Da li i muškarci imaju tremu pred prvi seks?

Nova veza, prvi seks, šta on misli o tome?

O čemu misle muškarci kada znaju da će „pasti” prvi seks? Magazin “Ask Man” tvrdi da imaju iste nedomuice kao i žene, brige i očekivanja, zbog kojih često propuste da maksimalno uživaju sa svojom izabranicom.

Uzbuđeni i zabrinuti

Muškarci vole seks, ali još više vole seks prvi put sa devojkom koja im se sviđa. Jedino ih brine šta će se dogoditi jutro posle – oni bi radije da ponove nego da pričaju o tome.

karanje od pozadi

A da li će biti dobri? Tokom prvog seksa u novoj vezi muškarci su najčešće previše uzbuđeni da će kraj doći pre nego što ste mislili i očekivali. Ako im to zamerite, biće slomljeni.

Znaju šta je žena

Ako ste zabrinuti kako će vas doživeti kada vas prvi puta vide golu, ne mislite na to. Muškarci jako dobro znaju razliku između prave žene i lica s naslovne strane.

Samo jednom je prvi put

Prvi seks je samo prvi seks. Ponekad je genijalan i nezaboravan, ali kasnije ste sve lošiji jer je to sve što vas vezuje. S druge strane, baš prvi put može biti lošije, a kasnije bolje.

karanje od pozadi

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments