmakla prorez na hulahopkama.

Sveže izbrijana pičkica je sinula pred Borinim očima

Bora je razvukao usne u osmeh i rekao:
– Idemo u provod, pičkooo… – i zadovoljno podrignuo.

Izašli su ispred zgrade praćeni požudnim pogledima komšija i prolaznika. Zaustavio je taksi i seli su pozadi. Čim je taksi krenuo, Borina ruka joj je stisla butinu i polako joj zašla među noge. Pokušala je da malo skupi noge, jer je primetila pogled debelog taksiste u retrovizoru. Bora je namerno ugurao pesnicu između njenih butina i rekao joj glasno da raširi noge. Drhteći od uzbuđenja i straha, poslušala je. Nije mogla da izdrži prigušeni smeh taksiste, oborila je pogled i osetila kako joj crvenilo navire u lice.
– Je l’ ti se sviđa ova pička? – upita Bora taksistu.
– Mmm… Dobra je – reče taksista.

Nevena se osetila kao stvar, kao bezimena lutka na naduvavanje. Pa ipak, opet protiv njene volje, pičkica je vlažila kao luda.
– Kako se zoveš? – upita Bora taksistu.
– Nikola – odgovori taksista.
– Kada smo se već upoznali, ’oćeš da jebeš ovu moju pičku, Nikola? – upita Bora.
– Uuuu… ’oću šefe! Jebaću je k’o kučku ako mi je daš na par sati – drao se oduševljeno Nikola.
– Sad je vodim ja na prevaspitavanje, a ti, Nikola, ako želiš, dođi po nju i naplati i ovu i sledeću vožnju – smejao se Bora.
– ’Oću, šefe. A mogu li i nekoga da povedem? Jebem ga ja, ipak je ovo duga tura – balavio je Nikola.
– Ma radi, bre, šta hoćeš sa njom, samo je vrati čitavu kući – reče Bora, uhvati Nevenu za kosu i nabi joj glavu na svoj mlitavi kurac.

tumblr_llz9tnI1O71qjw73oo1_500Narednih pola sata je jezikom lizala slani i ljigavi glavić sve dublje i dublje. Sa olakšanjem je osetila lepljive mlazeve kako joj pune usta, a onda je njegova ruka malo cimnu za kosu i kurac joj izađe iz usta, a vrele kapi joj padoše na ćelo i obraz. Bora obrisa kurac o njenu kosu i reče joj da ne dira lice i da se uspravi. Shvatila je da to radi zbog Nikole koji je požudno bacao poglede na njeno prelepo lice umrljano spermom.
– Joooj, srećo, al’ ti lepo stoji sperma! Bolja, bre, od bilo koje kreme – drao se Nikola, dok mu je stomačina poskakivala od glasnog smejanja.

Posle nekih petnaest minuta ponižavanja i slušanja najvulgarnijih šala na njen račun, taksi je konačno stao. Bila je to neka pusta livada sa jednom trošnom kućicom i par velikih doga je skakalo oko kola i režalo.

Bora izađe iz kola i oštrim glasom otera pse dalje od njih. Nevena plašljivo izađe iz kola, jedva držeći ravnotežu na štiklama koje su upadale u mekano zemljište.
– Dakle, Nikola, dogovorili smo se… Dođi za neka četiri sata, pošto nastavnica predveče mora da stigne na nastavu – reče Bora uz podrugljivi smešak.
– Hoću, sefe. Al’ ko mi garantuje da nećete da me prevarite? – upita Nikola.
– Otkopčaj šlic, Nikola, da ti Nevena dâ garanciju. A ti, mala, na kolena i puši čoveku.

Nevena kleknu pored vrata taksija, polako zađe ispod povećeg stomaka i sa gađenjem uhvati kurac i krenu da ga sisa i obrađuje jezikom, milujući pritom dlakava Nikolina jaja, ne bi li ga naterala da što pre svrši, a ona se brže oslobodila neprijatnog mirisa. Na njenu nesreću, Nikola je roktao još dvadeset minuta, dok je nije uhvatio za kosu i nabio joj kurac u grlo, a sperma je krenula da zaliva njene krajnike. Zagrcnula se i malo sperme je izašlo iz usta i kanulo na crnu bluzicu.
– Eto, vidi šta si napravila, kučko glupa! Otplatićeš mi tu, jako skupu, bluzu! Samo da znaš! – vikao je Bora.
– Uh, šefe, ako nas bude zadovoljila, daću joj ja lovu za novu bluzu – reče Nikola.

Njih dvojica se oprostiše i Bora krete prema kući, a Nevena uplašeno krete odmah za njim praćena velikim dogama. Uđoše u trošnu kućicu. U toj velikoj prostoriji gde su bili, čkiljila je jedna sijalica sa plafona i jedan metalni krevet sa starim i trošnim madracem.

Bora joj reče da se okrene i skine suknjicu i bluzu da ih ne isprlja. Kada je to uradila ostala je pred njim samo u hulahopkama sa prorezom i štiklicama na sebi. Malo od hladnoće, a malo više od uzbuđenja, bradavice su baš bile nadute i štrčale izazovno. Preklop među nogama je bio skroz mokar od njenih sokova.

Bora je uživao gledajući je, a onda joj je prišao sa leđa i uhvatio je za grudi. Polako ih je mesio, dok su mu debeli i kratki prsti vrteli njene bradavice. Morala je da prizna sebi da joj ta bol od stiskanja bradavica jako prija. Pitala se da li je normalna, kada joj većina prljavih stvari, koje je do pre dva dana odbacivala kao odvratne, sada prijaju.

tumblr_nbh1fquAGF1txu2zko1_500

Jednog trenutka videla je farove od kola kako obasjavaju prozore. U Borinim rukama se stvorila maska. Stavio je masku preko njenih očiju i više ništa nije videla. Bespomoćno je stajala i čekala. Bora ju je poveo par koraka ka sredini sobe i rekao da se ne pomera, dok joj ne kaže suprotno.

Bila je samo njihova lutka za trpanje…

Čula je otvaranje ulaznih vrata i mnogo prigušenih glasova. Čula je uzdahe i komentare o svom telu, a onda je mnoštvo ruku počelo da plazi po njenom telu i da je isputuju tuđi prsti. Nije smela da se makne, dok su joj gnječili sise do bola i gurali prste u njenu već dosta mokru pičkicu.
– Auuu, Borooo, dobra jeee! Hajde, momci, da je rasturimooo! – čuli su se glasovi.

Totalno uplašenu i sluđenu, povukli su je dok nije udarila cevanicom u krevet i od bola je pala na neudobni madrac. Naglo su je okrenuli na leđa i neko joj je povukao noge visoko u vis. Osećala se kao na razglednici. Neko joj je naglo zavukao prste u njenu rupicu, a onda je osetila nečiji glavić kako joj ulazi u usta. Nečije ruke su joj raširile noge i kolena su joj došla tik iznad glave.

Odjednom osetila je oštar bol među nogama. Neko je naglo ubacio u njenu pičkicu svoj klip koji ju je svojom veličinom cepao. Pokušala je da jauče, ali čulo se samo mumlanje jer su usta već bila ispunjena jako vlažnim i lepljivim glavićem. Samo po razmazanoj šminci mogli su da prepoznaju da joj teku suze od bola. Jedva je dolazila do daha od naglih udaraca i jako nezgodnog položaja njenog zgrčenog tela i rašćepljenih nogu.

tumblr_lp1qdsIDgc1qz6cvso1_500Polako, bol u njenoj užarenoj pici je popuštao i ustupao mesto trncima zadovoljstva. Čula je jako stenjanje i osetila vrelinu u svojoj već razvaljenoj pičkici. Mlazevi toplote su trajali i trajali. Uskoro je krenulo da joj se sliva nešto niz leđa i onda je osetila naglu prazninu i jedno glasno „plop”.
– Boro, ja je napunih. Ako bude dece, da znaš čija su… hahaha… – čulo se u prostoriji.
– Neka si, Mile. Sada će i drugi, pa neće znati čiju decu nosi – rugao se Bora.

Dok je slušala njihove komentare, počela je gutati nečiju spermu. Užasno ponižena, doživljavala je ogromno zadovoljstvo, a njeno telo počelo je da se trese od orgazma… Gadila se sebe zbog toga.

Dok se grčila, osetila je nešto hladno na svojoj guzi i nečiji prst kako joj gura neku kremu. Shvatila je šta je sledeće i počela da vrišti:
– Moooolimmmm vas, nemojteeeee u guzuuuu! Sve ću da uradim, samo nemojte u guzuuuu!
– Ćuti, bre, malo! Ionako ćeš raditi sve što hoćemo – čula je nečiji glas.

Onda je osetila jaki bol i pritisak nečeg ogromnog na čmaru.
– Polako, bre, pocepaćeš je – čula je Boru.

tumblr_n9aftjXbdM1thmekuo1_400Nečiji ogromni glavić je polako prodirao i širio njen čmar. Usled nesnosnog bola pokušavala je da se opusti, a onda jedan trzaj i njeno vriskanje. Osetila je da je ceo u njoj i počelo je lagano jebanje. Molila je da prestanu, ali ni suze koje su tekle u potocima nisu pomagale.

Kroz jecaje čula je samo komešanje u prostoriji i puno ljudi kako se smenjuju. Suze su uskoro presušile, a čmar je utrnuo. Jedino je još pomalo osećala kada se smenjuju u njenim rupama. Shvatila je da je, onako iznemogla, postala samo njihova lutka za trpanje i pražnjenje i neko perverzno zadovoljstvo ju je preplavilo, dok su je terali da ih moli da joj prave decu.

Onda joj je neko strgao povez sa očiju i kada su se oči malo privikle na svetlost, videla je gomilu nepoznatih ljudi oko sebe, skroz golih, kako se smenjuju i cere joj se dok je pune. Sebi je smrdela na spermu. Par njih je držalo njene noge, u već isflekanim ali još uvek celim hulahopkama, širom raskrečene. Onda su krenuli da je obrću kao na ražnju. Čula je komentare:
– Samo joj jabuka u ustima još fali. pa da nam bude prava prasica, ovako umazana.

Pogledom je uzalud tražila Boru, ali njega više nije bilo.

tumblr_n3nrg8Se051tsaxzxo1_400

Posle neka četiri sata, ušao je i pitao ih:
– Momci, je l’ bilo dosta?

Složili su se da im više nije zadovoljstvo da je pipaju onako ulepljenu, a i više su iscrpljeni. Brojala ih je onako iscrpljena i nikako nije mogla da veruje da je uspela da zadovolji njih desetoricu.

Svi su se spakovali i polako izašli. Bora joj je rekao da ide da se istušira. Drhtavim nogama, klecajući, jedva se oteturala do kupatila. Svukla se i sela na pod improvizovanog tuša i pustila vodu gledajući kako sluzava bela tečnost odlazi u slivnik.

Pola sata kasnije polako se oblačila u sobici i sabirala utiske. Shvatila je da više nikada neće biti kao pre. Doba nevinosti i bezbrižnog života ostalo je iza nje. Sama u ovoj nedođiji, shvatala je da je prepuštena na milost i nemilost okrutnih ljudi za koje je samo kurva na kojoj će zaraditi. U glavi joj je odzvanjalo: „kurva, kurva, kurva”.

U jednom trenutku trgla ju je automobilska sirena spolja. Pogledala je kroz prozor i videla taksi koji ju je doveo i jedan kombi iza njega. Shvatila je da još nije gotovo. Skupila je prljave najlonke u torbicu i samo u suknjici i mrežastoj bluzi pokorno, pognute glave, krenula ka kolima.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x