Toplo ljeto 2018, II dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Toplo ljeto 2018, I dio

Borja me sinoć baš dobro pojebala. Klasika. Popušila mi je tvrdonju, pustila mi da joj dobro poližem picu, zasadila si kurca u vruču pičku, pobrinula se za svoj orgazam i sišla iznad mene. Ja sam htio još nešto, da je tucam sa strane, ali dobro je stisnula svoju pičku, zavrtjela dupetom i brzo mi izmuzla spermu iz mojih jaja. Nisam mogao ništa drugo, nego da joj zalijem dupe i leđa i izdrkam si ga sam do kraja. Pre nego se posušila sperma na njenoj koži, zaspala je.

Ujutro, kava, cigarete, baš kao uvijek, malo gledanja i ocenjivanja golih tjela nudista koji su prolazili. Ja naravno gledam sise, dupe, uređenost pica, pobrijano, isfrizirano, Borja naravno da prvo ocjeni dužinu, debeljinu i kondiciju muških tjela, a ponekad pohvali i koju žensku koja prolazi. Onda malo komentara, easy zajebancije, kupanje, malo podrkavanja mog kurca izpod vode, malo moji prsti u njezinoj rupici, pa izlazak iz vode. Pustim je napred, da izađe među skalama, skloni se, kad mi je tvrdoja još ukručen, na brzo ga steram u njenu otvorenu pičku, na brzo. Tri-četiri puta in-out, i kraj zabave za nas, pa i za ostale na plaži, koji se prave kao da ništa nisu vidjeli. Hladno pivo, pa opet knjige, pa traženje sjene, jer danas smo odlučili da ostanemo cjeli dan u kampu.

– Da igramo karte, a? – pita me.
– OK, ajde – kažem ja.
– A zašto igramo, igra mora da je ozbiljna? – ona mi kaže.
– Strip poker – kažem – al’ ne valja, več smo goli – brzo kažem.
– Pa to je super, ali ne sa kartama – kaže ona – ajde, smislimo nešta novo, nešto što če nas malo napalit, nešto preko, nešto, da saznajemo više o nama – predlaže žena.

Toplo ljeto 2018, II dio

Bili smo spremni ovo ljeto ispunit jedno drugome fantazije

Ja sam od nekad želio saznati kako razmišlja o sexu, pa i ja da bih plasirao neke ideje, pa nekako nije bilo prave šanse, e sad se ponudila.
– Evo, imam ideju – kažem ja. – Ajde, da svako od nas napiše recimo 7 do 10 tvrdnji o drugome, sve broji, maštanja fantazije, sve što ide uz sex.
– Odlično, ajde napiši, 10 minuta, pa onda pregled – odmah se složila.
– E, sad još pravila – ja kažem – da če biti sve fer. Napišemo tvrdnje o sexu i jebanju, na koje se može odgovoriti samo DA ili NE. Znači, ako je DA ili se malo izbjegavaš odgovoru, tačka za onog koji je napisao tvrdnju, ako odluči NE, onda je tačka za onog koji je ispitivan. Onaj što napiše više pravilnih tvrdnji o drugome, pobedio je, i odredi, šta če se dogodit. Ali, da bude realno – zaključio sam.
– U redu, jednostavno, počnimo – kaže ona. Uzeli smo papir i počeli. Evo šta sam ja napisao:
1. Voliš, da si podređena, vezana, nemočna,
2. Ne predstavljaš si, da si domina,
3. Voljela bi, da te na brzo pojebe muškarac, kojeg ne poznaješ,
4. Fantaziraš o sexu sa ženskom,
5. Pali te kad znaš da bi te neki ili neka mogla vidjeti,
6. Grupni sex, pod uslovom da nosiš masku,
7. Da te gledam kad se jebeš sa drugim ili drugom,
8. Drkaš si pičku na javnom mjestu,
9. Sama gledaš porno filmove,
10. Sanjaš da te jebe više muškaraca.

interracial gangbang

Ja sam to brzo spisao, ono što mi je na brzo išlo kroz mozak, ono što bih si i želeo, da si želi, ali ona si je uzela više vremena, razmišljala, popravljala, gledala pa opet pisala. I poslje dugog vremena napisala:

1. Voliš ga imat u mojim ustima,
2. Voliš me vezat, ali bih još rađe video, da te ja vežem,
3. Sviđam ti se u sexy donjem rublju,
4. Sanjaš da me gledaš dok se jebem sa drugim,
5. Želiš si anale,
6. Uzbuđuje te kad ti idem prstom u čmar,
7. Sam gledaš porniče i drkaš si kurac,
8. Najrađe mi spustiš spermu u usta i na sise,
9. Učestvovao bi u grupnom sexu,
10. Moje sex igračke te baš isto uzbuđuju, kao i mene,
11. Stvarno ti se sviđam,
12. Voleo bi tucat mlađije ženske.

– E, konačno sam završila – odahnula je. – 12 ih imam – kazala je.
– Kako 12? Rekli smo 10 najviše.
– Šta čemo, idemo sad kroz pitanja, pa nakraju dodaj, ako hočeš – rekla je i pomalo raširila noge, izgleda da ju je pisanje več malo raspalilo.

prst u muškom čmaru

– Ajde, počnimo – rekla je i počela branjem. Po nekom vremenu, rekla je: – 2 i 9 moram da kažem da je NE, za ostalo ne mogu kazat NE. Ne da to radim, ajde poneku bih odmah, ali maštam o tome i pali me to.
– A koje stvari bi ti u suštini počela? – brzo je pitam, pa odmah nazad.
– Polako, polako, prvo ti odgovori na tvrdnje.

Pročitao sam, analizirao, i na kraju morao sam priznat:
– Dobro me poznaješ, sve je DA, osim posljednji, znaš da ne bih nikad to uradio, osim ako bi se tebi to sviđalo. Ti si mi potpuno dovoljna, pa i više – rekao sam.
– Ohoho – zadovoljno je zapjevala – puno toga ti to želiš, pomoči ču ti kod nekih – kazala je brzo i odmah proglasila rezultate. – To znači, ja sam pobjedila – rekla je.
– Čekaj, imam pravo još na dve tvrdnje – kažem ja, pa odmah dobijem nazad:
– Nije đentelmenski, da si tako takmičarski, dama mora pobjedit. Igrat čemo još, pa i kazna neče bit teška – rekla je.
– Šta, več si odlučila, šta če bit? – pitao sam.
– Prvo hladno pivo, pa onda saznaješ.

Šta ču, otišao po pivo, došao nazad i:
– Šta če bit? – Pa počne:
– Ajmo mi polako, metodički, od lakšeg prema teškom. Znaš, ona varianta da si ja drkam pičku, pa da me neki stranac gleda, pa bi mi ti nadomestio stranca, ali izdrkaš si ga tek, kad ja tako kažem. To bi bilo super za mene, jer me stvarno to uzbuđuje, a ti na neki način kazna, nježna – zaključila je.
– Dobro, a gdje da to uradimo? – pitam ju.
– Znaš onaj mali zaljev, teško pristupačan, sad poslijepodne, sigurna sam da nas niko neče smetati, ali ako je neki čamac na moru, ne smeta mi, još bolje – nasmijala se.

Toplo ljeto 2018, II dio

– Dobro, onda najbolje, da krenemo. Vibrator očeš uzeti sa sobom?
– Ajde, za svaki slučaj, i još šešir, da sam malo zakrivena – rekla je, i otišli smo. Krenuli smo, srečom, zaljevčič bio je nezauzet, malo se razgledala naokolo i rekla: – E ovako. Ja ču se namjestit tu, među ove kamene, ti se malo udalji na dugu stranu i možeš me gledat. Ja ču malo da se mazim, vidjet čemo, ako ču imati mira, možda si i zabijem dildo u picu, a ti ne smiješ da mi priđeš. Možeš si ga drkati, možeš samo gledati, ali sperma izađe, kad ja to ukažem. Jasno? – na kratko je kazala svoj plan.
– Aha – na kratko sam pritvrdio, kurac je več postajao tvrd, polako sam ga več nadrkao, a ona si je spremila peškir, ulegla se i počela, da se miluje.

Polako se pretegnula, još jednom proverila, da je sama i s rukama stisnula več tvrde bradavice. Malo ih okrenula prstima, i počela gledati mene, kako mi je kurac več posve tvrd i kako se polako šetam rukom po korjenu.

Onda je prešla rukama preko trbuha, raskriječila noge, skliznula rukama do koljena i nazad prema svježe obrijanoj pički. Još jednom do napetih prsi, pa onda jednom rukom do več mokre pice i prvi put uzdahnula.

pokazuje pičku na plaži

Ja sam ležao na pola naslonut na skalu, kurac se mi napunio do krajnje veličine i polako sam drkao. Znao sam da ne smijem dopustit da mi prije dođe, tako da sam samo uzdžavao tvrdoču. Kroz napola otvorene oči je provjerila moje stanje, izgleda, uzbudio je pogled na mene, ubrzala je drkanje usana i klitorisa, sad je snažno raširila noge i ušla u poplavljenu pičku sa dva prsta.

I ja sam sad pojačao ritam, sa dugim potezima od debele napete glavice kurca do korijena mi je kretala ruka, jaja su več bila zategnuta na gore, joše su me više razpalile njene na puno otvorene noge. U tom momemtu, začuo sam šum malih kamenčiča u žbunju, i prije nego sam je mogao upozorit, na plažicu upao je mlad muškarac, nudist, kao nas dvoje, i sa sobom nosio peraje i masku. Iznenađen je ostao kad je zagledao Borju kako leži i samozadovoljava se. Nije ga još zapazila, dogodilo se to tek kad su mu izpale peraje i maska iz ruku, izgleda od iznenađenja.

Otvorila je oči, brzo stisnula noge, i rukama zakrila odebljenu vulvu. U jedno je htjeo pokupiti opremu, s rukama nekako davao znakove, kao da se ispričava, ali ništa od toga mu nije išlo. Uz to, primjetio je, da sam ja tu. Moja žena je baš przo procjenila situaciju, i odmah nastavila sa drkanjem, pogledala ga u oči i opet potisnula prste u vruču pičku. Rezultat je po par sekundama bio veoma jasan. Bio je malo manji od mene, čvršči, primjerno uzdržavanog tjela, prijatnog, poštenog lica i, u svakoj sekundi, tvrđeg kurca.

dignut kurac

Počeo mu pulsirati u ritmu srca, i u kratkom vremenu narastao do veličine oko 20 centimetara.

Bez moči i iznenađen, stajao je pred ženom, koja je bez srama masturbirala na plaži

Kad je ona opet otvorila oči, vidjela je ljep prizor. Njegova batina, napunjena krvlju stajala je pravokotno od trbuha, debela dugačka, zakrivljena nagore. Duži od mog, koji sam iz pozadi gledao taj prizor.

Meni je za trenatak kurac pao dole, bio sam spreman na sve, da branim, da zakrijem, da razjasnim situaciju, ali mi opet još jače ustao kad sam video da je Borja opet preuzela nadzor nad sada dvojicom osmatrača. Ustao sam, približio se njemu i opet počeo polako da drkam svoju batinu. Poslije nekoliko sekundi, i on počeo podrkavati svog kurca.

Sad, kad je vidjela da si dvojica drkaju kurce na nju, to jo je još više potpalilo. U stvarno mokru i oteklu pičku, sad si je nabila još umjetnog kurca, koji smo tek tako „za svaki slučaj” ponjeli sa sobom. Počela je brzo, duboko i tvrdo da si ga stavlja u vruči vulkan, a oči nije ispustila iz naših kurčeva.

Brzo se počela utapati u vlastitom orgazmu. Disanje, stenjanje, počelo je biti sve glasnije, umjetni kurac u njenim rukama je sve bržije, dubljije in preciznije ronio u njenu pičku. Brzo zatim je izgubila kontrolu, zatvorila oči i dahnula:
– Svinje preverzne, drkajuče. – Onda ju je presjekao prvi orgazmični grč. – Ooughhh, aaahhh, ooohhhhh – uzdahnula je još jednom, duboko zabila dildo, na brzo ga izvukla, bez svake kontrole mrdnula bokovima na gore, šrtcnula mali gejzir tekučine iz pičke, koji je leteo skoro do nas dvojice, još par puta mrdnula bokovima, onda se počela sve nježnije i nježnije dirati oko poplavljene pice.

Nama dvojici nije bilo više potrebno ništa. Sam prizor bio je tako uzbuđujuč, da su kare stale tvrdo in napeto. Svaki dodatni dodir dignuo bi spermu iz jaja. Dečko se unatoč ogromnoj erekciji, nekako pokušao izmotati iz nastale situacije, ali Borja mu došla, pljusnula ga rukom po napetom kurcu. Stisnuo je koljena, ali mu brzo dala pljusku još s druge strane. Još uvijek izneneđenog, Borja ga tad uhvatila za batinu i počela mu ga nadrkavati.

Imao je stvarno debelog, nije mogla da da obuhvati jednom rukom. Počela je vručom rukom putovati od glave prema korjenu, brže i brže, sad ga je uhvatila sa obje ruke, počeo je duboko disati, stisnuo je mišiče dupeta, da bi što duže trajalo, ali vidjelo se da je prestupio tačku od gdje nema povrata. Borja mu je tad otišla iza leđa, drkala ga od pozadi i počela ga gurat u orgazam. Mišiči su popustili, rukama je uhavatio za njeno dupe, stenjanje i grčenje je bilo sve glasnije, drkanje sve brže i jače.

Toplo ljeto 2018, II dio

Došao prvi, snažni mlaz sperme, sljedilo još nekih 8 dugačkih i punih, masnih štrcaja sperme koji su odišli daleko napred. Borja se pobrinula da mu baši isprazni jaja, zadnje kapi sperme, cjedile se mu po nogama. On se, blesav kao svi mi muškarci po orgazmu, okrenuo prema njoj, objemom i poljubom htio se zahvaliti za poslednje minute, ali moja ga dobre volje nježno odgurnula. Razumio je, pokupio opremu i nesigurnog koraka, napustio nas.

– A sad si ti na redu. Izprazni si jaja, izdrkaj ga na moj obraz, grudi, zalij me spermom – rekla mi je i pokleknula preda mnom. Baš nije trebalo puno, povukao sam par puta, nanišanio na sise, pogriješio, zalio i njene usne i obraz, a sperma joj polako kapila iz obraza na bradavice i noge.

Polako smo se poljubili, šutječi išli zajedno u more, sjeli na skale, otvorili pivu, zapalili cigarete, a onada ja kažem:
– Ali… – a onda smo upali u nezaustavljiv smijeh. Smijali smo se svemu bezveznom i padali i padali u nove napade smijeha.

svršavanje po licu

Easysex 606

Nastavak: Toplo ljeto 2018, III dio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x