Kara je iz raja izašla, VI dio

Nastavak priče: Kara je iz raja izašla, V dio

Jesen je bila svaki dan sve bliža, pa tako i moj i tatin polazak kući. Kako su se radovi bližili kraju, tata više nikuda nije išao, tako da nisam imao priliku da se viđam sa Jovom. To me je malo rastuživalo, ali zacrtao sam sebi da ću se pojebati sa njim pred polazak.

Tako je i bilo. Noć pred rastanak imali smo žurku punu alkohola. Svi su bili polu mrtvi. Srećni što su završili jedan super projekat ali tužni što se jedna tako super ekipa rastaje. I meni je bilo žao što idemo ali više sam se radovao svojoj i tatinoj kućici-slobodici.

Tata je takođe bio pijan. Skonto sam da je to super prilika za sex sa Jovom jer me neće nadgledati pa sam tako dao Jovi koji je sjedio preko puta mene znak glavom prema kućicama. Otišao sam i sačekao ga par minuta u njegovoj kućici. Ušao je i zaključao vrata.

gej jebanje u dupe

– Joj mali, nemaš pojma koliko sam napaljen. Već sam se plašio da te više nikad neću kresnuti.
– Joj čika Jovo, i ja sam se toga uplašio, ali sam rekao sam sebi da ću se pojebati s vama još jednom za kraj. Da tata nije pijan, ja bih našao način.
– Ti si čika Jovina lutka. ‘Ajde naguzi se.

Poslušao sam čika Jovinu naredbu i zauzeo sam doggy style. Uhvatio me je svojim krupnim šakama za kukove i krenuo sa nabijanjem. Ubacivao ga je polako. Ovaj put htio je da uživamo. Jebao me je u toj pozi nekih 10-ak min, a zatim ga je izvadio i rekao mi da mu malo popušim.nabijanje glave na kurac, gay

Izvalio se na leđa sa rukama iza vrata i hvalio moje vješto oblizivanje njegove žilave batine. Nije mi se sviđalo što ne mogu da ga strpam u usta pa sam prestao da ga ližem i nabio sam se. Radio sam čučnjeve na njegovom kurcu.

Uzdisao je i govorio sam da sam ja nešto najljepše što mu se dogodilo na gradilištu. Okrenuo me je na stomak i jebao odozgo. Zaječao sam jer je poza bila baš bolna za tol’ku kurčinu, a on me je utišao mlazom sperme. Sperma je bukvalno pljusnula iz šupka jer nije bilo mjesta i za kurčinu i za nju. Izvadio ga je i obrisao o moju guzu.

Po prvi put smo se poljubili onako sočno za rastanak i zagrlili snažno muški. Uzeo je iz novčanika 200 evra i rekao mi da kupim sebi nešto lijepo. NIsam želio da uzmem, ali me je nagovorio.

misionarsko karanje, gay

Otišao sam pod tuš pa u sobu a Jovo se pridružio ekipi. Taman što me je uhvatio san, ulazi tata u sobu. Pijan k’o letva ali svjestan. Gubio je ravnotežu, pa sam mu pomogao da dođe do kreveta i da se skine. Htjeli smo se pojebati, ali mu se nije mogao dići. Drkao sam ga, lizao, mazio ali ništa. Smijali smo se k’o ludi i sprdali se da je otkazao, ali smo znali da je to od alkohola. Ubrzo smo zaspali.

Umjesto alarma, probudila me je kurčina u guzi

Okrenuo se sam se sa smiješkom prema tati.
– Vidiš kako sad radi – dobacio je.

Samo sam se nasmijao i poturio mu guzu. Zgrabio me je za kosu i privukao sebi dok mi je kurac žestoko nabijao. Ljubio me je po vratu i trljao svojom bradom. Bio sam sav naježen a kurac mi je pucao od napaljenosti. Ubrzo je svršio u meni.

svršavanje u čmar, gay sex

Okrenuo me je na leđa i uzeo moj kurac te počeo da ga drka, dok me je istovremeno ljubio. Nije mi dugo trebalo da i ja svršim. Obrisali smo se peškirima, obukli, otišli na doručak, ispozdravljali sa majstorima, ubacili kofere u gepek i krenuli kući.

Na putu do kuće tata mi je rekao da ima iznenađenje za mene. Nisam mogao ni naslutiti. Odvezao me je u jedno selo i parkirao ispred kuće koja je bila malo dalje od gusto naseljenog dijela, ali nije bila skroz izolovana. Pitao sam ga čija je to kuća. Rekao je da je naša nova. Nisam mogao da vjerujem. Pitao sam ga dal’ se zeza. Objasnio mi je da je onih 15 dana za koje sam ja mislio da je na drugom gradilištu proveo u prodaji našeg stana i potrazi kuće. S obzirom da sam ja završio školu, nije mi više bila bitna blizina grada a obojica smo voljeli dvorišta, što u gradu nismo imali.

Kuća je bila namještena, samo su joj falili detalji koje smo kroz narednih nekoliko dana zajedno birali, takođe smo i zidove prekrečili u boje koje su nam više odgovarale, u dvorištu e bio i bazen koji mi se najviše od sveg dopadao. Tata je dao da se dvorište oko bazena ogradi panelima kako bismo se mogli šetati goli i jebati u dvorištu bez da nas iko vidi.

gay rimming na bazenu

Kada sam vidio sve to bio sam prezadivljen i jednio što sam mogao je bilo da se istamburam sa tatom. Počeo sam da se skidam a istovremeno i njega da raskomoćujem. Osjetio je moje namjere. Bili smo goli na sred ogromne dnevne sobe koja je ustakljena i ima pogled na dvorište. Uzeo sam ga za ruku i vodio prema bazenu.

Zaskočio sam ga i počeo strastveno ljubiti. Držao me je rukama za guzu i polako spuštao na jednu od ležaljki pored bazena. Ubacio mi ga je i jebao me u misionarskoj pozi. Sve vrijeme smo se ljubili s jezikom i razmjenjivali pljuvačku. Kada je svršio, ustali smo i otišli u bazen. Stajali smo u bazenu i ponovo počeli da se ljubimo. Prekinuo je ljubljene, uhvatio me za kukove i gurao ka ivici bazena. Okrenuo me je leđno prema sebi, jednu nogu mi je zadigao na ivicu bazena i počeo je da mi liže dupe, iz kog je još uvijek curila njegova spermica. Kada ju je dobro podmazao, ponovo ga je ubacio i karao me tako.

Zatražio je da promijenimo pozu. Sjeo je na stepenicu bazena, a ja sam njemu u krilo i nabijao me je odozdo, a i ja sam nasjedao odozgo. Ponovo smo se ljubili.gej jebanje na bazenu

Nakon što je ponovo svršio, otišli smo da se istuširamo. Trljali smo jedan drugog sapunom, masirali, mazili. Zatim smo se raspremili, oprali veš, spremili večeru, jeli, gledali film, ponovo jebali i zaspali. U novoj kući nam je super, ja popravljam tehniku i računare od kuće, tata s vremena na vreme odradi neki manji građevinski posao. S komšijama jako slabo komuniciramo jer želimo mir a ne da nam sjede po pola dana i serendaju o glupostima. Bukvalno više od pola dana provedem na tatinom kurcu i to je jedino što mi je potrebno. Kraj.

Sin

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments