Toplo ljeto 2018, III dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Toplo ljeto 2018, II dio

Nas dvoje smo i dalje uživali to ljeto u odmoru na moru. Događaj sa drkanjem nepoznatog lika nas je baš razvedrio i opustio. Jebanje najveće poslije toga je bilo, unatoč mojim ispražnjenim jajima, snažno. Masnu pičku sam joj nabijao iz različitih pozicija, sve više žilavi kurac nabijao je po Borjinoj otekloj pički. Zahtjevala i dobila je snažne, pune porive, jaja su mi pljaštala po njenom dupetu i oteklim sramnim usnama, noge su se joj tresle od orgazama, a kad je naslutila da mi sperma počinje pulsirati iz jaja, izvukla mi je kurca iz vrele pičke, počela ga drkati i stavila si ga u usta.

Zadržavao sam dok sam mogao, i zato jer mi to stvarno povečava užitak i ponekad mi sperma baš daleko leti iz napetog kurca zbog toga.
– Oughhh, aahhh, ahh, aaahhh – glasno sam popratio štrcanje sperme u njena usta. Sisala i drkala mi je do poslednje kapi sperme, koju je svu još zadržavala u ustima. Na kraju je sve nabrano pomješano sa slinom spustila nazad na moj trbuh i s rukama je razmazila po trbuhu, jajima i kurcu, kojeg je još uvijek nježno drkala.

– Ljepo si raspaljena, mila moja – rekao sam joj, kad sam došao do daha. – Imam osječaj da te tuđi kurac u rukama baš poživi, je li? – govorio sam dalje.
– Ma kako da kažem, nije bilo loše, baš mu je obilno i dobro došlo, a tebe, izgleda, isto veoma pali, ako komu pomažem – brzo je odgovorila – več dugo me nisi tako zalio sa spermom, kao poslije, kad si ga izdrkao meni na sise, a ako se dobro sječam, redovito ti praznim jaja, znači nisam samo ja na boljem – na brzo je zaključila.

Toplo ljeto 2018, III dio

– Nikako da si na boljem, u biti si jadna, sama poskrbjela i za sebe, da si stigla do orgazma, izmuzla našeg gosta, pa na kraju krajeva, potrudila si se i za mene – odgovorio sam joj. – A kako da popravim tu krivdnju, da se ne osječaš zloupotrebljenu?
– Bit če teško, stvarno teško – kazala je – izbor nije baš velik, ima puno onih koji se namećuju, pravih muškaraca i džentlemena ne nađe se tek tako, prošli put bila je fina prilika, ali nisam znala, kako češ ti odreagirat.
– Kako to misliš, ja da ti ne želim nešto, u čemu bi ti očito uživala? – brzo sam je pitao.
– Pa ni sama ne znam, da li bih stvarno uživala, ali prošli put je bilo nekako OK. Sam znaš da volim paliti ostale, više ili manje tebe, ali, ako se koji kurac više digne zbog toga, nemam ništa naprotiv – zasmijala se i produžila: – Ali, tražiti nečemo, a ako se pojavi nešto usput, onda čemo izkoristit, ako če bit spontano, ako ti je to OK? – nakratko je zaključila. Meni se opet krv vratila u mekani kurac, zagrlio sam ju i rekao:
– Ali, stvarno, mora ti se sviđati, a i ljepo se ponašati.
– E, onda smo bez brige, takve kombinacije skoro nema – kazala je – najbolje če bit ako se nas dvoje imamo dobro, s vremena na vreme koja tvrda kurčinama u ruci i to je to – nasmijala se i polako počela tonuti u spavanje.

Sledeče dane preležali smo na plaži, tu i tamo koje kratko jebanje, pod tuševima u kampu, tiho, da nije preočito za one koji čekaju na tuš kabinu, u šatoru, da se baš ne pokazivamo susjedima, ponekad drkanje uz prljave riječi u ležaljkama uz sunčev zalaz, a inače život tekao je lagano.

Opet smo išli jedan dan na našu sakrivenu plažu i preživjeli ljepo poslepodne. Branje, plivanje, spavanje, odmaranje, pivo, cigarete, toplo ljeto… Kroz neko vreme počela je:
– Ni riječ još nisi rekao o mojoj svježe obrijanoj pici, vidi kako je gladka i napeta.
– Pa primjetio sam ja to, ali su ti noge sve vreme tjesno skupa, tako da i nisam imao šanse da vidim komplet sliku – odgovorio sam.
– E, vidiš, sad možeš – rekla je i nježno, polako raširila noge. – Je li ljepa? – pitala me.
– Najlepša, ali čini mi se, nešto bez krvi – rekao sam. – Je l’ te ništa ne pali? – pitao sam.
– Pa mislila sam da češ se ti za to pobrinuti.
– A šta, da ti ga sad odmah uvalim, nekako puno ljudi prolazi? – malo sam se branio.
– Neee, pa možeš mi ispričati koju seksualnu fantaziju, dugačak ti je jezik, a kad mi nabuja pička, nešto ču več preduzeti – odgovorila je brzo.

Toplo ljeto 2018, III dio

Malo sam razmišljao, i prilično brzo pronašao misao koja me je več dugo pratila.
– Zamisli si da te tu, sad na plaži, nježno savežem, tako da imaš koljena na široko otvorena, tako da te svaki ili svaka može dobro da te ogleda i onda te zapustim. Dobro počeo? – pitam.
– Aha, ti samo nastavi – rekla je.
– Stvarno, u redu je, vidim, da ti se pune bradavice – nasmijem se.
– Znaš da si svinja – rekla je dubokim glasom. – Ajde, čekam.
– E, ne možeš se premaknuti, počneš se praviti da spavaš. Kroz nekoliko vremena privučeš pogled ljepo uređene žene naših godina, koja posmatra okolinu i tebe. Sretnete se pogledom, ocjeniš da bi ti mogla pomoči i kažeš: „Zaplela sam se u neku glupu igru i sad sam svezana. Možeš me odvezati?” Ide u pravi smjer? – opet pitam.
– Pogledaj moju – kaže mi. Stvarno, sramne usne su več pune, vulva napeta, klitoris crven i napet, ljepo štrli i čeka na drkanje. I meni se kurac napeo i počeo se puniti krvlju.

Uzbudživala se na moju lezbejsku fantaziju…

– Znači – nastavim – žena te pogleda, ocjeni situaciju, polako pređe rukom po unutrašnjosti stegana, sa dviju prstiju polako krene oko tvoje pičke do napetog klitorisa, koji sav napet čeka dodir. Prestane, stane i stane sa raširenim nogama ispred tvog obraza. S prstima si raširi svoju vulvu, polako uđe u svoju i počne si ju trljati. Sa drugom rukom potisne tvoju glavu prema svojoj mokroj pici i zahtjeva da ju ližeš. Počneš, sviđa ti se slani ukus pičke, jezikom i usnama uhvatiš njezin mali kurčić, koji štrli iz vlažnog mesa. Ona još malo poklekne i raširi noge, da lakše ližeš. Još uvijek u pravom smjeru? – pitam je.
– Mmhhh, polako čemo morat nešto uradit u toj vezi – kaže i raširi noge. Vidim, kapi uzbuđenja več kape prema guzu. – Ajde napred, čekam – kaže mi.
– Još snažnije pritisne svoju potrbnicu na tvoj obraz, sviđa joj se, sviđa se tebi, njeni sokovi su pomješani tvojom slinom, po njenim pokretima osečaš, da je orgazam tu…
– Ahhhh – zastenje moja žena, kad si počne snažno drkati svoju potrebnu pičku. Prestanem pričati, ona zatvori oči, sva je u mašti koju sam počeo govoriti, sve brže kruži oko klitorisa. Sad počne da si stavlja prst, dva, pa poslije tri u vlažnu rupu, pa odlazi prema orgazmu. – Aaahhh, ouhhh, huuhhh, kako si me raspalio – kaže mi, sa pola zatvorenim očima, kad završi sva preznojena.

lezbo fingering

– Žedna sam pive mi daj! – kaže mi. Odem ja do torbe, izvadim zadnje pivo.
– Podelit čemo – kažem, sednem, pripalimo cigaretu i malo pričamo. Kroz neko vreme na našu plažu pripliva mlađi muškararac, gol, isto k’o i mi. Pozdravimo se, on se ulegne na dugu stranu malog zaljeva, a mi nastavimo svoje razgovore. Polako i mi učutimo, pa primjetim, da ga Borja pregledava, pa onda sama od sebe kaže:
– Ljep čovek, ljepo tjelo, dobro se brine za sebe. – Pogledom ide po njegovom tjelu, naravno, ogleda si i njegov alat pa opet kaže: – Baš me zanima koliko mu naraste kad je tvrd, za sada nije baš velik?
– Sviđa ti se, a? – pitam ju. Malo pocrveni, pa brzo odgovori:
– Pa barem mogu da gledam, a i misli mi si svoje, je li?
– Pa dobro, samo pitao sam – kažem, a u tom trenutku približi se nama:
– Vidim da pušite. Je li moguče, da dobijem jednu cigaretu? – pita na stranom jeziku, kojeg oboje govorimo.

Nije problem, ponudimo cigaretu, polako počnemo pričati, pričamo svakidašnje teme: o vremenu, plažama, restoranima, bez zveze nešto i ostanemo bez piva. Pa mi kaže Borja:
– Ajde, skokni po par piva u naš šator, baš je prijatno tu na plaži. – Odlazim ja po pivo, a njih dvoje nastavljaju sa debatom. Sa mirnim i prijatnim glasom, kako mi je poslije kazala, pričaju svašta, a odjednom ju on pita:
– Šta misliš, kako sam ja došao na tu plažu?
– Priplivao si, vidjeli smo te – odgovorila mu je.
– Da, priplivao, ali, zašto sam priplivao?

Ona je malo pocrvenila, pomislila na to šta se događalo, pa se brzo odlučila da če biti direktna, baš kao i on:
– Gledao si me kako si ju mazim. Je l’ ti ustao? Bio tvrd? Si ga bacio na ruke?
– Nee, nisam, ali bio je stvarno tvrd, baš je ljepo gledati opušten sex u prirodi, ali mislim da si još nešto dužna svom mužu.
– To ču ja sa njim rješit – kazala mu je – ali izgleda, da te baš napalio naš razgovor i sječanje.

erekcija u prirodi

I stvarno, iz relativno malog penisa, izrastao je dugačak tanji kurac, koji je ukručen pulsirao prema njegovom trbuhu. Nekako mu je postalo neprijatno pa je rekao:
– Najbolje da potegnemo još par dimova, pre povratka tvog muža.
– Najbolje da ti ga ja potegnem – iskoristila je igru rječi i prstima malo potegnula po napetom kurcu.
– Ne, ne, neče biti dobro, muž ti se vrača za nekoliko minuta – protivio se.
– Pusti ti to meni, čini mi se da če biti to ljepo iznenađenje za njega – rekla je moja žena i snažnije stegnula prste oko korijena.

Snažno i brzo je nekoliko puta prošetala rukom od napetog glaviča do velikih jaja i več je počeo stenjati. Potražio je njene sise, snažno ih stisnuo, brzo prešao prema njenoj vlažnoj pički, odmah ugurao prst u nju. Ona se odmah nasadila na prst, uhvatila ga za ruku, potražila i drugi prst, zahtjevala da joj odmah ugura dva, opušteno zamješala guzom, nasadila se sad na dva prsta i sama si rukom podrkala napeti klitoris i več zadrhtjeta u prvom orgazmu.

Potrebnica je bila dobro raširena, mlaz njene tekučine klizio je niz njena stegna, još par puta snažno je zamješala na njegovoj ruci, se poslije izmaknula i zašaptala mu:
– Pojebi me, al pronađimo neko mjesto, da nas ne vide!

pušenje u prirodi

Uzeli su peškire, moju pustili, i otišli prema maloj borovoj šumi koja je obečavala da ih sakrije

Brzim koracima, kako mi je kasnije sve detaljno objasnila, otišli su u šumicu. Pronašli su ljep, ravan kamen, na kojeg je sjela. Postavio se ispred nje, raširio joj noge i sa dugačkim, tankim jebačem počeo je nadraživati po rastavljenoj pički. S napetim glavičem kurca prelazio je od velikih usana prema klitorisu, pa nazad pa prema anusu, pa nazad prema raspaljenom vrhu pičke. Pokleknulaje ispred njega, uhvatila mu kuronju sa obje ruke, i počala nježno i polako nadraživati. Brzo su mu iz vruče glavice izašle prve kapi predorgazmične tjekučine. Jezikom očistila mu glavič, onda si stavila napeti kurac u usta.

Počela je snažno sisati, posle nekoliko vremena uhvatila ga za guzu, zahtjevala da je počne jebati u usta. Jer je željela biti dobro pojebana, precizno je odmjerila vrijeme, da mu ne dođe prebrzo. Izvadila ga je iz ustiju odmah, kad je osječala da če teško izdržati. Vratila se nazad na skalu, legla na leđa i do kraja raširila noge. Otvorila mu je svoju mokru, nadraženu pičku, da je nabode, da ju pojebe.

Razumeo je, naložio njene noge na svoja ramena, podignuo do kraja i zabio svoj dugi kurac prvim do kraja. Malo se mu izmakla, i u tom trenutku pitala se da li če pička do kraja pogutati dugi kurac, ali več po nekoliko ubodljaja osetila je njegova jaja kako pleštaju po njezinom dupetu.

Toplo ljeto 2018, III dio

Počela je uživati i uzvračati gibove, ubola je nokte po njegovom dupetu i baš naglo uzdahnula u orgazmu. Izvukao ga je van iz dobro pojebane pičke, nadisao se i počeo da joj ljubi sise. U tom vremenu, ja sam se vratio nazad. Plaža prazna, samo moj peškir je bio tamo, pa sam prvo pomislio da su otišli na plivanje. Malo sam osmatrao more, pa nikog primetio. Kroz mozak več su mi išle uspomene kad zajedno plivamo, pa mi obično malo drka kurac pod vodom, pogotovo ako je neko u blizini. Polako sam krenuo prema borovoj šumi, samo još to sam morao pretražiti. Još nisam stupio u sjenu šumice, več sam čuo zvukove, koje možeš povezat samo sa tucanjem. Tiho sam se približio, i kada sam ih zagledao, kurac mi je odma’ tvrdo stao.

Ležao je na leđima, a Borja ga je uzjahala sa stopalima na tlu i nadugo se vozila gore i dole po tvrdom stablu kurca. Brže i brže se micala po kurcu, dublje i dublje svaki put je ušao. Tvrde napete sise trljao je prstima, video sam njen obraz, več je opet bio u grču orgazma. Još par puta je mrdnula dupetom, pa se onda počela smirivati. Polako se okrenula oko sebe i tada me zapazila. Malo me promatrala, pa onda polako kazala:
– Ajde, dođi bliže, ljubavi moja, bit če nam ljepo.

Prišao sam joj, još uvijek bila je nasađena na kurac, poljubila se i se polako okrenula prema meni, a njemu pokazala leđa. Opet se poćela dizati i spuštati na tvrdom kurcu našeg novog poznanika, a ja sam joj odmah ugurao svoju tvrdu batinu u usta.

Sad je imala dva u sebi: jednog, koji je orio po vlažnoj pici i jednog u ustima

Tvrdo mi ga je sisala i drkala, tvrdo je jebala dugački kurac, koji je do kraja ulazio u nju. Brzo sam bio u stanju da je zalijem spermom, ali sam ga još pravo vrijeme izvadio. I njih dvoje malo su smanjili tempo, da se barem malo odmore od divljeg jebanja.

trojka u prirodi

Sad se baš opustila, legla je nazad na njegovo tjelo, opustila noge, a on je opet počeo svojim ritmom da je jebe od ispod na gore. Tada sam i ja kleknuo između njenih noga i svojim kurcem počeo je maziti po masnoj pički i klitorisu. Dobro smo uhvatili ritam, on ju je jebao, ja je mazio. Vidio sam da ludo uživa. Opet je malo smanjila ritam, rukom uhvatila moj kurac, povukla me blizu, i počela još moj kurac gurati u raspaljenu pičku. Htjela je imat oba unutra.

Polako, polako mi je uspjelo ugurati i mog kurca unutra, sad je bilo stvarno tjesno i uzbuđujuče. On je opet snažno počeo gurati svoj kurac u stvarno usku pičku, a ja sam osetio njegov kurac kako nadražuje nju i mene, i znao sam da nečemo dugo izdržati.

– Izvadi ga van, izvadi ga, hoču da vidim tvoju spermu – jecnula je prije orgazma. Poslije nekoliko brzih uboda izvadio je svoju kitu, veliki mlazovi sperme zalili su njezin trbuh, pičku i moj kurac sa kojim sam ju još uvijek jebao. Htjela je još: – Jebi me, jebi k’o nikad, zalij me, neka ti dođe – uzdisala je između mog nabijanja i razmazivala si spermu svog jebača po trbuhu i sisama. Nisam mogao više izdržati, izvadio sam ga, zalio je prvim mlazom po licu, pa ga poslije odmah ugurao u usta, da mi je isisala još posljednje kapi.

Bez daha i žedni smo sjeli. Pa onda polako u more, se iskupali, sjeli i počeli piti pivo.
– Koliko vremena još ostajete ovo ljeto na moru? – upitao je.
– Tri ili četri dana – kazali smo.
– Super, onda se moramo jedne večeri dobiti svi zajedno sa mojom ženom – rekao je.
– Dobro, ali kako češ joj objasniti današnji dan? – pitala je Borja.
– Veoma detaljno – nasmijao se – njoj je več došlo, dok te je gledala kako se maziš, malo prije.

Pripalili smo još jednu cigaretu, onda smo išli svak svojim putem.
– Šta je, idemo kod njih? – pitao sam ju.
– Normalno, ako nas je pozvao – brzo je odgovorila – ali nadam se da nas neče biti samo četvoro – nasmješila se i poljubila me…

dva kurca u pički

Easysex606

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x