Izdominirana i napaljena kao kurva

Registrovani korisnici ne vide reklame

Duboko sam udahnula i otvorila oči. Ispred mene je još uvek bio ON, prelepi starac koji je malo govorio, istovremeno me svlačeći pogledom. Osećala sam se nemoćno, znala sam da bih zarad tog bezobraznog pogleda uradila bilo šta. Obično ne radim ovakve stvari, ali večeras me je nekakav čudan nemir naterao da odem do najbližeg bara i pronađem dobro parče muškog mesa. Ali, ovakvom ulovu se nisam nadala. Tačnije, nisam se nadala da ću ja postati nemoćna lovina, iz nekog razloga prestrašena, i uprkos tome, ili baš zbog toga, strašno napaljena u fotelji u njegovom stanu.

I dalje ćutke, skliznuo je na pod pored mojih nogu. Otkopčao je kaiš moje sandale i skinuo je. Za njom i drugu. Počeo je da masira moja bosa stopala, sve nežnije i nežnije, dok njegovi dodiri nisu postali milovanje. Kako je prijalo… A i izbočina na njegovim pantalonama je postajala sve uočljivija.

Bio je toliko nežan. Usnama i jezikom je polako krenuo uz moju nogu, ostavljajući vlažan trag za sobom. Zavukao je glavu ispod moje suknje i konačno došao do moje pice. Tako sam želela da zarije jezik u nju, da beskrajno kruži oko mog klitorisa, da istraži svaki njen kutak. Ali, on je imao druge planove. Prišao je tik uz tanko platno mojih čipkanih crnih gaćica. Osetila sam njegov vreli dah preko njih, začula sam kako nešto šapuće, nešto što ja nisam mogla da čujem, ali moja pica jeste jer se sve više otvarala prema njemu, nudila mu obilje svojih sokova, da pije, da se naslađuje.

lizanje pičke

Počela sam da stenjem i da se nesvesno izvijam prema njemu, pružajući pičku prema njegovim usnama. U trenutku kad više nisam mogla da izdržim on je podvukao ruke pod moju guzu i prislonio usne uz gaćice koje su već bile mokre. Nije žurio. Polako ih je natapao svojom pljuvačkom, istovremeno uživajući u ukusu moje pičke. Mene su njegovi dodiri palili, ali sam i dalje želela više, želela sam da ga osetim bez te prepreke.

U tom trenutku moj pogled je susreo njegov i ja sam shvatila da on u tome uživa, da voli kad njegove žene pate za njim. I ta doza perverzije u njegovim očima me je još gore izludela. Moje stenjanje je postalo još glasnije i očajnije. Sledeće što sam osetila bio je samo dodir vlažne tkanine po mojoj pički. On je ustao i posmatrao me onako očajnu, mokru i napaljenu. Kurac u njegovim pantalonama je već toliko porastao da sam, iako nisam do kraja mogla da pojmim njegovu veličinu, počela da se plašim za svoju mačkicu.

Odjednom me je zgrabio, preneo u susednu sobu i bacio na krevet. Pala sam na stomak i probala da se okrenem, ali sam osetila čvrst stisak njegovih ruku na zglobovima. Jednom rukom je nastavljao da me drži, a drugom mi je zavrnuo haljinu i divljački pocepao gaćice. Začula sam zvuk otkopčavanja rajsferšlusa i već sledećeg trenutka me je ponovo držao sa obe ruke dok se njegov kurac gnjezdio između mojih butina nadražujući mi klitoris.

Dahtao mi je na uvo ne pomerajući se. Ja nisam mogla da izdržim i počela sam da pravim male kružne pokrete, onoliko koliko mi je njegova težina dozvoljavala. I tada sam začula njegov glas, po prvi put otkako smo ušli u stan:
‒ Jao, kurvice mala… Zar te niko nije naučio da je opasno da se ovako igraš sa nepoznatim muškarcima? Sad ću ja da te naučim tako da nikad ne zaboraviš.trlajnje pičke kurcem

Ostacima mojih gaćica uspeo je da me zaveže za krevet zamenila je poljupce. Vrisnula sam od bola i iznenađenja, a zatim je kroz moju guzu krenula da se širi slast. Osećala sam kako bridi i zamišljala kako je od mlečno bele postala jarko crvena. Curila sam još više, počela sam da uvijam kukovima i da se grčim:
‒ Mmmmmmm… boliii… takoooo… jače…

Mog mučitelja je to samo dodatno razbesnelo. Udarao je kao pomahnitao.
To hoćeš, a? Sad ćeš da vidiš šta boli!

Izdigao mi je guzu. Osetila sam nešto tvrdo između svojih belih okruglih polutki, zatim njegov glavić kako pokušava da raširi moj još nerazdevičeni čmar. Bolelo je. Pokušala sam da ustuknem, ali mi njegov čvrsti stisak to nije dozvolio. Još uvek nisam uspela da ga vidim, ali sam osećala da je bio jako debeo, a što se dužine tiče… pitala sam se da li ima kraja. I, konačno, milimetar po milimetar, njegova jaja su se približila mojoj guzi. Bila sam potpuno ispunjena tu, dok mi je pica vapila za komadom kurca. Više nisam pružala otpor i on je počeo da me jebe, isprva polako. Valjda sam bila tako uska da je i njega bolelo, i ta misao, ta malecka osveta, učinila je da se osetim nekako čudno. Počela sam da osećam užitak, želela sam da me kara brže i snažnije. Zato namerno nisam puštala ni glasa, nisam htela da mu stavim do znanja da me povređuje. To ga je izbezumilo:
‒ A to te ne boli, a? Nije ti preveliki? E, pa videćeš…

tumblr_mddu54hEV71rjsa68o1_500

Nova kiša udaraca me je obasula dok ga je on izvlačio do samog izlaza i onda se ponovo neverovatnom žestinom nabijao duboko u moje crevo. To već nisam izdržala i počela sam glasno da jecam, istovremeno vrteći zadnjicom i izazivajući ga.
‒ Kurvo… Aaaahh… Kako ga primaš… a uska siii… Rasturiću te!

Jednu ruku je obmotao mojom dugom crnom kosom i povukao. Nabijao se sve žešće i jače. Stvarno sam počela da se plašim da će mi pocepati guzu. I tada je počelo. Uz seriju animalnih krikova nastupio je njegov orgazam. Trajao je duže nego ijedan muški orgazam kome sam prisustvovala, a bilo ih je. Ja sam osećala da bi mi jedan dodir po ribici bio dovoljan, ali ga nije bilo. I onda sam shvatila pravu kaznu koju mi je namenio: napalio me do besvesti i ostavio nedojebanu.

I tek tada su mi krenule suze. U međuvremenu ga on nije izvukao, već ga je ostavio da se smanjuje u meni i svom težinom legao na mene. Posmatrao me je sa trijumfalnim osmehom i krenuo usnama i jezikom da skuplja moje suze. Kada su konačno presušile, izvukao je kurac iz mog čmara, nasuo sebi piće i seo u fotelju pored kreveta. Posmatrao me je vezanu, uplakanu, rasturenog čmara, a napaljenu do granice mogućeg.

tumblr_n6g46aUhGy1so2nh4o1_500

Molila sam ga da me pusti, da me pojebe, da mi uradi bilo šta, samo da me ne ostavlja tako. Samo se sadistički smejao. Posle nekog vremena uočila sam da platno gaćica kojima sam bila vezana popušta i uspela da se oslobodim. Umesto da pobegnem glavom bez obzira ja sam na kolenima. I onako spušten bio je jedan od najogromnijih koje sam ikada videla. Uhvatila sam ga rukom i samo trenutak pošto sam ugledala osmeh na njegovom licu, mlaz zlatne tečnosti počeo je da prska po meni. Usmeravala sam je svuda po licu, kosi, u usta. Bila sam načisto polivena. Procedio je:
‒ Da vidimo šta znaš…

I nabio mi ga u usta. Gutala sam ga, oblizivala, terala da raste. Ubrzo je dostigao punu veličinu. Glavić mu je bio sjajno crven, ogroman.

Nisam verovala da je to čudo razdevičilo moju guzu

Ispustila sam uzdah zadovoljstva, na šta je on ponovo pokušao da mi nabije glavu na svoju budžu. Odmakla sam se i skinula haljinu preko glave, omogućavajući mu pogled na moje savršeno telo.

Koplje mu je stajalo sasvim uzdignuto i čekalo me. Lagano sam mu prišla i opkoračila ga. Kurac mu je kliznuo između mojih nogu. Lagano sam se pomerala nadražujući svoj klitoris o njegovu karu. Uživala sam, a on je postajao sve nestrpljiviji. Ponudila sam mu svoje grudi što je on odmah prihvatio. Pregrubo ih je stiskao i uvrtao mi bradavice, grickao ih i sisao, ali to je meni sada samo prijalo. Pokušavao je da mi ga gurne na sve načine, ali mu ja nisam dopustila. Vrtela sam guzom i trljala ga pičkom, sve vreme ga gledajući u oči. Htela sam da ga nateram da moli za pičku, ali on nije želeo da se igra sa mnom.

Podigao me je kao od šale i bacio na krevet, ovaj put na leđa. Uleteo je među moje noge, u moju raskvašenu picu tako naglo da mi se zavrtelo od bola. Kriknula sam, i on je opet bio na svom terenu. Zakucavao se u mene kao da mu je jedina želja da me povredi. Spustio je usne do mog uha, počeo da balavi u njega i da ga liže, u pauzama mrmljajući:
‒ Jao, pičko kako si dobra… Uuuuuuhh… Nijedna me nije ovako primala… Taakoo, mešaj tom guzom… Znaš koliki mi je? 23! I ti sve to primaš tako lako… Kurvica!

tumblr_n5umug5XWF1reowsio1_500

Bila sam van sebe od sreće. Ispunjavao me je taj gigantski prelepi kurac, terajući me da se i protiv svoje volje uvijam i grčim. Osećala sam ga kako se trlja o zidove pice i kako dotiče grlić materice. Sve to je bilo previše za mene. Uhvatila sam ga za glavu, okrenula je prema sebi i zapovedila:
‒ Gledaj!

A onda je počelo. Trnci koji su do tada prožimali celo moje telo skoncentrisali su se u jednoj tački u mojoj pici, a onda je ona eksplodirala oslobađajući talas uživanja koji me je celu preplavio i naterao da se grčim, pa potom izvijam, zatvorim oči i počnem da se borim za vazduh. Krajičkom svesti primetila sam da se mom isprekidanom dahtanju pridružuju njegovi kratki, učestali krici i osetila još jedno, najsnažnije i najdublje od svih, nabijanje.

A zatim tišina. Odgurnula sam ga sa sebe. Legao je na leđa i pokušao da kaže: ”Malecka, izraz tvog lica mi je…”, ali i ja sam ga iznenadila, sela mu na lice i naterala da poliže svu spermu koju je izručio u moju picu.

Ustala sam, navukla haljinu na golo telo, obula sandale, izašla i više ga nikad nisam videla.

facesitting

„Slatka crnka”

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x