Pišao mi je u usta i čmar i „trenirao mi pičku”

Registrovani korisnici ne vide reklame

Dugo mi je trebalo da skupim hrabrosti i oduprem se nečemu iz čega sam mislio da nema izlaza. I konačno imam hrabrosti da pišem o tome.

Krenuću od početka. Imam 22 godine, izgledam dobro, u treningu sam. Od 15-16 godine sam shvatio da me privlače i muškarci. Nikad nisam pomislio da sa muškarcem možeš da imaš nešto više osim sexa, pa sam uvek u vezama bio sa devojkama. Porobao sam i aktivnu i pasivnu ulogu. Opredelio sam se da budem aktivan, ali nije mi problem ni da primam, samo što nemam neki užitak dok me neko tuca.

Napravio sam profil na jednoj aplikaciji za upoznavanje, ali naravno nisam stavio slike da me neko ne bi prepoznao ili tako nešto, oko toga sam se jako cimao. U sexu imam želju sve da probam, pa sam hteo da probam malo grublji i perverzniji sex. Dopisivao sam se neko vreme sa jednum likom, ima 38 godina, isto u treningu, krupan, lepo izgleda. Rekao je da ga loži hard, perverzan sex pa smo se neko vreme dopisivali i dogovorili da se vidimo.

Našli smo se u jednom kafiću, nije mi bilo cimanje jer obojica izgledamo str8. Jako lep, visok i zgodan čovek. Podsećao me je na likove sa kojima treniram u teretani. Skontali smo se i predložio je da odemo kod njega.

Pišao mi je u usta i čmar i „trenirao mi pičku"

Seli smo, odmah je počeo da me ljubi. Prijalo mi je, svlačili smo stvari jedan sa drugog. Nisam očekivao da mu je ovoliki kurac, delovao mi je manje na slikama, a on je samo aktivan, pa sam pomislio – kako ću da primim ovo? Spustio se dole i počeo da mi puši. Radio je to grubo, stiskao mi je jaja toliko da me je bolelo. Seo je, uhvatio me za kosu i nabio mi glavu na kurac. Sve vreme me je grubo nabjao, davio sam se, ali on nije puštao.

Podigao mi je glavu i pljunuo me po sred lica. Iskreno, nije mi se svidelo kuda ide ovo. Jesam želeo da probam grublji sex, ali više mi se to nije činilo kao dobra ideja. Odjednom mi je raspalio šamarčinu da sam se okrenuo u stranu. Pobunuo sam se, a on je ustao, uhvatio me za kosu i rekao:
– Jesi hteo da probaš grub sex, sad nema bežanja – i sjurio mi celu kurčinu u grlo. Držao me je za glavu i jebao me u usta. Gušio sam se, na kraju me je gurnuo u stranu.

Rekao mi je da legnem na krevet, raširio mi noge i počeo da mi liže čmar. To mi je prijalo, ali onda je krenuo odjednom dva prsta da mi gura i zabolelo me je. Brzo ih je pomerao pa je dodao i treći. Onda ih je izvadio.

Osetio sam glavić na čmaru, a onda i nenormalan bol, kao da me je neko pocepao iznutra. Nabio je odjednom kurac.

Izgubio sam ravnotežu i pao…

Legao je celom težinom na mene i nisam mogao da se pomerim. Šaputao mi je na uvo:
– Hteo si kurac pičkice… – ja sam ga molio da ga izvadi. Umesto toga dobio sam opet žestoko nabijanje do jaja. Opet bol, još jedno nabijanje, pa opet. Osećao sam se tako poniženo, samo sam ležao, a on se iživljavao i nabijao ga iz sve snage. Pričao mi je da sam pederčina, da imam pičku i ne mogu ni da se setim šta sve još.

Pišao mi je u usta i čmar i „trenirao mi pičku"

Izvadio ga je, okrenuo me na leđa, podigao mi noge i opet mi nabio celu kurčinu. Uvijao sam se od bola, pljuvao me je po faci, šamarao. Nastavio je divljački da se nabija u mene, ispustio glasan krik, znao sam da je svršio. Mislio sam da je ovaj grub sex gotov, ali kad ga je izvadio seo mi je na grudi i ubacio mi kurac u usta.

Prvi put sam probao spermu. Gadilo mi se. Sav sam bio izmazan pljuvačkom, spermom, ponižen. Samo sam čekao da ustane i da krenem kući.

Krenuo sam da se oblačim, a on me pitao:
– Šta to radiš pičkice? – Rekao sam da idem kući, prišao je i lupio mi šamar. Rekao je da se ja ništa ne pitam i da ću ići kući kad mi on kaže. Tada sam se opet napalio…

Uhvatio me je za uvo i odvukao do troseda. Seo sam. Vratio se sa nečim i bacio mi. Kad sam to uhvatio video sam da je to vibrator. Seo je na drugi kraj i rekao mi:
– Šta čekaš, gurni ga u pičkicu. – Nabio sam sam sebi vibrator u dupe. Bolelo me je i peckalo dole. Polako sam nabijao, on me je gledao. Ustao je i rekao: – Da ti pokažem kako se to radi – i počeo brzo i jako da mi ga nabija. Bolelo me je, ali odjednom sam osetio neki užitak, ne znam kako da objasnim ali prijalo mi je.

Video je da stenjem i počeo je da se smeje, rekao je:
– Vidiš da si pičkica, ima da te naučim da svršavaš samo preko pičke, tebi kurac ne treba. – Malo je falilo da svršim, ali onda je prestao i odvukao me do kupatila.

Ušli smo u tuš-kabinu. Spustio me je dole i opet jebao u usta. Odjednom se okrenuo, uhvatio me za glavu i nabio da mu ližem čmar. Onda me je podogao i opet krenuo divljački da me jebe. Brate, meni ovo prija, šta se odjednom dešava? Odjednom me je spustio dole, nabio mi kurac u usta i počeo da svršava. Nisam imao gde, gutao sam spermu. Držao mi je glavu i pričao:
– Isisaj svu spermu, ajde pederčino. – E tad se desilo i to. Dok sam mu sisao spermu iz kurca, odjednom sam osetio vruće – lik mi piša u usta! Krenuo sam da se izvlačim, ali jako me držao za glavu. Trudio sam se da ispljunem ali ipak sam deo morao da progutam. Izvadio je kurac i pišao mi po licu. Brate, šta sam ja sebi dozvolio?! Toliko sam se zgadio samog sebe. Samo ceo da odem…

Pišao mi je u usta i čmar i „trenirao mi pičku"

Kad je završio, pljunuo me je i rekao:
– Tako se ponaša prema pičkicama – i izašao iz kupatila. Ja sam sprao prišaćku sa sebe. On je sedeo u gaćama, rekao mi je: – Kupi stvari i izlazi. – Na brzinu sam se obukao i krenuo. Rekao mi je kad sam bio na vratima: – Nemoj da ti je palo na pamet da mi se ne javiš kad budem zvao. – Pomislio sam – kako da ne. I pobegao.

Ali voleo sam da mi gura kurac u usta…

Sve me je bolelo, bio sam malaksao, gadio sam se sam sebi. Brate, kako je moguće ovo, šta mi je ovo trebalo? Posle par dana mi zvoni telefon, zove on. Nisam se javio, stiže mi poruka: „Pederčino, šta sam ti rekao? Hoćeš da objavim slike kako primaš kurac, a pičko?” Kao da mi se svet srušio, odjednom mi je postalo vruće. Pozvao sam ga odmah, nisam ni rekao „halo”, a on je rekao:
– Vidiš kako se sa pederima radi, ovo ti je žuti karton. – Rekao sam mu da prekine i da neću više ovo da radim. Rekao je: – Ko tebe pita šta hoćeš. Za sat vremena da si kod mene pičketino jedna, da ti ne bih jebao mamu – i spustio mi slušalicu.

Jako sam se uplašio, nisam imao gde i otišao sam kod njega. Sa vrata me je dočekao šamar. On je bio samo u gaćama. Uhvatio me za vrat i rekao mi:
– Ovo ti je posledni put da mi se nisi javio, jel’ ti jasno pederu! – Klimnuo sam glavom, opet me je pljunuo i bacio dole. Rekao je: – Skidaj se – i seo na trosed. Naterao me je da puzim do njega, i pokazao mi da mu pušim.

Gutao dam ga koliko sam mogao, a on je nabijao još više. Ubrzo me je naguzio i krenuo sa žestokim jebanjem. A onda me je i napunio. Rekao mi je da se ne pomeram. Vratio se i osetio sam da mi nešto stavlja u čmar. Video sam da je nešto malo kao vibrator. Rekao mi je sa se obučem. Onda je rekao da idemo na piće. Jako mi je bilo neprijatno, brate idem po ulici pun sperme i sa vibratorom u bulji.

Seli smo, a on je nastavio da me vređa, da mi objašnjava kako sam ja njegova kučka i kako će u narednih mesec dana da mi trenira pičku, da naučim samo na nju da svršavam. Plašilo me je jako sve ovo. Pokušao sam normalno da pričam i zamolio ga da prestanemo sa ovim. Kao da ga je ložilo da ga molim, rekao je:
– Samo polako, i ti ćeš uživati u ovome, prepoznam ja pičkice odmah. – Onda sam zamalo oborio sve sa stola kad sam osetio vibriranje u bulji. Počeo je da se smeje, vibracija se menjala, jedva sam se suzdržavao da ne počnem da kukam. Pokazao mi je da on to namešta na telefonu. Pomerao je jačinu, ovako nešto nikad nisam osetio, ne znam ni sam kako sam uspeo da se iskontrolišem. Smejao se i pomerao jačinu, ja sam stiskao noge, a onda sam ustao i otrčao do WC-a. Podesio je na najjače, utrčao sam u kabinu i savio se koliko sam mogao. Brate, šta je ovo??

jedan tip drugoga fistuje analno

Tresao sam se, nekako sam uspeo da ga izvadim iz bulje. Odjednom je i sperma iscurela. Vratio sam se. Kad je shvatio da sam ga izvadio, jako je pobesneo. Rekao mi je:
– Zbog ovoga ću ti jebati mamu posle. Ko ti je rekao da izvadiš to, je li pederu? – Platio je i krenuli smo.

Plašio sam se. Kako smo ušli u stan, tako me je udario, uvrtao mi je uvo, šamarao me, pljuvao. Ubacio me je u WC i pretpostavio sam da će da mi piša u usta, pa sam ih čvrsto zatvorio. Lupio mi je šamar i nabio mi polutvrd kurac u usta. Pušio sam mu, samo da što pre svrši. Onda me je okrenuo i sjurio mi kurac. Nije me bolelo jebote, uživao sam. Izvadio ga je i osetio sam vruće po čmaru, mislio sam da je svršio ali onda sam shvatio da mi piša po bulji. Pa bolje ovo nego u usta!

Onda je ubacio kurac u mene. Pišao je u mene, osećaj je kao da me neko puni vazduhom, kao da ću da puknem. Kad je izvadio, sve je izašlo napolje. Onda me je povukao za kosu i počeo sa jebanjem. Ne znam koliko je trajalo ali u ovome sam uživao. Morao sam da mu oližem kurac posle svršavanja.

Kad sam izašao iz WC-a, rekao mi je da dođem i da će sad da počne da mi trenira pičku. Nisam znao šta to znači, ali kad me je namestio ma leđa, ubacio mi je dva prsta. Nabio ih je do kraja a onda krenuo da kruži i ne znam šta još radi iznutra. E tako nešto nikad nisam osetio. Kurac mi se ukrutio u sekundi. On se smejao, rekao je:
– Svakodnevnim vežbanjem će ti klitoris biti dovoljno nadražen da ćeš svršavati čim ti nabijem kurac u pičku. Nastavio je da radi to, a ja kao da nisam mogao da se kontrolišem i odjednom sam počeo da svršavam. Rekao je: – Tako je pederu, vidiš kako svršavaš preko pičkice. – Pokupio je spermu i nabio mi je u usta, a onda me je poljubio.

Pišao mi je u usta i čmar i „trenirao mi pičku"

Narednih dana me je svaki dan zvao i svaki dan isto. Tu je nastao najveći problem, počeo sam da uživam u ovome. Uhvatio sam sebe da jedva čekam da odem da mi radi sve ovo, čak mi se nije više gadilo ni kad mi se ispiša u usta, nisu mi smetali ni šamari. Rekao je da je zadovoljan kako me trenira i da ću biti odlična pička. Šta god mi je tražio, radio sam, od toga da se slikam stalno i šaljem mu, pa do toga da pozovem tatu dok me on jebe. To je bilo najteže, jer tad krene još jače da me tuca, a moram da pazim da ćale ne provali da se nešto desava.

E onda je jedno veče kad sam došao kod njega rekao da ima iznenađenje. Posle nekih 15 min. su došla dva lika, to me je uplašilo. Pobunio sam se ali me je on udario i odvukao do njih dvojice da im dudlam kurčeve. Obojica su me jebali, ako ništa, bar su imali kondome ali svakako su mi svršili u usta. Ovo je trajalo nekih godinu dana, često je dovodio razne likove da me tucaju. A ja nisam smeo da se bunim.

Jebao me je kad i gde je hteo. Radio sa mnom šta god poželi. Problem je bio što sam nekako sebe ubedio da uživam u tome, a iza svega se krio strah. Morao sam nekako da prekinem sve ovo i neko vreme sam smišljao plan. Ja o njemu gotovo ništa nisam znao, a on o meni sve, pa je prvo to trebalo da saznam. Uglavnom, dok je spavao uzeo sam lisice kojim je on mene često vezivao i polako mu vezao ruke. Onda sam uzeo njegov telefon i našao kontakte, gde radi. To me je tek iznenadilo, on je sudija, jebote! Probudio se i počeo je da urla na mene. Imao sam želju da ga unakazim. Pretio je, pričao svašta. Rekao sam mu da imam njegove kontakte i da ako me još jednom pozove sve ću da otkrijem i da me boli kurac više. Rekao je da ima moje snimke i da će me uništiti.

Tad mi je dao ideju. Ušao sam u njegove slike i sve poslao sebi, a onda mu vratio telefon ma fabrička podešavanja. Tad mi je još jedna ideja pala na pamet. Stao sam iznad njega i počeo da pišam po njemu, a sve to sam snimao. Onda sam se spustio, nadrkao malo kurac i kad je bio tvrd iz sve snage mu ga nabio. I mene jako zaboleo kurac koliko je bio uzak, ali nisam odustao. Jebao sam ga najjače što sam mogao, i sve to snimao. Udarao sam ga pesnicama gde sam stigao. Na kraju sam uzeo onaj veliki didlo i gotovo mu pocepao čmar. Sve vreme je kukao, čak je pička i zaplakala. Rekao sam mu ako me samo još jednom pozove ili bilo kakav kontakt napravi sa mnom da će ovi snimci stići na sve njegove kontakte a i znam gde radi.

jedan tip drugome piša u čmar

Rekao je da neće nikad više. Tad sam mu ostavio ključ lisica pored nogu i izašao. Poslednji put smo se tad čuli i videli.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x